Ξεκινήστε το επόμενο στάδιο της καριέρας σας με μια πολυ-πανεπιστημιούπολη, πολύ εξειδικευμένο μάθημα στη διαχείριση των επιχειρήσεων.

Οποιοδήποτε και αν είναι το ακαδημαϊκό υπόβαθρό σας, ο Master in Management της TBS Barcelona είναι το ιδανικό μάθημα για να σας προετοιμάσει για το επόμενο στάδιο της καριέρας σας. Ένα πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης, 4 εξάμηνα, το μάθημα θα σας δώσει τις τεχνικές και αναλυτικές δεξιότητες για να κάνετε αποτελεσματικές διαχειριστικές αποφάσεις.

Το Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση προσφέρει μια ποικιλία, πολυ-πανεπιστημιούπολη εμπειρία. Σας δίνει την ευκαιρία να σπουδάσετε σε 3 διαφορετικές πανεπιστημιουπόλεις. έτσι ώστε να απολαύσετε το καλύτερο που μπορεί να προσφέρει κάθε μέρος. Το πρόγραμμα είναι επίσης ιδιαίτερα προσαρμόσιμο - με πάνω από 20 επαγγελματικές διαδρομές εξειδίκευσης στον τομέα της διαχείρισης των επιχειρήσεων. Στην πραγματικότητα, ανάλογα με το Pathway που επιλέγετε, θα μπορούσατε να πάρετε ένα επιπλέον πτυχίο MSc degree. Επιπλέον, θα πραγματοποιήσετε μια 6μηνη πρακτική άσκηση σε μια αναγνωρισμένη εθνική ή διεθνή εταιρεία.

Ο Δάσκαλος μας στη Διοίκηση έχει μια πρακτική εστίαση στον πυρήνα του, με την ισότιμη διάσπαση στο διδακτικό προσωπικό μεταξύ έμπειρων ακαδημαϊκών και επιτυχημένων επαγγελματιών του επιχειρηματικού κόσμου. Επιπλέον, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να κάνετε το μάθημα διπλό πτυχίο και να ξοδεύετε ένα χρόνο σε ένα από τα πανεπιστήμια-εταίρους της TBS. Επιπλέον, παρέχουμε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα προγύμνασης για να σας υποστηρίξουμε σε τομείς όπως η επιλογή των Επαγγελματικών σας Διαδρομών Ειδίκευσης και η θέση πρακτικής που ταιριάζει καλύτερα στους επαγγελματικούς σας στόχους.

Γιατί να επιλέξετε το Master in Management;

Όταν επιλέγετε ένα Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση, είναι σημαντικό να εξετάσετε διάφορους παράγοντες προκειμένου να λάβετε την καλύτερη απόφαση. Σήμερα, η σχολική ζωή των επιχειρήσεων δεν είναι μόνο μια εκπαιδευτική εμπειρία, αλλά ένας τρόπος προετοιμασίας για τις προκλήσεις της αγοράς εργασίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας παρέχουμε μια επιλογή από τους πιο σχετικούς λόγους για να επιλέξετε το Master in Management.

 • TBS - Αναγνωρισμένη επιτυχία
 • Εξαιρετικά ευχάριστο
 • 26 Ειδίκευση MSc
 • Μια διεθνής, πολυεπίπεδη εμπειρία
 • Εύκαμπτος. Προσαρμόσιμος
 • Ενισχύστε τις Προοπτικές Εργασίας σας
 • Διπλός βαθμός - Διπλασιάστε τις ευκαιρίες σας

Πρόγραμμα σπουδών

Το Master in Management ακολουθεί ένα ευρύ βασικό πρόγραμμα σπουδών που ενισχύεται από μια δομημένη σειρά επιλογών επιλογής, που χρησιμεύει ως εφαλτήριο για την ηγεσία. Πέρα από μια απλή επιλογή επιλογών, οι μαθητές είναι σε θέση να διαρθρώσουν τα έργα τους γύρω από ορατές διαδρομές μάθησης που προσδίδουν προστιθέμενη αξία στην επαγγελματική τους πείρα.

Πολυεπίπεδο εμπειρία

Το Master στη Διοίκηση προσφέρει μια ποικιλία, πολυ-πανεπιστημιούπολη εμπειρία. Σας δίνει την ευκαιρία να σπουδάσετε σε έως και τρεις διαφορετικές πανεπιστημιουπόλεις και πλήρως ή μερικώς στα αγγλικά ή στα γαλλικά.

Μονάδα μέτρησης

Το Master in Management προσφέρει μια ευρεία ποικιλία των ακαδημαϊκών ενοτήτων, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε το πρόγραμμά σας και να επιτύχετε τους στόχους της σταδιοδρομίας σας. Βρείτε παρακάτω τη λίστα των Ενότητες

Τα μαθήματα και οι χώροι μπορούν να αλλάξουν.

 • Βασικές αρχές διαχείρισης
 • Επαγγελματικός προσανατολισμός
 • Μαθήματα στη Διοίκηση
 • Κοινά μαθήματα στη διαχείριση
 • Ακαδημαϊκές ειδικότητες
 • Επαγγελματικές διαδρομές εξειδίκευσης

Γύροι εισόδου

Οι αιτήσεις θα εξεταστούν σύμφωνα με τους γύρους εισαγωγής που παρουσιάζονται παρακάτω. Οι αιτήσεις που υποβάλλονται μετά από κάθε προθεσμία θα μεταφερθούν στον επόμενο γύρο.

Σας συνιστούμε να εφαρμόσετε νωρίς, προκειμένου να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο Master in Management.

Προφίλ υποψηφίου

 • Πρέπει να έχετε πτυχίο (τουλάχιστον 3 ετών) από μη αναγνωρισμένο γαλλικό πανεπιστήμιο. Εάν είναι πιθανό να έχετε αποκτήσει ένα τέτοιο προσόν πριν από την έναρξη του Master in Management. μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση.
 • Να είστε ηλικίας κάτω των 30 ετών στην ημερομηνία έναρξης του Master in Management.

Δοκιμή εισδοχής

Μπορείτε είτε να παρουσιάσετε το πιστοποιητικό GMAT ή GRE. (βαθμολογία 540 ή υψηλότερη)

Διαδικασία εισαγωγής

Πριν υποβάλετε αίτηση για Master στη Διοίκηση, παρακαλούμε να ελέγξετε προσεκτικά τα βήματα της διαδικασίας αποδοχής που αναφέρονται παρακάτω.

1. Συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα αίτησης

2. Μεταφορτώστε τα απαιτούμενα έγγραφα της εφαρμογής

3. Πληρώστε το τέλος εισόδου

4. Έχετε μια συνέντευξη εισαγωγής μέσω Easyrecrue

5. Περιμένετε να ειδοποιηθείτε για την απόφαση αποδοχής

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά
Toulouse Business School - Barcelona Campus

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποToulouse Business School - Barcelona Campus »

Τελευταία ενημέρωση Σεπτέμβριος 18, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Duration
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
28,000 EUR
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Σεπτ. 2022
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Σεπτ. 2022
Άλλη