Ο τρέχων δυναμισμός της αγοράς και το επιχειρηματικό περιβάλλον έχουν οδηγήσει σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που πρέπει να διαχειρίζονται πολλά έργα παράλληλα. Στο πλαίσιο αυτό, ο αριθμός του Project Manager αποκτά βασική σημασία σε οργανισμούς και εταιρείες όλων των μεγεθών, καθώς διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο όσον αφορά τον σχεδιασμό αποδοτικών επιχειρηματικών στρατηγικών που αξιοποιούν πλήρως τους διαθέσιμους πόρους.

Εν τω μεταξύ, η παγκοσμιοποίηση, η εμφάνιση νέων ανταγωνιστών και οι ξαφνικές αλλαγές στις επιχειρηματικές στρατηγικές σημαίνουν ότι, εκτός από το ότι διαθέτουν εξειδικευμένη γνώση της διαχείρισης του έργου, οι Υπεύθυνοι Έργων πρέπει επίσης να έχουν πολύ ανεπτυγμένες προσωπικές δεξιότητες και ικανότητες επίδοσης. Ανταποκρινόμενοι σε αυτή την επιχειρηματική ζήτηση, το Master in Project Management έχει σχεδιαστεί για να εξοπλίζει τα στελέχη να καθοδηγούν, να σχεδιάζουν, να οργανώνουν και να επιβλέπουν σύνθετα παγκόσμια έργα αποτελεσματικά και αποτελεσματικά.

Επαγγελματίες που είναι εξοπλισμένοι για να οδηγούν ομάδες με βάση την ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των τεχνικών που απαιτούνται από τους διευθυντές. Με λίγα λόγια, οι Διευθυντές Έργων μπορούν να ευθυγραμμίσουν τις σημερινές ανάγκες των εταιρειών όσον αφορά τη διαχείριση έργων με τις τρέχουσες απαιτήσεις που ορίζονται στο παγκόσμιο πρότυπο του Ινστιτούτου Διαχείρισης Έργων (PMI): ελαχιστοποίηση των κινδύνων, δημιουργία νέων ευκαιριών και επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί .

106823_5.jpg

Λόγοι για την απόκτηση πτυχίου EAE στον τομέα της Διοίκησης και Διοίκησης Επιχειρήσεων

 1. Εργαλεία λογισμικού διαχείρισης έργου
  Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ειδικό λογισμικό για προσομοίωση και μοντελοποίηση τμημάτων και διαδικασιών που σχετίζονται με τη Διαχείριση Έργων, όπως το Microsoft® Project Professional και Risk από την Palisade Corporation, παγκόσμιο ηγέτη στην ανάλυση κινδύνων και αποφάσεων.


 2. EAE, ένα σχολείο με πιστοποίηση REP
  Η EAE Business School είναι ένας εγγεγραμμένος εκπαιδευτικός προμηθευτής (REP) πιστοποιημένος από το Ινστιτούτο Διαχείρισης Έργων (PMI), η κορυφαία διεθνής ένωση επαγγελματιών διαχείρισης έργων. Για να επιτευχθεί αυτή η πιστοποίηση, τα ιδρύματα REP της PMI πρέπει να συμμορφώνονται με ένα αυστηρό σύνολο προτύπων ποιότητας, τόσο από την άποψη του περιεχομένου και του σχεδιασμού των μεταπτυχιακών όσο και της κατάρτισης της ακαδημαϊκής σχολής.


 3. Μέλη του PMI
  Οι συμμετέχοντες στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διαχείρισης Έργων μπορούν να εγγραφούν ως Φοιτητές του Ινστιτούτου Διαχείρισης Έργων, οι οποίοι τους επιτρέπουν να επωφεληθούν από τα οφέλη, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης σε πληθώρα βιβλιογραφικών πηγών.


 4. Πιστοποίηση PMP
  Το Master in Project Management προετοιμάζει τους συμμετέχοντες για να λάβουν την εξέταση για πιστοποίηση ως Project Manager Professional (PMP) ® του Ινστιτούτου Διαχείρισης Έργων (PMI). Οι σπουδαστές που ολοκληρώνουν επιτυχώς το Master μπορούν να λάβουν τις δοκιμές πιστοποίησης PMP® που εκτελούνται από το PMI.


 5. Αμερικανική Οικονομία Κατάταξη
  Η ταξινόμηση America Economia ξεχωρίζει από το EAE Business School μεταξύ των 15 κορυφαίων σχολών επιχειρήσεων διεθνώς.


 6. Κατάταξη Merco
  Η EAE Business School έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις καλύτερες σχολές επιχειρήσεων στον κόσμο σύμφωνα με την κατάταξη Merco.
  106825_2.jpg

Στόχοι

Οι στόχοι του Master στην Διαχείριση Έργων είναι οι εξής:

 1. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΟΥ
  Εκπαιδευτικοί εμπειρογνώμονες διαχείρισης έργων με την ικανότητα επίτευξης των στόχων, αύξηση της κερδοφορίας και βελτίωση της συνολικής ποιότητας του έργου.
 2. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ
  Η διορατικότητα στις βασικές πτυχές της στρατηγικής διαχείρισης έργων και η σημασία τους στην παγκόσμια στρατηγική του οργανισμού.
 3. ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ
  Ενίσχυση της λήψης αποφάσεων σε σύνθετα έργα, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις πτυχές τεχνικής, οικονομικής, ποιότητας, περιβάλλοντος και κινδύνου που ενέχονται.
 4. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ
  Γνώση, επιλογή και κατάλληλη χρήση των εργαλείων που απαιτούνται για την αποτελεσματική διαχείριση των προϋπολογισμών των έργων.
 5. Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
  Εξοπλισμός των συμμετεχόντων με τις εκτελεστικές δεξιότητες που απαιτούνται για τη διαχείριση μιας ομάδας έργου προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιτυχία της.
 6. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ PMI
  Επιτυχής επιτυχία στην εξέταση πιστοποίησης για να γίνει Project Manager Professional (PMP) του Ινστιτούτου Διαχείρισης Έργων (PMI).


Διαδικασία εισαγωγής

106724_admissing_process_eae_business_school_en_0.jpg

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποEAE Business School International »

Τελευταία ενημέρωση December 19, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
12 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
13,500 EUR
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη