Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση

Toulouse Business School - Barcelona Campus

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση

Toulouse Business School - Barcelona Campus

Ξεκινήστε το επόμενο στάδιο της καριέρας σας με μια πολυ-πανεπιστημιούπολη, πολύ εξειδικευμένο μάθημα στη διαχείριση των επιχειρήσεων.

Οποιοδήποτε και αν είναι το ακαδημαϊκό υπόβαθρό σας, ο Master in Management της TBS Barcelona είναι το ιδανικό μάθημα για να σας προετοιμάσει για το επόμενο στάδιο της καριέρας σας. Ένα πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης, 4 εξάμηνα, το μάθημα θα σας δώσει τις τεχνικές και αναλυτικές δεξιότητες για να κάνετε αποτελεσματικές διαχειριστικές αποφάσεις.

Το Master στη Διοίκηση προσφέρει μια ποικιλία, πολυ-πανεπιστημιούπολη εμπειρία. Σας δίνει την ευκαιρία να σπουδάσετε σε 3 διαφορετικές πανεπιστημιουπόλεις. έτσι ώστε να απολαύσετε το καλύτερο που μπορεί να προσφέρει κάθε τόπος. Το πρόγραμμα είναι επίσης εξαιρετικά προσαρμόσιμο - με πάνω από 20 επαγγελματικές διαδρομές εξειδίκευσης στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων για να διαλέξετε. Στην πραγματικότητα, ανάλογα με το Pathway που επιλέγετε, θα μπορούσατε να λάβετε ένα πρόσθετο πτυχίο MSc. Επιπλέον, θα πραγματοποιήσετε 6μηνη πρακτική άσκηση σε αναγνωρισμένη εθνική ή διεθνή εταιρεία.

Ο Δάσκαλος μας στη Διοίκηση έχει μια πρακτική εστίαση στον πυρήνα του, με την ισότιμη διάσπαση στο διδακτικό προσωπικό μεταξύ έμπειρων ακαδημαϊκών και επιτυχημένων επαγγελματιών του επιχειρηματικού κόσμου. Επιπλέον, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να κάνετε το μάθημα διπλό πτυχίο και να ξοδεύετε ένα χρόνο σε ένα από τα πανεπιστήμια-εταίρους της TBS. Επιπλέον, παρέχουμε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα προγύμνασης για να σας υποστηρίξουμε σε τομείς όπως η επιλογή των Επαγγελματικών σας Διαδρομών Ειδίκευσης και η θέση πρακτικής που ταιριάζει καλύτερα στους επαγγελματικούς σας στόχους.

Γιατί να επιλέξετε το Master in Management;

Όταν επιλέγετε ένα Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση, είναι σημαντικό να εξετάσετε διάφορους παράγοντες προκειμένου να λάβετε την καλύτερη απόφαση. Σήμερα, η σχολική ζωή των επιχειρήσεων δεν είναι μόνο μια εκπαιδευτική εμπειρία, αλλά ένας τρόπος προετοιμασίας για τις προκλήσεις της αγοράς εργασίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας παρέχουμε μια επιλογή από τους πιο σχετικούς λόγους για να επιλέξετε το Master in Management.

 • TBS - Αναγνωρισμένη επιτυχία
 • Εξαιρετικά ευχάριστο
 • 26 Ειδίκευση MSc
 • Μια διεθνής, πολυεπίπεδη εμπειρία
 • Εύκαμπτος. Προσαρμόσιμος
 • Ενισχύστε τις Προοπτικές Εργασίας σας
 • Διπλός βαθμός - Διπλασιάστε τις ευκαιρίες σας

Πρόγραμμα σπουδών

Το Master in Management ακολουθεί ένα ευρύ βασικό πρόγραμμα σπουδών που ενισχύεται από μια δομημένη σειρά επιλογών επιλογής, που χρησιμεύει ως εφαλτήριο για την ηγεσία. Πέρα από μια απλή επιλογή επιλογών, οι μαθητές είναι σε θέση να διαρθρώσουν τα έργα τους γύρω από ορατές διαδρομές μάθησης που προσδίδουν προστιθέμενη αξία στην επαγγελματική τους πείρα.

Πολυεπίπεδο εμπειρία

Το Master στη Διοίκηση προσφέρει μια ποικιλία, πολυ-πανεπιστημιούπολη εμπειρία. Σας δίνει την ευκαιρία να σπουδάσετε σε έως και τρεις διαφορετικές πανεπιστημιουπόλεις και πλήρως ή μερικώς στα αγγλικά ή στα γαλλικά.

Μονάδα μέτρησης

Το Master in Management προσφέρει μια ευρεία ποικιλία των ακαδημαϊκών ενοτήτων, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε το πρόγραμμά σας και να επιτύχετε τους στόχους της σταδιοδρομίας σας. Βρείτε παρακάτω τη λίστα των Ενότητες

Τα μαθήματα και οι χώροι μπορούν να αλλάξουν.

 • Βασικές αρχές διαχείρισης
 • Επαγγελματικός προσανατολισμός
 • Μαθήματα στη Διοίκηση
 • Κοινά μαθήματα στη διαχείριση
 • Ακαδημαϊκές ειδικότητες
 • Επαγγελματικές διαδρομές εξειδίκευσης

Γύροι εισόδου

Οι αιτήσεις θα εξεταστούν σύμφωνα με τους γύρους εισαγωγής που παρουσιάζονται παρακάτω. Οι αιτήσεις που υποβάλλονται μετά από κάθε προθεσμία θα μεταφερθούν στον επόμενο γύρο.

Σας συνιστούμε να εφαρμόσετε νωρίς, προκειμένου να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο Master in Management.

Προφίλ υποψηφίου

 • Πρέπει να έχετε πτυχίο (τουλάχιστον 3 ετών) από μη αναγνωρισμένο γαλλικό πανεπιστήμιο. Εάν είναι πιθανό να έχετε αποκτήσει ένα τέτοιο προσόν πριν από την έναρξη του Master in Management. μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση.
 • Να είστε ηλικίας κάτω των 27 ετών στην ημερομηνία έναρξης του Master in Management.

Δοκιμή εισδοχής

Μπορείτε είτε να παρουσιάσετε το πιστοποιητικό GMAT ή GRE.

Διαδικασία εισαγωγής

Πριν υποβάλετε αίτηση για Master στη Διοίκηση, παρακαλούμε να ελέγξετε προσεκτικά τα βήματα της διαδικασίας αποδοχής που αναφέρονται παρακάτω.

1. Συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα αίτησης

2. Μεταφορτώστε τα απαιτούμενα έγγραφα της εφαρμογής

3. Πληρώστε το τέλος εισόδου

4. Έχετε μια συνέντευξη εισαγωγής μέσω Easyrecrue

5. Περιμένετε να ειδοποιηθείτε για την απόφαση αποδοχής

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Toulouse Business School - Barcelona Campus

Τελευταία ενημέρωση November 8, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 16, 2019
Duration
Διάρκεια
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
13,100 EUR
Information
Deadline
Ιούνιος 30, 2019
Locations
Ισπανία - Barcelona, Catalonia
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 16, 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Ιούνιος 30, 2019
Ημερομηνία Λήξης Σεπτ. 30, 2021
Dates
Σεπτ. 16, 2019
Ισπανία - Barcelona, Catalonia
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Ιούνιος 30, 2019
Ημερομηνία Λήξης Σεπτ. 30, 2021