μεταπτυχιακό δίπλωμα στο οπτικό σχεδιασμό

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Δέκα έκτακτη μήνες. Δέκα μεγάλες μελέτες στην τάξη, ένα για κάθε μήνα, με τα βασικά στοιχεία τους. Δέκα μοναδικές ευκαιρίες για να μάθουν άμεσα από τους πρωταγωνιστές. Δάσκαλος Raffles Μιλάνο. Τέλος κάποιος έχει σκεφτεί.

Γιατί;

Αν ο κόσμος είναι μια γεωγραφία των συγκοινωνούντων δοχείων, τι εργαλεία που χρειάζεστε για να βεβαιωθείτε ότι τα μηνύματα δεν έχουν χαθεί στο δρόμο; Το Visual Design είναι η πειθαρχία όσων σχεδιάζουν μεγάλες ροές των πληροφοριών και του περιεχομένου. Κάθε σημάδι, που ακολουθείται από μια αντίδραση. Σε κάθε βήμα, μετά από ανταλλαγή. Το σημαντικό πράγμα είναι να είναι εποικοδομητική, δίκαιη και ενδιαφέρουσα.

επαγγελματικές ευκαιρίες

Τα οπτικά σχεδιαστές που απασχολούνται σε αυτούς τους τομείς στους οποίους οι εταιρείες αφορούν σε ένα ευρύ κοινό, όπως σύνταξης, οι εταιρείες προϊόν, ξεκινήματα. Και φυσικά η βιομηχανία του σχεδιασμού και της επικοινωνίας, ελεύθερος επαγγελματίας, ή στο γαλαξία των μελετών και των τοπικών φορέων και των διεθνών graphic design, το branding, τη διαφήμιση, ψηφιακή και υπηρεσιών σχεδιασμού. Από το περιβάλλον του ΑΤΜ στην τηλεόραση θέματα, από πακέτα μπισκότα για την επιτάχυνση πρόστιμα, από τις εφημερίδες που διαβάζουμε στις εκδηλώσεις στις οποίες συμμετέχουμε, να κάλτσες φοράμε, ο κόσμος είναι ένα μεγάλο ευκαιρίες έργο μου.

Ποιος είναι

Το μάθημα απευθύνεται σε σχεδιαστές που έχουν πτυχίο πτυχίο ή / και επαγγελματική εμπειρία σε θέματα που σχετίζονται με τα γραφικά, εικόνα, επικοινωνίας, των προϊόντων και των εκδόσεων, και γενικά σε όλους εκείνους που πιστεύουν ότι η επικοινωνία είναι μια βιώσιμη επιλογή σταδιοδρομίας και ένα ισχυρό εργαλείο αυτο-ανάπτυξης. Αυτό είναι ένα master για εκείνους που πιστεύουν ότι οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, και είναι πεπεισμένοι ότι η επικοινωνία και η εμπειρία που καθορίζουν συναισθηματικό επίπεδο, δημιουργικό και καλλιτεχνικό όσο και σε στρατηγικό επίπεδο.

πρόγραμμα

Να κάνει και η σκέψη μαζί: οι μαθητές να αναπτύξουν - σχεδιασμός - την ικανότητα της σύνθεσης, το σχεδιασμό και τη χρήση της τυπογραφίας και της φωτογραφίας, και τα βασικά στοιχεία της οπτικοποίησης δεδομένων και προτυποποίηση ως τεχνική / καλλιτεχνική βάσεις για να δώσει μορφή στις ιδέες. Την ίδια στιγμή, οι μαθητές βιώνουν διαφορετικές προσεγγίσεις για την έρευνα, η κατανόηση του θέματος σχεδιασμό και τους περιορισμούς της, η δημιουργία αποτελεσματικών ιδεών. Τα έργα που αγγίζουν διαφορετικές περιοχές της εικόνας και της επικοινωνίας της πολιτιστικής, εμπορικής και εκδοτικής με έργα τέχνης για τις φυσικές και ψηφιακές κόσμους.

θέματα

 • έρευνα
 • καλλιτεχνική διεύθυνση.
 • Branding.
 • Εκδόσεις.
 • Τυπογραφία και εικόνες.
 • οπτικοποίηση δεδομένων.
 • Wayfinding και σήμανση.
 • Ψηφιακή και διεπαφή χρήστη σχεδιασμό.
 • γενιά Concept.
 • Γραφικά / ολοκληρωμένη επικοινωνία.

οπισθογράφηση

Για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα της διδασκαλίας μοντέλο, το Master χρηματοδοτείται από:

AIAP
Ένωση Ιταλικών οπτικό σχεδιασμό της επικοινωνίας

Υπεύθυνοι για το Πρόγραμμα

Μάθετε απ 'ευθείας από τους πρωταγωνιστές μέσα για να αποκτήσει την πηγή των οραμάτων και τις πιο προηγμένες μεθόδους. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές Δάσκαλος, Δάσκαλος Raffles Μιλάνο οδηγήσει γνώσεις τάξη σε δράση μέσα από 10 στούντιο σχεδιασμού, με θέση-κλειδί που εναλλάσσονται στην τάξη σε διάστημα δέκα μηνών.

 • Έργο: G Design Studio
  Visual Design Studio
  gdesignstudio.gr

Έργο: Στούντιο FM Milano
Visual Design Studio
studiofmmilano.com Έργο: Landor
Visual Design Studio
landor.com Έργο: Leftloft
Visual Design Studio
leftloft.com Έργο: Daylight Σχεδιασμός
Visual Design Studio
daylightdesign.com Έργο: Area17
Visual Design Studio
area17.com Έργο: Atelier Μούσλι
Visual Design Studio
ateliermuesli.com Έργο: Pentagram
Visual Design Studio
pentagram.com Έργο: Lava
Visual Design Studio
lava.nl Έργο: Διυλιστήρια
Visual Design Studio
raffinerie.com

Μέθοδος διδασκαλίας

Υπάρχουν επίσης θεωρητικές γνώσεις και τις δεξιότητες που μπορείτε να μάθετε στο τρέξιμο και απαιτούν μια μελέτη ad hoc. Δεν είναι γνωστό πότε θα είναι χρήσιμο, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: θα εξυπηρετούν.

 • Μέθοδος: Giovanni Pelloso
  Ιστορική και φωτογραφία κριτικός
  giovannipelloso.Linkedin

Μέθοδος: Corrado Musmeci
Εκτύπωση εμπειρογνωμόνων
fontegrafica.it Μέθοδος: Roberta Μανταλόνι
Executive προπονητής
robertamaddaloni.Linkedin Μέθοδος: Massimiliano Pappalardo
Executive προπονητής
massimilianopappalardo.Linkedin Μέθοδος: Emanuele Baj Rossi
Executive προπονητής
emanuelebajrossi.Linkedin Μέθοδος: Gianfranco Mele
Executive προπονητής
gianfrancomele.Linkedin Μέθοδος: Francesco Dondina
γραφίστας
dondina.it Μέθοδος: Andrea Braccaloni
γραφίστας
leftloft.com

εταιρείες

Σε όλες σχεδόν τριάντα χρόνια επιχειρήσεων, Raffles Όμιλος έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών που εργάζονται στα μαθήματα Τριετές και Master. Η φήμη των εταιρειών και την ποιότητα των σχέσεων που αναπτύσσονται είναι η εγγύηση για μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση μεταξύ του κόσμου της εκπαίδευσης και των επιχειρήσεων.

Adidas, Aigner, B & O - Bang & Olufsen, Boucheron, αδελφός, Bulgari, Burberry, C & A, Cartier, Chanel, Chloé, Σχεδιασμός Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Σιγκαπούρης, Diesel, Dior, Dolce & Gabbana, Dunhill, Elle, Fendi, Fujifilm, Βραβείο Σχεδιασμού Επίπλων Σιγκαπούρη, Giorgio Armani, H & M, Heinz, ο Ερμής, Hogan, τεχνολογία HP, HSBC - Χονγκ Κονγκ και τη Σαγκάη Banking Corporation, ΙΚΕΑ, το InterContinental Hotels & Resorts, Kohler, Lear Corporation, Lego, Li & Fung, L'Oreal, Louis Vuitton, LVMH, μαόνι, Max Mara, MediaCorp, μετρό, Michael Kors, η Microsoft, η Nippon Paint, Nokia, Orchard Road Business Association, η Pepsi, η Philips, Prada, Puma, Ralph Lauren, RedWorks, Richemont, Richmond, Rolex, Saatchi & Saatchi, Άγιος Laurent Paris, Samsung, Shiseido, η Siemens, Έπιπλα Σιγκαπούρη Συμβούλιο Βιομηχανιών, Σύλλογος Κοσμηματοπωλών Σιγκαπούρη, Sony Pictures, Standard Chartered, Textile & Fashion Ομοσπονδίας, Tiffany & Co., Valentino, Versace, Y & R, Yves Saint Laurent.

Δευτέρα συζήτηση

Κάθε Δευτέρα βράδυ στις 18:00 Raffles Μιλάνο καλεί τους μαθητές να καλύψουν ένα μεγάλο χαρακτήρα της σκηνής του σχεδιασμού, το στυλ και το σχεδιασμό του πολιτισμού. Ακούστε ζωντανά τις ιστορίες και τις ιδέες που επηρεάζουν την αγορά και να προωθήσει νοοτροπία μας είναι μια ευκαιρία μεγάλου βάθους, η οποία συμπληρώνει τα ακαδημαϊκά προγράμματα. Εδώ είναι οι συναντήσεις του επόμενου έτους.

Είσοδος

Το Master περιλαμβάνει τη συμμετοχή κατ 'ανώτατο όριο των 20 φοιτητών.
Η επιλογή των υποψηφίων γίνεται σε δύο φάσεις. Μια πρώτη επιλογή γίνεται με βάση τα έγγραφα που υπέβαλε ο μαθητής. Αν ναι, ένα άτομο συνέντευξη καθορίζεται από τον αρχηγό του μαθήματος.

Η αξιολόγηση λαμβάνει υπόψη όλες τις πτυχές που καθορίζουν το ατομικό προφίλ, χαρτοφυλακίου, προηγούμενες μελέτες, εργασιακή εμπειρία, εξωσχολικές δραστηριότητες και συστατικές επιστολές.

Είσοδος Τεκμηρίωση:

 • βιογραφικό σημείωμα
 • χαρτοφυλάκιο καλλιτεχνική ή / και επαγγελματική
 • επιστολή κινήτρων
 • σχέδιο προηγούμενες μελέτες
 • τεκμηρίωση των μαθημάτων και παρακολούθησε σεμινάρια
 • διαβατηρίου ή δελτίου ταυτότητας για τους Ιταλούς φοιτητές ή που ανήκουν στην ευρωπαϊκή κοινότητα
 • Απόδειξη πληρωμής του τέλους εισαγωγή 100,00 ευρώ.

Από τις 15 Μαρτίου, 2017, οι υποψήφιοι μπορούν να στείλουν την τεκμηρίωση στο Είσοδος e-mail: master@raffles-milano.it

ευθεία

 • Οι μαθητές del'Unione της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ελβετίας
  € 15,000.00 (το ποσό περιλαμβάνει φόρους).
  Προκαταβολή: 3.000,00 ευρώ μέσα σε 1 μήνα από την επιβεβαίωση της αποδοχής.
  Υπόλοιπο: 12.000,00 ευρώ από την αρχή του Δασκάλου.
 • Οι μαθητές εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης
  € 19,000.00 (το ποσό περιλαμβάνει φόρους).
  Προκαταβολή: 3.000,00 ευρώ μέσα σε 1 μήνα από την επιβεβαίωση της αποδοχής.
  Υπόλοιπο: 16,000.00 ευρώ από την αρχή του Δασκάλου.
 • χρέωση Είσοδος
  Για να υποβάλουν αίτηση για εισδοχή στο Μεταπτυχιακό, θα πρέπει να πληρώσετε ένα ποσό των € 100,00.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Una nuova scuola di moda e design a Milano? Sì, e il suo nome è RM Istituto Moda e Design Milano. Una scuola con uno spirito e un metodo non tradizionali. Una scuola pensata per chi vuole guardare il ... περαιτέρω

Una nuova scuola di moda e design a Milano? Sì, e il suo nome è RM Istituto Moda e Design Milano. Una scuola con uno spirito e un metodo non tradizionali. Una scuola pensata per chi vuole guardare il futuro diritto negli occhi. E soprattutto una scuola che ha raccolto intorno a sé una squadra formidabile di docenti, in molti casi nomi di spicco della scena internazionale dello stile e del design. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη