Μεταπτυχιακό στη Ηλεκτρολογία και Μηχανική Υπολογιστών

Αναπτύξτε την τεχνολογία του αύριο. Ηλεκτρονικά του Cornell Tech

Το Master of Engineering στην Ηλεκτρική

Οι συναρπαστικές εξελίξεις στη μηχανική μάθηση, στην τεχνολογία αισθητήρων και στην επεξεργασία σήματος και εικόνας δημιουργούν νέες ευκαιρίες για τους μηχανικούς και τους επιστήμονες υπολογιστών με τις προηγμένες τεχνικές δεξιότητες και την επιχειρηματική νοοτροπία για να μετατρέψουν αυτές τις εξελίξεις σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες. Cornell Tech 's Master στην Ηλεκτρολογία

Μάθετε τις δεξιότητες αιχμής στο αρχικό πολιτισμό

Οι πιο επιτυχημένες νέες τεχνολογίες και νεοσύστατες επιχειρήσεις αναπτύσσονται όταν συνεργάζονται τεχνολόγοι, σχεδιαστές και επιχειρηματίες. Cornell Tech έχει υιοθετήσει αυτό το συνεργατικό μοντέλο ανάπτυξης προϊόντων και την έχει εφαρμόσει στα προγράμματα σπουδών μας. Τα μαθήματά σας με βάση την τάξη, που διδάσκονται από εξειδικευμένες σχολές με βαθιά εμπειρία στον κλάδο, συμπληρώνουν τις εμπειρίες βάσει έργων που θα σας δουλέψουν σε ομάδες με φοιτητές από άλλα προγράμματα σπουδών της Cornell Tech , καθώς και από τα προγράμματα LLM και MBA. Θα αναπτύξετε τη δική σας επιχείρηση στο Startup Studio και θα δημιουργήσετε καινοτόμες λύσεις για πραγματικούς επιχειρηματικούς πελάτες ως μέρος του Product Studio. Στη διαδικασία, θα αναπτύξετε τις επιχειρηματικές δεξιότητες, τις δεξιότητες επικοινωνίας και την εξαιρετική τεχνική αντοχή που χρειάζεστε για να προσελκύσετε την προσοχή από τις πιο καινοτόμες εταιρείες στον κόσμο και τις φιλόδοξες νεοσύστατες εταιρείες.

MASTERTECH101

Ποιος πρέπει να υποβάλει αίτηση;

Θα πρέπει να απευθυνθείτε στο Master of Electrical Cornell Tech

Θέματα που καλύπτονται

 • Επεξεργασία σήματος
 • Εκμάθηση μηχανών
 • Συστήματα Feedback
 • Φυσική υπολογιστική
 • Εξεύρεση της φόρας
 • Επιστημονικά δεδομένα
 • Θεωρία αποφάσεων
 • Εκμάθηση μηχανών και υπολογιστικά εργαλεία

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Συστήματα Ανάδρασης και Μάθηση Ενισχύσεων

Πιστώσεις 3.00

Αυτό το κύριο μάθημα ECE καλύπτει τα ψηφιακά συστήματα ελέγχου, τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων Markov και τους αλγορίθμους μάθησης ενίσχυσης. Το πρώτο εξάμηνο του μαθήματος καλύπτει τις βασικές αρχές των σύγχρονων ψηφιακών συστημάτων ελέγχου, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων κρατικού διαστήματος και της ανάλυσης τους, της ανατροφοδότησης των κρατικών μεταβλητών και των βασικών στοιχείων της αναγνώρισης του συστήματος. Το δεύτερο μισό του μαθήματος ασχολείται με τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων Markov με εφαρμογές σε συστήματα κοινωνικής αίσθησης και επικοινωνίας. Τα θέματα που καλύπτονται περιλαμβάνουν στοχαστικό δυναμικό προγραμματισμό, βελτιστοποίηση βάσει προσομοίωσης και αλγόριθμους ενίσχυσης μάθησης. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, θα δοθεί έμφαση στις εφαρμογές σε συστήματα διακριτών συμβάντων και στη μηχανική μάθηση.

Επεξεργασία σημάτων και δεδομένων

Πιστώσεις 3.00

Αυτό το κύριο μάθημα ECE καλύπτει τα βασικά της επεξεργασίας σήματος και της ανάλυσης δεδομένων. Το πρώτο μισό του μαθήματος καλύπτει τις βασικές αρχές των σημάτων και των συστημάτων, συμπεριλαμβανομένου του διακριτού μετασχηματισμού Fourier, των λειτουργιών μεταφοράς, του προσαρμοστικού φιλτραρίσματος και των εφαρμογών σε συστήματα ακύρωσης και επικοινωνίας θορύβου. Το δεύτερο εξάμηνο καλύπτει τα βασικά των πιθανοτικών μοντέλων, των στοχαστικών διαδικασιών Markov και του Bayesian. Τέλος, καλύπτονται θέματα επεξεργασίας σημάτων υψηλής διαστάσεων, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής μοντέλου, επεξεργασίας αραιών σημάτων και ανάλυσης κύριων συστατικών. Σε όλη τη διάρκεια του μαθήματος, θα δοθεί έμφαση στις εφαρμογές στα συστήματα επικοινωνιών, στα συστήματα ανίχνευσης και στη μηχανική μάθηση.

Καριέρα στο πεδίο

 • Data Scientist.
 • Financial Modeler.
 • Εκκίνηση ιδρυτή ή ΚΟΤ.
 • Ερευνητής.
 • Αναλυτής κοινωνικών δικτύων.

Διδακτέα ύλη

περιλαμβάνει μια ποικιλία από αυστηρά μαθήματα που θα σας δώσουν προηγμένες δεξιότητες στη μηχανική μάθηση, την επεξεργασία σήματος, τη μοντελοποίηση ηλεκτρονικών υπολογιστών και άλλους κλάδους αιχμής.

Σε μια εκπαιδευτική καινοτομία μοναδική για την Cornell Tech , θα συμμετάσχετε επίσης σε μια συναρπαστική εμπειρία του Studio, στην οποία θα βελτιώσετε την ικανότητα της ομάδας σας και τις ηγετικές της ικανότητες, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα μια νέα ιδέα προϊόντος ανταποκρινόμενη στις στρατηγικές ανάγκες μιας πραγματικής οργάνωσης και δημιουργήστε τη δική σας εκκίνηση.

Ποιο θα είναι το πρόγραμμά σας;

Το φθινόπωρο οι φοιτητές πρέπει να ολοκληρώσουν συνολικά 30 ώρες πίστωσης σε δύο εξάμηνα. Τα βασικά μαθήματα πρέπει να ανέρχονται συνολικά σε τουλάχιστον 12 μονάδες.

Την άνοιξη οι μαθητές πρέπει να ολοκληρώσουν συνολικά 30 ώρες πίστωσης σε δύο εξάμηνα. Τα βασικά μαθήματα πρέπει να ανέρχονται συνολικά σε τουλάχιστον 12 μονάδες. Κατά το εαρινό εξάμηνο, φυσική υπολογιστική και Bayesian Εκτίμηση

Χρονολόγιο γραμμής εφαρμογής

Cornell Tech προσφέρει τρεις γύρους υποβολής αιτήσεων. Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους όταν είναι έτοιμοι. Θα εξετάσουμε τους υποψηφίους που ισχύουν σε κάθε γύρο αιτήσεων. Εξετάζουμε τις εφαρμογές καθώς τις λαμβάνουμε.

Οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων 2017-2018 έχουν ως εξής:

Γύρος 1 - Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:59 μ.μ. ET

Γύρος 2 - Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018 στις 11:59 μ.μ. ET

Γύρος 3 - Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018 στις 11:59 μ.μ. ET

Μετά την προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το Γύρο 3, η Επιτροπή Εισδοχής θα εξετάσει τις αιτήσεις σε συνεχή βάση και θα εκδώσει σχετική απόφαση μέχρι τη Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Απαιτήσεις εφαρμογής

Για να ληφθεί υπόψη, όλοι οι αιτούντες πρέπει να παρέχουν τα ακόλουθα στην ηλεκτρονική αίτησή τους:

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Πρέπει να υποβάλετε ένα τρέχον βιογραφικό σημείωμα μαζί με την αίτησή σας. Με τη χρήση του LinkedIn, θα έχετε τη δυνατότητα να συμπληρώσετε αυτόματα τις πληροφορίες για την απασχόληση και την εκπαίδευση που αναφέρονται στο επαγγελματικό προφίλ σας στο διαδίκτυο. Σημειώστε ότι οποιαδήποτε πληροφορία που έχει συμπληρωθεί αυτόματα από το LinkedIn μπορεί να επεξεργαστεί.

Προσωπική δήλωση

Εδώ στο Cornell Tech , θα είστε μέρος ενός περιβάλλοντος όπου η δημιουργικότητα, το τεχνικό βάθος και η ηγεσία μοιράζονται θέσεις στο τραπέζι. Εκτιμούμε τις εκφράσεις του ποιοι είστε και τι προσθέτετε σε αυτόν τον τύπο. Υποβάλετε μια δήλωση μιας έως δύο σελίδων που περιγράφει το ενδιαφέρον σας για αυτό το πρόγραμμα στο Cornell Tech . Η υποβολή σας θα πρέπει να υπογραμμίζει προσωπικές εμπειρίες που αποδεικνύουν τη δημιουργικότητα, την ηγεσία και τις τεχνικές σας ικανότητες.

Συγκεκριμένα, μπορείτε να επεξεργαστείτε τα τεχνικά έργα που έχετε ολοκληρώσει, τις δημιουργικές και τεχνικές πτυχές τους. κάθε επιχειρηματική ή ηγετική εμπειρία · τους επαγγελματικούς στόχους της σταδιοδρομίας σας. το όφελος που θεωρείτε ότι αποτελεί μέρος του τεχνολογικού οικοσυστήματος στη Νέα Υόρκη. και, γιατί αυτό το πρόγραμμα είναι αυτό για σας.

Δύο συστάσεις

Οι σύμβουλοι πρέπει να είναι μέλη ΔΕΠ ή άλλα άτομα που γνωρίζουν επαγγελματικά τους αιτούντες και έχουν δει ότι παίζουν σημαντικό ρόλο σε σημαντικά έργα. Οι συστάσεις πρέπει να υποβάλλονται ηλεκτρονικά.

GRE

Το GRE απαιτείται για την είσοδο στο Cornell Tech . Όλες οι επίσημες βαθμολογίες θα πρέπει να αναφέρονται απευθείας στο Πανεπιστήμιο Cornell. Οι φοιτητές που έχουν λάβει (ή θα έχουν λάβει) πτυχίο Bachelor από το Πανεπιστήμιο Cornell απαλλάσσονται από την απαίτηση GRE για το πρόγραμμα Master of Engineering. Ο κωδικός του ιδρύματος GRE για το Cornell είναι 2098. Παρακαλείσθε να είστε συνεπείς στην ορθογραφία του ονόματός σας τόσο στην αίτησή σας όσο και στην έκθεση βαθμολογίας δοκιμών.

Μεταγραφές

Απαιτούνται μεταγραφές από κάθε προηγούμενο πανεπιστήμιο ή πανεπιστήμιο και πρέπει να μεταφορτωθούν ηλεκτρονικά μαζί με την εφαρμογή. Οι δεκτοί φοιτητές θα πρέπει να υποβάλουν επίσημη μεταγραφή απευθείας στο Cornell University Graduate School πριν από την εγγραφή.

Αμοιβή Εφαρμογής

Πρέπει να υποβληθεί μια δωρεάν επιστροφή χρημάτων ύψους $ 95 με την online αίτηση.

Διεθνείς αιτούντες

Μεταγραφές

Εκτός από τις προαναφερόμενες απαιτήσεις προγράμματος, οι διεθνείς αιτούντες πρέπει να προσκομίσουν πιστοποιημένη αγγλική μετάφραση των μεταγραφών εάν η αρχική γλώσσα δεν είναι αγγλική. Οι επιτυχείς διεθνείς υποψήφιοι θα έχουν λάβει πτυχίο απολυτηρίου από πανεπιστήμιο ή πανεπιστήμιο αναγνωρισμένου κύρους.

TOEFL

Οι υποψήφιοι πρέπει επίσης να επιδείξουν επάρκεια στην αγγλική γλώσσα, λαμβάνοντας τη Δοκιμή της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας (TOEFL). Οι επίσημες βαθμολογίες του TOEFL πρέπει να αποστέλλονται στο Cornell University Graduate School. Ο κωδικός του ιδρύματος είναι # 2098. Οι επίσημες ελάχιστες υπο-βαθμολογίες του Cornell για κάθε στοιχείο του TOEFL είναι οι εξής:

 • Γράφοντας: 20
 • Ανάγνωση 20
 • Ακούγοντας 15
 • Μιλώντας 22

Η απαίτηση TOEFL μπορεί να αρθεί εάν ο αιτών πληροί τουλάχιστον ένα από τα ακόλουθα κριτήρια:

 • Είναι εγγενής πολίτης των Ηνωμένων Πολιτειών, της Αυστραλίας, του Καναδά (εκτός του Κεμπέκ), της Ιρλανδίας, της Νέας Ζηλανδίας ή του Ηνωμένου Βασιλείου.
 • Έχει σπουδάσει σε καθεστώς πλήρους απασχόλησης για τουλάχιστον δύο ακαδημαϊκά έτη εντός των τελευταίων πέντε ετών στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστραλία, την Ιρλανδία, τη Νέα Ζηλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο ή με εκπαίδευση στην αγγλική γλώσσα στον Καναδά ή τη Νότια Αφρική. Πρέπει να υποβάλετε μια μεταγραφή που δείχνει ότι έχετε παρακολουθήσει κολέγιο σε μία από αυτές τις εγκεκριμένες τοποθεσίες.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποCornell Tech »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 26, 2019
Duration
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
54,584 USD
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Round 1 – Wednesday, December 5, 2018 at 11:59 pm EST. Round 2 – Friday, February 15, 2019 at 11:59 pm EST. Rolling : April 30.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 26, 2019
Ημερομηνία λήξης
Αύγ. 31, 2020
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Round 1 – Wednesday, December 5, 2018 at 11:59 pm EST. Round 2 – Friday, February 15, 2019 at 11:59 pm EST. Rolling : April 30.

Αύγ. 26, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Round 1 – Wednesday, December 5, 2018 at 11:59 pm EST. Round 2 – Friday, February 15, 2019 at 11:59 pm EST. Rolling : April 30.
Ημερομηνία λήξης
Αύγ. 31, 2020
Άλλη