Οι πόλεις αντιμετωπίζουν προκλήσεις κάθε μέρα. Προκειμένου να παραμείνουν αειφόροι και ανταγωνιστικοί, χρειάζονται προοδευτικούς αστικούς διαχειριστές με δεξιότητες στρατηγικού πολεοδομικού σχεδιασμού, περιβαλλοντικές πολιτικές και πολιτικές βιωσιμότητας, διακυβέρνηση και ανάπτυξη πολιτικής, οικονομική και χρηματοοικονομική ανάλυση. Το μεταπτυχιακό δίπλωμα των 12 μηνών έχει σχεδιαστεί για να εξοπλίζει τους σπουδαστές με τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους ώστε να είναι ικανά αστικοί διαχειριστές σε δημόσιους, ιδιωτικούς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση και ανάπτυξη των αστικών περιοχών αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για όσους επιδιώκουν να εισέλθουν στον τομέα της αστικής διαχείρισης που αναζητούν μια μεταπτυχιακή εμπειρία που συνδυάζει ακαδημαϊκή μάθηση και πρακτικές γνώσεις.

Τι θα μάθω;

Το εντατικό MSc διάρκειας 12 μηνών χωρίζεται σε τρεις κύριες περιόδους: μια βασική περίοδο, μια περίοδο εξειδίκευσης και μια περίοδο διατριβής.

Στη βασική περίοδο οι φοιτητές θα:

 • Μελετήστε πόλεις από διαφορετικές οπτικές γωνίες: πολύπλοκη πόλη, βιώσιμη πόλη, πράσινη πόλη, πόλεις που ζουν και ανταγωνιστική πόλη.
 • Μάθετε πώς να διαχειριστείτε το πολύπλοκο αστικό πολυεπιστημονικό περιβάλλον.
 • Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τεχνικές δράσης και στρατηγικού σχεδιασμού, ανάλυση πολιτικής, μεθόδους έρευνας και διαπραγματεύσεις και επικοινωνία.
 • Αποκτήστε μια βαθιά γνώση των αστικών θεμάτων, των πολιτικών και των τάσεων σε όλο τον κόσμο.

Στην περίοδο εξειδίκευσης, οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν ένα από τα ακόλουθα 6 θέματα ως κομμάτι ειδίκευσης και ένα ως εκλεκτικό:

 • Αστικές Στρατηγικές
 • Αστικό περιβάλλον
 • Διαχείριση
 • Αστική ανταγωνιστικότητα
 • Αστική στέγη, Ίδια κεφάλαια
 • Διαχείριση της αστικής γης

Στη διδακτορική διατριβή οι φοιτητές θα γράψουν τη διδακτορική τους διατριβή σε ένα θέμα που σχετίζεται με την εξειδίκευση τους.IHS Master's students studying

Ποιες είναι μερικές από τις πιο συναρπαστικές συνιστώσες αυτού του προγράμματος;

 • Προσφέρει πτυχίο από 100 κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίως (# 72 στον κόσμο).
 • Οι μαθητές μαθαίνουν στην καρδιά της αστικής καινοτομίας, το Ρότερνταμ, τις Κάτω Χώρες.
 • Οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να προσαρμόσουν το πρόγραμμά τους με ένα κομμάτι εξειδίκευσης.
 • Είναι ιδιαίτερα διεθνής (φοιτητές από περισσότερες από 45 χώρες).
 • Είναι διδάσκονται από ακαδημαϊκό προσωπικό που είναι επίσης ενεργοί αστικοί επαγγελματίες και σύμβουλοι πολιτικής.
 • Περιλαμβάνει διαλέξεις φιλοξενουμένων από υψηλού επιπέδου λέκτορες από βασικούς ενδιαφερόμενους στον τομέα (π.χ. UN-HABITAT)IHS Master's students presentation

Πώς θα μάθω;

Για τη μεγιστοποίηση της διατήρησης, της εμπιστοσύνης και της πρακτικής τεχνογνωσίας στους μαθητές, το υλικό διδάσκεται χρησιμοποιώντας ομάδες εργασίας, ομαδικές εργασίες, επιτόπιες επισκέψεις και επιτόπια εργασία. Σε διαλογικές διαλέξεις, εργαστήρια και συζητήσεις, οι μαθητές συμμετέχουν σε ομαδικές και ατομικές ασκήσεις, αναλύουν περιπτώσεις, δίνουν παρουσιάσεις και γράφουν έγγραφα και δοκίμια που εμβαθύνουν τις γνώσεις τους για τις έννοιες και τη θεωρία.

Τι μπορώ να περιμένω στο τέλος των σπουδών μου;

Στο τέλος, το πρόγραμμα στοχεύει στη δημιουργία ηγετών που αναλύουν και αναπτύσσουν πόλεις με βάση την εις βάθος κατανόηση της αστικής θεωρίας και πρακτικής. Και για να υποστηρίξει αυτό το θέμα, οι φοιτητές θα λάβουν ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο πτυχίο Master of Science από το IHS, Erasmus University Rotterdam .

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πού να κάνετε αίτηση, τις ημερομηνίες μαθημάτων, τις ευκαιρίες υποτροφιών και άλλα; Υποβάλετε την ερώτησή σας και ακολουθήστε μας εδώ στο Ρότερνταμ!

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποIHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam »

Τελευταία ενημέρωση December 11, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
1 Έτος
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
13,900 EUR
Τα δίδακτρα είναι τα ίδια για την ΕΕ
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη