Μεταπτυχιακό στον Προηγμένο Σχεδιασμό, τη Στρατηγική και τη Διαχείριση Επιχειρηματικότητας

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Αυτό το μεταπτυχιακό θα σας επιτρέψει να προσαρμοστείτε σε νέα επιχειρηματικά και κοινωνικά σενάρια, παρέχοντάς σας μια ευρεία γνώση των στρατηγικών, καθώς και διάφορους τρόπους προσέγγισης της δημιουργικής επιχειρηματικότητας για την υλοποίηση πραγματικών έργων.

DSC06503ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering","author_url":"","source":"©ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering"}" />

Βασικά δεδομένα

 • Πτυχίο: Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Προχωρημένου Σχεδιασμού, Στρατηγικής και Επιχειρηματικότητας, πτυχίο που εκδόθηκε από το Πανεπιστήμιο Pompeu Fabra (UPF) και την ELISAVA σε συνεργασία με το Ρότερνταμ Business School
 • Διεύθυνση: Jorge Rodríguez Nieto
 • Πιστώσεις ECTS: 60
 • Διάρκεια: Οκτώβρης 2020-Ιούλιος 2021? Πέμπτη και Παρασκευή: αξιολογήσεις και συνέδρια.
 • Τιμή: Οκτώβριος 2020: 11.000 € (+ προκαταχώριση 450 €)
 • Γλώσσα: Αγγλικά
 • Εκδρομή: Δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα
 • Απαιτήσεις πρόσβασης και εισδοχής: Επίσημο πτυχίο πανεπιστημίου ή ισοδύναμο. Επιχειρηματική ιδέα ή πρόθεση για ανάπτυξη ενός κύριου έργου.

παρουσίαση

Μπορεί η διαχείριση του σχεδιασμού να προσαρμοστεί στις συνεχώς μεταβαλλόμενες αγορές; Στο Master in Advanced Design, Strategy and Entrepreneurship Management, θα μπορείτε να ανταποκριθείτε στις ανάγκες των χρηστών και της αγοράς;

Ο σχεδιασμός γίνεται όλο και περισσότερο αντιληπτός ως μια οριζόντια δραστηριότητα σύνθετης διαχείρισης, όπου βρίσκονται οι ανάγκες των χρηστών / καταναλωτών, η δυναμική της αγοράς και οι επιχειρηματικές στρατηγικές. Με τον ίδιο τρόπο, οι μεθοδολογίες διαχείρισης, γνωστές και ως διαχείριση σχεδιασμού, δεν μπόρεσαν να προσαρμοστούν στις μεταβαλλόμενες και δυναμικές ροές των σημερινών αγορών και επιχειρηματικών πνευμάτων.

Η ανάγκη σχεδιασμού και δημιουργίας νέων προτύπων απαιτεί τη διάσπαση με άκαμπτες δομές και την υιοθέτηση πιο οργανικών μεθοδολογιών, προσαρμόσιμων σε μια εποχή συνεχούς αλλαγής και σε νέες κοινωνίες και αναδυόμενες αγορές. Αυτός ο νέος σχεδιασμός πρέπει να επικεντρώνεται στη στρατηγική και την επιχειρηματικότητα με νέες προκαταλήψεις ιδεών ως μοντέλα ανάπτυξης έργων για δημιουργικούς και επαγγελματίες και ως μοντέλο για πιο δημιουργικές εταιρείες.

Αυτό το πρόγραμμα βασίζεται σε μια πρακτική μεθοδολογία μάθησης και συνεργάζεται με πραγματικά επιχειρηματικά έργα που θα αναπτύξουν οι συμμετέχοντες κατά τον πρώτο μήνα των μαθημάτων. Οι συμμετέχοντες μπορούν να φέρουν τα δικά τους επιχειρηματικά προγράμματα ή να αναπτύξουν μια συνεργασία με τους συμμαθητές τους. Ο στόχος είναι η ολοκλήρωση του μεταπτυχιακού τίτλου με ένα έργο έτοιμο για επένδυση.

Το Master in Advanced Design, Strategy and Entrepreneurship Management (MaDE) έχει μια μη συμβατική δομή που προσφέρει τόσο ευελιξία όσο και υποστήριξη για τις τρέχουσες ανάγκες του επιχειρηματία. Τέσσερις ενότητες πραγματοποιούνται στη Βαρκελώνη και άλλες τρεις στο Ρότερνταμ (οι μαθητές θα ταξιδεύουν στο Ρότερνταμ για τουλάχιστον μία εβδομάδα τρεις φορές το χρόνο). Ένας συνδυασμός διαδικτυακών και επιτόπιων σεμιναρίων παρέχει συνεχή υποστήριξη στο έργο των συμμετεχόντων.

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί από την ELISAVA σχεδιασμού, στρατηγικής και διαχείρισης της ELISAVA και έχει πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το σχολείο επιχειρήσεων του Ρότερνταμ.

στόχοι

 • Αυτό το πρόγραμμα στοχεύει να παρέχει στους συμμετέχοντες τα απαραίτητα εργαλεία και περιβάλλοντα για να μάθουν για τη νέα δυναμική της ανταλλαγής, για την παραγωγή και τη διανομή προϊόντων και υπηρεσιών.
 • Στόχος του είναι η δημιουργία διεπιστημονικών συνεργιών, οι οποίες παρέχουν στους συμμετέχοντες τη γνώση για την ανάπτυξη νέων έργων και τη βελτιστοποίηση εκείνων που υπάρχουν ήδη.
 • Το πρόγραμμα θα εκπαιδεύσει τους μαθητές στη γνώση και την εφαρμογή μεθοδολογιών εργασίας διαχείρισης σχεδιασμού που προσαρμόζονται στα νέα επιχειρηματικά, κοινωνικά και γεωγραφικά σενάρια του τρέχοντος κόσμου. Για να γίνει αυτό, θα παρέχει στους συμμετέχοντες μια ευρεία κατανόηση των στρατηγικών και των διαφόρων τρόπων προσέγγισης της δημιουργικής επιχειρηματικότητας από την άποψη της στρατηγικής και της διαχείρισης.

ικανότητες

 • Επιχειρηματικές δεξιότητες και ικανότητες.
 • Στρατηγικές ικανότητες για την έναρξη και ανάπτυξη επιχειρηματικών ιδεών.
 • Επιχειρηματικές δεξιότητες ανάπτυξης μοντέλων.
 • Ανάπτυξη και εφαρμογή επιχειρηματικών ιδεών για δημιουργικές και μη δημιουργικές βιομηχανίες.
 • Διαχείριση έργου Διοικητικές δεξιότητες για τη διαχείριση μιας εταιρείας.
 • Οικονομικές δεξιότητες για λήψη αποφάσεων και επενδύσεις σε επιχειρηματικές ιδέες.
 • Επιχειρηματικά δίκτυα Δημόσια ομιλία Ανάπτυξη δεξιοτήτων από ομοτίμους.
 • Σχεδιασμός και πρωτοτυπία ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών, ηλεκτρονικού εμπορίου και λιανικής.
Τελευταία ενημέρωση May 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering is a university center founded in 1961 and it is the oldest school of design in Spain. ELISAVA is among the 100 best schools of design and architectu ... περαιτέρω

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering is a university center founded in 1961 and it is the oldest school of design in Spain. ELISAVA is among the 100 best schools of design and architecture in Europe according to the Domus magazine. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη