Νότια Αφρική

Μελέτη στη Νότια Αφρική

Ανώτατη Εκπαίδευση στη Νότια Αφρική

Τριτοβάθμια εκπαίδευση και κατάρτιση περιλαμβάνει τόσο σε προπτυχιακό όσο και μεταπτυχιακό δίπλωμα, όπως πτυχίο, μεταπτυχιακό και διδακτορικό δίπλωμα. Τόσο οι δημόσιες και ιδιωτικές ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης υπάρχουν, συμπεριλαμβανομένων των πανεπιστημίων, τα πανεπιστήμια της τεχνολογίας, καθώς και πλήρη όργανα. Τα πανεπιστήμια προσφέρουν παραδοσιακά θεωρητικά και ερευνητικά προσανατολισμένη βαθμούς? Τα άλλα θεσμικά όργανα επικεντρωθεί στην επαγγελματική και την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση.

 

Γιατί να σπουδάσω στη Νότια Αφρική;

Εκτός από την ευκαιρία να σπουδάσουν στην αγγλική γλώσσα μέσα σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον, η Νότια Αφρική έχει πολλές παγκόσμιας κλάσης σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που περιλαμβάνει state-of-the-art της έρευνας μαζί με τα προγράμματα σπουδών υψηλής ποιότητας πλοιάρχου. Η Νότια Αφρική έχει τρία πανεπιστήμια στα κορυφαία 400 πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, όπως ιεραρχήθηκαν από το 2012-2013uk / world-university-κατατάξεις / "> Times Higher Education World University Rankings.

 

Πανεπιστήμια στη Νότια Αφρική

Η Νότια Αφρική έχει 23 χρηματοδοτούνται από το κράτος ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που προσφέρουν βαθμούς πλοιάρχου, μεταξύ των οποίων 11 πανεπιστήμια, 6 πανεπιστήμια της τεχνολογίας, και 6 πλήρη ιδρύματα. Τα ιδιωτικά ιδρύματα υπάρχουν, καθώς, συνολικού ύψους 115. Τα προγράμματα προσφέρονται στα περισσότερα μαθήματα του σχολικού προγράμματος, και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη διοίκηση επιχειρήσεων, Οικονομίας και Οικονομικών είναι ιδιαίτερα δημοφιλή. Οι αλλοδαποί φοιτητές είναι ευπρόσδεκτοι και να χρησιμοποιούν τις ίδιες διαδικασίες εφαρμογής ως υπηκόους της Νότιας Αφρικής.

 

Δίδακτρα και Διάρκεια Προγράμματος

Ετήσια δίδακτρα για μεταπτυχιακές σπουδές ποικίλλει ευρέως από το πρόγραμμα και το σχολείο, αλλά είναι γενικά χαμηλή περιεκτικότητα σε δημόσια σχολεία, από περίπου $ 1.500 έως $ 5.000 (ΗΠΑ)? Ιδιωτικά σχολεία είναι κάπως υψηλότερα. Προγράμματα Μάστερ επίσης να κυμαίνονται σε διάρκεια, αλλά είναι συνήθως 1-2 χρόνια.

 

Ακαδημαϊκό έτος

Το ακαδημαϊκό έτος αρχίζει από το Φεβρουάριο έως το Δεκέμβριο και περιλαμβάνει δύο εξάμηνα. Κάθε εξάμηνο αποτελείται συνήθως έξι εβδομάδες διδασκαλίας, μιας εβδομάδας διάλειμμα, στη συνέχεια επτά εβδομάδων από τις κατηγορίες, και τελικά μια εβδομάδα για τη μελέτη (που ονομάζεται SWOT εβδομάδα) και στη συνέχεια εξετάσεις.

 

Ευκαιριών για μεταπτυχιακές

Πολλές πολυεθνικές εταιρείες λειτουργούν στη Νότια Αφρική, και οι απόφοιτοι με πτυχία μάστερ θα βρείτε πολλές ευκαιρίες για απασχόληση, είτε πρόκειται για υπηκόους της Νότιας Αφρικής ή ομογενείς. Κλάδοι της βιομηχανίας που είναι σήμερα, αυξάνεται περιλαμβάνουν αυτοκίνητα, της τεχνολογίας των πληροφοριών, των επικοινωνιών, των ορυχείων, των τραπεζών και των υπηρεσιών. Η συντριπτική πλειοψηφία των θέσεων εργασίας συγκεντρώνονται σε Cape Town, Port Elizabeth, Ντέρμπαν, Πρετόρια και Γιοχάνεσμπουργκ. Για να αποκτήσετε μια άδεια εργασίας, μια διεθνής φοιτητής πρέπει συνήθως να έχουν πρώτα μια προσφορά εργασίας για μια θέση που δεν μπορεί να πληρωθεί σε τοπικό επίπεδο.Ωστόσο, οι φοιτητές με τις δεξιότητες σε εξειδικευμένους τομείς ή εμπειρογνωμόνων υψηλού επιπέδου σε ορισμένους τομείς μπορεί να είναι σε θέση να αποκτήσουν άδεια εργασίας, ακόμη και χωρίς μια συγκεκριμένη προσφορά εργασίας.

 

Visa Απαιτήσεις

Οι διεθνείς φοιτητές που σπουδάζουν στη Νότια Αφρική πρέπει να έχουν άδεια της μελέτης πριν από την είσοδό τους στη χώρα για να παρακολουθήσουν το σχολείο. Η άδεια επισκέπτη δεν μπορεί να ανταλλαχθεί για άδεια μελέτης μετά την άφιξη. Μόλις ένας σπουδαστής έχει γίνει αποδεκτή σε ένα πανεπιστήμιο, μπορούν να υποβάλουν αίτηση για άδεια μελέτης στο γραφείο της Νότιας Αφρικής στην πατρίδα τους.

 

Ασφάλισης Υγείας

Οι αλλοδαποί φοιτητές που απαιτούνται για την απόκτηση της Νότιας Αφρικής ασφάλιση υγείας, ακόμη και αν καλύπτονται από την ασφάλιση υγείας στη χώρα καταγωγής τους. Απόδειξη αυτής της κάλυψης απαιτείται κατά την υποβολή αίτησης για τη θεώρηση της μελέτης. Οι φοιτητές πρέπει να πληρώσουν για ολόκληρο το ακαδημαϊκό έτος εκ των προτέρων? Μηνιαίες ή άλλες πληρωμές δεν επιτρέπονται.

 

Συμβουλές

Αν και τα αγγλικά στην κυρίαρχη γλώσσα για τις δημόσιες ανταλλαγές και τις επιχειρήσεις στη Νότια Αφρική, η χώρα έχει 11 επίσημες γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των Αφρικάανς (ένα παράγωγο της ολλανδικής), Ντέμπελε, Βόρεια Σόθο, Sotho, Σουαζιλάνδης, Tswana, Tsonga, Venda, Ξόζα και Ζουλού . Οι μαθητές μπορεί να αντιμετωπίσουν αυτόχθονες γλώσσες σε όλη τη χώρα? Ωστόσο, οι περισσότεροι Νοτιοαφρικανοί μπορούν να μιλήσουν περισσότερες από μία γλώσσες και τα αγγλικά είναι ευρέως κατανοητή.

Αθλητισμός είναι πολύ δημοφιλής στη Νότια Αφρική, με τα κύρια αθλήματα είναι το ποδόσφαιρο, ράγκμπι και κρίκετ. Άλλα αθλήματα με σημαντικές εξής και η διεθνής παρουσία περιλαμβάνουν κολύμβηση, γκολφ, πυγμαχία και τένις.

Σχετικά με τη Νότια Αφρική

Νότια Αφρική βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της αφρικανικής ηπείρου όπου συναντώνται οι Ατλαντικού και του Ινδικού Ωκεανού. Μοιράζεται σύνορα με τη Ναμίμπια, τη Μποτσουάνα, τη Ζιμπάμπουε, τη Σουαζιλάνδη και τη Μοζαμβίκη. Επιπλέον, η μικρή χώρα του Λεσότο περιέχεται πλήρως εντός της Νότιας Αφρικής. Η Νότια Αφρική είναι το σπίτι σε πάνω από 50 εκατομμύρια κατοίκους που προέρχονται από μια ευρεία ποικιλία των πολιτισμών και των θρησκειών, και οι οποίοι μιλούν πολλές γλώσσες. Η Νότια Αφρική είναι η πιο βιομηχανοποιημένη χώρα στην Αφρική. Η μονάδα του νομίσματος είναι η Ραντ Νότιας Αφρικής (R), το οποίο έχει ισοτιμία περίπου 0,1 δολάρια.

 

Κλίμα

Η Νότια Αφρική είναι στο νότιο ημισφαίριο, έτσι οι εποχές είναι αντίθετες αυτές του βόρειου ημισφαιρίου - το καλοκαίρι είναι τον Ιανουάριο και το χειμώνα είναι τον Ιούλιο.Η νοτιοαφρικανική ακτογραμμή είναι πάνω από 2.500 χιλιόμετρα σε μήκος, αλλά μεγάλο μέρος της γης που γειτνιάζουν με την ακτογραμμή είναι ορεινό, το οποίο στη συνέχεια μετατρέπεται σε ένα υψηλό οροπέδιο στο εσωτερικό. Το βόρειο τμήμα της χώρας γίνεται μια έρημο.

Συνολικά, η Νότια Αφρική έχει ένα σχετικά ξηρό κλίμα, και οι θερμοκρασίες τείνουν να είναι κάπως χαμηλότερη από χώρες σε παρόμοια γεωγραφικά πλάτη εξαιτίας του ορεινού εδάφους και υψηλή εσωτερική οροπέδιο. Η θερμοκρασία της εσωτερικής σπάνια αυξηθεί πάνω από 30 βαθμούς Κελσίου το καλοκαίρι. Στο Κέιπ Τάουν, οι μέγιστες θερμοκρασίες το καλοκαίρι είναι περίπου 26 βαθμούς C και ελάχιστες θερμοκρασίες το χειμώνα είναι περίπου 7 βαθμούς C.

 

Πολιτισμός

Νότια Αφρική μπορεί να υπερηφανεύεται για μια ευρεία ποικιλία των τρόπων ζωής και το τοπίο με κάτι για όλους, από το κοσμοπολίτικο αστικό περιβάλλον και ήσυχο ιστορικές πόλεις σε βουνά για ορειβασία και πεζοπορία σε ερήμους για σαφάρι και τις παραλίες για σέρφινγκ και καταδύσεις.Εκτός από πολιτιστικά ιδρύματα, όπως μουσεία τέχνης και γκαλερί τέχνης και εκδηλώσεις, όπως το θέατρο, το χορό και φεστιβάλ, μια σημαντική στάση για τους επισκέπτες είναι το μουσείο του Απαρτχάιντ που βρίσκεται στο Γιοχάνεσμπουργκ. Το μουσείο παρέχει μια ισχυρή εικόνα ενίοτε βίαιο παρελθόν της χώρας και το ταξίδι προς την ανάκαμψη και τη συμφιλίωση.

Της Νότιας Αφρικής κουζίνα είναι σε μεγάλο βαθμό με βάση το κρέας και το μπάρμπεκιου είναι ένα από τα αγαπημένα μέθοδο παρασκευής. Η Νότια Αφρική είναι επίσης όλο και περισσότερο γνωστό ως παραγωγός από εκλεκτά κρασιά.

 

Κόστος Διαβίωσης

Το κόστος ζωής στη Νότια Αφρική είναι σχετικά χαμηλό σε σύγκριση με άλλες ανεπτυγμένες χώρες. Ένα υπνοδωμάτιο διαμέρισμα κοστίζει περίπου $ 350 - $ 450 δολάρια ΗΠΑ ανά μήνα, και τα βοηθητικά προγράμματα τρέχουν άλλα 100 δολάρια ΗΠΑ ή έτσι. Ένα ανέξοδο κόστος γεύματος περίπου $ 7 ΗΠΑ και προσιτές τιμές γεύμα τριών πιάτων για δύο μπορεί να βρεθεί για περίπου $ 30 ΗΠΑ.