Να είστε αυτός που το κάνει αυτό

Συντονίστε τον προγραμματισμό, τους ανθρώπους, τη διαδικασία και το προϊόν.

Κάθε οργανισμός χρειάζεται αξιόπιστους διαχειριστές που μπορούν να αναλάβουν την ευθύνη για την επιτυχία ενός έργου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στο Elmhurst σας βοηθάμε να αναπτύξετε ένα σύνολο βασικών ικανοτήτων, ώστε να μπορείτε να παραδώσετε έργα εγκαίρως, με προϋπολογισμό και με προδιαγραφές - σε ένα ευρύ φάσμα τομέων και επαγγελμάτων.

Μάθηση να οδηγήσει σε έναν κόσμο συνεργασίας

Με ένα μάστερ στη διαχείριση έργων, θα μάθετε να προσεγγίζετε διαφόρων κλάδων και λειτουργιών, μιλώντας τη γλώσσα του καθενός, για να συντονίσετε την ομάδα. Θα σας διδάξουμε τα εργαλεία και τις τεχνικές που χρειάζεστε για την επίβλεψη ενός έργου: κατάρτιση προϋπολογισμού και παρακολούθηση, επικοινωνία και οικοδόμηση ομάδας, διαχείριση κινδύνου και λήψη αποφάσεων.

Θα λάβετε επίσης επιχειρηματικά μαθήματα για να διευρύνετε τη βάση γνώσεων σας και να σας δώσουμε μια βαθύτερη κατανόηση του τι κάνει την επιχείρηση να τρέξει.

Ευέλικτη, για να ταιριάζει στη ζωή σας

Καταλαβαίνουμε ότι είναι απασχολημένος-αυτό είναι πτυχίο πτυχιούχων με τους όρους σας. Η μορφή μας EC Flex είναι ένας συνδυασμός μαθημάτων στο διαδίκτυο και στην πανεπιστημιούπολη. Αυτά τα προγράμματα τρέχουν ταυτόχρονα και οι φοιτητές σε απευθείας σύνδεση είναι ευπρόσδεκτοι να επισκεφθούν την πανεπιστημιούπολη για μαθήματα ή συναντήσεις Επιπλέον, καταγράφονται όλες οι διαλέξεις και έτσι μπορείτε να προσαρμόσετε τις σπουδές σας στο πρόγραμμά σας και στις προτεραιότητές σας.

Ενεργοποιήστε το βιογραφικό σας, βελτιστοποιήστε την καριέρα σας

Το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό. Αν τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για ένα πλήρες μεταπτυχιακό δίπλωμα, διαχωρίστε τα διαπιστευτήρια σας με πιστοποιητικό μεταπτυχιακού τίτλου στη διαχείριση έργου.

PMP® Ready

Το πρόγραμμα διαχείρισης έργων του Elmhurst ικανοποιεί τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις του Ινστιτούτου Διαχείρισης Έργων (PMI), που είναι απαραίτητες για να λάβουν την εξέταση PMP®. Ένα προαιρετικό μάθημα ανασκόπησης PMP® διατίθεται δωρεάν στους αποφοίτους του προγράμματος.

Ένα δίκτυο για το υπόλοιπο της επαγγελματικής σας ζωής

Οι συμμαθητές σας είναι επαγγελματίες του κλάδου που βρίσκονται στο χώρο εργασίας για τουλάχιστον τρία χρόνια. Έτσι κερδίζετε περισσότερο από μια δεξιότητα στο Elmhurst. Αποκτάτε ένα μεγάλο δίκτυο καθηγητών και συναδέλφων που θα σας υποστηρίξουν σε όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας σας και θα σας συνδέσουν με τους εργοδότες σε όλη την περιοχή του Chicagoland. Θα χτυπήσετε το έδαφος δοκιμασμένο, αποδεδειγμένο και έτοιμο.

Οι σωστοί άνθρωποι στο πλευρό σας

Η σχολή Elmhurst είναι έμπειροι ηγέτες της βιομηχανίας που είναι αφοσιωμένοι στην επέκταση της προσέγγισής σας, με επιτόπια εργασία, συνδέσεις και πρακτική εμπειρία.

109862_20190207YFmLF3MSaxHeURnT_KrUkY_large.png

Πρόγραμμα σπουδών και σειρά μαθημάτων

Οι φοιτητές του προγράμματος Master Management του Elmhurst υποχρεούνται να ολοκληρώσουν επιτυχώς 10 μαθήματα (οκτώ μαθήματα και δύο μαθήματα επιλογής), για συνολικά 7,50 μονάδες (30 ώρες εξάμηνης).

Οι φοιτητές που ολοκληρώνουν το πρόγραμμα MPM είναι κατάλληλοι να εγγραφούν σε ένα δωρεάν μαθήματα για την προετοιμασία της εξέτασης PMP για προετοιμασία για πιστοποίηση PMP.

Απαιτούμενα μαθήματα

 • MBA 500 Οργανωτική Διοίκηση
 • MBA 504 Οικονομική Διαχείριση
 • MBA 509 Διαχείριση Έργου
 • MBA 558 Ηγεσία και Διαχείριση Αλλαγών
 • Ανάλυση δεδομένων MDS 561 για τη λήξη της διαχείρισης έργων
 • MPM 501 Βασικές αρχές διαχείρισης έργων I
 • MPM 502 Βασικές αρχές διαχείρισης έργου II
 • Εργαλεία και τεχνικές διαχείρισης έργου MPM 503
 • MPM 590 PMP Μάθημα ανασκόπησης προετοιμασίας για εξετάσεις (προαιρετικό)

Επιλογή (επιλέξτε δύο)

 • MBA 552 Ηγεσία
 • MBA 553 Οργανωτική Συμπεριφορά
 • MBA 554 Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού
 • MBA 555 Διαπραγματεύσεις
 • MBA 556 Διαχείριση Επιχειρήσεων
 • MDS 534 Εξόρυξη δεδομένων και επιχειρηματική ευφυΐα
 • MDS 560 Business Intelligence για επιχειρηματική αξία
 • MDS 562 Διαχείριση Έργων και Ανάλυση Δεδομένων για Έργα Μετασχηματισμού Επιχειρήσεων

Μορφή προγράμματος

Ο πλοίαρχος της διαχείρισης του έργου είναι ένα πρόγραμμα μερικής απασχόλησης που μπορεί να ολοκληρωθεί σε μόλις δύο χρόνια. Τα μαθήματα προσφέρονται σε μορφή EC Flex και οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν onsite, online ή και τα δύο. Οι δραστηριότητες που βασίζονται στην τάξη επιτρέπουν τη συμμετοχή στο site ή από το webinar. Τα σεμινάρια καταγράφονται ώστε οι μαθητές να μπορούν να τα δουν ανά πάσα στιγμή. Οι σπουδαστές ολοκληρώνουν τα μαθήματα μέσω συνεδριών οκτώ εβδομάδων και μπορούν να ξεκινήσουν την άνοιξη, το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο. Τα μαθήματα μπορούν να ληφθούν οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Άτομα που δεν έχουν εγγραφεί ή δεν έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα PMP® μπορούν να εγγραφούν στο μάθημα MPM 590 για εξετάσεις PMP® για $ 800.

Απαιτήσεις εισδοχής

Οι υποψήφιοι για τον πλοίαρχο της διαχείρισης του έργου πρέπει να έχουν πτυχίο πανεπιστημίου ή κολέγου σε επιχειρήσεις, επιστήμες υπολογιστών, μηχανική ή σχετικό τομέα.

Οι σπουδαστές πρέπει επίσης να έχουν τουλάχιστον τριετή εμπειρία γενικής διαχείρισης ή διαχείρισης έργων σε τομείς με αυξανόμενη ευθύνη.

Εκείνοι που επιθυμούν να λάβουν την εξέταση PMP® απαιτούν από το Project Management Institute (PMI) να έχουν τουλάχιστον τριετή εμπειρία διαχείρισης έργων αποτελούμενη από τουλάχιστον 4.500 ώρες δαπανών για την καθοδήγηση και την κατεύθυνση έργων.

Καριέρα και αποτελέσματα

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Διαχείρισης Έργων, η απασχόληση των διαχειριστών έργων στις ΗΠΑ αναμένεται να αυξηθεί κατά 12% από το 2010 έως το 2020.

Η αύξηση της απασχόλησης θα κατευθυνθεί από συγκεκριμένους κλάδους, όπως η κατασκευή, η μεταποίηση, η χρηματοδότηση και η ασφάλιση, οι υπηρεσίες για επιχειρήσεις, οι υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο και η τεχνολογία της πληροφορίας. Οι απόφοιτοι του προγράμματος διαχείρισης έργων στο Elmhurst θα είναι εξοπλισμένοι με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να εργαστούν σε μια μεγάλη ποικιλία ρυθμίσεων.

Οι ευκαιρίες σταδιοδρομίας στη διαχείριση έργων περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε:

 • Διευθυντής διαχείρισης έργων
 • Ανώτερος Διευθυντής Έργου
 • Υπεύθυνος κατασκευής
 • Διευθυντής έργου
 • Υπεύθυνος προγράμματος
 • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ προγράμματος
 • Συντονιστής του έργου
 • Εκτελεστικό έργο

Το Υπουργείο Εργασίας των ΗΠΑ ταξινομεί τη διαχείριση έργου σε ένα ευρύτερο επάγγελμα διαχείρισης που συνδέεται με μια συγκεκριμένη βιομηχανία ή λειτουργία.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά
Elmhurst College

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποElmhurst College »

Τελευταία ενημέρωση Αύγουστος 10, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό, με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Σεπτ. 1, 2020
Duration
2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
870 USD
Ανά εξάμηνο ώρα.
Deadline
Δεκ. 1, 2019
International studnets must have completed applications on file no later than December 1.
Ιούνιος 30, 2020
International students must have completed applications on file by July 1.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Ιαν. 2023
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Δεκ. 1, 2019
International studnets must have completed applications on file no later than December 1.
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 1, 2020
Ημερομηνία λήξης
Ιούνιος 2022
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούνιος 30, 2020
International students must have completed applications on file by July 1.

Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Δεκ. 1, 2019
International studnets must have completed applications on file no later than December 1.
Ημερομηνία λήξης
Ιαν. 2023

Σεπτ. 1, 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούνιος 30, 2020
International students must have completed applications on file by July 1.
Ημερομηνία λήξης
Ιούνιος 2022
Άλλη

Discover the Power of a Master’s in Project Management

Graduate Studies at Elmhurst College