Read the Official Description

Η δρομολόγηση της καριέρας σας σε ένα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό πλαίσιο απαιτεί όχι μόνο τη γνώση και την πρακτική εμπειρία, αλλά και μια ευρεία, παγκόσμια προοπτική των τελευταίων τάσεων στις επιχειρήσεις. Σε μια εποχή εκθετικής αλλαγής, οι νέοι επαγγελματίες πρέπει να ευδοκιμούν στις πιο πολύπλοκες και αβέβαιες συνθήκες. Η αλλαγή είναι παγκόσμια, όπως και οι προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι επαγγελματίες σε καθημερινή βάση.

Οποιοδήποτε ακαδημαϊκό υπόβαθρο μπορεί να είναι, ένα ισχυρό σύνολο επιχειρηματικών δεξιοτήτων γίνεται ένας βασικός παράγοντας στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας. Οι επιχειρηματικές ευκαιρίες και η ανάπτυξη της επαγγελματικής σταδιοδρομίας εξαρτώνται από τον τρόπο που βλέπετε τον κόσμο και την ταχύτητα και τη στρατηγική σκέψη στην οποία αναλαμβάνετε δράση.

Το Master of Business Management EGADE είναι ένα εντατικό πρόγραμμα σχεδιασμένο για τους αρχάριους επαγγελματίες που ξεκινούν μια πορεία ανάπτυξης σταδιοδρομίας.

Αποκτήστε επιχειρηματικές ικανότητες και ενισχύστε τον χαρακτήρα της έξυπνης, συνεργατικής ηγεσίας για να ορίσετε νέους κανόνες σε παγκόσμια επιχειρηματικά σενάρια.

Πάρτε τα πρώτα βήματα σε μια εκθετική καριέρα και επαναπροσδιορίστε τους στόχους σας σε ένα παγκόσμιο, ποικίλο και προκλητικό περιβάλλον στην κορυφαία σχολή επιχειρήσεων της Λατινικής Αμερικής.

 • Μορφή: Πλήρης απασχόληση
 • Διάρκεια: 1 έτος
 • Τοποθεσία: Μοντερέι
 • Εισαγωγή στο πρόγραμμα: Άνοιγμα για εισαγωγές
 • Επόμενη πρόσληψη προγράμματος: Σεπτέμβριος 2018
 • Γλώσσα: Αγγλικά
 • Επαγγελματική εμπειρία: Νέοι επαγγελματίες ή πρόσφατοι πτυχιούχοι με 0-2 χρόνια πλήρους απασχόλησης
 • Επιλογές προσαρμογής: Μελέτη παγκόσμιας εμβάπτισης, Διεθνή Χρηματιστήρια, Παγκόσμια Πρακτική Άσκηση, Επιλογές Διπλού Βαθμού

Μια μεταβαλλόμενη και ολοκληρωμένη μαθησιακή εμπειρία

Απολαύστε ένα συνεργατικό, πρακτικό μαθησιακό περιβάλλον όπου μπορείτε να εργαστείτε μαζί με μια διαφορετική ομάδα δυναμικών και ιδιαίτερα υποκινούμενων συμμαθητών. Επιτάχυνση των επιχειρησιακών και διοικητικών ικανοτήτων σας μέσω ενός ετήσιου προγράμματος εταιρικής μεταρρύθμισης με κορυφαίο παγκόσμιο οργανισμό.

Στο τέλος του 12μηνου προγράμματος, θα είστε έτοιμοι να συμμετάσχετε και να συμμετάσχετε σε ομάδες υψηλών επιδόσεων σε παγκόσμιους οργανισμούς.

Επιταχύνετε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας

Το πρόγραμμα Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων σας προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για να πετύχετε στην καριέρα σας και να ενισχύσετε τις προοπτικές σας τώρα και στο μέλλον. EGADE Business School προωθεί την ηγεσία ως καταλύτη για την αλλαγή και ως πραγματικό επαγγελματικό και προσωπικό μετασχηματισμό. Οι πόροι που παρέχονται για την ενίσχυση αυτού του μετασχηματισμού περιλαμβάνουν:

Πρόγραμμα ανάπτυξης ταλέντων

Η αξιολόγηση των δεξιοτήτων ηγεσίας 360 ° στοχεύει στη διάγνωση και την ανάπτυξη των ικανοτήτων σας, προκειμένου να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητά σας σε ένα πιο απαιτητικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Υπηρεσίες Καριέρας

Η καθοδήγηση σταδιοδρομίας θα μεταφέρει την επαγγελματική σταδιοδρομία σας στο επόμενο επίπεδο και θα διευκολύνει την πρόσβαση των προσκεκλημένων σε προφίλ που είναι καλύτερα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις σας.

Executive Coaching

Εκτελεστικές συναντήσεις καθοδήγησης θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε και να βελτιώσετε τις διαχειριστικές δεξιότητές σας. Μια διαδικασία καθοδήγησης αυξάνει την παραγωγικότητα, βελτιώνει την απόδοση, τη δυνατότητα διαχείρισης και τη χρήση του χρόνου. Περιλαμβάνει συμμετοχή σε εργαστήρια σχετικά με την προσωπική επωνυμία, συνεντεύξεις, βιογραφικό σημείωμα και συγγραφή επιστολής, ύψος ανελκυστήρα, διαπραγματεύσεις, εργαλείο αναζήτησης εργασίας και αξιολόγηση της διαδικασίας πρόσληψης.

Εκμάθηση πραγματικού κόσμου

Κατά τη διάρκεια 12 μηνών, αυτό το πρόγραμμα θα σας δώσει μια βαθιά κατάδυση σε μια παγκόσμια οργάνωση. Μέσα από το Πρόγραμμα Εταιρικής Συμμαχίας EGADE οι ομάδες μαθητών ανατίθενται σε έναν ηγετικό παγκόσμιο οργανισμό. Αυτές οι ομάδες θα βυθιστούν σε μια πρόκληση μετασχηματισμού των επιχειρήσεων, η οποία θα είναι σημερινή και υψηλή προτεραιότητα για την εταιρεία. Ενσωματωμένο στην οργάνωση για 12 μήνες, αυτή η πρακτική περίοδος θα σας επιτρέψει να κατανοήσετε την πρόκληση από το εσωτερικό και να παρέχετε αξιόπιστες, εφαρμόσιμες λύσεις για τον οργανισμό και ταυτόχρονα να διαφοροποιήσετε το σύνολο δεξιοτήτων σας. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να αναπτύξετε μακροπρόθεσμες σχέσεις για να υποστηρίξετε τους ευρύτερους στόχους της σταδιοδρομίας σας.

Πρακτική εμπειρία

Βάλτε τις ικανότητές σας στην πράξη και κερδίστε hands-on εμπειρίες με την εργασία σε έργα πραγματικής ζωής. Εσείς και οι συνάδελφοί σας θα καθοδηγείτε τη διαδικασία εκμάθησης από διάφορους διευκολυντές, όπως εταιρικούς συμβούλους, εξειδικευμένους προπονητές και επικεφαλής ομάδων. Το μοντέλο βασισμένο στο πρόγραμμα (PBL) θα σας επιτρέψει να εργαστείτε σε ένα έργο που έχει ανατεθεί από το EGADE Business School . Για τους σκοπούς της μάθησης μέσω της πράξης, θα γίνει ενεργός μαθητευόμενος, εργάζεται εποικοδομητικά, δημιουργικά, αυτόνομα.

Αρμοδιότητες για τον κύριο μετασχηματισμό

Συνδυάστε τις δεξιότητες που θα ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία σας, όπως συστημική, κριτική, δημιουργική και σχεδιαστική σκέψη, επίλυση προβλημάτων, αποτελεσματική επικοινωνία, πολυπολιτισμική διαπραγμάτευση, κοινωνική μάθηση, καινοτομία, επιχειρηματικότητα, με παγκόσμιο όραμα και ψηφιακή νοοτροπία.

Καινοτόμο μοντέλο μάθησης

Αναπτύξτε τις δεξιότητές σας μέσω μιας δυναμικής μορφής συνδυασμένης μάθησης που συνδυάζει τη σύγχρονη και ασύγχρονη μάθηση σε ομαδικά μαθήματα σε εργαστήρια, με τεχνολογίες αιφνίδιου χαρακτήρα που επιτρέπουν προσεγγίσεις ηλεκτρονικής μάθησης όπως διαδικτυακά σεμινάρια, προσομοιωτές επιχειρήσεων και διαλογικές συζητήσεις περίπτωσης.

Μια πραγματικά παγκόσμια εμπειρία

Επεκτείνετε την παγκόσμια εμπειρία σας συμμετέχοντας στην Παγκόσμια Εβδομάδα Εμβολιασμού για τη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Business Immigration Week) σε μια συνεργαζόμενη σχολή επιχειρήσεων του EGADE στο πλαίσιο του Global Network for Advanced Management (GNAM), ενός δικτύου 32 αναγνωρισμένων διεθνών σχολών επιχειρήσεων. Συνδεθείτε με τους συνομηλίκους σας από άλλες περιοχές του δικτύου, περιηγηθείτε στις τοπικές επιχειρήσεις και συναντήσετε εμπειρογνώμονες με επίκεντρο τα τρέχοντα επιχειρηματικά προβλήματα.

Παγκόσμια δικτύωση

Θα σας δοθούν ευκαιρίες δικτύωσης για να βελτιώσετε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας. Δημιουργήστε ένα ισχυρό παγκόσμιο δίκτυο στρατηγικών επαφών μέσω της Ένωσης Αποφοίτων και συνδεθείτε παγκοσμίως με φοιτητές MBA και αποφοίτους από 32 κύρους διεθνείς σχολές επιχειρήσεων σε πέντε ηπείρους μέσω της συμμετοχής του EGADE Business School στο Παγκόσμιο Δίκτυο για Advanced Management.

ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ

EGADE Business School αναζητά ταλαντούχους και υψηλού δυνατού υποψήφιους που έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις ικανότητες, τον χαρακτήρα και το όραμα που απαιτούνται για να οδηγήσουν τον μετασχηματισμό των επιχειρήσεων.

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ

 • Ελάχιστη εργασιακή εμπειρία: Νέοι επαγγελματίες ή πρόσφατοι πτυχιούχοι με 0 έως 2 έτη πλήρους απασχόλησης
 • Ηλικία: 22-25
 • Εκπαίδευση: Απόφοιτοι Πανεπιστημίου
 • Ελάχιστη / Μέση GMAT: 550/600
 • Οποιεσδήποτε άλλες ειδικές απαιτήσεις:
  • Έντυπο αίτησης εισαγωγής
  • Δείκτης δοκιμής εισαγωγής (PAEP ή ισοδύναμο)
  • Δύο συστατικές επιστολές (επαγγελματικές ή ακαδημαϊκές)
  • Ενημερωμένο Βιογραφικό Σημείωμα
  • Επίσημη τεκμηρίωση
  • Αποτελέσματα αγγλικής γλώσσας (TOEFL ή ισοδύναμο)
  • Δήλωση σκοπού (επιστολή πρόθεσης)
  • Συνέντευξη με τον Διευθυντή Προγράμματος ή μέλος του Τμήματος
Program taught in:
Αγγλικά

See 1 more programs offered by EGADE Business School »

Last updated August 29, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 2019
Duration
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 2019
Ημερομηνία λήξης

Ιούλιος 2019

Άλλο