Μεταπτυχιακό στη Δημόσιες Σχέσεις

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Περίληψη μαθήματος

Το μάθημα αυτό έχει σχεδιαστεί για να παράγει τους μελλοντικούς ηγέτες της Δημόσιας Σχέσης. Δεν θα μάθετε μόνο τις πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται για να ξεκινήσετε μια σταδιοδρομία στην PR αλλά και τις δεξιότητες έρευνας και ανάλυσης που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε. Θα δημιουργήσετε εκστρατείες, αγωνιστείτε σε πελάτες, θα οργανώσετε συνέντευξη Τύπου και θα δημιουργήσετε βίντεο και ιστολόγια, καθώς θα γράψετε ερευνητικές εκθέσεις, δοκίμια και διατριβή. Θα διερευνήσετε επίσης ζητήματα που επηρεάζουν τη βιομηχανία, όπως η επαγγελματική ηθική και ο αντίκτυπος των ψηφιακών μέσων.

Το μάθημα έχει στενούς δεσμούς με τη βιομηχανία δημοσίων σχέσεων που εδρεύει στο Λονδίνο και είναι ένα από τα λίγα που επιλέχθηκαν από τους επαγγελματικούς οργανισμούς δημοσίων σχέσεων του Ηνωμένου Βασιλείου, τον Σύνδεσμο Συμβούλων Δημοσίων Σχέσεων (PRCA) και το Chartered Institute of PR (CIPR). Αυτές οι συνδέσεις με κορυφαίους επαγγελματίες PR σας βοηθούν να αποκτήσετε τις πρακτικές γνώσεις και την κατανόηση που χρειάζεστε για να εργαστείτε στο PR.

Το μάθημα συνδυάζει δεξιότητες πρακτικής με αναλυτικά εργαλεία και είναι ιδιαίτερα συμμετοχικό. Θα λάβετε μέρος σε εργαστήρια, συζητήσεις, σεμινάρια, παρουσιάσεις και ομαδικές ασκήσεις, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας θέσεων και της παρουσίασης δημιουργικών ιδεών καμπάνιας.

Δομή μαθημάτων

Οι παρακάτω ενότητες είναι ενδεικτικές του τι θα μελετήσετε σε αυτό το μάθημα.Βασικές ενότητες

 • Πείραμα, Προπαγάνδα και Επίδραση (Θεωρία)
 • Διατριβή Δημόσιων Σχέσεων ή Τελικό Επαγγελματικό Πρόγραμμα (οι μαθητές επιλέγουν μία από αυτές τις δύο επιλογές)
 • Σχεδιασμός και διαχείριση επικοινωνιών (πρακτική ενότητα)
 • Στρατηγική Μέσων και Περιεχομένου
 • Δημόσιες σχέσεις στην κοινωνία (δομή θεωρίας)
Προαιρετικές ενότητες
 • Στρατηγικός Σχεδιασμός για Διαφήμιση
 • Μάρκα και επικοινωνίες μάρκετινγκ
 • Εταιρική επικοινωνία και διαχείριση φήμης
 • Προώθηση μόδας και PR

Πιστοποίηση μαθημάτων

Το μάθημα είναι διαπιστευμένο από το Chartered Institute of Public Relations (CIPR) και από το Σύλλογο Συμβούλων Δημοσίων Σχέσεων (PRCA).

Προυποθέσεις εισόδου

Θα πρέπει κανονικά να έχετε ένα καλό πτυχίο πρώτου βαθμού (Άριστη Βαθμίδα Δεύτερης Κατηγορίας) ή ισοδύναμο, αν και τα επαγγελματικά προσόντα ή η ουσιαστική κατάλληλη εργασιακή εμπειρία μπορεί να είναι αποδεκτά. Το μάθημα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην ικανότητά σας να γράφετε και να παρουσιάζετε αποτελεσματικά στα αγγλικά και αν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, πρέπει να έχετε ελάχιστο βαθμό IELTS 7,0, με ελάχιστο 6,5 σε κάθε στοιχείο, καθώς και επαρκή ακαδημαϊκή ή επαγγελματική Ιστορικό.

ΚαριέραΔιαδρομή καριέρας

Οι απόφοιτοι μας προέρχονται από όλο τον κόσμο. Πολλοί επιστρέφουν στις πατρίδες τους για να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία τους, ενώ άλλοι εργάζονται όλοι στην Ασία, την Ευρώπη, την Αυστραλασία, τις ΗΠΑ και τη Μέση Ανατολή. Πολλοί από τους αποφοίτους μας εργάζονται σε μεγάλους διεθνείς οργανισμούς δημοσίων σχέσεων, όπως οι HK Strategies και Edelman, ενώ άλλοι εργάζονται εσωτερικά σε οργανισμούς τόσο διαφορετικούς όσο ο Lego και τα Ηνωμένα Έθνη.

Δεν είναι ασυνήθιστο για τους σπουδαστές μας να έχουν αρχίσει σταδιοδρομίες στην PR ακόμη και πριν να έχουν επίσημα αποφοιτήσει. Συνεργαζόμαστε στενά με τη βιομηχανία δημοσίων σχέσεων προσφέροντας στους σπουδαστές μας μια σειρά από επισκέψεις μελέτης σε πρακτορεία και εσωτερικά τμήματα εκτός από μια μεγάλη ποικιλία από προσκεκλημένους ομιλητές. Προσφέρουμε λεπτομέρειες σχετικά με τα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών PR και βοηθούμε τους φοιτητές μας στην εφαρμογή. Διατηρούμε τη συνάφεια του προγράμματος σπουδών μέσω τακτικών διαβουλεύσεων με άτομα που εργάζονται στο χώρο της PR.Κέντρο ανάπτυξης καριέρας

Το Κέντρο Ανάπτυξης Σταδιοδρομίας μας έχει μόλις επιλεγεί για την Υπηρεσία Καλών Πανεπιστημιακών Καριέρας στα Βραβεία Εθνικής Προπτυχιακής Αγορών για το 2017.

Με ένα αυξανόμενο δίκτυο πάνω από 3.000 εργοδότες σε όλο τον κόσμο και μια ομάδα έμπειρων συμβούλων σταδιοδρομίας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε.

Το 2015-16, βοηθήσαμε περισσότερους από 1.500 φοιτητές να βρουν τοποθετήσεις εργασίας σε διάφορους τομείς, με 250 εργοδότες να παρακολουθούν 14 δεξιότητες στις πανεπιστημιουπόλεις και επαγγελματικές εκθέσεις.

Ως φοιτητής του Westminster, θα έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες μας καθ 'όλη τη διάρκεια των σπουδών σας και αφού αποφοιτήσετε.

Μπορουμε να σας βοηθησουμε:

 • βρείτε τοποθετήσεις εργασίας που σχετίζονται με την πορεία σας,
 • να βρουν θέσεις μερικής απασχόλησης / διακοπές, τοποθέτηση και μεταπτυχιακές εργασίες, συμπεριλαμβανομένης της εθελοντικής εμπειρίας,
 • βρείτε διεθνείς ευκαιρίες για να ενισχύσετε την απασχολησιμότητά σας,
 • αγοράστε τον εαυτό σας αποτελεσματικά στους εργοδότες,
 • να γράψετε καλύτερα βιογραφικά σημειώματα και έντυπα αιτήσεων,
 • να αναπτύξετε τις συνεντεύξεις και τις επιχειρηματικές σας δεξιότητες
 • Σχεδιάστε την καριέρα σας με τους συμβούλους σταδιοδρομίας μας,
 • να συναντήσετε τους εργοδότες και να εξερευνήσετε τις επιλογές σταδιοδρομίας σας στις εκθέσεις εργοδότη, τις παρουσιάσεις σταδιοδρομίας και τις εκδηλώσεις δικτύωσης καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one i ... περαιτέρω

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one in Harrow, it is home to over 20,000 students from over 150 nations. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη