Προχωρημένο μάστερ στην ψηφιακή επιχειρηματική στρατηγική

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 15 μήνες
ΕΠΙΠΕΔΟ ΒΑΣΗΣ: Το Advanced Master's είναι ένας τίτλος που χορηγείται από το Γαλλικό Conférence des Grandes Ecoles, το οποίο εγγυάται την άριστη ακαδημαϊκή ποιότητα του προγράμματος και τον ιδιαίτερα επαγγελματικό του προσανατολισμό.
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥ: Μεταπτυχιακό ή πτυχίο με ελάχιστη τριετή σχετική εργασιακή εμπειρία
ΠΛΗΡΕΣ ΤΕΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 16.900 ευρώ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΜΠΟΥΣ: Παρίσι

Στόχοι

Καθώς οι εταιρείες σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις ενός ψηφιακού μετασχηματισμού, ο Ψηφιακός Επιχειρησιακός Στρατηγικός Στόχος του Advanced Master παρέχει στους μαθητές τα κλειδιά για να κατανοήσουν,

Στην καρδιά του, αυτός ο προηγμένος κύριος είναι 100% ψηφιακός προσανατολισμός. Συνδυάζει θέματα στις επιστήμες της διαχείρισης, την τεχνολογία της πληροφορίας και άλλους τομείς που σχετίζονται με το διαδίκτυο για να δημιουργήσει ένα κορυφαίο διεθνές πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μαθητών που είναι παθιασμένοι με τον ψηφιακό κόσμο.

Ο βαθμός επικεντρώνεται σε θέματα ψηφιακής στρατηγικής και εργαλεία που είναι απαραίτητα για να είναι στην αιχμή της ψηφιακής επανάστασης.

Από τη διαχείριση ιστοσελίδων έως τους ψηφιακούς μετασχηματισμούς, οι συμμετέχοντες επωφελούνται από μαθήματα που διδάσκονται στα αγγλικά από εκπαιδευτές με υψηλά προσόντα. Είναι όλοι επαγγελματίες που εργάζονται επί του παρόντος στον ψηφιακό τομέα.

Η ψηφιακή προσέγγιση του ψηφιακού προγράμματος του προγράμματος δίνει στους μαθητές τις δεξιότητες που χρειάζονται για να διαχειριστούν τις προκλήσεις στην ψηφιακή τεχνολογία και τους ψηφιακούς μετασχηματισμούς. Συμμετέχετε στο πρόγραμμα Ψηφιακής Επιχειρηματικής Στρατηγικής για να προωθήσετε την καινοτομία, να αναπτύξετε τις δυνατότητες ψηφιακής διαχείρισης και να είστε στην πρώτη γραμμή του μελλοντικού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων.

Αποστολή προγράμματος

 • Να παρέχει εκπαίδευση ψηφιακής επιχειρησιακής στρατηγικής για διευθυντικά στελέχη σε ένα διεθνές πλαίσιο.
 • Να παρέχει κατάρτιση σε μελλοντικούς διευθυντές και διευθυντές που είναι υπεύθυνοι για μετασχηματισμούς ψηφιακών επιχειρήσεων μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.
 • Να επιτρέψετε σε μεσαία και ανώτατα στελέχη καθώς και σε μελλοντικούς διαχειριστές να κάνουν τις σωστές επιλογές τεχνολογίας για έναν ψηφιακό μετασχηματισμό και να τις αναπτύξουν αποτελεσματικά μέσα στις οργανώσεις τους.
 • Να ανταποκριθεί στις ανάγκες των εταιρειών για μεταπτυχιακούς επαγγελματίες με ανταγωνιστικές δεξιότητες σε έργα ψηφιακής στρατηγικής και διαχείριση αλλαγών.

Βασικά οφέλη

 • Ένα πρόγραμμα αιχμής πριν από τις τελευταίες τάσεις στη διαχείριση έργων ψηφιακού και διαδικτύου
 • Ένα πρόγραμμα που επικεντρώνεται αποκλειστικά στην ψηφιακή στρατηγική
 • Μαθήματα που διδάσκονται στα αγγλικά μέσω ενός συνδυασμού καινοτόμων και ψηφιακών παιδαγωγικών εργαλείων: ζωντανές επιχειρηματικές υποθέσεις, μικτή μάθηση, MOOC, βίντεο συνεντεύξεις και μια πλατφόρμα ιστού, μεταξύ άλλων
 • Συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως
 • Ένα εμπλουτιστικό και πολυπολιτισμικό περιβάλλον μάθησης
 • Διεθνείς ευκαιρίες σταδιοδρομίας με ανταγωνιστικούς μισθούς
 • Μια σύγχρονη και άνετη πανεπιστημιούπολη για την εκμάθηση σας

Το πρόγραμμα Ψηφιακής Επιχειρηματικής Στρατηγικής ξεκινά στα τέλη Σεπτεμβρίου με τριήμερο εισαγωγικό σεμινάριο. Οι σπουδαστές ακολουθούν τάξεις τρεις ημέρες κάθε τρεις έως τέσσερις εβδομάδες περίπου. Όλες οι τάξεις γίνονται τις Πέμπτες-Σάββατα, καθιστώντας πολύ εύκολο για τους εκπαιδευόμενους να συνεχίσουν να εργάζονται κανονικά. Απαιτείται μια τελική διατριβή για την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Καριέρα

Η αποφοίτησή σας από το Advanced Master in Digital Business Strategy θα αναδείξει τις ικανότητές σας σε αυτόν τον τομέα, διευκολύνοντας έτσι την εξέλιξή σας προς μια ποικιλία ευκαιριών σταδιοδρομίας παγκοσμίως, όπως (ανάλογα με την ηλικία και το ιστορικό σας):

 • Διαχειριστές έργων για περισσότερους νέους χρήστες
 • Διευθυντές ψηφιακών και κοινωνικών μέσων και ψηφιακοί διευθυντές
 • Διευθυντές ηλεκτρονικού μάρκετινγκ και ηλεκτρονικού επιχειρείν
 • Σύμβουλοι στην ψηφιακή στρατηγική
 • Διευθυντές οργανισμών Web
 • Επιχειρηματίες Ιστού
 • CDOs (Διευθυντές Ψηφιακών Αξιωματικών) και CDMOs (Διευθυντές Ψηφιακών Μάρκετινγκ), για τους υποψήφιους και τους πιο έμπειρους φοιτητές

Πλεονεκτήματα της πρόσληψης ενός πτυχιούχου της Ψηφιακής Επιχειρησιακής Στρατηγικής Προχωρημένο Master's

Οι απόφοιτοι μας είναι:

 • Οι ηγέτες που μπορούν να οδηγήσουν τον ψηφιακό σας μετασχηματισμό.
 • Διευθυντές που γνωρίζουν πώς να εντοπίζουν και να υλοποιούν ευκαιρίες ανάπτυξης που δημιουργούνται από το διαδίκτυο και τους ψηφιακούς κόσμους.
 • Μέλη της ομάδας που έχουν το απαιτούμενο ομαδικό πνεύμα και παγκόσμιο όραμα να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν την ψηφιακή επιχειρηματική σας στρατηγική.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Grenoble Ecole de Management (GEM) has earned both national and international recognition. More than just a school, GEM represents an open-ended laboratory through which 8,000 students and 500 employe ... περαιτέρω

Grenoble Ecole de Management (GEM) has earned both national and international recognition. More than just a school, GEM represents an open-ended laboratory through which 8,000 students and 500 employees learn and work every day to solve complex problems and overcome major challenges for business and society. Διαβάστε Λιγότερα
Γκρενόμπλ , Medellín , Γκρενόμπλ , Τιφλίδα , Βερολίνο , Μόσχα , Île-de-France , Σιγκαπούρη + 7 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη