Οικολογία MS, PhD

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Η οικολογία είναι η επιστημονική πειθαρχία που σχετίζεται με τις σχέσεις μεταξύ των οργανισμών και του παρελθόντος, του παρόντος και του μελλοντικού τους περιβάλλοντος. Το Κέντρο Οικολογίας στο USU είχε μια σειρά διευθυντών γνωστών σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο ως κορυφαίων επιστημόνων στον τομέα της οικολογίας και οι φοιτητές που αποφοίτησαν με πτυχίο οικολογίας είναι σε θέση να κάνουν επαφές με επιρροή καθηγητών που μπορούν να τους βοηθήσουν καθώς επιδιώκουν κύρους μετα- διδακτορικά προγράμματα και θέσεις καθηγητών σε πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, το Κέντρο Οικολογίας φιλοξενεί μια σειρά σεμιναρίων που φέρνει διάσημους επιστήμονες από όλο τον κόσμο να μιλήσουν στο USU.

Όλοι οι μαθητές οικολογίας πρέπει να παρακολουθήσουν μαθήματα σε διάφορες καθορισμένες περιοχές και το υπόλοιπο των μαθημάτων και της έρευνας θα ολοκληρωθεί σε ένα από τα ακόλουθα τμήματα:

• Βιολογία: Οι μαθητές που μελετούν την οικολογία στο Τμήμα Βιολογίας επικεντρώνονται στη θεωρητική οικολογία και πώς εφαρμόζεται στην εξέλιξη και σε άλλους κλάδους της βιολογίας.

• Περιβάλλον και Κοινωνία: Αυτό το τμήμα ασχολείται με την ανθρώπινη οικολογία και τις σχέσεις μεταξύ ανθρώπων και φυσικών οικοσυστημάτων.

• Φυτά, εδάφη και κλίμα: Οι μαθητές σε αυτό το τμήμα μελετούν την οικολογία των φυτών, των εδαφών και του κλίματος και θέματα που τα συνδέουν με την οικολογία.

• Watershed Science: Οι μαθητές οικολογίας σε αυτό το τμήμα επικεντρώνονται στην επιστήμη και τη διατήρηση των υδάτινων οικοσυστημάτων.

• Wildland Resources: Οι μαθητές σε αυτό το τμήμα ασχολούνται με την επίγεια οικολογία και τα οικοσυστήματα.

Τελευταία ενημέρωση Οκτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Our college is unique. We have a diverse range of academic offerings and are able to honestly say, we have something for everyone. If you want to be a doctor, an aviator, a farmer, a researcher, a wri ... περαιτέρω

Our college is unique. We have a diverse range of academic offerings and are able to honestly say, we have something for everyone. If you want to be a doctor, an aviator, a farmer, a researcher, a writer, a businessperson, a designer, a dietitian, an economist or any other type of professional, CAAS is the perfect place for you. We in CAAS know more than your name; we know who you are. Our faculty pride themselves on understanding your personal and scholarly ambitions and then helping you reach those goals. From research opportunities to one-on-one mentorship, your professors work to help you succeed. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη