Μεταπτυχιακό στις Φιλελεύθερες σπουδές

Γενικά

6 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Τα μεταπτυχιακά μας προγράμματα, με διαφορετικές απαιτήσεις για κάθε πρόγραμμα, βασίζονται και είναι πλήρως συμβατά με τα καθιερωμένα ευρωπαϊκά και αμερικανικά εκπαιδευτικά συστήματα . Οι ευρωπαϊκές κατευθυντήριες γραμμές για την τριτοβάθμια εκπαίδευση περιγράφονται στις συμφωνίες της Μπολόνια. Μόλις κερδηθεί ένας ελάχιστος αριθμός πιστώσεων, μπορεί να υποβληθεί αίτηση για βαθμολόγηση. Δεν προσφέρονται όλα τα προγράμματα σε όλες τις πανεπιστημιουπόλεις. Ανατρέξτε στο πρόγραμμα του προγράμματος για περισσότερες λεπτομέρειες.

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Τα μεταπτυχιακά μαθήματα χωρίζονται σε βασικά μαθήματα και μαθήματα εξειδίκευσης. Τα μαθήματα επιλογής μπορούν να επιλεγούν από οποιοδήποτε από τα προγραμματισμένα μαθήματα που προσφέρονται στο μεταπτυχιακό επίπεδο. Τα μαθήματα ειδίκευσης προγραμματίζονται με βάση εγγραφές και ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα σε όλες τις πανεπιστημιουπόλεις. Τα προγραμματισμένα μαθήματα εξειδίκευσης είναι διαθέσιμα σε όλους τους μαθητές και ως μαθήματα επιλογής. Ανατρέξτε στο πρόγραμμα του προγράμματος για περισσότερες λεπτομέρειες. Ανατρέξτε στην επισκόπηση μαθημάτων για τη λίστα διαθέσιμων μαθημάτων. Συνιστάται στους σπουδαστές να ολοκληρώνουν μαθήματα και να κερδίζουν πιστώσεις στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Απαιτήσεις προγράμματος

 • Σύνολο 60 μονάδων
 • Επιλογές 52 μονάδες / 26 μαθήματα
 • Διατριβή 8 μονάδες

Η μετάβαση σε άλλο πρόγραμμα μετά την έναρξη των μελετών είναι εφικτή εφόσον εκπληρωθούν οι απαιτήσεις του προγράμματος μέχρι το πέρας των μελετών. Επομένως, η απόφαση αλλαγής πρέπει να γίνει όσο το δυνατόν νωρίτερα, ώστε να αποφευχθεί η μη τήρηση των απαιτήσεων του προγράμματος εντός της προβλεπόμενης διάρκειας του προγράμματος.

Απαιτήσεις εισδοχής

 • Ικανότητα στην αγγλική γλώσσα.
 • Πτυχίο Bachelor (ή ισοδύναμο).
  • Δεν γίνεται διάκριση μεταξύ ακαδημαϊκών ή επαγγελματικών πτυχίων Bachelor.
  • Τα πτυχία με 180 ευρωπαϊκές μονάδες ή 120 πιστώσεις αμερικανικού εξαμήνου θεωρούνται ισοδύναμα.
  • Οι φοιτητές που δεν κατέχουν πτυχίο Bachelor ή ισοδύναμο πρέπει να υποβάλουν αίτηση για πτυχίο Bachelor ή για το πρόγραμμα προπτυχιακών διπλωμάτων.

Προοπτικές σταδιοδρομίας

Τα προγράμματα σπουδών και τα μαθήματά μας είναι προσανατολισμένα στη σταδιοδρομία στη φύση και παρέχουν στους φοιτητές υψηλό επίπεδο ευελιξίας σε όλες τις μεταπτυχιακές σπουδές τους. Εστιάζοντας σε ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων θεμάτων, οι σπουδαστές διαθέτουν τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις για να επιτύχουν στη σημερινή παγκόσμια οικονομία και είναι έτοιμοι για μια ευρεία ποικιλία επαγγελματικής ανάπτυξης και ευκαιριών σταδιοδρομίας.

Μεταπτυχιακά προγράμματα είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους πρόσφατους πτυχιούχους κολλεγίων και πανεπιστημίων που θα ήθελαν να δουν την απασχολησιμότητά τους στη σημερινή αύξηση της αγοράς εργασίας με τη συμμετοχή σε αυστηρές και ακαδημαϊκά προκλητικές μεταπτυχιακές σπουδές για να αποκτήσουν ένα σχετικό ακαδημαϊκό προσόντα στον τομέα των φιλελεύθερων τεχνών.

Μετά την αποφοίτησή τους, οι σπουδαστές αρχίζουν ή προωθούν τη σταδιοδρομία τους με μεσαίες έως ανώτερες θέσεις σε εθνικές και πολυεθνικές εταιρείες και οργανισμούς σε διάφορους οικονομικούς τομείς. Οι σπουδαστές μπορούν επίσης να επιλέξουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους χωρίς διακοπή σχεδόν σε οποιοδήποτε από τα υπόλοιπα μεταπτυχιακά και μεταπτυχιακά μας προγράμματα για να ενισχύσουν περαιτέρω τις προοπτικές σταδιοδρομίας τους.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Dedicated to cross-cultural education with a global perspective, the European College for Liberal Studies (ECLS) is an independent private higher education institution with campuses in Europe and Asia ... περαιτέρω

Dedicated to cross-cultural education with a global perspective, the European College for Liberal Studies (ECLS) is an independent private higher education institution with campuses in Europe and Asia. ECLS offers flexible liberal and global studies at the Undergraduate/Bachelor/BA, Graduate/Master/MA and Postgraduate/Doctor/PhD level. Διαβάστε Λιγότερα
Βαρκελώνη , Βρυξέλλες , Μαδρίτη , Ζυρίχη , Τόκιο , Αμβέρσα + 5 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη