Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

σύνοψη προγράμματος

Το BSL Master International Business (MIB) σας μεταφέρει πέρα ​​από την ακαδημαϊκή ανακάλυψη των επιχειρήσεων. Σας δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε τον δικό σας τρόπο να κάνετε τη διαφορά ενώ σφυρηλατείτε μια συναρπαστική πορεία επαγγελματικής ανάπτυξης.

  • Θα ξεκινήσετε ένα ταξίδι προσωπικής ανάπτυξης και θα καλλιεργήσετε δεξιότητες και προοπτικές που θα σας επιτρέψουν να κάνετε ουσιαστική αλλαγή στον κόσμο.
  • Θα προετοιμαστείτε για μια σταδιοδρομία που ταιριάζει με τα δυνατά σας και τα πάθη σας και θα επιλέξει μεταξύ τριών επιλογών προγράμματος, όπως η διεθνής ανταλλαγή σπουδών στην Κίνα, η συμμετοχή στο επιχειρηματικό σχέδιο Aim2Flourish με προαιρετική πρακτική άσκηση και η εξειδίκευση στην ανάλυση δεδομένων.
  • Θα εξερευνήσετε καινοτόμα και σύγχρονα επιχειρησιακά εργαλεία και έννοιες που προκαλούν τη συνήθη σκέψη και προσφέρουν μια διαφορετική προοπτική για τις επιχειρήσεις ως μια δύναμη για πάντα.

Χαρακτηριστικά υπογραφής BSL

  • Μικρές τάξεις με εξατομικευμένη προσοχή και υποστήριξη από καθηγητές
  • Καθηγητές που είναι έμπειροι και ενεργά επιχειρηματίες και εμπειρογνώμονες στον τομέα τους
  • Διεθνές και ποικίλο περιβάλλον με φοιτητές από 60 εθνικότητες

Επιλογές προγράμματος

Επιλογή 1: MIB Classic με Διαχείριση Έργου

Επιλογή 2: MIB Global με ανταλλαγή στην Κίνα

Επιλογή 4: MIB Classic με προετοιμασία CFA επιπέδου Ι

  • 18 βασικά μαθήματα σε επιχειρήσεις και διαχείριση
  • Ο σχεδιασμός του προγράμματος σπουδών συνδυάζει πρακτική επιχειρηματική μάθηση και εξάσκηση βαθιάς κατάδυσης 6 μηνών στην εξειδίκευση του Financial Analyst
  • Ευελιξία για σπουδές εντός ή εκτός Ελβετίας τους τελευταίους 6 μήνες σπουδών
  • Πρόγραμμα Capstone: Προετοιμασία για την εξέταση CFA® Level I

Συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να μεταφέρω πιστώσεις σε προγράμματα BSL;

Για τα προγράμματα Master μας, είναι δυνατή η μεταφορά έως 50 μονάδων ECTS. Οι πιστωτικές μονάδες απονέμονται για τα μαθήματα που αντιστοιχούν στα μαθήματα του προγράμματος BSL Master. Οι πιστώσεις μεταβίβασης δεν μπορούν να αποδοθούν στη θέση του τμήματος Capstone (20 ECTS).

Ποιες ειδικότητες είναι διαθέσιμες στο πρόγραμμα του Δασκάλου;
Τα προγράμματα του Δασκάλου μας δεν προσφέρουν καμία εξειδίκευση.
Το Master in International Business (MIB), ωστόσο, προτείνει τρεις διαφορετικές επιλογές προγράμματος: (1) MIB Classic με Project Management, (2) MIB Global Business, συμπεριλαμβανομένης μιας ανταλλαγής μελετών στο Πεκίνο της Κίνας και (3) MIB Hybrid Digital συμπεριλαμβανομένης της ολοκλήρωσης ένα online nano πτυχίο "Data Analyst" ή "Tech Entrepreneur" (Udacity.com) με τη διευκόλυνση ενός καθηγητή BSL.
Το Master στη διεθνή και βιώσιμη χρηματοδότηση δεν προσφέρει καμία εξειδίκευση, αλλά περιλαμβάνει μια σειρά από 5 προπαρασκευαστικά μαθήματα για την εξέταση CFA Level I.
Ποια είναι η γλώσσα διδασκαλίας της BSL;
Όλα τα μαθήματα στο BSL δίνονται στα Αγγλικά.
Πόσο δύσκολο είναι να σπουδάσεις στο BSL;
Η μελέτη σε οποιοδήποτε βαθμό στο BSL δεν είναι εύκολη, αλλά είναι μια αξιόλογη εμπειρία που θα προσφέρει εμπλουτισμό μαθησιακών εμπειριών. Τέτοιες εμπειρίες υπάρχουν μόνο όπου κάθε μαθητής δίνει την καλύτερη δυνατή προσπάθεια και είναι πρόθυμη να εργαστεί σκληρά για να επιτύχει καλά αποτελέσματα.
Ποιες είναι οι απαιτήσεις για αποδοχή στο BSL;
Ελέγξτε τα κριτήρια αποδοχής για τα προγράμματα Master in International Business ή Master στη διεθνή και βιώσιμη χρηματοδότηση.
Εκτός από τα διοικητικά έγγραφα και τις επιστολές σας, πρέπει να δείξετε ότι δεν ενδιαφέρεστε μόνο για τη διαχείριση και τη βιομηχανία, αλλά ότι ενδιαφέρεστε για τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη και τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων ή των οργανισμών που ελπίζετε ότι κάποια μέρα θα εργαστείτε Πρέπει να κάνετε τουλάχιστον δύο πράγματα για να δείξετε ότι έχετε αυτά τα συμφέροντα: γράψτε μια επιστολή παρακίνησης και παρακολουθήστε τη συνέντευξη (μέσω Skype ή προσωπικά).
Πρώτον, πρέπει να περιγράψετε στην επιστολή σας τι είδους βιομηχανία ή καριέρα ενδιαφέρεστε και γιατί μπορεί να είναι οτιδήποτε επιθυμείτε, όπως οι επιχειρήσεις, οι καλές τέχνες, οι φιλανθρωπικές οργανώσεις, η κυβέρνηση, η φύση, ο αθλητισμός κλπ.). Επίσης, στην επιστολή παρακίνησης, πρέπει να εξηγήσετε τι πιστεύετε ότι οι δεξιότητες είναι ότι θέλετε να μάθετε προκειμένου να αποκτήσετε τα προσόντα του κλάδου που σας ενδιαφέρει.
Δεύτερον, στη συνέντευξη, θα σας ζητηθεί να αξιολογήσετε σε ποιο βαθμό πραγματικά θέλετε να σπουδάσετε στο BSL. Αυτό μπορεί να σας εκπλήξει! Δεν είναι απλώς το σχολείο που αποφασίζει αν θα σας δεχτεί, αλλά πρέπει επίσης να αποφασίσετε εάν αποδέχεστε το σχολείο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει πρώτα να διερευνήσετε τι κάνει η BSL. Το BSL δεν είναι απλώς ένα σχολείο για να αποκτήσει πτυχίο. Το BSL είναι ένας τόπος όπου μπορείτε να εμπλουτίσετε την εμπειρία εκμάθησης σας. Έτσι, προετοιμαστείτε για τη συνέντευξη, ελέγχοντας ηλεκτρονικά όλα όσα μπορείτε να βρείτε για το σχολείο. Προκειμένου να σπουδάσετε στο BSL, θα πρέπει να αναλάβετε δέσμευση να εργαστείτε σκληρά, να μελετήσετε και να συμπεριφέρετε σαν επαγγελματίας.
Χρειάζεστε εργασιακή εμπειρία για τα προγράμματα του Δασκάλου;
Δεν απαιτείται εργασιακή εμπειρία για την είσοδο στα προγράμματα του BSL Master.
Ποιο σκορ TOEFL πρέπει να υποβάλω στο BSL;
Στο πλαίσιο της διαδικασίας επιλογής, οι υποψήφιοι επιτυγχάνουν συνέντευξη για να αξιολογήσουν το επίπεδο αγγλικής γλώσσας και τις πιθανότητες επιτυχίας τους στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ως οδηγός, θα χρειαστείτε ένα επίπεδο αγγλικών ως εξής:
IELTS 6.5; TOEFL 90; TOEIC 800 ή ισοδύναμο (μόνο μία δοκιμή απαιτείται)
Ο κωδικός BSL TOEFL είναι 0018.
Χρειάζεται να πάρω το GMAT για να εισέλθω στο πρόγραμμα του Δασκάλου;
Η βαθμολογία GMAT δεν απαιτείται για την αίτησή σας για πρόγραμμα BSL Master.
Γιατί τα άλλα πανεπιστήμια ζητούν το GRE ή το GMAT και το BSL δεν το κάνουν;
Αυτές οι δύο εξετάσεις απαιτούνται συχνά για να εισέλθουν σε μεταπτυχιακές σπουδές στις ΗΠΑ. Οι μεταπτυχιακές σπουδές είναι σπουδές για το μεταπτυχιακό ή ανώτερο πτυχίο. Τα αμερικανικά πανεπιστήμια συμφώνησαν σε αυτές τις τυποποιημένες εξετάσεις προκειμένου να προβάλουν τους υποψηφίους που δεν ανταποκρίνονται στα πρότυπα αυτά και αυτό ακριβώς συμβαίνει όταν η BSL αποκλίνει. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση στο BSL χωρίς το GRE ή το GMAT. Εκτός από τα πρότυπα στα οποία πολλά σχολεία επιμένουν για την αποδοχή τους, υπάρχουν δύο άλλοι λόγοι για τους οποίους η BSL δεν απαιτεί αυτές τις εξετάσεις, επειδή τα υψηλά αποτελέσματα των εξετάσεων δεν προβλέπουν ποιοι θα γίνουν άριστοι διαχειριστές επιχειρήσεων και επειδή σε ένα διεθνές σχολείο όπως το BSL οι διεθνείς τυποποιημένες εξετάσεις δεν θα προσφέρουν δίκαιες ευκαιρίες σε όλους τους αιτούντες από όλο τον κόσμο.
Η BSL προσφέρει υποτροφίες;
Στο πνεύμα της ακαδημαϊκής ενθάρρυνσης, η BSL είναι διατεθειμένη να προσφέρει υποτροφίες ύψους έως και 50% των διδάκτρων για τους τρεις πρώτους όρους του προγράμματος Master. Οι υποψήφιοι εξετάζονται σε ατομική βάση και κρίνεται σύμφωνα με τα ακαδημαϊκά επιτεύγματά τους, τα προσωπικά κίνητρα και τη γενική θετικότητα που μπορούν να προσθέσουν στο σχολείο. Οι υποτροφίες με βάση την αξία στη συνέχεια διατίθενται σε μαθητές με υψηλές επιδόσεις για το δεύτερο μέρος του προγράμματος.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Business School Lausanne
Τελευταία ενημέρωση January 15, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Φεβρ. 2020
Duration
18 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
38,000 CHF
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη

BSL Master in International Business