πλοίαρχος στο σχεδιασμό και τη διαχείριση του έργου

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Από το Master στο Σχεδιασμό και Διαχείριση Έργων πρόγραμμα. PMI Πιστοποίηση προτίθεται να καλύψει όλες τις δεξιότητες που χρειάζεστε για έναν επαγγελματία που θέλει να εκτελέσει στον τομέα της διαχείρισης έργου μέσω της ανάπτυξης από τα ακόλουθα προσόντα: - λήψη αποφάσεων. Είναι η ενεργή επιλογή από ένα αντικείμενο προϋποθέτει αναγκαστικά μια επιλογή μεταξύ διαφόρων εναλλακτικών μαθημάτων της δράσης, επιλέγοντας μία και την απόρριψη, έστω και στιγμιαία, άλλοι.

  • Η διαχείριση των πόρων. Είναι η ικανότητα να χρησιμοποιούν τους διαθέσιμους πόρους σε διαφορετικές καταστάσεις, με διάφορους εταίρους και μερικές φορές ανέβηκε εντατική εργασία χωρίς να επηρεάζει την αποτελεσματικότητα ή / και την αποδοτικότητα της εργασίας. Proactivity. Η ικανότητα να πάρει γρήγορα το προβάδισμα σε δυσκολίες ή προβλήματα που προκύπτουν κατά την καθημερινή δραστηριότητα.
  • Καινοτομία / Δημιουργικότητα. Η αρμοδιότητα αυτή περιλαμβάνει την ικανότητα να παράγουν ιδέες, μεθόδους και διαδικασίες, να αναπτύξουν, να εμπλουτίσουν, υποβάλλοντας τους στην κριτική και την κρίση με τα κριτήρια πραγματισμό και σκοπιμότητας, εμφυτεύουν να χτίσουν λύσεις σε συγκεκριμένα προβλήματα ή τις ευκαιρίες για καινοτομία σε κάθε επαγγελματικό τομέα.
  • Προσανατολισμός στην επίτευξη. Το κεντρικό κλειδί για αυτό το διαγωνισμό είναι η κλίση για να πάρει καλά αποτελέσματα για τον οργανισμό, ακόμη και πέρα ​​από τις θεσμικές απαιτήσεις.
  • Προσωπική Ανάπτυξη. Ορίζεται ως η ικανότητα να αξιολογήσει τη συχνότητα και το βάθος δική τους συμπεριφορά και την πραγματικότητα γύρω του. Γνωρίστε τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες σας, τόσο στις επαγγελματικές και προσωπικές απόψεις. Αλλάξουν τη συμπεριφορά τους, ώστε να ενισχύσουν τις δυνάμεις τους και να ξεπεράσουν τις αδυναμίες στο Διεθνές Κέντρο Χρηματοοικονομικών κατάρτισης προσφέρουν κάτι άλλο να κάνω ένα μεταπτυχιακό στο σχεδιασμό και διαχείριση έργου, όπως η διαδικασία της μάθησης δεν είναι να περιορίσει τα καθημερινά μαθήματα, που εκτείνεται μέσα από τις διάφορες συμπληρωματικές δραστηριότητες που κάνουμε όλο το χρόνο και συνεχίζει μέσα από τις εμπειρίες των εκπαιδευτικών και τους συμμαθητές μας.
Τελευταία ενημέρωση Νοέμ. 2014

Σχετικά με τη Σχολή

Bienvenido a CIFF -Centro Internacional de Formación Financiera- Escuela de Negocios especializada en finanzas con sede en Madrid. Nuestra Escuela comienza su andadura en 2001, impulsada por Santander ... περαιτέρω

Bienvenido a CIFF -Centro Internacional de Formación Financiera- Escuela de Negocios especializada en finanzas con sede en Madrid. Nuestra Escuela comienza su andadura en 2001, impulsada por Santander y la Universidad de Alcalá, como Fundación privada, sin ánimo de lucro e independiente en su gestión. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη