Σχετικά με

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τα θεμέλια της μεταπτυχιακής εκπαίδευσης στο Τέξας Α

Ποιος είσαι?

Το κλειδί για πολλές από τις διαδικασίες και τις διαδικασίες εξαρτάται από το είδος του φοιτητή που είστε. Texas A

College Student Station - Εάν γινόταν δεκτός στην κύρια πανεπιστημιούπολη, είστε φοιτητής "College Station" (μερικές φορές θα ονομάζεται "κύριος φοιτητής πανεπιστημιούπολης"). Το τμήμα της κύριας πανεπιστημιούπολης είναι τελικά υπεύθυνο για εσάς αλλά το γραφείο μεταπτυχιακών σπουδών σας μπορεί να σας βοηθήσει σε πολλούς τομείς.

Φοιτητής του Qatar - Αν γινόταν δεκτός στην πανεπιστημιούπολη του Κατάρ, είστε "μαθητής του Κατάρ". Αυτή τη στιγμή μόνο η χημική μηχανική έχει ένα πρόγραμμα, έτσι ώστε όλοι οι σπουδαστές μας στο Κατάρ να είναι ειδικοί χημικής μηχανικής. Πρόγραμμα για την πανεπιστημιούπολη του Κατάρ είναι υπεύθυνο για τον φοιτητή, αλλά το αντίστοιχο τμήμα στο σπίτι στην κύρια πανεπιστημιούπολη συμμετέχει επίσης. Και πάλι το γραφείο μεταπτυχιακών σπουδών εδώ μπορεί να σας βοηθήσει σε πολλούς τομείς. Ορισμένες διαδικασίες και διαδικασίες θα ποικίλουν ανάλογα με το αν είστε σταθμός κολέγιο ή μαθητής του Κατάρ.

Ποιός κάνει τι?

Το Γραφείο Μεταπτυχιακών Σπουδών OGS (που βρίσκεται στην κεντρική πανεπιστημιούπολη)
Είτε είστε σταθμός κολλεγίου είτε φοιτητής του Κατάρ, εμπίπετε στην ομπρέλα του Γραφείου Μεταπτυχιακών Σπουδών στην κύρια πανεπιστημιούπολη. Το OGS ορίζει τις ελάχιστες απαιτήσεις για ένα πτυχίο και τον τρόπο με τον οποίο απονέμεται αυτό το πτυχίο. Είναι ο επίσημος κάτοχος των μεταπτυχιακών αρχείων φοιτητών σας και όλα τα έγγραφα (πτυχίο, διατριβή κ.λπ.) καταλήγουν τελικά στο γραφείο τους για έγκριση και αρχειοθέτηση.

Υπηρεσίες Μεταπτυχιακών Σπουδών (που βρίσκονται στην πανεπιστημιούπολη του Qatar)
Αυτό είναι το γραφείο στην πανεπιστημιούπολη του Qatar που διευκολύνει κάθε αλληλεπίδραση μεταξύ της πανεπιστημιούπολης του Qatar και των ακαδημαϊκών προγραμμάτων που βρίσκονται εδώ. Βοηθούμε και παρέχουμε καθοδήγηση σε όλους τους μεταπτυχιακούς φοιτητές στην πανεπιστημιούπολη του Κατάρ στην πορεία τους προς έναν βαθμό. Συλλέγουμε επίσημα έγγραφα για μετάδοση στην κεντρική πανεπιστημιούπολη καθώς και αρχεία για κάθε φοιτητή. Επίσης, είμαστε υπεύθυνοι για όλες τις μεταπτυχιακές σπουδές ή για άλλα θέματα απασχόλησης που αφορούν πτυχιούχους φοιτητές. Για να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε αυτό το ρόλο, πρέπει να ενημερώνεστε για όλη σας τη δραστηριότητα στην πανεπιστημιούπολη του Qatar.

Ακαδημαϊκό Τμήμα / Ακαδημαϊκό Πρόγραμμα

Ανάλογα με την κατηγορία μαθητών που είστε (βλ. Παραπάνω), είστε φοιτητής σε ένα ακαδημαϊκό τμήμα (κύρια πανεπιστημιούπολη) ή στο αντίστοιχο ακαδημαϊκό πρόγραμμα του (Qatar campus). Τα τμήματα αναφέρονται μερικές φορές ως "τμήματα εσωτερικού". Αυτά τα τμήματα / προγράμματα μπορούν να θέσουν αυστηρότερες απαιτήσεις και διαδικασίες για την πρόοδο του πτυχίου και την ανάθεση. Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι υπάρχουν απαιτήσεις OGS και εκείνες του τμήματος / προγράμματος στο οποίο είστε φοιτητής. Τα μέλη των σχολών των προγραμμάτων στην πανεπιστημιούπολη του Qatar συνδέονται άμεσα με τα αντίστοιχα τμήματα της χώρας τους.

Σημαντικές επαφές

Φοιτητές του Κατάρ

  • Γραφείο Μεταπτυχιακών Σπουδών του Κατάρ - graduate.studies@qatar.tamu.edu
  • Πρόγραμμα Χημικών Μηχανικών - hamad.farooqi@qatar.tamu.edu

Σπουδαστές σταθμού κολλεγίων

  • Τμήμα Χημικών Μηχανικών Προπτυχιακός Σύμβουλος: Towanna Arnold
  • Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Μεταπτυχιακός Σύμβουλος: Tammy Carda
  • Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών Μεταπτυχιακός Σύμβουλος: Missy Cornett
  • Τμήμα Μηχανολογίας Πετρελαίου Μεταπτυχιακός Σύμβουλος: Ελεανόρ Σιούλερ
  • College of Science: Αυτό θα εξαρτηθεί από το ποιο τμήμα του κολλεγίου που σχετίζετε με το έργο σας άμεσα μαζί σας σύμβουλος διδασκόντων στην πανεπιστημιούπολη Qatar.

Απαιτήσεις για το πτυχίο

Όπως σημειώθηκε παραπάνω, τόσο το πανεπιστήμιο (μέσω OGS) όσο και το αντίστοιχο τμήμα / πρόγραμμα σας έχουν ορισμένες απαιτήσεις που πρέπει να πληρούνται και περιορισμοί σε ποια μαθήματα μπορείτε να πάρετε και πιο σημαντικό τι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο πτυχίο σας. Είτε είστε σταθμός κολλεγίου είτε φοιτητής του Κατάρ, πρέπει να συμμορφώνεστε με αυτές τις απαιτήσεις.

Τούτου λεχθέντος, είναι εξαιρετικά σημαντικό να ξέρετε για αυτά και να τα ακολουθήσετε.

Πανεπιστημιακές απαιτήσεις Οι απαιτήσεις του πανεπιστημίου είναι οι ελάχιστες απαιτήσεις που πρέπει να ακολουθήσετε για να αποκτήσετε το πτυχίο σας. Μπορείτε να τα βρείτε στο Texas A

Σημαντική σημείωση για τους σπουδαστές της MS College College σχετικά με τα μαθήματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης MS και Ph.D. οι φοιτητές επιτρέπεται να χρησιμοποιούν μαθήματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης μόνο μέχρι το 25% των μαθημάτων που χρησιμοποιούνται στο πτυχίο τους. Τα μαθήματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης είναι αυτά που έχουν έναν αριθμό τμήματος 7ΧΧ που τους έχει ανατεθεί. M. Eng. οι φοιτητές επιτρέπεται να παρακολουθήσουν όλα τα μαθήματα τους μέσω εξ αποστάσεως εκπαίδευσης από το M. Eng. πρόγραμμα εξ αποστάσεως στην τεχνολογία πετρελαίου είναι ένα εγκεκριμένο πρόγραμμα.

Απαιτήσεις Τμήματος / Προγράμματος Αυτές οι απαιτήσεις θα είναι διαφορετικές για κάθε τμήμα / πρόγραμμα στο οποίο είστε φοιτητής. Τα περισσότερα τμήματα έχουν διαθέσιμες πληροφορίες στο διαδίκτυο. Παρακάτω υπάρχουν σύνδεσμοι προς τα διαθέσιμα στοιχεία. Αν δεν είστε σίγουροι για αυτό ή αν δεν μπορείτε να βρείτε κάτι, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον σύμβουλό σας.

Τμήμα Χημικών Μηχανικών (Campus College Station)
Ιστοσελίδα προγράμματος για πτυχιούχους
Μεταπτυχιακό εγχειρίδιο φοιτητών

Πρόγραμμα Χημικών Μηχανικών (Qatar Campus)
Ιστοσελίδα προγράμματος για πτυχιούχους
Μεταπτυχιακό εγχειρίδιο φοιτητών

Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (Campus Station College)
Ιστοσελίδα προγράμματος για πτυχιούχους
Απαιτήσεις βαθμού πτυχίου

Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών (Κολλέγιο Σταθμού Κολλεγίου)
Ιστοσελίδα Προγράμματος Μεταπτυχιακού
Πτυχιακές απαιτήσεις

Τμήμα Μηχανικών Πετρελαίου (Campus Station College)
Ιστοσελίδα Προγράμματος Μεταπτυχιακού
Πτυχιακές απαιτήσεις

Κολλέγιο Επιστήμης
Αυτό θα διαφέρει ανάλογα με το τμήμα στο οποίο είστε φοιτητής. Επικοινωνήστε απευθείας με τον σύμβουλό σας για τη διδασκαλία.

Σχέδιο Διαβαθμίσεων

Ποιο είναι λοιπόν το πτυχίο σας;

Το πτυχίο σας είναι πολλά πράγματα, αλλά ο ευκολότερος τρόπος να το σκεφτείτε είναι ότι κυριολεκτικά είναι "αυτό που σκοπεύετε να κάνετε ενώ προχωράτε προς το πτυχίο σας".

Αυτό είναι όπου το Γραφείο Μεταπτυχιακών Σπουδών συμμετέχει πραγματικά στην μεταπτυχιακή σας εκπαίδευση. Είναι οι επίσημοι «κατόχους» του ακαδημαϊκού σας μητρώου, συμπεριλαμβανομένου του επίσημου πτυχίου σας (και τυχόν αλλαγών που κάνετε στο πτυχίο σας), του τίτλου της διατριβής σας (αν υπάρχει) και της αποφοίτησης. Ουσιαστικά όλα τα γραφικά καταλήγουν στο OGS.

Το πρώτο βήμα για την ολοκλήρωση του πτυχίου σας είναι να συγκεντρώσετε την απόφοιτη επιτροπή σας. Αυτή η επιτροπή θα σας καθοδηγήσει και θα σας συμβουλέψει καθ 'όλη τη σταδιοδρομία σας.

  • Τα μέλη της επιτροπής σας θα πρέπει να απαρτίζονται από τουλάχιστον ένα μέλος της σχολής (κατά προτίμηση τον πρόεδρο) του οποίου η έρευνα προσεγγίζει τα ερευνητικά σας ενδιαφέροντα.
  • M. Eng. Οι αρμοδιότητές σας στην επιτροπή πιθανότατα θα πέσουν στον προϊστάμενο σύμβουλο του συγκεκριμένου τμήματος ή προγράμματος.

Θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον πρόεδρο της επιτροπής και τα μέλη για να αποφασίσετε για τα μαθήματα που σκοπεύετε να λάβετε από το πρώτο εξάμηνο έως το τελευταίο σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα GSI για να χαρτογραφείτε πιο εύκολα διαφορετικά σχέδια. Μόλις εσείς και η επιτροπή / σύμβουλός σας είστε ικανοποιημένοι με το πτυχίο σας, θα χρειαστεί να υποβάλετε το έντυπο GSI στο γραφείο μεταπτυχιακών σπουδών του Κατάρ. Στη συνέχεια, θα σας βοηθήσουμε να εισαγάγετε το πτυχίο σπουδών σας στο Σύστημα Υποβολής Δικτύου Ηλεκτρονικής Διαδικασίας. Μόλις εισαχθεί και υποβληθεί, το ηλεκτρονικό σας πρόγραμμα σπουδών θα δρομολογηθεί ηλεκτρονικά για έγκριση μέσω των μελών της επιτροπής σας, κατόπιν του οικείου προγράμματος ή / και του τμήματος σας, και τέλος μέσω του OGS.

Δεν είναι πολύ περίπλοκο, οπότε κάνετε το καλύτερο για να το πετύχετε μέχρι το τέλος του πρώτου εξαμήνου σας ή θα έχετε τοποθετήσει την εγγραφή σας στην εγγραφή σας και δεν θα μπορείτε να πάρετε τα μαθήματα που θέλετε να λάβετε.

Πώς να εφαρμόσει

1. Συμπληρώστε την εφαρμογή σας online

2. Υποβάλετε τα απαιτούμενα έγγραφά σας αφού λάβετε τα στοιχεία σύνδεσης και τον κωδικό πρόσβασης

3. Αναφέρετε τα αποτελέσματα GRE

4. Το τμήμα απαιτεί ικανοποιητική βαθμολογία GRE-V. Εάν ο αιτών δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην απαίτηση GRE, δεχόμαστε το TOEFL. Ο ελάχιστος βαθμός δοκιμής βάσει του Διαδικτύου (iBT) για το TOEFL είναι 80, με τουλάχιστον 20 (i) λόγια και (ii) ακουστικά τμήματα της εξέτασης.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μεταπτυχιακές εισαγωγές

Ανασκόπηση Αναγνωρίζεται από το Τμήμα Μεταπτυχιακών Σπουδών

Οι μεταπτυχιακές αποφάσεις εισαγωγής γίνονται από καθένα από τα μεταπτυχιακά τμήματα και είναι ανταγωνιστικές. επομένως, πρέπει να επικοινωνήσετε με το συγκεκριμένο τμήμα ή πρόγραμμα πριν υποβάλλετε αίτηση για να συζητήσετε την πρόθεσή σας να υποβάλετε αίτηση. Η απόφαση να αναγνωριστεί ένας υποψήφιος σε πρόγραμμα σπουδών που οδηγεί σε μεταπτυχιακό δίπλωμα είναι η ευθύνη ενός ακαδημαϊκού τμήματος, μιας διακλαδικής σχολής (όπου ισχύει) και / ή ενός κολλεγίου.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποTexas A&M University at Qatar »

Τελευταία ενημέρωση June 6, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη