διεθνή διαχείριση πλοίαρχος του έργου

Γενικά

5 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Γιατί αυτό το μάθημα;

Το Διεθνές Master Διαχείρισης Έργου (iMPM) είναι μια συνεργασία μεταξύ της ΕΤΕ Politecnico di Milano (Ιταλία) και Strathclyde Business School. Κάθε φέρνει τις αντίστοιχες τους αριστεία στην έρευνα, την παροχή συμβουλών και τη διδασκαλία στον τομέα της διαχείρισης του έργου σε ένα διεθνές πρόγραμμα διδασκαλίας.

Το πρόγραμμα εξετάζει τις στρατηγικές και ολιστική απαιτήσεις των σύγχρονων έργων σε σύγχρονους οργανισμούς. Θα αποκτήσουν γνώσεις σε ένα αναδυόμενο πεδίο που συνδυάζει:

  • διαχείριση του έργου ως μια διαδικασία για να παραδώσει πολύπλοκη αλλαγή
  • στρατηγική διαχείριση ως μια διαδικασία για τη χάραξη και την εφαρμογή της οργανωτικής στρατηγικής
  • η ανάπτυξη των μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων. Ιδιαίτερα η ομαδική εργασία, την ηγεσία, την επικοινωνία, τη διαπραγμάτευση, την επίλυση συγκρούσεων και την παρουσίαση για την απασχόληση

Το μάθημα αυτό είναι κατάλληλο τόσο για τους πρόσφατους πτυχιούχους και αποφοίτους αυτών ήδη στο χώρο εργασίας. Προσφέρει ένα ισορροπημένο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Το μάθημα εξετάζει τις πιο πρόσφατες προσεγγίσεις στη διαχείριση έργων με ένα σταυρό τομεακή και διαπολιτισμική προοπτική που εστιάζουν στις διευθυντικές, συμπεριφορικές και τεχνικές ικανότητες.

Οι μαθητές που αποφοιτούν από το iMPM θα λάβει δύο βραβεία βαθμό, που εκδίδεται από κάθε όργανο:

  • Politecnico di Milano - Δάσκαλος Universitario di έχω livello στη Διαχείριση Έργων
  • Strathclyde Business School - Master of Science στη Διαχείριση Έργων

Όπου θα μελετήσει

Το μάθημα είναι εξ ολοκλήρου διδάσκονται στα αγγλικά και έχει διάρκεια 18 μήνες. Το πρώτο εξάμηνο που πραγματοποιήθηκε στο ΠΕΠ, το Μιλάνο και το δεύτερο που πραγματοποιήθηκε στο Strathclyde, Γλασκώβη, συν τα τελικά εργασίες του έργου / της έρευνας διατριβή.

Θα περάσουν περίπου πέντε μήνες στην Ιταλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Οι άλλοι οκτώ μήνες για την τελική εργασίες του έργου μπορεί να είναι στην Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο ή διεθνώς. Η απόφαση εξαρτάται από τα ενδιαφέροντά σας και τις ευκαιρίες που προσφέρονται.

Το πρόγραμμα διαρθρώνεται γύρω από τη μοναδική εμπειρία του κάθε οργάνου. Αυτό εξασφαλίζει ότι η ποιότητα της διδασκαλίας είναι σε εξαιρετικό επίπεδο. Θα συναντηθεί με τον ευρωπαϊκό και διεθνές δίκτυο των μελετητών.

Προυποθέσεις εισόδου

Η ελάχιστη απαίτηση είναι ένα πτυχίο Bachelor (ή ισοδύναμο ακαδημαϊκό τίτλο σπουδών) των ελάχιστων πιστώσεων διάρκειας τριών ετών και 180 ECTS σε οποιοδήποτε κλάδο σπουδών. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν έναν ελάχιστο βαθμό Second Class Honours ή ισοδύναμο CGPA.

Καριέρα

Η τάξη iMPM αποτελείται από ένα ποικίλο μίγμα των υποψηφίων που προέρχονται από διαφορετικές εθνικότητες. Το πρόγραμμα iMPM εκπαιδεύει τους υποψηφίους να αναλάβουν τους ρόλους εργασίας στο εσωτερικό διεθνείς και εθνικές εταιρείες στον τομέα της διαχείρισης του έργου.

Το Κέντρο Ανάπτυξης ΠΕΠ Το ταλέντο και η Υπηρεσία Καριέρας στο Strathclyde σας υποστηρίζει στην προσωπική και επαγγελματική σας εξέλιξη. Θα σας βοηθήσει να διευρύνει τους επαγγελματικούς του δικτύου σας.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwi ... περαιτέρω

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwide to be triple accredited, holding accreditation from the international bodies, AMBA, AACSB and EQUIS. Διαβάστε Λιγότερα
Γλασκώβη , Αθήνα , Ζυρίχη , Σιγκαπούρη , Νταρ ες Σαλάμ , Μανάμα , Κουάλα Λουμπούρ , Petaling Jaya , Μοσχοστάφυλο , Μοσχοστάφυλο , Ντουμπάι , Αμπού Ντάμπι , Μιλάνο , Μόναχο , Πεκίνο , Τουλούζη + 15 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη