Νέα Ζηλανδία

Σχετικά με τη Νέα Ζηλανδία

Η Νέα Ζηλανδία είναι μια ποικιλόμορφη χώρα με ένα μοναδικό πολιτιστικό υπόβαθρο και πολλά να προσφέρει στη διεθνή φοιτητή. Βρίσκεται στο νοτιοδυτικό Ειρηνικό Ωκεανό, αυτό το νησί της χώρας είναι κοντά στην Αυστραλία, καθώς και νησιά Φίτζι και Τόνγκα. Είναι απομακρυσμένο ως σύνολο, αν και υπάρχουν μεγάλες και αναπτυσσόμενες πόλεις σε όλη τη χώρα. Στην πραγματικότητα, η Νέα Ζηλανδία ήταν μία από τις τελευταίες απομακρυσμένες περιοχές που εγκαταστάθηκαν από τους ανθρώπους. Η μεγαλύτερη πόλη του Ώκλαντ είναι η πατρίδα πολλών επιλογών υψηλότερου εκπαίδευσης για τους ξένους φοιτητές, αλλά και άλλες επιλογές είναι επίσης διαθέσιμες.

Οι μαθητές εγγράφονται στο σχολείο στην ηλικία των έξι. Οφείλουν, βάσει του ομοσπονδιακού νόμου, να παραμείνουν στο σχολείο μέσα από την ηλικία των 16 ετών. Οι πολίτες της χώρας δεν πληρώνουν για την εκπαίδευση όλο αυτό το διάστημα. Οι περισσότεροι μαθητές παραμένουν στο σχολείο μέχρι την ηλικία των 19, τα οποία καταβάλλονται από την κυβέρνηση. Η χώρα έχει ένα ποσοστό αλφαβητισμού του 99 τοις εκατό.

 

Κλίμα

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του έτους, το κλίμα εδώ είναι ήπια. Η ετήσια θερμοκρασία είναι περίπου 50 βαθμούς F έως 61 βαθμούς F. Η θερμοκρασία μπορεί να κυμαίνεται, όμως, με βάση το οποίο τοποθεσία του νησιού που ζουν μέσα στη δυτική ακτή είναι πολύ υγρό. Η κεντρική περιοχή Otago είναι ένα ημίξηρο κλίμα. Υπάρχουν περιοχές του τροπικού δάσους εδώ, καθώς και βουνοκορφές με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

 

Κοινωνία

Νεοζηλανδοί αγάπη τους εξωτερικούς χώρους. Θα διαπιστώσετε ότι αυτό είναι το μέρος για να επισκεφθείτε εάν είστε μετά από ορειβασία ή σκι. Ωστόσο, η περιοχή έχει επίσης μια ισχυρή πολιτιστική συνιστώσα που περιλαμβάνει τα πρώτα παραδόσεις του πολιτισμού Μαορί. Ένα μεγάλο μέρος της χώρας παραμένει απόμακρη και πολλοί άνθρωποι ζουν σε αυτές τις περιοχές. Στις σύγχρονες πόλεις, όμως, θα βρείτε όλες τις ανέσεις που μπορεί να συνηθίσει να απολαμβάνουν.

 

Κόστος Διαβίωσης

Ζώντας στη Νέα Ζηλανδία είναι πολύ σαν να ζουν στην Αυστραλία. Η χώρα 's το κόστος διαβίωσης σε Auckland είναι παρόμοιο με αυτό που θα βρείτε στο Λονδίνο, το Σίδνεϊ, τη Νέα Υόρκη. Τα εισαγόμενα προϊόντα κοστίζουν πολύ περισσότερο. Για να αγοράσετε ένα εισιτήριο κίνηση, μπορείτε 'll να περάσουν NZ $ 15. Για ένα φλιτζάνι καφέ, θα δαπανήσει περίπου NZ $ 4.

Σχολές

Σχολές και Πανεπιστήμια σε Νέα Ζηλανδία

Διαδικτυακές Σχολές και Πανεπιστήμια σε Νέα Ζηλανδία