Μεταπτυχιακό στη Φυσική Δραστηριότητα: Εκπαίδευση και Διαχείριση Αθλητισμού

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Η σωματική δραστηριότητα είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για τη διατήρηση της ποιότητας ζωής και της υγείας των ανθρώπων σε διαφορετικά στάδια της ζωής. Ακόμη περισσότερο αν θεωρηθεί ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για την πρόληψη όσο και για τη θεραπεία ασθενειών που σχετίζονται με τον καθιστικό τρόπο ζωής.

Προκειμένου η άσκηση της σωματικής άσκησης να αποτελέσει πραγματικά χρήσιμο εργαλείο, πρέπει να ληφθεί υπόψη το μεγάλο έλλειμμα της ειδικής κατάρτισης των αθλητικών πούλμαν και της αθλητικής διοίκησης, προκειμένου να επιτευχθεί μια απτή αλλαγή στους προπονητές, τα ιδρύματα και τα ιδρύματα που παρέχουν αυτό υπηρεσία και έτσι να επιτύχει την πολύ επιθυμητή κατάσταση της υγείας και της ευημερίας από έναν επαγγελματία στον τομέα.

Το πρόγραμμα Μάστερ στη Φυσική Δραστηριότητα: Εκπαίδευση και Διαχείριση Αθλητισμού απευθύνεται σε όλους εκείνους τους επαγγελματίες που επιδιώκουν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σχετικά με την πρακτική και την κατεύθυνση της σωματικής κατάρτισης και όλες τις πτυχές που σχετίζονται με τη διαχείριση των αθλητικών κέντρων.


Διάρκεια, δομή πίστωσης και βαθμό

Η εκτιμώμενη διάρκεια για την ολοκλήρωση του Master in Physical Activity: Εκπαίδευση και Διοίκηση Αθλητισμού είναι 2 χρόνια.

Όσον αφορά την κατανομή του χρόνου, διαπιστώνεται ότι:

  • Δεδομένου ότι πρόκειται για πρόγραμμα απόστασης και δεν υπόκειται σε μάθημα πρόσωπο με πρόσωπο, δεν έχει καθοριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία έναρξης, οπότε ο φοιτητής μπορεί να επισημοποιήσει την εγγραφή ανά πάσα στιγμή, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.
  • Για ακαδημαϊκούς και μαθησιακούς λόγους, είναι διαθέσιμη μια ελάχιστη διάρκεια του προγράμματος των 6 μηνών.
  • Ο μέγιστος διαθέσιμος χρόνος για την ολοκλήρωση του Προγράμματος είναι 24 μήνες. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, ο φοιτητής πρέπει να έχει περάσει όλες τις αξιολογήσεις που αντιστοιχούν στο πρόγραμμα.


Υποτροφίες

Το Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) εκχωρεί περιοδικά ένα εξαιρετικό οικονομικό στοιχείο για τις FUNIBER κατάρτισης FUNIBER .

Για να υποβάλετε αίτηση, θα πρέπει να υποβάλετε μόνο την υποψηφιότητά σας στην κύρια σελίδα της πύλης με τα απαιτούμενα στοιχεία και η Επιτροπή Αξιολόγησης θα εξετάσει την καταλληλότητα της αίτησής σας για τη χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης υπό μορφή Υποτροφιών στην Εκπαίδευση FUNIBER .

Τελευταία ενημέρωση Οκτώβριος 2019

Σχετικά με τη Σχολή

The growing and global presence of FUNIBER is due to a teaching model that promotes the collaboration and cooperation among nations to enrich people formation. This model is the result of more than ei ... περαιτέρω

The growing and global presence of FUNIBER is due to a teaching model that promotes the collaboration and cooperation among nations to enrich people formation. This model is the result of more than eight years of experience of FUNIBER teaching graduate distance semi-attending and non attending virtual international projects of cooperation and formation with enterprise. This guarantees a model that supply effective results in relation to the teaching investment assumed versus the return in knowledge formation and personal and organizational learning. All of this because FUNIBER’s educative model guarantees a high quality global formation. Διαβάστε Λιγότερα
Βαρκελώνη , Jaén + 1 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη