κρατικό πρόγραμμα χορήγησης επιχείρηση ιδιοκτησίας

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Κρατική Πρόγραμμα Επιχειρήσεων Διοίκηση

Cambridge Graduate University έχει σχεδιαστεί για να παρέχει παγκόσμιους ηγέτες με τα εργαλεία, δίκτυο, την παγκόσμια κατανόηση, και υπαρξιακή λογική να έχουν 21ου αιώνα παγκόσμιο αντίκτυπο. Στο πλαίσιο αυτής της αποστολής, Cambridge University Graduate παρέχει τόσο μοναδική παγκόσμια πανεπιστημιούπολη του κόσμου, και μόνο Masters και Διδακτορικό του κόσμου βαθμούς κρατικής επιχείρησης (SOE) Διοίκηση (SOEA) από την κορυφή σχολή του κόσμου.

ΔΕΚΟ, περιλαμβάνουν υπο-εθνικές επιχειρήσεις, καθώς, όπως περιφερειακά κράτη, πόλεις και τοπικές κυβερνήσεις, και είναι διαδεδομένη σε επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας και των βιομηχανιών των υποδομών, όπως η ενέργεια, οι μεταφορές και οι τηλεπικοινωνίες, η απόδοση των οποίων έχει μεγάλη σημασία για μεγάλα τμήματα του πληθυσμού και σε άλλα μέρη του επιχειρηματικού τομέα. Ως εκ τούτου, η διαχείριση των SOE s θα είναι κρίσιμης σημασίας για να εξασφαλιστεί θετική συμβολή τους στη συνολική οικονομική απόδοση και η ανταγωνιστικότητα μιας χώρας. Είναι σε κυβερνήσεις και το ενδιαφέρον του κοινού, που όλες αυτές οι κατηγορίες των ΚΕ s επαγγελματική διαχείριση και να εφαρμόζουν τις πρακτικές της τέχνης. SOE s μπορεί να είναι ανταγωνιστική ή σε μη ανταγωνιστικούς τομείς της οικονομίας. Το πρόγραμμα διαχείρισης καλύπτει τις διακρίσεις μεταξύ εισηγμένων και μη εισηγμένων κρατικών επιχειρήσεων s, ή μεταξύ ανήκει εξ ολοκλήρου, πλειοψηφίας και μειοψηφίας ανήκουν SOE s, δεδομένου ότι τα ζητήματα διαχείρισης είναι κάπως διαφορετική σε κάθε περίπτωση.

ΔΕΚΟ αντιμετωπίζουν ξεχωριστές προκλήσεις. Το ένα είναι ότι η SOE s μπορεί να υποφέρουν εξίσου από αδικαιολόγητη hands-on και πολιτικά κίνητρα παρέμβαση ιδιοκτησία από εντελώς παθητικά ή μακρινό ιδιοκτησίας από το κράτος. Μπορεί επίσης να υπάρξει μια αραίωση της λογοδοσίας. SOE s συχνά προστατεύεται από δύο μεγάλες απειλές που είναι απαραίτητα για τη διαχείριση της αστυνόμευσης σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, δηλαδή, εξαγορά και την πτώχευση. Πιο ουσιαστικά, οι δυσκολίες προέρχονται από το γεγονός ότι η λογοδοσία για τις επιδόσεις της SOE s συνεπάγεται μια περίπλοκη αλυσίδα των παραγόντων (διαχείρισης, το διοικητικό συμβούλιο, οι φορείς ιδιοκτησίας, τα υπουργεία, η κυβέρνηση), χωρίς σαφή και εύκολα αναγνωρίσιμα, είτε εξ αποστάσεως, εντολείς. Για να δομηθεί αυτή πολύπλοκο πλέγμα των ευθυνών, προκειμένου να εξασφαλιστεί η λήψη αποτελεσματικών αποφάσεων και τη χρηστή διαχείριση είναι μια πρόκληση.

Η ανάγκη για κρατική ιδιοκτησία των εμπορικών επιχειρήσεων έχει ποικίλει μεταξύ των χωρών και των βιομηχανιών και έχει συνήθως αποτελείται ένα συνδυασμό κοινωνικών, οικονομικών και στρατηγικών συμφερόντων. Τα παραδείγματα περιλαμβάνουν τη βιομηχανική πολιτική, την περιφερειακή ανάπτυξη, την παροχή δημόσιων αγαθών και την ύπαρξη των λεγόμενων «φυσικό» μονοπώλια. Κατά τη διάρκεια όμως των τελευταίων δεκαετιών, η παγκοσμιοποίηση των αγορών, οι τεχνολογικές αλλαγές και η απορρύθμιση των προηγουμένως μονοπωλιακές αγορές έχουν ζητήσει αναπροσαρμογές και την αναδιάρθρωση του τομέα των κρατικών.

Για την εκτέλεση των καθηκόντων της ιδιοκτησίας του, η κατάσταση μπορεί να επωφεληθεί από τη χρήση των πιο εξελιγμένων εργαλείων που ισχύουν για τη διαχείριση των κρατικών επιχειρήσεων s και των επιχειρήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο. Για την SOE Πρόγραμμα Διοίκησης, όχι μόνο θα καλύπτουν φοιτητές κοπή Masters άκρη του Σ.Ο.Ε. Διοίκησης και Διδακτορικό του Σ.Ο.Ε. Διοίκησης περιεχομένου διοίκηση επιχειρήσεων, το περιεχόμενο θα καλύψει τις πολύπλοκες και μοναδική δυναμική του Σ.Ο.Ε. s, όπως Εταιρικής Διακυβέρνησης, πολύπλοκες πολιτικές και κυβερνητικούς φορείς, το κόστος, τις δομές του κεφαλαίου, τη μεταφορά, τη δημόσια αποστολή, νομικές και ρυθμιστικές δομές, τη δημογραφία, την ενέργεια, τις υποδομές, τις τηλεπικοινωνίες, τα εμπορεύματα, οι παγκόσμιες αγορές, και περισσότερο.

Σχεδιασμένο για να προετοιμάσει την παγκόσμια ηγέτες και τους διευθυντές των κρατικών επιχειρήσεων s, το πρόγραμμα ενσωματώνει βυθισμένο περιφερειακές γνώσεις του πλανήτη με οργανωτική ηγεσία, την υποστήριξη των ενδιαφερομένων, οικονομικά, τις επενδύσεις, την πολιτική και οικονομική πολυπλοκότητα, οι παγκόσμιες αγορές, και τις δεξιότητες διαχείρισης των επιχειρήσεων, για να βελτιώσετε την απόφαση, τις δεξιότητες , και τα ένστικτα στην πλοήγηση των σύνθετων σχέσεων μεταξύ του κράτους, των επιχειρήσεων και του ιδιωτικού τομέα, ενώ η λήψη ορθών αποφάσεων διαχείρισης για τα τρισεκατομμύρια δολάρια που επενδύονται στο Σ.Ο.Ε. s του πλανήτη.

Πρόγραμμα Σπουδών

Μέσα από επαγγελματίες και ειδικούς σε τομείς όπως η διαχείριση των επιχειρήσεων, οι παγκόσμιες αγορές, πολιτικές διαπραγματεύσεις μας, οι μαθητές μας λαμβάνουν:

• Επανεξέταση του νομικού και κανονιστικού πλαισίου για SOE s?
• Το μέλος που ενεργεί ως ιδιοκτήτης?
• Ισότιμη Μεταχείριση των Μετόχων?
• Σχέσεις με τα ενδιαφερόμενα μέρη?
• Συνάντηση και Διευθύνων ενδιαφερομένων προσδοκίες των ΚΕ s?
Εμπειρία • Καθιστικό Εταιρεία Διαχείρισης?
• Αύξηση της αποδοτικότητας και της απόδοσης των κρατικών επιχειρήσεων s?
• Κεφαλαιαγοράς καθώς και των κρατικών s?
• Κοινωνική και δημόσια αποστολή της SOE s?
• Διαφάνεια και δημοσιοποίηση? και
• Αρμοδιότητες των τμημάτων της ΚΕ s.

Οι στόχοι αυτοί επιτυγχάνονται με ένα ολοκληρωμένο μίγμα σε όλο τον κόσμο εντατικά ομάδα εμβάπτιση, διαλέξεις, Cambridge Ηγεσία Βύθιση Μέθοδος για Επιχειρήσεις (ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ) επενδυτικά χαρτοφυλάκια ζωής, μελέτες περιπτώσεων, οι συζητήσεις της ομάδας, και προσομοιώσεις.

Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2015

Σχετικά με τη Σχολή

As a global leader, Cambridge Graduate University is designed for you. Cambridge Graduate University is the world’s first global campus university crafted by the world’s top scholars for a select coho ... περαιτέρω

As a global leader, Cambridge Graduate University is designed for you. Cambridge Graduate University is the world’s first global campus university crafted by the world’s top scholars for a select cohort of global leaders to have 21st Century global impact and beyond. Prestigious scholars and practitioners from elite universities, such as Harvard, MIT, Yale, Oxford, London School of Economics and more, personally travel with, mentor and transform each select cohort of global leaders through global immersion intensives, building a rare and powerful global network of global leaders for global impact. It is your time! Let’s transform and empower you! Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη