μηχανική λογισμικού msc

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Μεταπτυχιακό (MSc) Λογισμικού

Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει προηγμένη μοντελοποίηση της μηχανικής λογισμικού και architecting έννοιες και πρακτικές για το σχεδιασμό και την κατασκευή σύγχρονων συστημάτων λογισμικού των επιχειρήσεων. Περιλαμβάνει την κατανόηση της διαχείρισης του συστήματος και της ασφάλειας, το οποίο διανέμεται προγραμματισμό, σύγχρονες τεχνολογίες λογισμικού και μια κριτική κατανόηση των αρχιτεκτονικών επιχειρήσεων, πλαίσια και στρατηγικές για την οικοδόμηση των συστημάτων της επιχείρησης στο internet-enabled.

Τα κύρια καθήκοντα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία αυτή τη στιγμή περιλαμβάνει το σχεδιασμό και την ανάπτυξη νέων συστημάτων internet-enabled, την ενσωμάτωση των συστημάτων κληρονομιά σε intranets και extranets, και προηγμένες δημοσίευση στο Διαδίκτυο. Υπάρχει μια αναγνωρισμένη ανάγκη για την αποτελεσματική διαχείριση της διαδικασίας μηχανικής λογισμικού με τη χρήση σύγχρονων προσεγγίσεων για τη διαχείριση της ανάπτυξης λογισμικού και τη διαχείριση του συστήματος.

Πολλά σημαντικά καθήκοντα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία, τη χρηματοδότηση και το εμπόριο αυτή τη στιγμή περιλαμβάνουν την ανάπτυξη νέων διανέμονται και επέτρεψε στο internet συστημάτων, την ενσωμάτωση των υφιστάμενων συστημάτων σε intranets ή extranets, και δημοσίευση στο Διαδίκτυο. Υπάρχει πιεστική ανάγκη για τους ανθρώπους με γνώσεις και δεξιότητες στο σχεδιασμό, την κατασκευή και τη συντήρηση αυτών των συστημάτων. Αυτές οι ικανότητες θα πρέπει να συνοδεύεται από εκτίμηση του επιχειρηματικού πλαισίου και των δυνάμεων της αγοράς πίσω από τις νέες τεχνολογίες.

Υπάρχει επίσης επιτακτική ανάγκη για τους ανθρώπους με τις δεξιότητες στο σχεδιασμό, την κατασκευή και τη συντήρηση σύγχρονων συστημάτων των επιχειρήσεων, τη διαχείριση και τη διαχείριση της διαδικασίας της μηχανικής λογισμικού του έργου. Αυτές οι ικανότητες θα πρέπει να συνοδεύεται από εκτίμηση του επιχειρηματικού πλαισίου και των δυνάμεων της αγοράς πίσω από τις νέες τεχνολογίες.

Το πρόγραμμα εκπαιδεύει τους μαθητές στη θεωρία, πρακτική, τα εργαλεία και τις εφαρμογές που απαιτούνται για το σχεδιασμό, τη διαχείριση και την ανάπτυξη των συστημάτων των επιχειρήσεων πληροφορικής. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν τις επιλογές που ειδικεύεται σε τεχνολογίες δικτύων, αρχιτεκτονικές δεδομένων και τεχνολογιών βάσεων δεδομένων, διαδικτυακές υπηρεσίες και τα σύννεφα, ή συστήματα με επίκεντρο τον χρήστη και διαδραστική.

Περιεχόμενα του μαθήματος

Οι μαθητές καλούνται να μελετήσουν τα εξής υποχρεωτικά μαθήματα.

PG Έργου (SST) (60 credits) Κινητό Ανάπτυξη Εφαρμογών (15 credits) Συστήματα Διαχείρισης Ανάπτυξη και τη Διακυβέρνηση (15 credits) Enterprise Software Engineering Ανάπτυξης (15 credits) Πρότυπα Επιχειρήσεων και Πλαίσια (15 credits) Προγραμματισμός Επιχειρήσεων Εξαρτήματα (15 credits) Enterprise Systems Integration (15 credits) MSc επαγωγής Αγγλικής Γλώσσας γκολφ Υποστήριξη (για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές στη Σχολή Πληροφορικής και Μαθηματικών Επιστημών)

Οι μαθητές καλούνται να επιλέξουν 15 μονάδες από τη λίστα των επιλογών.

Αρχιτεκτονικές Βάσεων Δεδομένων και Διοίκηση (15 credits) Ο χρήστης Centred Web Engineering (15 credits) Σύννεφα, πλέγματα και εικονικοποίησης (15 credits) Big Data (15 credits)

Οι μαθητές καλούνται να επιλέξουν 15 μονάδες από τη λίστα των επιλογών.

Enterprise Web Programming (15 credits) Σύστημα Διαχείρισης και Ασφάλειας (15 credits) Εργαλεία βάσης δεδομένων (15 credits) Business Intelligence και Εξόρυξη Δεδομένων (15 credits) Κινητά και Δικτύων Τεχνολογίες (15 credits)

Προϋποθέσεις Εισόδου

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν: Ένα καλό σχετικό πρώτο πτυχίο στην επιστήμη των υπολογιστών ή συνδεδεμένης πειθαρχία PLUS καλή γνώση προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών σε μια γλώσσα όπως η Java, C, C # (αν C είναι επίσης αποδεκτή).

  • Η άσκηση επαγγελματίες με σημαντική κατάλληλη εμπειρία είναι επίσης ευπρόσδεκτοι να ισχύουν και θα πρέπει να επιδιώξει μια συνέντευξη με τον ηγέτη του προγράμματος.

Λειτουργία Μελέτη

1 χρόνος πλήρους απασχόλησης / 2 χρόνια με μερική απασχόληση
Σεπτέμβριο ή τον Ιανουάριο αρχή

Τελευταία ενημέρωση Απρίλιος 2016

Σχετικά με τη Σχολή

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... περαιτέρω

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Διαβάστε Λιγότερα
Λονδίνο , Ρότσεστερ + 1 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη