Μεταπτυχιακό στη Χρηματοδότηση Μεταλλικών και Ενεργειακών Πόρων

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Αυτό το μάθημα καλύπτει θέματα όπως μελέτες κοιτασμάτων ορυκτών, γεωλογία πετρελαίου, μηχανική ορυκτών, λογιστική, μαθηματικές τεχνικές στη χρηματοδότηση και διαχείριση έργων.

Αυτό το πτυχίο εκτελείται από κοινού από το Τμήμα Επιστήμης της Γης και της Μηχανικής και Imperial College Business School.

Καλύπτει τις μελέτες αποθέματος ορυκτών, την αξιολόγηση των πόρων, τη βασική τεχνολογία πετρελαίου και τη γεωλογία πετρελαίου, τη μηχανική ορυκτών και την εξόρυξη μεταλλουργίας, τη λογιστική, τις μαθηματικές τεχνικές στη χρηματοδότηση, την αξιολόγηση έργων και τη χρηματοδότηση, τη διαχείριση έργων και τις αγορές και προμήθειες.

Θα εισαχθούν σε βασικές τεχνικές και γεωλογικές έννοιες σχετικές με τα πετρελαϊκά έργα και θα λάβουν μια εισαγωγή στην ποσοτική χρηματοδότηση, τη λογιστική και τη στρατηγική διαχείριση στο πλαίσιο των τεχνικών αρχών που εφαρμόζονται ειδικά στα ορυκτά και ενεργειακά έργα.

Πρόγραμμα σπουδών

Τον Μάρτιο, θα συμμετάσχετε στην ενότητα του Κέντρου Επαγγελματικής Ανάπτυξης για την αξιολόγηση και χρηματοδότηση έργων ορυκτών, η οποία παρέχει εκτενή επισκόπηση πολλών βασικών τεχνικών και οικονομικών θεμάτων που καλύπτονται από το μάθημα MSc. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κατανοήσετε τον τρόπο αλληλεπίδρασης των διαφόρων συνιστωσών του μαθήματος και να αποκτήσετε ανεξάρτητες προοπτικές σχετικά με τη σημασία αυτού που καλύπτεστε από τους άλλους αντιπροσώπους.

Μια εκδρομή τουλάχιστον 10 ημερών σε μια περιοχή ενεργού εξορύξεως, μεταγενέστερου μετάλλου και επεξεργασίας ορυκτών και ενεργειακής ανάπτυξης θα διοργανωθεί για την τρίτη και τέταρτη εβδομάδα του καλοκαιριού. Αυτό είναι ένα βασικό στοιχείο του μαθήματος πτυχίου, παρέχοντας την εμπειρία από πρώτο χέρι όλων των πτυχών της βιομηχανίας εξόρυξης. Ενισχύει επίσης την πρακτική εφαρμογή του θεωρητικού υλικού που καλύπτεται από τους δύο πρώτους όρους.

Θα είστε προετοιμασμένοι για το σχεδιασμό και την εκτέλεση του ερευνητικού σας έργου με εκπαίδευση στην τάξη σε προηγμένες τεχνικές και εξελίξεις στη χρηματοδότηση, την επιστήμη και την τεχνολογία, καθώς και από την ανεξάρτητη έκθεση εκδρομών σας. Κατά τη διάρκεια του επίσημου προγράμματος διδασκαλίας, θα ενθαρρυνθείτε να προσδιορίσετε θέματα ιδιαίτερου ενδιαφέροντος με σκοπό την ανάπτυξη της βάσης για τη διατριβή σας.

Οι επαφές με επαγγελματίες που εργάζονται σε μεταλλικούς, ενεργειακούς και χρηματοοικονομικούς οργανισμούς μέσω της ενότητας εκδρομών και συνεχιζόμενης επαγγελματικής ανάπτυξης παρέχουν επίσης ευκαιρίες για εσάς να εξασφαλίσετε πρακτική εξάσκηση στον τομέα εξόρυξης, πετρελαίου και φυσικού αερίου ή στην κοινότητα των επενδυτικών τραπεζών, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει στην παραγωγή του ερευνητικό πρόγραμμα. Οι εργασίες για το ερευνητικό έργο πραγματοποιούνται μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου.

Επαγγελματική διαπίστευση

Αυτό το μάθημα είναι επαγγελματικά διαπιστευμένο από το Ινστιτούτο Υλικών, Ορυκτών και Μεταλλείων.

Η επίτευξη ενός επαγγελματικά αναγνωρισμένου πτυχίου καταδεικνύει στους εργοδότες ότι έχετε επιτύχει ένα αναγνωρισμένο από τη βιομηχανία πρότυπο ικανότητας. Παρέχει επίσης διεθνή αναγνώριση των προσόντων σας, η οποία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τους σπουδαστές που προετοιμάζονται για μια σταδιοδρομία στο εξωτερικό.

Η συμφωνία διαπίστευσης με το Ινστιτούτο Υλικών, Ορυκτών και Μεταλλείων ανανεώνεται κάθε 5 χρόνια και η τρέχουσα συμφωνία διεξάγεται μεταξύ 2017 και 2022.

Δομή

Οι ενότητες που εμφανίζονται είναι για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος και ενδέχεται να αλλάξουν ανάλογα με το έτος εισόδου σας.

Σημειώστε ότι το πρόγραμμα σπουδών αυτού του μαθήματος εξετάζεται επί του παρόντος στο πλαίσιο μιας διαδικασίας σε επίπεδο Κολλεγίου για την εισαγωγή μιας τυποποιημένης δομοστοιχειωτής δομής. Ως αποτέλεσμα, οι δομές περιεχομένου και αξιολόγησης αυτού του μαθήματος μπορεί να αλλάξουν για το έτος εισόδου σας. Συνεπώς, σας συνιστούμε να ελέγξετε αυτή τη σελίδα του μαθήματος πριν τελειώσετε την αίτησή σας και αφού την υποβάλετε, καθώς θα προσπαθήσουμε να ενημερώσουμε αυτή τη σελίδα μόλις οι αλλαγές επικυρωθούν από το Κολλέγιο.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις περιορισμένες περιστάσεις στις οποίες ενδέχεται να χρειαστούμε να προβούμε σε αλλαγές ή σε σχέση με τα μαθήματα μας, τον τύπο των αλλαγών που μπορούμε να κάνουμε και πώς θα σας ενημερώσουμε για τις αλλαγές που κάναμε.

Βασικές ενότητες

 • Λογιστική
 • Μοντελοποίηση ταμειακών ροών
 • Παράγωγα
 • Διατριβή
 • Εξορυκτική Μεταλλουργία
 • Διαχείριση Επενδύσεων και Χαρτοφυλακίου
 • Διαχείριση Έργων, Αγορών και Προμηθειών
 • Μαθηματικά για Οικονομικά
 • Μέταλλα και Ενεργειακή Εκτίμηση Έργων και Οικονομικών
 • Μελέτες ορυκτών αποθεμάτων
 • Μηχανήματα Ορυκτών (Μεταλλεία)
 • Μηχανική πετρελαίου
 • Πετρελαϊκή γεωλογία
 • Αξιολόγηση πόρων
 • Στρατηγική διαχείρηση

Εκδρομές

 • Νότια Αφρική εκδρομή
 • Ταξίδι Wessex

129013_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpgΕπικαιρότητα / Unsplash

Διδασκαλία και αξιολόγηση

Διδασκαλία

 • Πίνακας (Επιστήμη και Μηχανική της Γης)
 • Διατριβές
 • Ηλεκτρονική μάθηση
 • Εκδρομές
 • Διαδραστικές διαλέξεις
 • Λογοτεχνικές αναθέσεις
 • Παρουσιάσεις από εξωτερικούς συνεργάτες
 • Σχολείο επικοινωνιών σπουδαστών (Business School)
 • Συνδικάτο ασκήσεις και παιχνίδι ρόλων
 • Βιντεογραφικές παρουσιάσεις

Εκτίμηση

 • Μαθήματα
 • Ασκήσεις συνδικάτου (ομαδική εργασία)
 • Λεπτομερή φύλλα αξιολόγησης από τα ταξίδια πεδίου
 • Διατριβές (τόσο πρόταση όσο και τελικό κομμάτι)

Χρονοδιάγραμμα μαθημάτων

Το μάθημα είναι εντατικό και διαρκεί σχεδόν ένα ολόκληρο έτος, ξεκινώντας από τις αρχές Οκτωβρίου και τελειώνοντας στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Περιλαμβάνει επίσημη διδασκαλία βασισμένη στην τάξη με πρακτικά μαθήματα και σεμινάρια το φθινόπωρο και την άνοιξη.

Προυποθέσεις εισόδου

Καλωσορίζουμε φοιτητές από όλο τον κόσμο και εξετάζουμε όλους τους αιτούντες σε ατομική βάση.

Ελάχιστη ακαδημαϊκή απαίτηση

Η ελάχιστη απαίτηση μας είναι 2,1 βαθμός στη μηχανική, φυσικές επιστήμες ή οικονομικά με ένα σημαντικό μαθηματικό στοιχείο.

Η κατάλληλη εμπειρία, ενώ δεν είναι απαραίτητη, θα ήταν ένα πλεονέκτημα.

Διεθνή προσόντα

Δεχόμαστε επίσης μια μεγάλη ποικιλία διεθνών προσόντων.

Η παραπάνω ακαδημαϊκή απαίτηση αφορά τους αιτούντες που κατέχουν ή εργάζονται για την απόκτηση προσόντων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Για οδηγίες, ανατρέξτε στον Δείκτη Χώρας, αν και παρακαλούμε να σημειώσετε ότι τα πρότυπα που αναφέρονται εδώ είναι τα ελάχιστα όρια εισόδου στο Κολλέγιο και όχι ειδικά στο Τμήμα .

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τις εισαγωγές και το πρότυπο που απαιτείται για τα προσόντα που κρατάτε ή σπουδάζετε τότε επικοινωνήστε με την αρμόδια ομάδα αποδοχών.

Απαιτούμενη αγγλική γλώσσα (όλοι οι αιτούντες)

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να επιδείξουν ελάχιστο επίπεδο αγγλικής γλώσσας για την είσοδό τους στο Κολλέγιο.

Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε σε αυτό το μάθημα, πρέπει να επιτύχετε την τυπική απαίτηση κολλεγίου στο κατάλληλο προσόν αγγλικής γλώσσας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τους ελάχιστους βαθμούς που απαιτούνται για την επίτευξη αυτής της απαίτησης, ανατρέξτε στις απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας για τους μεταπτυχιακούς υποψηφίους.

Δίδακτρα και χρηματοδότηση

Το ύψος των διδάκτρων που πληρώνετε βασίζεται στο καθεστώς των αμοιβών σας, το οποίο αξιολογούμε βάσει της νομοθεσίας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Δίδακτρα (φοιτητές στο σπίτι και στην ΕΕ)

Είσοδος 2020

£ 23.000 ετησίως

Τα τέλη χρεώνονται ανά έτος εισόδου στο κολέγιο και όχι στο έτος σπουδών.

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, οι αμοιβές για φοιτητές για μαθήματα διάρκειας άνω του ενός έτους θα αυξηθούν ετησίως κατά ένα ποσό που συνδέεται με τον πληθωρισμό, συμπεριλαμβανομένων των φοιτητών με μερική απασχόληση σε αρθρωτά προγράμματα. Το μέτρο του πληθωρισμού που χρησιμοποιείται θα είναι η τιμή του δείκτη λιανικών τιμών (RPI) τον Απρίλιο του ημερολογιακού έτους κατά το οποίο ξεκινά η ακαδημαϊκή συνεδρίαση π.χ. η τιμή RPI τον Απρίλιο του 2020 θα εφαρμοστεί στα τέλη για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Δίδακτρα (σπουδαστές στο εξωτερικό και νησιά)

Είσοδος 2020

£ 37,250 ετησίως

Τα τέλη χρεώνονται ανά έτος εισόδου στο κολέγιο και όχι στο έτος σπουδών.

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, οι αμοιβές για φοιτητές για μαθήματα διάρκειας άνω του ενός έτους θα αυξηθούν ετησίως κατά ένα ποσό που συνδέεται με τον πληθωρισμό, συμπεριλαμβανομένων των φοιτητών με μερική απασχόληση σε αρθρωτά προγράμματα. Το μέτρο του πληθωρισμού που χρησιμοποιείται θα είναι η τιμή του δείκτη λιανικών τιμών (RPI) τον Απρίλιο του ημερολογιακού έτους κατά το οποίο ξεκινά η ακαδημαϊκή συνεδρίαση π.χ. η τιμή RPI τον Απρίλιο του 2020 θα εφαρμοστεί στα τέλη για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Καριέρα

Το MSc μας στα Μέταλλα και την Ενέργεια Οικονομικών παράγει αποφοίτους εξοπλισμένους για να ασκήσουν σταδιοδρομία στην τεχνική και οικονομική εκτίμηση έργων φυσικής ενέργειας και ορυκτών πόρων. Το μάθημα προσφέρει παραδοσιακή εκπαίδευση σχετική με τα ανόργανα άλατα που εφαρμόζεται άμεσα σε μια καριέρα στη βιομηχανία ορυκτών.

Το πρόγραμμα αυτό αποσκοπεί στην ενίσχυση των ευκαιριών σταδιοδρομίας στις βιομηχανίες χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών και πετρελαίου.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

A community of problem-solvers dedicated to finding innovative solutions to the world's biggest challenges. Imperial College London is a world top ten universities with an international reputation for ... περαιτέρω

A community of problem-solvers dedicated to finding innovative solutions to the world's biggest challenges. Imperial College London is a world top ten universities with an international reputation for excellence in teaching and research. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη