Προηγμένο Master of Motion Graphics

Γενικά

3 διαθέσιμες θέσεις
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα στον ιστότοπο της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

  • Τρόποι: πρόσωπο με πρόσωπο ή σε απευθείας σύνδεση (ζωντανά)
  • Επόμενη έναρξη : 29 Ιουνίου ή 14 Οκτωβρίου 2020 | Διάρκεια : 540 ώρες ( 10 μήνες )
  • Η περίοδος εγγραφής είναι ανοιχτή

Το Motion Graphics Master απευθύνεται σε άτομα που ενδιαφέρονται για τον οπτικοακουστικό τομέα, πιο συγκεκριμένα σε VFX και 3D κινούμενα γραφικά, χωρίς να είναι απαραίτητες προηγούμενες γνώσεις για επαρκή χρήση του Master.

minions, animation, figure

Περιεχόμενο του Motion Graphics Master

Το Advanced Master in Motion Graphics θα σας επιτρέψει να μάθετε να εκτελείτε οποιονδήποτε τύπο εργασίας 3D πολυμέσων (βίντεο ή εικόνες) για να μπορείτε αργότερα να τους παρέχετε κίνηση ("κίνηση") ή κινούμενα σχέδια.

Χάρη στη μονάδα γραφικού σχεδιασμού που περιέχεται σε αυτό το Master, ο μαθητής θα αποκτήσει τις απαραίτητες γνώσεις για να μπορεί να κάνει οποιοδήποτε σχέδιο χάρη στα πιο διάσημα και σημαντικά εργαλεία της Adobe για αυτόν τον τύπο έργου: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator και Adobe Indesign . Μόλις κυριαρχήσετε αυτά τα εργαλεία, δεν θα υπάρχει σχέδιο της φαντασίας σας που δεν μπορείτε να φέρετε στην οθόνη του υπολογιστή.

Από την άλλη πλευρά, χάρη στη μονάδα επεξεργασίας και μετά την παραγωγή ψηφιακού βίντεο (VFX) και κινούμενων γραφικών, οι μαθητές θα μάθουν να χρησιμοποιούν το πιο σημαντικό λογισμικό για οπτικοακουστική μετά την παραγωγή: Adobe Premiere και Adobe After Effects . Το Adobe Premiere είναι το πιο διαδεδομένο εργαλείο επεξεργασίας βίντεο, λόγω της εξαιρετικά διαισθητικής διεπαφής και της ευκολίας χρήσης του, καθώς και της ισχύος των φίλτρων και των μεταβάσεων που σας επιτρέπουν να επεξεργάζεστε βίντεο με εξαιρετική ποιότητα και δυναμισμό. Επιτρέπει επίσης την εργασία με ήχο, που είναι ένα πλήρες εργαλείο για την ψηφιακή επεξεργασία βίντεο. Παρομοίως, το Adobe After Effects ξεχωρίζει για την εφαρμογή που έχει τη μορφή ενός στούντιο που προορίζεται για τη δημιουργία ή την εφαρμογή σε μια σύνθεση, καθώς και για την πραγματοποίηση επαγγελματικών γραφικών κίνησης και ειδικών εφέ, τα οποία από τις ρίζες της αποτελούνται βασικά από στρώσεις.

Σε αυτές τις δύο προηγούμενες ενότητες πρέπει να προσθέσουμε τη μονάδα Cinema 4D , η οποία ξεχωρίζει για την ικανοποίηση των επαγγελματικών αναγκών της μοντελοποίησης 3D, της υφής, της κίνησης και της απόδοσης. Το Cinema 4D προσφέρει προσαρμόσιμες ρυθμίσεις κατάλληλες για κάθε κλάδο και σε όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων. Επιπλέον, χάρη στην ενσωμάτωσή του με το Adobe Photoshop ή το After Effects, μπορείτε να εργαστείτε με κινούμενα σχέδια, σκηνές και σύνθετα στοιχεία 3D.

Επαγγελματικές προοπτικές

  • Τρισδιάστατος σχεδιαστής κινήσεων / σχεδιαστής
  • Τεχνικός ψηφιακών βίντεο
  • Ειδικός VFX
  • Ψηφιακός επεξεργαστής βίντεο
  • Μεταπαραγωγός ψηφιακού βίντεο
  • Ψηφιακός φωτιστής βίντεο
  • Ανεξάρτητος για διαφημιστικά γραφεία, τηλεοπτικά δίκτυα, οπτικοακουστικές εταιρείες παραγωγής

Λεπτομέρειες

Προσωπικά ή Διαδικτυακά : μπορείτε να λάβετε το Motion Graphics Master στη Μαδρίτη ή τη Σεβίλλη αυτοπροσώπως ή να κάνετε το Motion Graphics Master online . Το διαδικτυακό τρόπο διδάσκεται πάντα ζωντανά (σε ζωντανή), αν και διατηρείται ένα αποθετήριο αυτών των ηχογραφημένων τάξεων κατόπιν αιτήματος των μαθητών. Οι μαθητές έχουν επίσης μια ισχυρή και διαισθητική εικονική πανεπιστημιούπολη που αναπτύχθηκε από την Google για να συμμετέχουν σε μαθήματα και στη δική τους εκπαίδευση σε καθημερινή βάση.

τιμή

4.450 €. Λάβετε 40% ΕΚΠΤΩΣΗ στη συνολική τιμή των σπουδών σας εάν εγγραφείτε για σπουδές το καλοκαίρι του 2020, εισάγοντας τον κωδικό "yomequedoencasa". Ή έκπτωση 25% στην τιμή που εμφανίζεται χρησιμοποιώντας τον κωδικό "μελλοντική σχεδίαση" κατά τη διαδικασία εγγραφής που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο (προσφορά περιορισμένου χρόνου).

χρηματοδότηση

Έως 10 μήνες. Διαβούλευση στη Γραμματεία.

Δίπλωμα Μεταπτυχιακού Πανεπιστημίου διαθέσιμο για αυτές τις σπουδές

Απλώς πρέπει να κάνετε αυτήν την επιλογή κατά τη διαδικασία εγγραφής και να πληρώσετε ένα επιπλέον ποσό για να καλύψετε τα πανεπιστημιακά τέλη του Πανεπιστημίου απόστασης της Μαδρίτης (UDIMA).

Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

CEI - Centro de Estudios de Innovación - es una Escuela de Diseño Digital del siglo XXI, fundada en el siglo XX (año 1991). Somos un centro de formación oficial de Adobe, Apple, IBM, Maxon y Google Pa ... περαιτέρω

CEI - Centro de Estudios de Innovación - es una Escuela de Diseño Digital del siglo XXI, fundada en el siglo XX (año 1991). Somos un centro de formación oficial de Adobe, Apple, IBM, Maxon y Google Partner, especializado en el sector del diseño y marketing digital, con sedes en Madrid, Sevilla y próximamente también en Lisboa. Nuestros cursos, masters y títulos superiores se desarrollan en cuatro áreas: Diseño gráfico, Desarrollo web, Marketing Digital y Edición y Postproducción de Vídeo Digital (VFX) y Motion Graphics. Διαβάστε Λιγότερα
Μαδρίτη , Σεβίλλη , Μαδρίτη + 2 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη