Ολοκληρωμένο MSc-PhD σε Επιστήμες Εγκεφάλου: Συστήματα, Υπολογιστική

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Επιστήμες του εγκεφάλου: Συστήματα, Υπολογιστική

Νευροεπιστήμη και εγκεφαλική έρευνα

Η μελέτη της Νευροεπιστήμης θεωρείται από πολλούς ως το απώτερο όριο της επιστήμης. Αποτελείται από ένα ποικίλο σύνολο προσεγγίσεων, από τη μελέτη των γονιδίων έως τη μελέτη των νευρώνων, των συνάψεων, των κυκλωμάτων, της συμπεριφοράς και της γνώσης. Η νευροεπιστήμη στο Ινστιτούτο Weizmann αγκαλιάζει την έρευνα σε όλες αυτές τις πτυχές. Το Ινστιτούτο έχει μια μεγάλη και ζωντανή κοινότητα Νευροεπιστημόνων και είναι ένα από τα κορυφαία κέντρα της Νευρωνικής και Εγκεφαλικής Έρευνας παγκοσμίως. Χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα μοντέλων και σύγχρονων τεχνικών, οι νευροεπιστήμονες της Weizmann προσπαθούν να κατανοήσουν τη νευρωνική λειτουργία στην υγεία και τις ασθένειες.

Το ινστιτούτο Weizmann προσφέρει αυτό το ανταγωνιστικό Ολοκληρωμένο κομμάτι MSc / PhD (Brain Sciences: Systems, Computational

Το κομμάτι είναι ανοικτό για φοιτητές από διάφορα υπόβαθρα

Ο εγκέφαλος είναι η πιο περίπλοκη γνωστή οντότητα στο σύμπαν. Υποστηρίζει όλα όσα είναι ανθρώπινα, συμπεριλαμβανομένων αισθήσεων, κινήσεων, συναισθημάτων, αναμνήσεων, μάθησης, γλώσσας, σχεδιασμού, φαντασίας και συνείδησης. Ως εκ τούτου, η έρευνα στον εγκέφαλο περιλαμβάνει ένα μοναδικά ποικίλο σύνολο επιστημονικών κλάδων, όπως η Φυσική, τα Μαθηματικά, η Πληροφορική, η Ψυχολογία, η Μηχανική και η Βιολογία. Χαιρετίζουμε σπουδαίους φοιτητές από οποιοδήποτε από τα παραπάνω ακαδημαϊκά υπόβαθρα για να ισχύσουν σε αυτό το κομμάτι. Η διαδρομή προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία μαθημάτων στις Επιστήμες Εγκεφάλου, που καλύπτουν όλες τις πτυχές της εγκεφαλικής έρευνας - από συστήματα, συμπεριφορικές και θεωρητικές νευροεπιστήμες.

Ελάχιστες ακαδημαϊκές απαιτήσεις

Χαιρετίζουμε τους εκκρεμείς αποφοίτους BSc από διάφορους κλάδους να εφαρμόσουν στην πρωτοποριακή διατριβή διδακτορικού μας διδακτορικού στη Νευρωνική και Εγκεφαλική Επιστήμες. Οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν πτυχίο BSc από αναγνωρισμένο τοπικό ή αλλοδαπό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή άλλο πιστοποιητικό που θεωρείται ισοδύναμο από το Σώμα Σπουδών στον τομέα σας, με ΣΔΣ 85 (ή ισοδύναμο). Οι υποψήφιοι από μη ισραηλινά πανεπιστήμια ή ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης καλούνται να λάβουν εξετάσεις εξωτερικής αξιολόγησης, κατά την κρίση του εξεταστικού συμβουλίου, συμπεριλαμβανομένων: GRE: Τόσο οι γενικές εξετάσεις όσο και οι εξετάσεις στο θέμα που θέλετε να μελετήσετε. Ο κώδικας FGS για GREs είναι 3398 και οι βαθμολογίες πρέπει να αποστέλλονται απευθείας από το κέντρο δοκιμών GRE. TOEFL ή IELTS: Μόνο για υποψηφίους των οποίων η μητρική γλώσσα δεν είναι αγγλική. Σημειώστε ότι εάν σας ζητηθεί να υποδείξετε ένα ίδρυμα ως αποδέκτη σκορ, ο κωδικός του Ινστιτούτου Επιστήμης Weizmann TOFEL είναι C087.

Διαδικασία αίτησης

Ένας επιλεγμένος αριθμός υποψηφίων θα κληθεί σε μια συνέντευξη με βάση ακαδημαϊκά επιτεύγματα και επιστολές συστάσεων. Η προηγούμενη ερευνητική εμπειρία είναι ένα πλεονέκτημα αλλά όχι υποχρεωτική. Δεδομένου ότι οι υποψήφιοι στο πρόγραμμα αναμένεται να προέρχονται από ένα πολύ διαφορετικό υπόβαθρο, η επιτροπή συνεντεύξεων αποτελείται από τρία έως τέσσερα μέλη διδακτικού προσωπικού από διαφορετικούς τομείς στην έρευνα του εγκεφάλου. Το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα επιλεκτικό και περιορίζεται σε μικρό αριθμό φοιτητών.

Προθεσμία εφαρμογής

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν μεταξύ της 1ης Οκτωβρίου και της 31ης Μαρτίου. Οι καθυστερημένες αιτήσεις (δηλαδή μετά τις προαναφερθείσες προθεσμίες) εξετάζονται μόνο σε ειδικές περιπτώσεις. Οι αιτήσεις των διεθνών φοιτητών που θα παραληφθούν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου θα εξεταστούν τον Ιανουάριο και οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν στις αρχές Φεβρουαρίου. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

Πώς να εφαρμόσει

Συμπληρώστε μια ηλεκτρονική φόρμα γενικής αίτησης. Λάβετε υπόψη ότι λόγω ορισμένων τεχνικών περιορισμών, η μορφή είναι ίδια με την κανονική αίτηση υποψηφιότητας MSc. Επομένως, μην ανησυχείτε και προχωρήστε. Επιλέξτε "Επιστήμες της ζωής" ως κύριο πεδίο σπουδών και "Επιστήμες του εγκεφάλου" ως πεδίο σπουδών. Αφού υποβάλετε την αίτησή σας, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα αναφέρει ότι η αίτηση λήφθηκε. Μέσα σε μερικές ημέρες, θα λάβετε ένα δεύτερο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με αναγνωριστικό χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης, ο οποίος σας δίνει πρόσβαση σε μια υπηρεσία επιγραμμικής παρακολούθησης όπου μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της αίτησής σας.

Διδακτέα ύλη

Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τη σελίδα Μαθήματα MSc / Ρυθμίσεις για τις αιτήσεις υποψηφίων για ακαδημαϊκούς.

Τελευταία ενημέρωση Σεπτέμβριος 2018

Σχετικά με τη Σχολή

The Feinberg Graduate School (FGS) encapsulates the spirit of inquiry and discovery. Since its establishment in 1958 as the academic arm of the Weizmann Institute of Science responsible for all studen ... περαιτέρω

The Feinberg Graduate School (FGS) encapsulates the spirit of inquiry and discovery. Since its establishment in 1958 as the academic arm of the Weizmann Institute of Science responsible for all student and postdoctoral affairs, the Feinberg Graduate School has established its reputation as a multidisciplinary center where students strive to reach the highest levels of knowledge and understanding, under the guidance of creative and original researchers in the natural sciences and mathematics. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη