Σινγκαπούρη

Μελέτη στη Σιγκαπούρη

Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη Σιγκαπούρη

Χαρακτηρίζεται ως κορυφαία παγκοσμίως και έχουν επιλεγεί για έπαινο από την Βρετανία 's υπουργός Παιδείας, Σιγκαπούρη ' s σύστημα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης έχει εξελιχθεί σε ηγετική δύναμη που βοηθά στην προώθηση της τη φήμη του ως ένα από τα κέντρα του κόσμου 's που οδηγεί για την οικονομική ανάπτυξη και τεχνολογικές εξελίξεις. Έξι εθνικά πανεπιστήμια στη Σιγκαπούρη κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων 50 στον κόσμο: το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Nanyang, η Σιγκαπούρη Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας και Σχεδιασμού, το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης, της Σιγκαπούρης Institute of Technology, η Σιγκαπούρη Διοίκησης του Πανεπιστημίου και η κάρτα SIM Πανεπιστήμιο. Αυτά τα πανεπιστήμια προσφέρουν προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών στη Λογιστική, Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οικονομικών, οι Κοινωνικές Επιστήμες, Δίκαιο και Επιστήμης Υπολογιστών.

Σιγκαπούρη έχει επίσης πολυτεχνικών σχολών που έχουν σχεδιαστεί για να εκπαιδεύσει τους μαθητές για τις θέσεις εργασίας που υποστηρίζουν την οικονομική και τεχνολογική ανάπτυξη της χώρας. Επί του παρόντος, τη Σιγκαπούρη προσφέρει πέντε πολυτεχνεία για τους φοιτητές που επιθυμούν να κερδίσουν ένα μη ακαδημαϊκό τίτλο σπουδών που τους επιτρέπει να εισέλθουν στο εργατικό δυναμικό αμέσως μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος. Ένας βαθμός κέρδισε σε πολυτεχνικά είναι παρόμοια με μια συγγενή 's πτυχίο ή πιστοποιητικό επαγγελματικής κατάρτισης και διαρκεί λιγότερο από δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί.

Οι αλλοδαποί φοιτητές μπορούν να εργάζονται 16 ώρες την εβδομάδα, ενώ συμμετείχαν με πλήρη απασχόληση σε πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης. Οι φοιτητές που υποβάλλουν αίτηση για θεώρηση της μελέτης θα πρέπει να αποδείξουν ότι είναι σε άπταιστα αγγλικά, παρέχοντας τα αποτελέσματα μιας Test της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας (TOEFL)? Ένα Γενικό Πιστοποιητικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (GCSE)? Ή Διεθνής Αγγλικής Γλώσσας Testing System (IELTS ).Θα πρέπει επίσης να έχουν λάβει μια επιστολή αποδοχής από το πανεπιστήμιο ή πολυτεχνείο, καθώς και φωτογραφίες διαβατηρίου και έγγραφα που να αποδεικνύουν την επιλεξιμότητά τους για να εισάγετε ένα πρόγραμμα πανεπιστημιακών σπουδών (απολυτήριο λυκείου, για παράδειγμα).

Επιπλέον, οι διεθνείς φοιτητές θα πρέπει να αποκτήσουν ένα τοπικό χορηγό, ο οποίος είναι πολίτης της Σιγκαπούρης για να μπορέσουν να υποβάλουν αίτηση για φοιτητική βίζα. Μερικά πανεπιστήμια και τα πολυτεχνεία δεν μπορούν να απαιτούν τη χορηγία, έτσι ώστε οι μαθητές θα πρέπει να ελέγξετε με στόχο το σχολείο της επιλογής τους για να καθοριστεί αν η χορηγία απαιτείται. Visa μεταποίησης μπορεί να λάβει ένα με δύο μήνες, ανάλογα με την ισχύ του ένας φοιτητής 's γραφειοκρατία και το ποσό της τεκμηρίωσης. Όλες οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά με τη μετανάστευση και Σημεία ελέγχου Αρχή της Σιγκαπούρης (SOLAR), το οποίο παρέχει όλες τις πληροφορίες που είναι απαραίτητες για να διευκολυνθεί ένας φοιτητής 's έναρξη Σιγκαπούρη ' s σύστημα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

 

Γιατί να σπουδάσω στη Σιγκαπούρη;

Οι μαθητές που αποφοιτούν από τη Σιγκαπούρη 's πανεπιστήμια κατατάσσεται σταθερά εξαιρετικά υψηλή σε εκτιμήσεις σχετικά με την επιστήμη και την μαθηματική γνώση. Στην πραγματικότητα, Σιγκαπούρης μαθητές κατετάγη νούμερο ένα, σύμφωνα με στατιστική έρευνα που διεξάγεται από τη Διεθνή Ένωση για την Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού οργανισμού Achievement. Επιπλέον, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Nanyang και το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης θεωρούνται μεταξύ των κορυφαίων 50 εκπαιδευτικά ιδρύματα στον κόσμο. Επιπλέον, οι μαθητές θα απολαύσουν επίσης Σιγκαπούρη 's εξαιρετικό σύστημα υγείας το οποίο ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κατατάσσεται ως η έκτη καλύτερη στον κόσμο.

Σχετικά με τη Σιγκαπούρη

Ένα νησί πόλη-κράτος που βρίσκεται έξω από το νότιο άκρο της χερσονήσου της Μαλαισίας, της Σιγκαπούρης είναι συχνά συγχέεται με το να είναι απλά μια πόλη, παρά μια πραγματική χώρα που αποτελείται από 63 νησιά και έξι εκατομμύρια άνθρωποι. Κατά τα τελευταία 20 χρόνια, η Σιγκαπούρη έχει εξελιχθεί σε μια ιδιαίτερα αστικοποιημένη, ακμάζουσα οικονομία που τροφοδοτείται από χιλιάδες μετανάστες που εγκαθίστανται στη Σιγκαπούρη, προκειμένου να κερδίσει την απασχόληση. Τροπικά δάση χρησιμοποιείται για να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος της Σιγκαπούρης, αλλά λίγο η βιοποικιλότητα εξακολουθεί να οφείλεται στην ταχεία και επιθετική ανάπτυξη σε όλη τη χώρα. Ως ένα από τα παγκόσμια 's κορυφαία χρηματοοικονομικά κέντρα, Σιγκαπούρη έχει ένα από τα κορυφαία πέντε πιο πολυσύχναστα λιμάνια που διαχειρίζεται ενεργά την εισαγωγή και την εξαγωγή των μεταποιημένων αγαθών, καθώς και των φυσικών πόρων. Γνωρίζοντας ότι η Σιγκαπούρη μπορεί να υπερηφανεύεται για το τρίτο υψηλότερο κατά κεφαλήν εισόδημα, χιλιάδες ξένοι συρρέουν σε αυτό το νησί πόλη-κράτος για να επωφεληθούν από το χαμηλό ποσοστό ανεργίας και την οικονομία της αγοράς.

Πολιτικά, η Σιγκαπούρη είναι μια κοινοβουλευτική δημοκρατία σε μεγάλο βαθμό από το λαό 's Κόμμα Δράσης, το οποίο έχει κερδίσει όλες τις εκλογές που διεξήχθησαν στη χώρα από το 1959. S Σιγκαπούρη 'Σύνταγμα επιβεβαιώνει την αντιπροσωπευτική δημοκρατία ως κύρια πολιτική οντότητα του υποστηρίζεται από ένα σύστημα Westminster της κυβέρνησης. Επιπλέον, η Σιγκαπούρη έχει σταθερά βαθμολογηθεί ως έχουν τα πιο διαφανή και λιγότερο κατεστραμμένα κυβερνήσεις στον κόσμο. Εκτελεστική εξουσία κατέχεται από ένα Υπουργικό Συμβούλιο που κυβερνιέται από τον Πρόεδρο και τον Πρωθυπουργό. Παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος εκλέγεται από την πλειοψηφία του κοινού 's ψηφοφορία, ο πρωθυπουργός εκλέγεται από τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου.

Σιγκαπούρη 's πολίτες αποτελούν ένα εξαιρετικά ποικιλόμορφο πληθυσμό. Σχεδόν το 75 τοις εκατό του πληθυσμού είναι Κινέζοι, Ινδοί και με Μαλαισιανοί που περιλαμβάνει το υπόλοιπο 25 τοις εκατό.Ταμίλ, Αγγλικά, της Μαλαισίας και η κινεζική γλώσσα κινέζικα αναγνωρίζονται ως τις τέσσερις επίσημες γλώσσες, αλλά λόγω της εισροής των κατ 'εκτίμηση 11 milllion παροδική ανθρώπους κάθε χρόνο, είναι δυνατόν να συναντήσει δεκάδες διαφορετικές γλώσσες, ενώ σπούδαζε στη Σιγκαπούρη.

 

Βασικά στοιχεία σχετικά με Σιγκαπούρη

  • Σιγκαπούρη θεωρείται ότι έχει ένα από τα πιο ανταγωνιστική, ελεύθερη και καινοτόμο, φιλικό προς τις επιχειρήσεις οικονομίες στον κόσμο. Πάνω από 7000 πολυεθνικές οργανώσεις υπάρχουν σήμερα στη Σιγκαπούρη, που προέρχονται από την Ιαπωνία, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ
  • Σχεδόν το ήμισυ της Σιγκαπούρης 's εργατικού δυναμικού είναι μη-Σιγκαπούρης.
  • Η οικονομία είναι σε μεγάλο βαθμό προωθείται από την τουριστική βιομηχανία, με περίπου 11 εκατομμύρια τουρίστες που επισκέπτονται τη Σιγκαπούρη κάθε χρόνο.
  • Από το 2009, το 25 τοις εκατό των φοιτητών που εγγράφονται σε ένα Σιγκαπούρης ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ήταν διεθνείς φοιτητές, κυρίως από την Ινδία, την Κίνα και διάφορες ασιατικές χώρες.
  • Ο στρατός της Σιγκαπούρης, αποτελείται από την Πολεμική Αεροπορία, Στρατού και Ναυτικού, μπορεί να είναι η πιο προηγμένη τεχνολογικά στην ΝΑ Ασία. Ωστόσο, αυτή η χώρα 's άποψη της άμυνας είναι ένα από αποτροπής και της διπλωματίας και θεωρεί τον στρατό της ως εγγύηση της Σιγκαπούρης ' s ανεξαρτησία.
  • Επειδή η γη είναι σπάνια στη Σιγκαπούρη, η κυβέρνηση έχει δημιουργήσει ένα συμβούλιο Οικιστικής Ανάπτυξης για την παροχή στέγης για σχεδόν τα τέσσερα πέμπτα του πληθυσμού της πόλης-κράτους 's, με τη μορφή επιδοτούμενων δημόσιας στέγασης. Εναλλακτικά, ιδιοκατοίκησης ανέρχεται στο 85 τοις εκατό και περίπου ένας στους δέκα Σιγκαπούρης κατέχει ένα όχημα.

 

Σιγκαπούρη 's Κλίμα

Παρόμοια με τα περισσότερα από ΝΑ Ασία 's τροπικό κλίμα, Σιγκαπούρη ' s καιρός παραμένει ζεστό και υγρό όλο το χρόνο. Οι μαθητές φοιτούν στο σχολείο στη Σιγκαπούρη μπορεί να αναμένει θερμοκρασίες με συνέπεια να παραμείνει πάνω από 70 βαθμούς (21 βαθμούς Κελσίου) με την υγρασία κυμαίνεται γύρω στο 75 τοις εκατό ή υψηλότερη. Κάτοικοι δείτε δυνατή βροχή κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου, η οποία αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας. Ευτυχώς, οι περισσότεροι από Σιγκαπούρη 's κτίρια είναι κλιματιζόμενα και η κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για να διασφαλίσει το επίπεδο άνεσης για τους τουρίστες και τους επισκέπτες παραμένει σε αποδεκτά επίπεδα.

 

Σιγκαπούρη 's νομίσματος

Το δολάριο της Σιγκαπούρης είναι η πόλη-κράτος νομίσματος 's, η οποία είναι εναλλάξιμα με το δολάριο του Μπρουνέι. Αποτελούμενο από 100 cents, ή "μονάδες ", η SGD ορίζεται με "$ " ή "S $ ". Είναι ασημένια και χρυσά νομίσματα που εκδίδονται σε ονομαστικές αξίες των πέντε, δέκα, 20 και 50 λεπτών, με ένα κέρμα του ενός δολαρίου επίσης διαθέσιμα.Πολλές θέσεις στη Σιγκαπούρη δεχθεί ξένο νόμισμα, αλλά οι μαθητές μπορούν να ανταλλάσσουν τα χρήματά τους για SGDs σε τράπεζες ή θάλαμοι ανταλλαγής νομισμάτων που μπορεί να βρεθεί στα περισσότερα εμπορικά κέντρα.

 

Σιγκαπούρη 's Θρησκείες

Τριάντα-πέντε τοις εκατό της Σιγκαπούρης 's πληθυσμού πρακτική Βουδισμός, ακολουθούμενη από το χριστιανισμό, τον Ταοϊσμό, Ινδουισμό και το Ισλάμ. Σχεδόν το 20 τοις εκατό δεν είναι συνδεδεμένες με οποιαδήποτε θρησκεία. Σιγκαπούρη προσφέρει Ντάρμα κέντρα και τα μοναστήρια που εκπροσωπούν τις τρεις παραδόσεις βουδιστές - Βατζραγιάνα, Theravada και Mahayana. Η πλειοψηφία της Σιγκαπούρης είναι Κινέζοι Βουδιστές που ασκούν την Mahayan παράδοση.