ESMT Master's στη διαχείριση (MIM) προετοιμάζει ταλαντούχους μυαλό για τη σταδιοδρομία στην παγκόσμια επιχείρηση.

Το ESMT Master's in Management συνδυάζει την επιτόπια έρευνα σε παγκόσμιες εταιρείες με εφαρμοσμένα μαθήματα και έρευνα σχετικά με τις τελευταίες θεωρίες των επιχειρήσεων και της διαχείρισης. Οι εισαγόμενοι φοιτητές έχουν ποικίλες ακαδημαϊκές γνώσεις και χρησιμοποιούν το χρόνο στο ESMT για να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις και διεπιστημονική εμπειρία για να εφαρμόσουν την προηγούμενη εμπειρία τους σε οικονομικά και διαχειριστικά προβλήματα.

Το πρόγραμμα χωρίζεται σε δύο ροές με έμφαση στη διεθνή διαχείριση. Ένα ρεύμα ( Quantitative Business ) έχει σχεδιαστεί για ποσοτικούς αναλυτές αποφάσεων και ένα ρεύμα για δημιουργικούς και στρατηγικούς στοχαστές ( Innovative Management ).

Ανάλογα με το ρεύμα, οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τέσσερις ειδικότητες :

 • Επιχειρηματικό Analytics
 • Χρηματοδότηση
 • Επιχειρηματικότητα
 • Παγκόσμια

Το πρόγραμμα MIM ESMT χρησιμοποιεί μια διεπιστημονική προσέγγιση: οι φοιτητές εφαρμόζουν αναλυτικά μοντέλα για να κατανοήσουν την παγκόσμια οικονομία, την ανάπτυξη προϊόντων και τις νέες τεχνικές διαχείρισης τεχνολογίας σε παγκόσμιες εταιρείες. Οι σπουδαστές που σχεδιάζουν να ακολουθήσουν μια περαιτέρω ακαδημαϊκή σταδιοδρομία έχουν επίσης μοναδική πρόσβαση σε ερευνητικές πρακτικές και έργα με την ικανότητα του ESMT .

Ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα γεφυρώνει την καινοτομία και την εφαρμοσμένη επιχείρηση

Το Master's in Management της ESMT είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα σχεδιασμένο με συμβολές κορυφαίων γερμανικών εταιρειών. Ο διάρκειας δύο ετών συγκεντρώνει μια επιλεγμένη ομάδα ταλαντούχων ατόμων που μπορούν να δείξουν στρατηγική σκέψη στην αίτησή τους στο MIM. Τα μαθήματα υπογραμμίζουν τον τρόπο με τον οποίο αυτές οι τεχνικές και οι μέθοδοι έρευνας μπορούν να ενισχύσουν τους παγκόσμιους στόχους ενός οργανισμού σε ένα επιχειρηματικό πλαίσιο.

Οι φοιτητές θα ολοκληρώσουν τα προγράμματα και την πρακτική άσκηση με παγκόσμιες εταιρείες πριν από την αποφοίτησή τους. Μερικές από αυτές τις εργασίες πρέπει να γίνουν στο εξωτερικό. Εξισορροπημένη με τις μαλακές δεξιότητες και τον προβληματισμό της σταδιοδρομίας στην τάξη, το πρόγραμμα θα βοηθήσει τους μαθητές να κατανοήσουν καλύτερα τα άτομα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στις οργανώσεις τους. Σας προσκαλούμε να μάθετε περισσότερα για το MIM ESMT παρακάτω.

Ένταση MIM του προγράμματος

Έχουμε εντοπίσει τέσσερα βασικά πλεονεκτήματα που καθιστούν το ESMT Master's in Management μοναδικό:

 • Επιχειρηματική έκθεση και εμπειρία: ESMT φοιτητές ESMT MIM ολοκληρώνουν έως και 11 μήνες εφαρμοσμένης μελέτης: πρακτική εξάσκηση, έργο κοινωνικού αντίκτυπου και σχέδιο διατριβής. ESMT έχει μια αυξανόμενη εταιρική σχέση με μια ποικιλία παγκόσμιων εταιρειών που προσφέρουν προγράμματα πρακτικής άσκησης και προγράμματα.
 • Κορυφαία διαχείριση τεχνολογίας: Τα μαθήματα ενσωματώνουν την ποιοτική ανάλυση στις εφαρμοζόμενες μεθόδους για την παγκόσμια διαχείριση των επιχειρήσεων έτσι ώστε οι απόφοιτοι να μπορούν να εργάζονται σε ένα γρήγορο ρυθμό των επιχειρήσεων και να εργάζονται με επιτυχία με προϊόντα με τεχνολογία ή καινοτομίες και υπηρεσίες σε παγκόσμια κλίμακα.
 • Διεθνείς δεξιότητες και κοινωνικές επιπτώσεις: Στο ESMT , το πιο διεθνές επιχειρηματικό σχολείο της Γερμανίας, τα μαθήματα διδάσκονται από διεθνή σχολή που εκπαιδεύεται στα κορυφαία ιδρύματα του κόσμου. Οι τάξεις έχουν όλοι ένα εξαιρετικά διαφορετικό φοιτητικό σώμα. Οι υποψήφιοι MIM πρόκειται να σπουδάσουν είτε γερμανικά είτε μια άλλη ξένη γλώσσα. Όλοι οι φοιτητές ενθαρρύνονται να ξοδεύουν χρόνο στο εξωτερικό για προγράμματα και πρακτική άσκηση όπου είναι δυνατόν.
 • Μαλακές δεξιότητες για καριέρα υψηλής ανάπτυξης: Τα μικρά μεγέθη τάξεων και η εφαρμοσμένη προσέγγιση του ESMT εξασφαλίζουν ότι οι μαθητές κερδίζουν πολύτιμη εμπειρία παρουσίασης και ομαδικής εργασίας. Περαιτέρω σεμινάρια επικεντρώνονται στη διαχείριση των συγκρούσεων, τη διπλωματική επικοινωνία, τις προσομοιώσεις διαπραγμάτευσης και άλλες δεξιότητες που πιθανόν να είναι η διαφορά μεταξύ της στασιμότητας ή της προώθησης ενός μεταπτυχιακού φοιτητή.

Απαιτήσεις εισδοχής

Για να ληφθεί υπόψη για το πρόγραμμα ESMT Master in Management, οι φοιτητές χρειάζονται:

 • Ένα προηγούμενο πτυχίο (τουλάχιστον ισοδύναμο του Bachelor). Οι αιτήσεις θα γίνουν δεκτές και από τους προπτυχιακούς φοιτητές του τελικού έτους, οι οποίοι αναμένουν να ολοκληρώσουν το πτυχίο τους.
 • Απόδειξη ισχυρών ποσοτικών ικανοτήτων για εγγραφή στο Ποσοστό Ποσοτικών Επιχειρήσεων, είτε μέσω προηγούμενων μαθημάτων κατά τη διάρκεια των σπουδών του πτυχιούχου είτε μέσω βαθμολογίας GMAT / GRE.
 • Για να εγγραφείτε στο ρεύμα Innovative Management, οι φοιτητές με πτυχίο σε οποιαδήποτε πειθαρχία και άριστους βαθμούς είναι ευπρόσδεκτοι να εφαρμόσουν.
 • Ιδανικά όχι περισσότερο από 18 μήνες μεταπτυχιακής εργασιακής εμπειρίας
 • Απόδειξη της αγγλικής ευελιξίας (ελάχιστο όριο TOEFL 95 ή ισοδύναμο για μη-γηγενείς ομιλητές). Ο κωδικός μας είναι 8707.
 • Ολοκληρωμένη εφαρμογή, συμπεριλαμβανομένων δοκίμων και συστάσεων
 • Τελική συνέντευξη εισαγωγής μέσω Skype

Χρηματοδότηση του MIM ESMT

ESMT Master's στη διαχείριση είναι μια εξαιρετική επένδυση στο μέλλον σας. Οι περισσότεροι σπουδαστές χρηματοδοτούν τις σπουδές τους μέσω ενός συνδυασμού αποταμιεύσεων, γονικής υποστήριξης και δανείων.

ESMT έχει περιορισμένα κονδύλια υποτροφιών για κορυφαίους αιτούντες, με βάση την αξία τους.

Για τους γονείς, ανατρέξτε στη σελίδα μας εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές χρηματοδότησης.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Τελευταία ενημέρωση July 21, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
25,000 EUR
Τα δίδακτρα καλύπτουν όλα τα σεμινάρια, τα επιλεγμένα διδακτικά υλικά, τον προσανατολισμό και την υποστήριξη σταδιοδρομίας.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη

ESMT Master's in Management

ESMT Berlin's MIM Program (Master's of Management)