λύσεις εκπαίδευσης

Γενικά

8 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Στην εποχή της υψηλής υπευθυνότητας πασσάλους και με αυξανόμενες προσδοκίες, CCL την εκπαίδευση του Κλάδου (ES) ομάδα φέρνει σε αναπτυξιακό πόρο ηγεσίας στο σύγχρονο εκπαιδευτικούς για να τους βοηθήσει με τη σκληρή δουλειά, αλλά κρίσιμη για τη μεταρρύθμιση και την αναδιάρθρωση σχολεία και σχολικές περιφέρειες. Ενίσχυση της ικανότητας ηγεσία των υπευθύνων για Κ-12 δημόσια και ιδιωτικά σχολεία, τα κολλέγια και τα πανεπιστήμια, έτσι ώστε οι εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις για την αριστεία μπορεί να προκύψει είναι η αποστολή του μοναδική και σημαντική.

Παραγωγή αποτελεσμάτων Θεαματική στην Εκπαίδευση

Ένα παράδειγμα από την εμφάνιση στο προσκήνιο των αποτελεσμάτων των προγραμμάτων μας παράγουν βρίσκεται στις εμπειρίες της Νότιας Καρολίνας υπουργείο Παιδείας. Το προσωπικό στατιστικές έδειξαν σχεδόν το ήμισυ των εντολέων του κράτους θα είναι επιλέξιμη για να αποσυρθεί μέσα σε πέντε χρόνια, δημιουργώντας μια άνευ προηγουμένου ζήτηση για νέα επικεφαλής των σχολείων.

Εκπαίδευση ΕΚΜ και Εθελοντικές Τομέα συνεργάστηκε με στελέχη του Υπουργείου Παιδείας να βρει έναν ισχυρό τρόπο για να γεφυρωθεί το χάσμα. Ως εταίροι αναπτύξαμε μια αυστηρή, διετή ινστιτούτο ηγεσία να εκπαιδεύσει επερχόμενο, υψηλών δυνατοτήτων ταλέντο.

Οι συμμετέχοντες έκθεση σημαντικές βελτιώσεις στη δυνατότητά τους ηγεσία και κατά την άσκηση των σχολείων τους. Είναι όλο και ειδήμονες στο να αναθέτουν, αντιμετώπιση δύσκολων σχέσεων, εκπαιδευτικούς καθοδήγηση και συλλογική εργασία. Επικαλούνται επίσης τη βελτίωση των ποσοστών παρακράτησης των εκπαιδευτικών, η ενίσχυση της ικανοποίησης των γονέων και υψηλότερες βαθμολογίες των σπουδαστών σχετικά με statewide δοκιμές.

Για να υλοποιηθεί ένα πρόγραμμα


Η αρχική έρευνα σχετικά με ένα πρόγραμμα οδηγεί στην εισαγωγική συνομιλίες μεταξύ του πελάτη και την Ισπανία το προσωπικό που ακολουθείται από μια ηγεσία των αναγκών της διαδικασίας αξιολόγησης που επικεντρώνεται στις συγκεκριμένες προκλήσεις ηγεσία του πελάτη. Στη συνέχεια, η πρόταση είναι έτοιμη σκιαγραφεί εκτιμώμενες ανάγκες και του συνέστησε προγραμματική ανταπόκριση του ΕΚΜ.

Μόλις λάβει τις αποφάσεις του περιεχομένου του προγράμματος, τα μέλη του προσωπικού συζητούν κατά πόσο το πρόγραμμα θα ήταν καλύτερο να πραγματοποιηθεί σε μία από τις εγκαταστάσεις εκπαίδευσης της ΕΚΜ είτε μετά locale του πελάτη. Πολλοί πελάτες ES θεωρούν πιο αποδοτικό να φέρει ΕΚΜ προσωπικό στο site τους και όχι τη μεταφορά όλων των συμμετεχόντων σε μια τοποθεσία ΕΚΜ.

Ξεκινήστε με το ΕΚΜ


ΕΚΜ αναγνωρίζει τις ιδιαίτερες οικονομικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικές οργανώσεις και τους προσφέρει μειωμένες τιμές πρόγραμμα. το κόστος του προγράμματος ποικίλλει ανάλογα με το περιεχόμενο και το σχεδιασμό? στόχος μας είναι η δημιουργία υψηλής ποιότητας προγράμματα που είναι οικονομικά προσιτές.

Τελευταία ενημέρωση Οκτ. 2010

Σχετικά με τη Σχολή

Το Κέντρο Δημιουργικής Ηγεσίας (ΕΚΜ) που προσφέρει ό, τι κανείς άλλος δεν μπορεί: μια αποκλειστική εστίαση στην εκπαίδευση ηγεσία και την έρευνα και την απαράμιλλη εμπειρία στην επίλυση των προκλήσεων ... περαιτέρω

Το Κέντρο Δημιουργικής Ηγεσίας (ΕΚΜ) που προσφέρει ό, τι κανείς άλλος δεν μπορεί: μια αποκλειστική εστίαση στην εκπαίδευση ηγεσία και την έρευνα και την απαράμιλλη εμπειρία στην επίλυση των προκλήσεων ηγεσία των ατόμων και των οργανώσεων παντού. Έχουμε εξοπλίσει τους πελάτες σε όλο τον κόσμο με τις ικανότητες και τη διορατικότητα να επιτύχουν περισσότερα απ 'όσα περίμενε κανείς μέσα από δημιουργικές ηγεσίας. &nbsp Ποια είναι η δημιουργική ηγεσία; Είναι η ικανότητα να σκέφτεται και να ενεργεί πέραν των ορίων που περιορίζουν την αποτελεσματικότητά μας. Κάθε ηγέτης και η οργάνωση αντιμετωπίζει εμπόδια που είναι δύσκολο να ξεπεραστεί - από εταιρικά στελέχη που αντιμετωπίζει το συγκρότημα παγκόσμια αγορά για τους εκπαιδευτικούς που προσπαθούν να άρουν επίτευγμα σπουδαστών όχι για κέρδος ομάδες και τους κυβερνητικούς οργανισμούς αντιμετώπιση κρίσιμων κοινωνικών ζητημάτων με χαμηλούς προϋπολογισμούς &nbsp ΕΚΜ πιστεύει ότι οι λύσεις στις προκλήσεις αυτές υπάρχουν - και για σχεδόν 40 χρόνια έχουμε βοηθήσει τους πελάτες να ξεκλειδώσει μέσω της δημιουργικής ηγεσίας. Πιστεύουμε ότι οι ηγέτες γίνονται, δεν γεννιούνται, και ότι μπορούν να προσαρμοστούν και να αλλάξετε. Πιστεύουμε ότι οι ισχυρές διαπροσωπικές δεξιότητες, που βασίζεται στην προσωπική προβληματισμού και αυτογνωσίας, είναι το κλειδί για την αποτελεσματική ηγεσία. Διαβάστε Λιγότερα
Greensboro , Νταβός , Κολοράντο Σπρινγκς , Βρυξέλλες , Αγία Πετρούπολη , College Park , Mount Eliza , Σαν Ντιέγκο + 7 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη