Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

παρουσίαση

Εκπαιδεύουμε τους επαγγελματίες του ηλεκτρονικού υπολογιστή να ηγηθούν της τεχνολογικής προόδου και της αύριο της κοινωνίας.

Με 40 χρόνια εμπειρίας, σας προσφέρουμε:

 • Οι τεχνικές και επιστημονικές γνώσεις που χρειάζεται σήμερα η αγορά εργασίας, καθώς και οι γενικές δεξιότητες που αποτιμώνται περισσότερο από τις εταιρείες.
 • Άμεση επαφή με τον κόσμο των επιχειρήσεων μέσω εβδομαδιαίων συνόδων με επαγγελματίες από εταιρείες στον τομέα της τεχνολογίας που συνεισφέρουν το όραμά τους στις πτυχές του διαλόγου, καθώς και στις επισκέψεις σε κέντρα και εγκαταστάσεις.
 • Πρόσβαση σε μια απασχολημένη εμπειρία από την παραμονή σας σε μια επιχείρηση.
 • Μια διεθνής εμπειρία μέσω του προγράμματος διεθνούς κινητικότητας.
 • Ειδίκευση σε μία από τις πιο σχετικές περιοχές της στιγμής: Μεγάλα δεδομένα και επιχειρηματική ευφυΐα
 • Διπλό πανεπιστημιακό μεταπτυχιακό δίπλωμα: Με την ολοκλήρωση ενός συμπληρωματικού εξαμήνου στην εφαρμογή των ΤΠΕ στη βιομηχανία, θα αποκτήσετε επίσης μεταπτυχιακό δίπλωμα στον τομέα της Βιομηχανικής Οργάνωσης.
 • Μπορείτε να έχετε άμεση επαφή με την έρευνα και την καινοτομία στις νέες τεχνολογίες με την παραμονή σας σε ένα τεχνολογικό κέντρο.

Προφίλ συμμετεχόντων

Αυτό το μεταπτυχιακό δίπλωμα συμβάλλει στην επαγγελματική ανάπτυξη:

 • Οι πτυχιούχοι πτυχιούχοι ηλεκτρονικών υπολογιστών για να διευκολύνουν τη μετάβασή τους στην αγορά εργασίας με υψηλές εγγυήσεις επαγγελματικής επιτυχίας.
 • Τεχνικοί μηχανικοί στον τομέα της πληροφορικής ή άλλων πτυχιούχων που σχετίζονται με τις ΤΠΕ που επιθυμούν να προχωρήσουν και να ξεκινήσουν εκ νέου την επαγγελματική σταδιοδρομία τους
 • Οι απόφοιτοι και οι μηχανικοί υπολογιστών που μετά από μια επαγγελματική εμπειρία θέλουν να ανακυκλώσουν και να ενημερωθούν.
 • Απόφοιτοι Πανεπιστημίου σε οποιοδήποτε τομέα της μηχανικής που επιθυμούν να κάνουν διδακτορικό και να αφιερωθούν στην έρευνα και την καινοτομία στις νέες τεχνολογίες (καθιστώντας τα απαραίτητα εκπαιδευτικά συμπληρώματα).

Πτυχιούχος προφίλ

Είναι ένας άνθρωπος με σταθερή διαμόρφωση στις ικανότητες και τις ευθύνες του ανώτερου επιπέδου στους βασικούς τεχνολογικούς τομείς της Μηχανικής Υπολογιστών, μαζί με σταθερές γνώσεις και ικανότητες, μεγάλη ευελιξία και προσαρμοστικότητα ενόψει των συνεχών τεχνολογικών αλλαγών. Επιπλέον, διαθέτει πολλαπλές διατομεακές δεξιότητες, πέραν της τεχνολογίας, όπως η δυνατότητα διαχείρισης ομάδων εργασίας, η προβολή αναπτυξιακών έργων και η εφαρμογή διαφορετικών τεχνολογικών λύσεων, η αυτόνομη λειτουργία ή η αποτελεσματική επικοινωνία μεταξύ άλλων, που δημιουργούν ένα επαγγελματικό προφίλ Μηχανικός στην ολοκληρωμένη επιστήμη των υπολογιστών, πολύ ευέλικτο και με μεγάλες δυνατότητες προσαρμογής σε προβληματικά και ποικίλα περιβάλλοντα.

Το Master in Computer Engineering προοιωνίζει την απόδοση και την ανάπτυξη μιας επαγγελματικής σταδιοδρομίας στον τομέα της Μηχανικής Υπολογιστών σε πέντε διαφορετικά σενάρια και συμπληρωματικά ταυτόχρονα:

 • Διαχείριση συστημάτων πληροφοριών
 • Λογισμικό διαχείρισης έργου
 • Αρχιτεκτονική λογισμικού
 • Έρευνα και καινοτομία
 • Data Science

ευκαιρίες σταδιοδρομίας

Το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη μηχανική υπολογιστών περιγράφει την απόδοση και την ανάπτυξη μιας επαγγελματικής σταδιοδρομίας στον τομέα της μηχανικής πληροφορικής γύρω από πέντε διαφορετικά σενάρια και συμπληρωματικά ταυτόχρονα.

Το Master προσφέρει στους Μηχανικούς Υπολογιστών το κατάλληλο πλαίσιο για να αναπτύξουν μια επαγγελματική ζωή γεμάτη ευκαιρίες. Λίγα περιουσιακά στοιχεία στην ιστορία της ανθρωπότητας έχουν μεταμορφώσει την κοινωνία σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα όπως οι νέες τεχνολογίες και το Διαδίκτυο έχουν κάνει τα τελευταία δέκα χρόνια.

Ανταμοιβάζουμε το τεχνολογικό ταλέντο

Χάρη στο νέο πρόγραμμα υποτροφιών Deusto Engineering έχουμε 10 υποτροφίες ύψους 10.000 € για τη μελέτη του Master στη Μηχανική Υπολογιστών, ενώ συνεργάζεται με μια τεχνολογική εταιρεία.

DeloitteLanteknts

Εκτός από την υποτροφία, θα λάβετε μια αμοιβή για την εργασία σας σε κατάσταση πρακτικής άσκησης.

Χάρη στην υποτροφία και τις πρακτικές πρακτικές, θα είστε σε θέση να χρηματοδοτήσετε σχεδόν όλο το μεταπτυχιακό.

Πώς μπορώ να υποβάλω αίτηση για υποτροφία μου;

 • Αντίγραφο του ακαδημαϊκού μητρώου του πανεπιστημιακού πτυχίου που σας δίνει πρόσβαση στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα και αυτό θα περιλαμβάνει τον μέσο βαθμό που αποκτάται στην κλίμακα από το 1 έως το 10 (οι πτυχιούχοι του UD δεν χρειάζεται να παρουσιάσουν ακαδημαϊκό ρεκόρ).
 • Βιογραφικό σημείωμα (μορφότυπο Europass).
 • Επιστολή παρουσίασης και κίνητρα που απευθύνονται στην Επιτροπή Υποτροφιών (μέγιστο 1000 λέξεις).

Η αίτηση πρέπει να υποβληθεί σε επεξεργασία μέσω της Υπηρεσίας Υποτροφιών του Πανεπιστημίου του Deusto. Η υπηρεσία αυτή διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει κάθε τεκμηρίωση που κρίνεται κατάλληλο.

Πότε μπορώ να υποβάλω αίτηση για την υποτροφία;

Από 1 Φεβρουαρίου έως 28 Μαρτίου 2018.

Πώς αξιολογούνται οι υποψηφιότητες;

Θα εκτιμηθεί:

 • ακαδημαϊκή ρεκόρ
 • Βιογραφικό σημείωμα: επαγγελματική εμπειρία, γλώσσες, προσωπικά προσόντα, εκπαίδευση ...
 • Επιστολή παρουσίασης και κίνητρο

Οι υποψήφιοι που πληρούν τις προϋποθέσεις της υποτροφίας θα κληθούν σε προσωπική συνέντευξη.

Η διαδικασία επιλογής των υποψηφιοτήτων διεξάγεται από κοινού με τις εταιρείες από την 1η Απριλίου έως τις 30 Απριλίου 2018.

Πότε γνωρίζω το αποτέλεσμα;

Από τις 15 Μαΐου 2018 θα κοινοποιήσουμε τη χορήγηση των υποτροφιών. Μπορείτε να εγγραφείτε στη συνέχεια.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Αν θέλετε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με αυτή την υποτροφία, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Θέματα

Με πρωτοβουλία της μεταρρύθμισης της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και μετά από βαθιά σκέψη, το Πανεπιστήμιο του Deusto, το οποίο έχει εμπειρία 30 χρόνων που είναι απόφοιτοι της Πληροφορικής, έχει σχεδιάσει ένα φιλόδοξο πρόγραμμα σπουδών για το μεταπτυχιακό του δίπλωμα στη Μηχανική Υπολογιστών. Το πρόγραμμα του κυρίου έχει δομηθεί σε δύο μεγάλα τμήματα:

 • Γενική κατάρτιση σε εργαλεία τεχνολογίας και διαχείρισης. Αυτό το τετράγωνο αντιστοιχεί στο πρώτο έτος και αποτελείται από θέματα που εμπλέκονται στις τεχνολογίες που απαιτεί η αγορά εργασίας και οι οποίες πρέπει να κατακτηθούν από όλους τους μηχανικούς υπολογιστών. Επιπλέον, παρέχονται ορισμένες βάσεις για τη διαχείριση έργων και τη διαχείριση πληροφοριακών συστημάτων, απαραίτητα για την επαρκή ολοκλήρωση και εξέλιξη στο περιβάλλον της εταιρείας. Ο στόχος αυτού του μπλοκ είναι να παρέχει στον Μηχανικό Υπολογιστών την ευελιξία που χαρακτηρίζει πάντα αυτό το επαγγελματικό προφίλ.
 • Ειδίκευση και επαγγελματική καθοδήγηση. Αυτό το μπλοκ αντιστοιχεί στο τελευταίο εξάμηνο και έχει σαν βασικό κορμό το έργο του Master's End Project. Το εν λόγω σχέδιο περιλαμβάνει την υλοποίηση, την παρουσίαση και την υπεράσπιση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου Μηχανικής Η / Υ επαγγελματικού ή επιστημονικού χαρακτήρα, στο οποίο συντίθενται οι δεξιότητες που αποκτήθηκαν κατά μήκος του πλοίαρχου.

ικανότητες

Ως εκ τούτου, ο πλοίαρχος αυτός συνδυάζει την ανάπτυξη των συγκεκριμένων δεξιοτήτων του Μηχανικού Υπολογιστών, μαζί με ένα άλλο σύνολο γενικών ικανοτήτων που απαιτείται από κάθε πανεπιστημιακό πτυχιούχο. Με λίγα λόγια, σκοπός της είναι να εκπαιδεύσει πολύ ευέλικτους και ικανούς επαγγελματίες στον τομέα των τεχνολογιών της πληροφορίας και της επικοινωνίας (ΤΠΕ), οι οποίοι μπορούν επίσης να διαδραματίσουν έναν διπλό ρόλο επαγγελματικής ανάπτυξης και έρευνας, σκεπτόμενοι την πρακτική της την τεχνολογία υπολογιστών τόσο στην εταιρεία όσο και στα κέντρα καινοτομίας και έρευνας.

συγκεκριμένες δεξιότητες

Αυτό το σύνολο δεξιοτήτων αναπτύσσεται στα διάφορα θέματα που αποτελούν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και αντιστοιχούν στο συγκεκριμένο τεχνικό και επιστημονικό περιεχόμενο του επαγγέλματος της ηλεκτρονικής μηχανικής.

Γενικοί διαγωνισμοί

Ο πλοίαρχος παρέχει πολλαπλές εγκάρσιες αρμοδιότητες πέρα ​​από την τεχνολογία, όπως είναι η ικανότητα διαχείρισης ομάδων εργασίας, η καθοδήγηση αναπτυξιακών έργων και η εφαρμογή διαφορετικών τεχνολογικών λύσεων, η αυτόνομη λειτουργία ή η αποτελεσματική επικοινωνία μεταξύ άλλων, που δημιουργούν ένα επαγγελματικό προφίλ Μηχανικός στην ολοκληρωμένη επιστήμη των υπολογιστών, πολύ ευέλικτο και με μεγάλες δυνατότητες προσαρμογής σε προβληματικά και ποικίλα περιβάλλοντα.

μεθοδολογία

Η μεθοδολογία διδασκαλίας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Μηχανικών Υπολογιστών χαρακτηρίζεται από μια πρακτική προσέγγιση που φέρνει τους σπουδαστές πιο κοντά στην πραγματικότητα της άσκησης του επαγγέλματος του Μηχανικού Υπολογιστών τόσο στην επιχειρηματική του πλευρά όσο και στον επιστημονικό τομέα χάρη στη συμμετοχή εταιρειών σε όλα τα μαθήματα που διδάσκουν ή μέσω διαλέξεων και θεματικών σεμιναρίων.

Το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Μηχανική Υπολογιστών βασίζει τη μεθοδολογία διδασκαλίας-μάθησης στο μοντέλο εκπαίδευσης Deusto, το οποίο έχει ως πρωταρχικό στόχο την επίτευξη μιας αυτόνομης και ουσιαστικής μάθησης που ευνοεί την προσωπική ανάπτυξη του μαθητή στις διαφορετικές του πτυχές (προσωπική, κοινωνική, ηθική , ακαδημαϊκό και επαγγελματικό).

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
ισπανικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Deusto »

Τελευταία ενημέρωση April 14, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
3 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
12,948 EUR
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη