Μεταπτυχιακό στο Διεθνές Εργαστήριο Αρχιτεκτονικής

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Star

Ομορφιά για να προκαλέσει τον κόσμο. Το πιστεύεις?

Μια νέα αντίληψη της σχολής σχεδιασμού

Το χαρακτηριστικό αυτών των μαθημάτων είναι ότι η θεωρία συνδυάζεται με την πρακτική άσκηση σε πραγματικό περιβάλλον εργασίας όπου κάθε μέρα, κάθε ώρα υποβαθμίζουμε τον εαυτό σας και τον κόσμο!112314_IMG_0432copiaX.jpg

Διεθνές Διπλό Master της Αρχιτεκτονικής με Επαγγελματικό Πιστοποιητικό Πρακτικής.

Η υψηλής ποιότητας αρχιτεκτονική περιλαμβάνει πάντα μια αναφορά στην ιστορική και σύγχρονη παγκόσμια αρχιτεκτονική. Η Ιταλία είναι το καλύτερο μέρος για να εξερευνήσετε την προέλευση της αρχιτεκτονικής και παράλληλα να παρατηρήσετε πρωτοποριακό σχεδιασμό στα νέα έργα εκπληκτικών αρχιτεκτόνων παγκόσμιας κλάσης.

Επιπλέον, η καινοτόμος αντίληψη του σχολείου, ο συνδυασμός της θεωρίας με την πραγματική διεθνή δουλειά που έχουμε συνειδητοποιήσει σε πέντε τόπους στον κόσμο, αναπτύσσει μια νέα προσέγγιση στο μάθημα «Μελέτη για τη δουλειά» όπου όλες οι διαλέξεις θα απευθύνονται άμεσα στο περιπέτεια πραγματικής δουλειάς με την πολυπλοκότητα και τον συναρπαστικό συνδυασμό υλικών, χώρου, φωτός, λειτουργιών και κατασκευής.

Για να συναντήσετε τους πελάτες σας, να καταλάβετε τις ανάγκες τους, να επισκεφθείτε και να εργαστείτε σε εργοτάξια οικοδομών, να δημιουργήσετε μια σχέση με την εταιρεία κτιρίων και να καταλάβετε πώς λειτουργεί ένας πίνακας ποσοτήτων και πώς μπορείτε να διατηρήσετε τον έλεγχο της ιδέας σας στον πραγματικό κόσμο είναι η καλύτερη προετοιμασία για την επαγγελματική σας καριέρα. Στο τέλος της πορείας σας Master, θα έχετε επίσης ολοκληρώσει μια περίοδο πρακτικής εργασιακής εμπειρίας που θα είναι το διαβατήριό σας στον κόσμο της εργασίας.

Λόγω της ιδιαιτερότητας και του υψηλού επιπέδου του Master Course σε πραγματικές εργασίες, ο αριθμός των φοιτητών περιορίζεται σε 6. Η επιλογή για το μάθημα Master περιορίζεται στους υποψηφίους που κατέχουν πτυχίο ή δίπλωμα σε δημιουργικούς κλάδους. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να στείλουν βιογραφικό σημείωμα με επιστολή συνοδευτικής επιστολής στην Σχολή

Όλοι οι υποψήφιοι για το Master πρέπει να είναι ικανοί στη χρήση προγραμμάτων για Photoshop, τεχνικό σχέδιο, τρισδιάστατα μοντέλα, σε συστήματα Windows ή Mac OS και πρέπει να παρέχουν δικό τους φορητούς υπολογιστές.

Κάθε επιτυχημένος υποψήφιος θα ακολουθήσει προσωπικά από έναν καθηγητή ο οποίος είναι επίσης επαγγελματίας στο εσωτερικό της επιχείρησης.

Όλες οι διαλέξεις, το εργαστήριο και το εργαστήριο γίνονται στα αγγλικά.

112046_pexels-photo-1100058.jpeg

Επισκόπηση προγράμματος σπουδών

 • AP 420 Χρωματικός σχεδιασμός αστικού σχεδιασμού
 • AD 410 Διεθνής αρχιτεκτονικός σχεδιασμός
 • AD 450 Advanced Urban Design
 • HA 440 Ιστορία της αρχιτεκτονικής
 • HA 441 Ιστορία της τέχνης
 • AT 430 προηγμένη τεχνολογία
 • AT 431 Ενεργειακή απόδοση
 • AP 423 Απόδοση
 • AD 413 Σχεδιασμός αστικού φωτός
 • AP421 Προηγμένη σχεδίαση χαρτοφυλακίου
 • HA 442 Κρίσιμη επίσκεψη στη νέα αρχιτεκτονική
 • AT432 Design Online Service

Διπλό μάθημα μαθήματος Master: πιστώσεις

Master Course Curriculum τα ακόλουθα θέματα:

 • UD316 Street-Square Design Lab-8
 • UD317 Αστικά Έπιπλα Plus -6
 • TD334 Διαχείριση Κατασκευής-4
 • ID 314 Σχεδιασμός φωτισμού-8
 • HD343 Επισκεφθείτε την Έκθεση / Showroom-4
 • ID 315 Φωτογραφία-8

Σχεδίαση πεδίου σχεδίασης *

* Όλα τα εκπαιδευτικά πεδία Σχεδιασμού δεν περιλαμβάνονται στα δίδακτρα. Θα χρεώνονται χωριστά.

Όλες οι εκδρομές πεδίου σχεδιασμού είναι προαιρετικές, αλλά το σχολείο σας συμβουλεύει να συμμετάσχετε καθώς κάθε ταξίδι συμπληρώνει το μάθημα.

Το Studium Architecurae - το σχολείο σχεδιασμού της Φλωρεντίας, έχει μια καινοτόμο προσέγγιση στη διδασκαλία, συνδυάζοντας τη θεωρία με την εργασιακή εμπειρία. Για το λόγο αυτό, το Studium Architecurae - Florence Design School διατηρεί το δικαίωμα κατά τη διακριτική της ευχέρεια να αλλάξει τη δομή της διδασκαλίας, τις πτυχές της διδακτικής και μαθησιακής διαδικασίας, το περιεχόμενο και τον αριθμό των ωρών του κάθε μαθήματος κατά τη διάρκεια του μαθήματος, λαμβάνοντας υπόψη τις δεξιότητες των μαθητών και την εργασία πρόγραμμα, προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα. Κάθε μάθημα έχει διάρκεια 45 λεπτών.

112045_dome-duomo-cathedral-brunelleschi-45855.jpeg

Ενημερωτικό έντυπο για το μάθημα αρχιτεκτονικής

Το κίνητρό μας για το σχεδιασμό αυτών των μαθημάτων είναι ότι θέλουμε να ενσταλάξουμε στους μαθητές μια νέα μορφή γνώσης μέσα από μια αισθητική εμπειρία που ονομάζεται "εμπειρία διαστημικού σχεδιασμού".

Πώς το κάνουμε αυτό; Ξεκινάμε με τις φάσεις της υποδοχής με γνώση της ιστορίας ενός τόπου (κάθε εβδομάδα ένα νέο site), όπου ανακαλύπτουμε και κατανοούμε τα γεγονότα που άλλαξαν την πορεία της ιστορίας και μας έδωσαν μια νέα αντίληψη για το διάστημα.

Δεύτερον, οι φοιτητές προσπαθούν να απορροφήσουν ολόκληρη την παραβολή των νόμων της σύνθεσης όπως εκπονήθηκε κατά την αναγέννηση από πρακτική εμπειρία τεχνικού σχεδίου και σκίτσου. Έτσι είναι σε θέση να αποκτήσουν συνειδητοποίηση των αόρατων δομών που εμπεριέχονται στο σχήμα, τα υλικά, το φως και τη λειτουργία.

Για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία της μάθησης, αφού λάβουν και απορροφήσουν τους καθολικούς κανόνες σύνθεσης, μπορούν να προσπαθήσουν να ερμηνεύσουν ένα νέο σχήμα μέσα στο χώρο που έχουν μελετήσει.

Ο τρόπος εισαγωγής μιας νέας μορφής πηγάζει από αυτούς τους κλασικούς κανόνες και θα ανθίσει σε ένα νεανικό όραμα του κόσμου.

Ισχύουν

Απαιτήσεις:

 • Ερωτηματολόγιο εφαρμογής:
 • Αντίγραφο σχολικού διπλώματος ή πανεπιστημιακού πτυχίου
 • Βιογραφικό σημείωμα / Βιογραφικό σημείωμα / Επιστολή κάλυψης
 • Χαρτοφυλάκιο (Μερικά παραδείγματα εργασίας)
 • Ταυτότητα / διαβατήριο

Πώς να εφαρμόσει:

 • Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής online και επισυνάψτε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα.
 • Μόλις αποδεχτούμε την αίτησή σας, θα λάβετε μια επιβεβαίωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 • Στη συνέχεια, μπορείτε να προχωρήσετε στη μεταφορά χρημάτων, αποστέλλοντας ένα αντίγραφο της απόδειξης πληρωμής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση studiumarch2@gmail.com
 • Αφού λάβουμε την απόδειξη της πληρωμής σας, θα σας στείλουμε μια επίσημη επιστολή αποδοχής που θα πρέπει να υποβάλετε στην ιταλική πρεσβεία / προξενείο της χώρας σας για να υποβάλετε αίτηση για Visa (όταν είναι απαραίτητο). Εάν πρέπει να υποβάλετε αίτηση για Visa, στον επίσημο ιστότοπο του Υπουργείου Εξωτερικών θα βρείτε μια λίστα ελέγχου όλων των απαιτούμενων εγγράφων.

111464_pexels-photo-1595391.jpeg

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2019

Σχετικά με τη Σχολή

The school's Unique concept derives from the combination of academic lectures in the courses and work on authentic projects with professionals and suppliers - site inspections and on-site experience - ... περαιτέρω

The school's Unique concept derives from the combination of academic lectures in the courses and work on authentic projects with professionals and suppliers - site inspections and on-site experience - together with visits to workshops, laboratories, factories, and stores. The courses take into account the results of the most important international academic research with testimony from world-famous designers and architects. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη