κύριος της φορολογικής λογιστικής

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Master of Tax Accounting

Είτε εργάζεται ομοσπονδιακά, είτε για μια μεγάλη εταιρεία είτε ως προσωπικός λογιστής, η φορολογική λογιστική είναι ένα από τα ταχύτερα μεταβαλλόμενα πεδία των επιχειρήσεων. Το Master of Tax Λογιστικής πτυχίο πρόγραμμα παίρνει μια πολυδιάστατη προσέγγιση για την εκπαίδευση του σύγχρονου φορολογικού ειδικού. Το πρόγραμμα αναπτύσσει το φορολογικό σύστημα και τις αλληλεξαρτήσεις που υπάρχουν μεταξύ του και της λογιστικής θεωρίας, τη γνώση του νόμου σε σχέση με τη φορολογία και τα εργαλεία που απαιτούνται για την έρευνα και την επικοινωνία στη φορολογία. Οι απόφοιτοι είναι έτοιμοι να διερευνήσουν φορολογικές, νομικές και λογιστικές βάσεις δεδομένων που σχετίζονται με φορολογικά προβλήματα και να λάβουν φορολογικές αποφάσεις. Με βάση τις περιεκτικές γνώσεις τους σχετικά με τη λογιστική και τη φορολογία, οι απόφοιτοι της Manderson πάντα βγαίνουν μπροστά.

Απαιτούμενα μαθήματα

Οι φοιτητές υποχρεούνται να ολοκληρώσουν τουλάχιστον 31 ώρες εγκεκριμένων μαθημάτων πέραν του προπτυχιακού διπλώματος. Τουλάχιστον 18 από αυτές τις ώρες πρέπει να είναι μαθημάτων στο κύριο πεδίο. Ελάχιστα 24 ώρες πρέπει να γίνονται σε μαθήματα που απευθύνονται μόνο σε μεταπτυχιακούς φοιτητές και 15 από αυτούς πρέπει να παρακολουθούν μαθήματα λογιστικής και φορολογίας στο Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα . Οι φοιτητές υποχρεούνται επίσης να συμπληρώνουν την κρατική και τη μη κερδοσκοπική λογιστική , είτε πριν από την είσοδό τους στο πρόγραμμα είτε ως μέρος του πτυχίου MTA.


Προϋποθέσεις

Χαιρετίζουμε τις αιτήσεις από όλες τις προπτυχιακές σπουδές και όλα τα επίπεδα εργασιακής εμπειρίας. Επιδιώκουμε να παραδεχτούμε μια διαφορετική ομάδα μαθητών με μοναδικά υπόβαθρα, εμπειρίες και στόχους. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες προαπαιτούμενες τάξεις για τα προγράμματα Manderson. Προϋποθέσεις μας είναι λίγες, αλλά οι προσδοκίες μας είναι πολλές, μεταξύ των οποίων η αφοσίωση στην αριστεία, η αυστηρή επιδίωξη στόχων, το καινοτόμο πνεύμα και η αποφασιστικότητα να είναι στην πρώτη γραμμή του σημερινού και σχετικού με τη σύγχρονη επιχείρηση.


Προϋπηρεσία

Η εμπειρία είναι σημαντική για τη δυναμική του περιβάλλοντος μάθησης του Manderson. Συνήθως περισσότερο από το 60% κάθε κατηγορίας εισόδου έχει σημαντική προηγούμενη εργασιακή εμπειρία. Το πρόγραμμα διαθέτει επίσης μια εξειδικευμένη ομάδα περίπου 40% υψηλού επιπέδου φοιτητές με ελάχιστη ή καμία προηγούμενη εργασιακή εμπειρία. Ανεξάρτητα από την προηγούμενη εργασιακή σας εμπειρία, ο Manderson σας δίνει εμπειρία για το μέλλον.


Εφαρμογή

Ηλεκτρονική εφαρμογή.


Δήλωση του σκοπού / του περιεχομένου

Έχετε την επιλογή να υποβάλετε ηλεκτρονικά το δοκίμιο σας μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης. Αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος υποβολής του δοκίμιου σας. Δηλώσεις σκοπού που μετατρέπονται ψηφιακά πρέπει να υποβάλλονται στο μεταπτυχιακό κέντρο αιτήσεων.


Επίσημη βαθμολογία GMAT ή GRE

Τα προγράμματα Manderson αποδέχονται είτε τη Δοκιμασία Εισαγωγής Μεταπτυχιακών Σπουδών (GMAT) είτε την Εξέταση Γραπτού Μεταπτυχιακού (GRE). Οι υποψήφιοι πρέπει να εξετάσουν και να ζητήσουν να υποβληθούν ηλεκτρονικά αποτελέσματα στο Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα, η οποία μπορεί να γίνει αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης. Δεχόμαστε μόνο επίσημες αναφορές σκορ από το ETS ή το Pearson VUE ηλικίας κάτω των πέντε ετών. Οι επίσημες βαθμολογίες πρέπει να ληφθούν πριν μπορέσουμε να αξιολογήσουμε την αίτησή σας.


Επίσημες μεταπτυχιακές μεταγραφές

Το γραφείο του Μεταπτυχιακού Σχολείου απαιτεί δύο επίσημα αντίγραφα από κάθε φοιτητικό ίδρυμα που παρακολουθήσατε. Ακόμα κι αν ήσασταν / έχετε πτυχίο UA, θα πρέπει ακόμα να υποβάλετε δύο επίσημες μεταγραφές πριν μπορέσετε να ελέγξετε το αρχείο σας. Ο καταχωρητής θα πρέπει να υπογράψει τη σφραγίδα στο πίσω μέρος κάθε φάκελο αντίγραφου.


Αμοιβές

Για κάθε μεταπτυχιακό μάθημα θα επιβληθεί τέλος $ 250,00. Ένα τέλος τεχνολογίας των επιχειρήσεων σχολείο εκτιμάται με ποσοστό 11 δολάρια ανά ώρα πίστωσης. Άλλες αμοιβές (στάθμευση, υπηρεσίες υγείας σπουδαστών, στέγαση κλπ.) Δεν περιλαμβάνονται στην εκτίμηση αυτή.

Οι φοιτητές που εγγράφονται στη συγκέντρωση της εταιρικής διαβούλευσης υποχρεούνται να εγγραφούν για μια τάξη που προσφέρεται στο ενδιάμεσο διάστημα (η περίοδος τριών εβδομάδων μεταξύ του εαρινού εξαμήνου και της θερινής πρακτικής).


Η πλήρης εγγραφή για μεταπτυχιακούς φοιτητές είναι 9-15 ώρες ανά κανονικό εξάμηνο. Για κάθε πιστωτική ώρα υπολογίζεται ένα τέλος υπερφόρτωσης που υπερβαίνει το πρόγραμμα σπουδών πλήρους φοίτησης.Υποτροφίες

Όλοι οι υποψήφιοι αποδοχής εξετάζονται αυτόματα για όλες τις διαθέσιμες προσφορές, με αποφάσεις ανάθεσης που βασίζονται στα πλεονεκτήματα κάθε αίτησης. Δεν απαιτούνται πρόσθετες φόρμες ή εφαρμογές. Οι σπουδαστές των οποίων οι υποψηφιότητες γίνονται δεκτές μέχρι την ημερομηνία υποβολής αιτήσεων πρόωρης αποδοχής της 5ης Ιανουαρίου, ή το αργότερο μέχρι την 15η Φεβρουαρίου, έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να λάβουν οικονομική βοήθεια μέσω του προγράμματος Manderson. Ο Manderson απονέμει σταθερά τουλάχιστον το 50% των μαθητών μας με κάποιο είδος υποτροφίας, βοηθού ή υποτροφίας.

Τελευταία ενημέρωση Σεπτ. 2017

Σχετικά με τη Σχολή

Η Manderson Graduate School of Business προσφέρει στους φοιτητές μας ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε μια ανταγωνιστική αγορά. Περισσότερο από ποτέ, οι επαγγελματίες δείτε μια πρακτική που βασίζεται μ ... περαιτέρω

Η Manderson Graduate School of Business προσφέρει στους φοιτητές μας ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε μια ανταγωνιστική αγορά. Περισσότερο από ποτέ, οι επαγγελματίες δείτε μια πρακτική που βασίζεται μεταπτυχιακό πτυχίο ως προϋπόθεση για μια καλύτερη σταδιοδρομία και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Ως απόφοιτος του σχολείου μας συνεχίζει να διαπρέπει σε εθνικό επίπεδο, θα προσελκύουν τους καλύτερους και ευφυέστερους φοιτητές. Αυτό είναι μια win-win κατάσταση για Manderson και τους σπουδαστές μας. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη