Πλοίαρχος στην αλληλεπίδραση και το σχεδιασμό του ανθρώπινου υπολογιστή (HCID)

Γενικά

10 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Γιατί να μελετήσετε την Αλληλεπίδραση Ανθρώπου-Υπολογιστή και το Σχέδιο στο EIT Digital Master School

Οι έξυπνες συσκευές (κινητά τηλέφωνα, PDA, υπολογιστές tablet), έξυπνα προϊόντα (αυτοκίνητο, πλοήγηση) και έξυπνα περιβάλλοντα (ευφυΐα περιβάλλοντος) επιτρέπουν νέες υπηρεσίες που απαιτούν καινοτόμες διεπαφές. Η αλληλεπίδραση και το σχεδιασμό ανθρώπων-υπολογιστών (HCID) επικεντρώνεται στη μελέτη, το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την αξιολόγηση νέων διεπαφών χρήστη, διαδραστικών συστημάτων και υπηρεσιών.

Το HCID είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα όπου η προσέγγιση μας στο σχεδιασμό από τον χρήστη τοποθετεί τους χρήστες στο επίκεντρο της διαδικασίας σχεδιασμού. Συνδυάζοντας τις ανθρώπινες πτυχές (τόσο σε γνωστικά, αισθητικά όσο και αισθητικά-κινητικά επίπεδα) με τεχνολογικές και επιχειρηματικές πτυχές, δημιουργούμε νέα προϊόντα και υπηρεσίες με μεγάλη χρηστικότητα και εμπειρία από τους χρήστες και μια σταθερή πελατειακή ζήτηση, η οποία συχνά μεταφράζεται σε εμπορική επιτυχία. Οι μαθητές μαθαίνουν πώς να σχεδιάζουν και να καθορίζουν τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν και ζουν με τον σύγχρονο και συνεχώς μεταβαλλόμενο τεχνικό κόσμο.

Το πρόγραμμα σπουδών συνδυάζει το τεχνικό μάθημα στο HCID (Technical major 75%) με το ανήλικο στην Καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα (I&E) (business minor 25%). Θα μάθετε πώς να μεταφέρετε την καινοτομία στην αγορά και πώς να αναπτύξετε ένα επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο. Αυτές οι πρόσθετες επιχειρηματικές δεξιότητες θα σας δώσουν το εισιτήριο για μια επιτυχημένη καριέρα.

Πώς είναι δομημένο το πρόγραμμα;

 • Οι σπουδαστές σπουδάζουν σε δύο διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες.
 • Με την ολοκλήρωση, οι απόφοιτοι λαμβάνουν δύο βαθμούς MSc από τα δύο πανεπιστήμια που θα έχουν σπουδάσει και ένα πιστοποιητικό που χορηγείται από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας (EIT).
 • Το πρώτο έτος είναι παρόμοιο σε όλα τα σημεία εισόδου. Όλοι οι μαθητές συμμετέχουν σε μια τριήμερη επιχειρηματική πρόκληση στην ψηφιακή καινοτομία.
 • 2-εβδομάδων θερινό σχολείο μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου έτους
 • Ο δεύτερος χρόνος προσφέρει εξειδίκευση και σχέδιο αποφοίτησης. Το σχέδιο αποφοίτησης περιλαμβάνει μια πρακτική άσκηση σε μια εταιρεία ή ένα ερευνητικό ίδρυμα και οδηγεί σε μια διπλωματική εργασία με μια ισχυρή διάσταση καινοτομίας και επιχειρηματικότητας.

Πού μπορείτε να μελετήσετε την αλληλεπίδραση ανθρώπου-υπολογιστή και το σχεδιασμό;

Ειδικεύσεις

 • Υπολογιστική αλληλεπίδραση (Aalto)
 • Κινητή και πανταχού παρούσα αλληλεπίδραση (KTH)
 • Αλληλεπίδραση πολλαπλών τρόπων (TUB)
 • Τοποθετημένη αλληλεπίδραση (UPS)
 • Γνωστική Αλληλεπίδραση (UNITN)
 • Ευφυή Συστήματα (UT)
 • Προσβάσιμη και προσαρμοστική αλληλεπίδραση (UPM)

Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση;

Αν επιθυμείτε να κάνετε αίτηση σε αυτό το πρόγραμμα, πρέπει να έχετε πτυχίο Bachelor of Science ή να είστε στο τελικό έτος σπουδών σας για:

 • Επιστήμη των υπολογιστών
 • Πληροφοριακά συστήματα
 • Μαθηματικά
 • Στατιστική
 • Ηλεκτρολογία / Ηλεκτρονική

Σε ειδικές περιπτώσεις, μπορούν να εξεταστούν οι σπουδαστές από το βιομηχανικό σχεδιασμό, την τεχνολογία των μέσων ενημέρωσης, την υπολογιστική γλωσσολογία και τις γνωστικές επιστήμες με επαρκείς δεξιότητες στα μαθηματικά, στον σχεδιασμό λογισμικού και στον προγραμματισμό.

Πώς μπορείτε να υποβάλετε αίτηση;

Το ακαδημαϊκό μας έτος αρχίζει τον Αύγουστο-Οκτώβριο ανάλογα με την επιλογή του πανεπιστημίου.

Περίοδος εφαρμογής: Νοέμβριος 2020

* Προτείνουμε στους πολίτες της ΕΕ να υποβάλουν αίτηση κατά την πρώτη περίοδο για να δοθεί επαρκής χρόνος για τη χορήγηση θεώρησης.

Οι αιτήσεις γίνονται μέσω της ηλεκτρονικής μας πύλης εφαρμογών στην ιστοσελίδα μας.


Δίδακτρα και υποτροφίες

Τα πρότυπα δίδακτρα καθορίζονται σε 1.500EUR ετησίως για τους πολίτες της ΕΕ και 12.000EUR ετησίως για τους πολίτες εκτός ΕΕ.

Οι υποτροφίες είναι σε περιορισμένο αριθμό και χορηγούνται μόνο σε κορυφαίους υποψηφίους. Οι κορυφαίοι υποψήφιοι επιλέγονται από όλους τους υποψηφίους που γίνονται δεκτοί, ανά πρόγραμμα. Σας συμβουλεύουμε να μην βασίζεστε σε μία από τις υποτροφίες μας και να αναζητάτε περαιτέρω, εξωτερική υποστήριξη για τις σπουδές σας.

Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Get an excellent theoretical education as well as the opportunity to work with European top research facilities and leading business partners. The education includes an internship in which students, t ... περαιτέρω

Get an excellent theoretical education as well as the opportunity to work with European top research facilities and leading business partners. The education includes an internship in which students, teachers, and our business partners develop a project for your Master's thesis. Διαβάστε Λιγότερα
Βουδαπέστη , Espoo , Παρίσι , Βερολίνο , Λονδίνο , Τρέντο , Αϊντχόβεν , Μαδρίτη , Στοκχόλμη , Rennes , Turku , Ταλίν , Ομορφη , Μιλάνο + 13 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη