Το σύστημα επικοινωνίας και πληροφοριών επικεντρώνεται στο σύστημα επεξεργασίας πληροφοριών και επικοινωνιών, χρησιμοποιώντας ως βασικό εργαλείο μαθηματικές μεθόδους και τεχνολογία πληροφορικής, μελετά ποικίλη επεξεργασία πληροφοριών, σύγχρονες τεχνολογίες ψηφιακής επικοινωνίας και ευρυζωνικού δικτύου. Το αντικείμενο αυτό καλύπτει τέσσερις ερευνητικές κατευθύνσεις: τη σύγχρονη θεωρία επικοινωνίας, την κινητή επικοινωνία και την ασύρματη τεχνολογία, τη σύγχρονη επεξεργασία σήματος και την τεχνολογία πολυμέσων και το δίκτυο επικοινωνίας και την ασφάλεια των πληροφοριών.

Κύριο πιάτο:

Ανάλυση μήτρας, σχεδιασμός αλγορίθμου και ανάλυση, αρχές και αρχιτεκτονικές πρωτόκολλων TCP / IP, προσομοίωση και εφαρμογή MATLAB, Διαδίκτυο πραγμάτων, ευρυζωνικό δίκτυο επικοινωνιών.

Απαίτηση εφαρμογής

 1. Πτυχίο πανεπιστημίου πάνω,
 2. Παρέχετε τα προπτυχιακά διπλωματικά αντίγραφα και τα αντίγραφα ή τα συμβολαιογραφικά αντίγραφα των προπτυχιακών μαθημάτων. Όταν το δίπλωμα δεν είναι ούτε Κινέζικα ούτε Αγγλικά, θα πρέπει να παράσχετε τα συμβολαιογραφικά έγγραφα από την κινεζική ή την αγγλική γλώσσα,
 3. Παροχή σχεδίου έρευνας ή μελέτης στην Κίνα (τουλάχιστον 1500), γραμμένο σε κινέζικα ή αγγλικά,
 4. Παρέχετε επιστολές συστάσεων από δύο επαγγελματίες ή συνεργάτες.

Απαιτήσεις προγράμματος σπουδών

Τα μεταπτυχιακά μαθήματα περιλαμβάνουν γενικά μαθήματα, βασικά μαθήματα, εξειδικευμένα μαθήματα και πρακτική. Το μάθημα Master απαιτεί τουλάχιστον 24 πιστωτικές μονάδες, συμπεριλαμβανομένων 10 γενικών μαθημάτων και 4 πρακτικών πιστώσεων. Όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά εκτός από τα μαθήματα που σχετίζονται με την κινεζική γλώσσα και την κινεζική κουλτούρα.

Απαιτήσεις χαρτιού:

Οι απόφοιτοι πρέπει να ολοκληρώσουν το χαρτί τους ανεξάρτητα. Το πτυχίο θα πρέπει να αντανακλά τη δημιουργικότητα, την πρακτικότητα και την προοδευτικότητα των αποφοίτων.

Υλικά εφαρμογής

 • Αντίγραφο των πρώτων 10 σελίδων του διαβατηρίου,
 • Αντίγραφο του πιστοποιητικού πτυχίου πανεπιστημίου,
 • Αντίγραφο του μεταπτυχιακού διπλώματος,
 • Ένα πρόσφατο ιστορικό της δήλωσης τραπεζικού λογαριασμού του χορηγού,
 • Επιστολή χορηγίας,
 • Έντυπο αίτησης (συμπληρωμένο),
 • RMB700 χρέωση γιουάν αίτησης,
 • Στείλτε $ 4000 δολάρια στο σχολικό λογαριασμό (Παρακαλούμε γράψτε το όνομά σας και τον αριθμό του διαβατηρίου όταν στέλνετε τα χρήματα στο σχολικό λογαριασμό μετά από 3 ημέρες επιβεβαιώστε στο σχολείο.).
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε6 περισσότερα μαθήματα αποLiaoning University of Technology »

Τελευταία ενημέρωση April 6, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
24,000 CNY
- ανά έτος
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη