Νότια Κορέα

Σχετικά με την Κορέα

Κορέα βρίσκεται σε μια χερσόνησο στη μέση της βορειοανατολικής Ασίας? Η Κίτρινη Θάλασσα είναι προς τα δυτικά και η Ανατολική Θάλασσα είναι προς τα ανατολικά. Παρά το γεγονός ότι η Κορέα έχει μια παράδοση και τον πολιτισμό που χρονολογούνται πριν από χιλιάδες χρόνια, τις τελευταίες δεκαετίες Κορέα έχει μετατραπεί από μια γεωργική οικονομία σε μία από τις πιο βιομηχανοποιημένες χώρες του κόσμου. Μεγάλες βιομηχανίες στην Κορέα περιλαμβάνουν αυτοκίνητα, ναυπηγική, τα χημικά προϊόντα και την τεχνολογία πληροφοριών. Η κορεατική πληθυσμού με υψηλό μορφωτικό επίπεδο και έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά χρήσης του διαδικτύου στον κόσμο.

 

Κλίμα

Κορέα εμπειρίες και τις τέσσερις εποχές του χρόνου, όπως ένα υγρό καλοκαίρι και κρύο το χειμώνα. Στη Σεούλ, η πρωτεύουσα, η μέση χαμηλή θερμοκρασία κατά τον Ιανουάριο είναι περίπου -2 βαθμούς Κελσίου και η μέση υψηλή θερμοκρασία κατά το μήνα Αύγουστο είναι περίπου 25 βαθμούς C. Η υγρασία είναι σχετικά υψηλή όλο το χρόνο, που συνήθως κυμαίνονται από περίπου 70 έως 80 τοις εκατό.

 

Πολιτισμός

Κορέα έχει μια μακρά παράδοση στις τέχνες, ιδιαίτερα το τραγούδι, χορός, εικαστικά και κεραμικά. Πολλά μουσεία και γκαλερί τέχνης υπάρχουν στο εσωτερικό της χώρας. Επιπλέον, η κεντρική θέση της Κορέας στη Βορειοανατολική Ασία καθιστά εύκολο για τους επισκέπτες να εξερευνήσουν άλλες χώρες της Ασίας, όπως η Ιαπωνία και η Κίνα. Κορεατική κουζίνα εστιάζει στο ρύζι και πιάτα πλευρά, και πολλά παραδοσιακά τρόφιμα που έχουν υποστεί ζύμωση χρησιμοποιούν σάλτσες. Πιάτα Side περιλαμβάνουν τα κρέατα, τα ψάρια, τουρσί πιάτα, σούπες και τα λαχανικά.


Κόστος Διαβίωσης

Το κόστος για να ζήσει στην Κορέα είναι μέτρια, περίπου 1,200 δολάρια (ΗΠΑ) ανά μήνα, με τα περισσότερα από ότι η μετάβαση για τη στέγαση και φαγητό. Οι αλλοδαποί φοιτητές παρακολουθούν τα προγράμματα μάστερ έχουν το δικαίωμα να εργάζονται μέχρι 20 ώρες την εβδομάδα, ενώ σπούδαζε στην Κορέα. Καμία πρόσθετη απαιτείται άδεια εργασίας για όσο διάστημα ο φοιτητής έχει έγκυρη βίζα.

Σχολές

Σχολές και Πανεπιστήμια σε Νότια Κορέα

Διαδικτυακές Σχολές και Πανεπιστήμια σε Νότια Κορέα