Πλοίαρχος της επιστήμης στις σύνθετες - Focus Aviation

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα στον ιστότοπο της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Τα οφέλη σας

 • Πρόγραμμα σπουδών μοναδικό σε ολόκληρη την Ευρώπη
 • Οι καλύτερες πιθανές προοπτικές σταδιοδρομίας στην κατασκευή αεροσκαφών, στην αυτοκινητοβιομηχανία, στην κατασκευή μηχανών, στην κατασκευή ανεμογεννητριών και σε πολλές άλλες βιομηχανίες
 • Πρόγραμμα σπουδών επαγγελματικής ανάπτυξης σε μαθήματα μπλοκ και Σαββατοκύριακου
 • Το ενημερωμένο περιεχόμενο παρέχεται από καθηγητές με πρακτική εμπειρία
 • Συνεργαζόμενοι εταίροι όπως το Airbus, το DLR και το Fraunhofer Institute στην άμεση γειτονιά της πανεπιστημιούπολης
 • Επιλεγμένο περιεχόμενο διαχείρισης στο πρόγραμμα σπουδών
 • Ατομική επίβλεψη σε μικρές ομάδες μάθησης

M.Sc. σε Σύνθετα - με έμφαση στην αεροπορία

Το πτυχίο Master in Composites απευθύνεται σε μηχανικούς και πτυχιούχους μαθηματικών και φυσικών επιστημών με επαγγελματική εμπειρία, οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν προσόντα στον τομέα των σύνθετων υλικών μέσω της επαγγελματικής πορείας ανάπτυξης. Το επίκεντρο του προγράμματος σπουδών είναι τόσο τα πλαστικά ενισχυμένα με ίνες άνθρακα (CFRP, γνωστό και ως "άνθρακας") όσο και τα πλαστικά ενισχυμένα με ίνες γυαλιού (GFRP). Το μάθημα έχει δομηθεί ως σύνολο τεσσάρων μονάδων, κάθε μία με διάρκεια 17 ημερών, και ένα μάθημα Σαββατοκύριακου.

Μπορείτε να ολοκληρώσετε το πρόγραμμα σπουδών είτε στα γερμανικά είτε στα αγγλικά. Το δίπλωμα Master's θα ανοίξει τις καλύτερες πιθανές προοπτικές σταδιοδρομίας, ενώ ο κλάδος της CFRP μόνος του προβλέπεται να αυξηθεί κατά 10% ετησίως. Η υψηλή ζήτηση ειδικών σε σύνθετα υλικά συνεπώς θα συνεχίσει να αυξάνεται στο μέλλον.

ΝΕΟΣ! Τελική προαιρετική επιλογή πλήρους απασχόλησης

Το MSc in Composites πρόκειται τώρα να προσφερθεί στο πλαίσιο ενός προγράμματος πλήρους απασχόλησης, τριπλού βραβείου . Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση, οι φοιτητές θα απονεμηθούν ένα πλήρως διαπιστευμένο και αναγνωρισμένο από το κράτος πτυχίο Master of Science in Composites, πιστοποιητικό διαχείρισης και πιστοποιητικό γερμανικής γλώσσας.

Αυτό το πρόγραμμα διάρκειας τριών εξαμήνων (18 μηνών) έχει αναπτυχθεί με διεθνείς πτυχιούχους μηχανολογίας που επιδιώκουν να κερδίσουν εμπειρογνωμοσύνη στον συναρπαστικό τομέα των σύνθετων υλικών και οι οποίοι έχουν μια συγγένεια με τη Γερμανία. Η πλήρης απασχόλησή του και η ένταξή του σε μαθήματα διαχείρισης και γερμανική γλωσσική κατάρτιση έχουν ως στόχο να διευκολύνουν τους υποψηφίους να αποκτήσουν φοιτητική βίζα και να βελτιώσουν τις πιθανότητες να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία στη Γερμανία. Η καρδιά του προγράμματος MSc αποτελείται από τέσσερα δεκαπενθήμερα μπλοκ διαλέξεων και εργαστηριακές / εργαστηριακές συνεδρίες, μεταξύ των οποίων οι φοιτητές λαμβάνουν μαθήματα εντατικής γερμανικής γλώσσας και διαχείρισης. Το τελευταίο εξάμηνο είναι αφιερωμένο στη διατριβή του μεταπτυχιακού.

stuk

Ειδική εξειδίκευση στον τομέα της βασικής τεχνολογίας του ΚΠΑΚ

Το Πανεπιστήμιο προσφέρει το πρόγραμμα μηχανικής επαγγελματικής ανάπτυξης, που οδηγεί σε ένα Master of Science (M.Sc.), στο "Verbundwerkstoffe / Composites" στο PFH Hansecampus Stade. Είναι διαπιστευμένο από την υπηρεσία διαπίστευσης ASIIN και αναγνωρίζεται από το κράτος. Το πρόγραμμα σπουδών εκτείνεται σε τρία εξάμηνα, αξίζει συνολικά 60 μονάδες ECTS και περιλαμβάνει επτά ενότητες που έχουν συντονιστεί από απόψεως περιεχομένου.

Στο πρώτο και το δεύτερο εξάμηνο του προγράμματος σπουδών που διδάσκονται στα γερμανικά, θα παρακολουθήσετε ένα μαθήματα διάρκειας δύο εβδομάδων και μία εβδομάδα καθώς και πενταήμερο μαθήματα. Στην παραλλαγή της μελέτης που διδάσκεται στα αγγλικά, θα συμπληρώσετε συνολικά τέσσερις μονάδες μπλοκ, καθεμιά διάρκειας 17 ημερών, και ένα μάθημα Σαββατοκύριακου . Επιπλέον, οι πτυχές της μικτής μάθησης συνοδεύουν το πρόγραμμα σπουδών. Το τρίτο εξάμηνο και στις δύο παραλλαγές σπουδών προορίζεται για τη διατριβή του Διδάκτορα και την προφορική υπεράσπιση. Αυτή η διάσπαση εξασφαλίζει ότι μπορείτε να συντονίσετε το πρόγραμμα σπουδών και την ταυτόχρονη επαγγελματική δραστηριότητα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

116304_PFH2.jpg

Περιεχόμενο μελέτης

Τα πρώτα δύο εξάμηνα δίδονται σε μια θεωρητική παγίωση του περιεχομένου των μηχανικών επιστημών, εστιάζοντας ιδιαίτερα στον εννοιολογικό και δομικό σχεδιασμό των σύνθετων ινών, στις μερικώς / πλήρως αυτοματοποιημένες διαδικασίες παραγωγής και στη βελτιστοποίηση της διαδικασίας. Θα αποκτήσετε επίσης εκτενείς γνώσεις σχετικά με το σχεδιασμό πολυλειτουργικών σύνθετων υλικών και την εφαρμογή σύνθετων δομών ευφυών ινών. Περιεχόμενο Διοίκησης Επιχειρήσεων, όπως η Εσωτερική Λογιστική

Προοπτικές καριέρας

Το Master of Science στα Verbundwerkstoffe / Composites θα σας δώσει ένα διατομεακό προσόν που σας επιτρέπει να αναλάβετε τα καθήκοντα διαχείρισης σε δραστηριότητες που σχετίζονται με σύνθετα υλικά από ίνες. Για παράδειγμα, θα ανοίξει εξαιρετικές προοπτικές σταδιοδρομίας στην κατασκευή αεροσκαφών, στην αυτοκινητοβιομηχανία, στην κατασκευή μηχανών, στην κατασκευή πλοίων και σκαφών, στην κατασκευή σιδηροδρομικών οχημάτων και στην κατασκευή ανεμογεννητριών.

styj

Απαιτήσεις εισόδου

Ολοκλήρωσε σπουδές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις εφαρμοσμένες μηχανικές επιστήμες ή ανώτερο πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις φυσικές επιστήμες και επαγγελματική πείρα τουλάχιστον ενός έτους.

Διαδικασία εφαρμογής

 • Γραπτή ή ηλεκτρονική εφαρμογή
 • Προσωπική συνέντευξη, κατά περίπτωση

Προθεσμία εφαρμογής

Δυνατότητα εφαρμογής ανά πάσα στιγμή

Έγγραφα εφαρμογών

Επιστολή υποψηφιότητας, συνοδευτική επιστολή, βιογραφικό σημείωμα, αντίγραφα όλων των επίσημων πιστοποιητικών αποφοίτησης από όλα τα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και κέντρα κατάρτισης, συστατική επιστολή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, της έρευνας ή της εταιρικής σφαίρας, έντυπο αίτησης που αφορά ειδικά την PFH

Δίδακτρα

 • 5.940 ευρώ ανά εξάμηνο για φοιτητές μερικής απασχόλησης. € 7.200 για φοιτητές τριπλού βραβείου πλήρους απασχόλησης
 • 520 ευρώ διοικητική αμοιβή (παρέκκλιση για τους πολίτες της ΕΕ)
 • 420 ευρώ εγγραφής (μη επαναλαμβανόμενη)
 • Αμοιβές εξέτασης 1.000 ευρώ (μία φορά ανά πρόγραμμα σπουδών)
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

PFH Private University of Applied Sciences, established in 1995, is a state-recognized university that focuses on training and educating future managers and specialists in key technologies. Employabil ... περαιτέρω

PFH Private University of Applied Sciences, established in 1995, is a state-recognized university that focuses on training and educating future managers and specialists in key technologies. Employability is at the center of all its endeavors. The university’s philosophy is that personal mastery, academic excellence, and practical knowledge and experience are essential to becoming a responsibly-acting professional. This may only be achieved through individual attention combined with theoretically founded and practice-oriented teaching. With career and coaching services as well as individual mentoring embedded into the university’s structure, all study programs are characterized by their practical and economic relevance, their internationality and a pronounced orientation towards careers. Διαβάστε Λιγότερα
Βερολίνο , Stade , Γκέτινγκεν , Νέα Υόρκη , Λονδίνο , Μπορντό , Χρυσή Ακτή + 6 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη