Πτυχίο Οικονομικών

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Εκπαιδευτική εκπαίδευση για επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα

 • QS Business Masters Rankings: Οικονομικά 2021
 • # 1 στο Μεξικό και το LATAM για 4 συνεχόμενα χρόνια
 • # 43 παγκοσμίως από 166 προκριματικά προγράμματα
 • # 16 στην Απασχολησιμότητα παγκοσμίως
 • # 48 σε αξία για χρήματα παγκοσμίως

Ο κύριος στόχος του Master in Finance είναι να παρέχει στους ηγέτες των επιχειρήσεων καλή γνώση των χρηματοπιστωτικών αγορών και μια πρωτοποριακή προσέγγιση στις παγκόσμιες επιχειρήσεις. Το πρόγραμμα αυτό σχεδιάστηκε με δύο προφίλ κλειδιών στο μυαλό:

 1. Επαγγελματίες με οικονομικό και οικονομικό υπόβαθρο που θέλουν να βελτιώσουν την τεχνογνωσία τους και να εξειδικεύσουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους στον χρηματοπιστωτικό κλάδο
 2. Οι επαγγελματίες σε θέση σχετικής ηγεσίας που πρέπει να προσθέσουν οικονομική δεξιοτεχνία στις διαχειριστικές δεξιότητές τους, προκειμένου να προωθήσουν μια κερδοφόρα επιχείρηση.
  Μορφή Με μερική απασχόληση και κλειδαριές
  Διάρκεια 2 χρόνια
  Τοποθεσία Πόλη του Μεξικού και Μοντερέι
  Εισαγωγή προγράμματος Απρίλιο και Σεπτέμβριο
  Γλώσσα Αγγλικά και Ισπανικά

Πρόγραμμα για καλά συγκεντρωμένους εμπειρογνώμονες

Το Master in Finance σχεδιάστηκε για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την τεχνογνωσία σας στον τομέα των τραπεζικών εργασιών, της εταιρικής χρηματοδότησης και των χρηματιστηριακών αγορών, χρησιμοποιώντας τα τελευταία τεχνολογικά εργαλεία για οικονομική ανάλυση. Παράλληλα με την καθοδήγηση κορυφαίων εμπειρογνωμόνων, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να δοκιμάσετε τα νέα σας δεξιότητες, όπως τα προγράμματα Burkenroad και BBVA, όπου θα αντιμετωπίσετε οικονομικές προκλήσεις σε σενάρια πραγματικής ζωής.

Θέλουμε οι απόφοιτοι μας να μεταφέρουν εμπιστοσύνη όταν εργάζονται με και για χρηματοπιστωτικά ιδρύματα διατηρώντας παράλληλα ένα παγκόσμιο, βιώσιμο και ηθικό ίδρυμα.

Η ευκαιρία σας να λάβετε πιστοποίηση

Η λήψη του MAF θα σας δώσει σημαντικές ευκαιρίες διαπίστευσης λόγω του προγράμματος σπουδών του. Εργαστείτε για την απόκτηση της πιστοποίησης Chartered Finance Analyst για λογαριασμό του Ινστιτούτου CFA ή για να αποκτήσετε τον τίτλο Master Financial Professional από την Αμερικανική Ακαδημία Οικονομικής Διαχείρισης.

Αποκτήστε παγκόσμια εμπειρία ενώ εξειδικεύεστε στη χρηματοδότηση

EGADE Business School είναι γνωστό για τις περισσότερες από 50 ακαδημαϊκές συνεργασίες για προγράμματα διπλού και κοινού πτυχίου με κορυφαία πανεπιστήμια και σχολές επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο, καθώς και ευκαιρίες για την απόκτηση διεθνών πιστοποιήσεων και ακαδημαϊκών κατοικιών σε διαφορετικές ηπείρους.

Ως φοιτητής του Master in Finance, θα αποκτήσετε αποκλειστική πρόσβαση σε ένα παγκόσμιο δίκτυο επιχειρηματικών ηγετών από διάφορες βιομηχανίες και κλάδους, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να οικοδομήσετε αμοιβαία επωφελείς σχέσεις που θα μεταφέρουν την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο.

Επιταχύνετε τους στόχους σας

Το Master in Finance είναι ένα πρόγραμμα διάρκειας 2 ετών με μερική απασχόληση με δύο περιόδους χρήσης φοιτητών ετησίως: Απρίλιος και Σεπτέμβριος. Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό μοντέλο που συνδυάζει την ακαδημαϊκή αριστεία και τις πρακτικές δεξιότητες για να αποκτήσει ένα σημαντικό επίπεδο επάρκειας σε οικονομικούς τομείς, καθώς και τις δεξιότητες διαχείρισης και ηγεσίας που απαιτούνται για να πετύχει σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο με μια προοπτική προοπτική για τη βιομηχανία.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις απαιτήσεις εισδοχής

Η εισαγωγή στο πρόγραμμα αυτό είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Η επιτροπή εισδοχής εξετάζει προσεκτικά κάθε αίτηση, εξετάζοντας κάθε ποσοτική και ποιοτική πτυχή του επαγγελματικού και ακαδημαϊκού υπόβαθρου του αιτούντος και εκτιμά τις δυνατότητες ακαδημαϊκής επιτυχίας και επαγγελματικής ανάπτυξης. Επιδιώκουμε επιτυχημένους υποψήφιους που έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τη νοοτροπία για να οδηγήσουν τις επιχειρήσεις ενσωματώνοντας την καινοτομία στη χρηματοοικονομική τους στρατηγική.

Απαιτήσεις εισδοχής

Επαγγελματική εμπειρία Δεν απαιτείται (6 χρόνια κατά μέσο όρο)
Εύρος ηλικίας 24 - 53
Εκπαίδευση Απόφοιτοι κολλεγίων
Ελάχιστες / Μέσες βαθμολογίες δοκιμών 550/600 PAEP (ή GMAT / GRE / Εκτελεστική αξιολόγηση ισοδύναμο)
Γλώσσα Αγγλική εξέταση επάρκειας (TOEFL, IBT ή ισοδύναμο)
Πρόσθετες απαιτήσεις
 • Αίτηση
 • Αποτέλεσμα δοκιμής εισαγωγής (PAEP ή ισοδύναμο)
 • Δύο επαγγελματικές επιστολές συστάσεων
 • Ενημερωμένο βιογραφικό
 • Επίσημη τεκμηρίωση
 • Αγγλικό πιστοποιητικό επάρκειας (TOEFL ή ισοδύναμο)
 • Μια δήλωση του σκοπού
 • Συνέντευξη με τον Διευθυντή Προγράμματος ή μέλος ΔΕΠ
Τελευταία ενημέρωση Οκτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leader ... περαιτέρω

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leaders who create shared value and transform society. Διαβάστε Λιγότερα
Πόλη του Μεξικό , Μοντερέι , Γκουανταλαχάρα , Santiago de Querétaro , Είδος φασιολού + 4 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη