Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Οι σπουδαστές αποκτούν δεξιότητες στους τομείς της ενέργειας, της τεχνολογίας αυτοματισμού και της τεχνολογίας των επικοινωνιών.

Εκτός από την ανταλλαγή ενημερωμένων περιεχομένων και τάσεων, υπάρχει ιδιαίτερη έμφαση στη διδασκαλία βασικών εννοιών, μεθόδων και προσεγγίσεων βασισμένων σε βαθιά γνώση. Οι φοιτητές θα πρέπει να αντιμετωπίσουν επιτυχώς τα απαιτητικά καθήκοντα σε υψηλό επίπεδο στην επόμενη σταδιοδρομία τους. Σκοπός λοιπόν είναι να αναπτύξουν δεξιότητες που θα επιτρέψουν στους αποφοίτους να εξοικειωθούν με νέους τομείς γρήγορα, ανεξάρτητα και συστηματικά, να οργανώσουν τα καθήκοντά τους, να βρουν λύσεις και να παρουσιάσουν τα αποτελέσματα πειστικά και ικανοποιητικά.

Βαθμός περιεχόμενο του μαθήματος

Το πρόγραμμα βασίζεται στα βασικά στοιχεία των μαθηματικών και της φυσικής στο πλαίσιο της ηλεκτρολογίας. Οι βασικές έννοιες της τεχνολογίας αυτοματισμού, της ενέργειας και της τεχνολογίας των επικοινωνιών διδάσκονται σε διάφορα είδη μαθημάτων (διαλέξεις, σεμινάρια κλπ.) Και σε συνδυασμό με πρακτικές εφαρμογές. Οι φοιτητές μπορούν να επικεντρωθούν σε έναν από τους τρεις τομείς, προσαρμόζοντας ανάλογα την επιλογή των ενοτήτων τους, προκειμένου να αποκτήσουν βαθύτερη γνώση μιας συγκεκριμένης πτυχής.

Οι φοιτητές λαμβάνουν δύο εξάμηνα διδασκαλίας πριν αναλάβουν τη διδακτορική τους διατριβή για ένα εξάμηνο. Η διατριβή του μεταπτυχιακού διπλώματος μπορεί να ολοκληρωθεί στο πανεπιστήμιο ή στη βιομηχανία.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Γερμανός
Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences

Κοιτάξτε15 περισσότερα μαθήματα αποMagdeburg-Stendal University of Applied Sciences »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Απρ. 2019
Duration
3 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Απρ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Απρ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη