International University Of The Health Sciences

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά

Διεθνές Πανεπιστήμιο Επιστημών Υγείας

Αποστολή

IUHS χρησιμοποιεί ένα καινοτόμο, χαμηλού κόστους λύση για να μετατρέψει την εμπειρία της μάθησης και των υποκείμενων οικονομικών της ιατρικής εκπαίδευσης, με στόχο την αντιμετώπιση της παγκόσμιας έλλειψης, άνιση κατανομή και δημογραφική εκπροσώπηση των επαγγελματιών του τομέα της υγείας, ιδιαίτερα στην πρωτοβάθμια περίθαλψη.

Η αποστολή περιλαμβάνει τον επαναπροσδιορισμό ιατρική εκπαίδευση, ώστε να είναι σχετική με τις ανάγκες της κοινωνίας σήμερα και στο μέλλον. Πράγματι, είμαστε συνεχώς ρωτούν, «Πώς μπορούμε να καλύτερα να εκπαιδεύσει και να γαλουχήσει μια νέα γενιά των γιατρών και θα τους προετοιμάσει για να παραδώσει 21ο υγειονομικής περίθαλψης σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο;" Το Πανεπιστήμιο είναι ένας οδηγός του κοινωνικού μετασχηματισμού, διευρύνοντας τη δεξαμενή των μελλοντικών γιατρών και νοσηλευτές πέρα ​​από τα στενά δημογραφικά στοιχεία των παραδοσιακών ιατρικών σχολών.

Το σύνθημά μας - «σε servitium Communitatis mundi" μέσα "στην υπηρεσία για την παγκόσμια κοινότητα». Προσπαθούμε να επηρεάσουν την καινοτομία και την αλλαγή στην ιατρική εκπαίδευση σε παγκόσμια βάση.

διακυβέρνηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο προωθεί την υγιή ανάπτυξη του Διεθνούς Πανεπιστημίου των Επιστημών Υγείας στο πλαίσιο των καθηκόντων που προβλέπονται γι 'αυτό, βοηθώντας την να μετατρέψει την παγκόσμια βιομηχανία ιατρική εκπαίδευση και την υποβοήθηση ότι σε εκτέλεση σε υψηλό επίπεδο αριστείας σε κάθε προσπάθεια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο παρέχει εποπτεία και καθοδήγηση πάνω επίπεδο IUHS. Κατά την άσκηση της εξουσίας και των αρμοδιοτήτων του, το Διοικητικό Συμβούλιο παρέχει στρατηγική εποπτεία για την παροχή συντονισμό, την εστίαση, την υπεράσπιση, διαχείριση και ηγεσία για τις ποικίλες IUHS κοινότητα μάθησης.

Licensure

Διεθνές Πανεπιστήμιο Επιστημών Υγείας

Ιδρύθηκε το 1997, και με τους αποφοίτους εξάσκηση σε 22 πολιτείες, το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Επιστημών Υγείας της Ιατρικής Σχολής του είναι διαπιστευμένο από την κυβέρνηση της Ομοσπονδίας του Αγίου Χριστόφορου και Νέβις (Σαιντ Κιτς) και είναι εισηγμένη στο Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας Παγκόσμιος Κατάλογος των Ιατρικών Σχολών, 7η έκδοση. Οι καταχωρήσεις που είναι τώρα διατηρούνται σε απευθείας σύνδεση από το Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης στις Αβικέννα Κατάλογοι. Κατά συνέπεια, στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Εκπαιδευτική Επιτροπή Εξωτερικών απόφοιτοι ιατρικών σχολών (ECFMG) θα επιτρέψει αποφοίτους IUHS να καθίσει για τις εξετάσεις αδειοδότησης (USMLE Βήματα 1 & 2)? και το ίδιο ισχύει και σε σχέση με τη διαδικασία αδειοδότησης για τις περισσότερες άλλες χώρες (π.χ. LMCC εξετάσεις για τον Καναδά, ΡΙΑΒ εξετάσεις για το Ηνωμένο Βασίλειο (που υπόκεινται σε απαιτήσεις διαμονής), AMC εξετάσεις για την Αυστραλία, κ.λπ.). Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής και απαραίτητες εξετάσεις, ECFMG και ECFMG διεθνή καταμερισμό της / ΕΚΠ θα τόσο διαπιστευτηρίων IUHS αποφοίτων. Όλα τα σχετικά έγγραφα και τις συνδέσεις που παρουσιάζονται πλήρως στην εικονική βιβλιοθήκη της ιστοσελίδας IUHS.

Απόφοιτοι ιατρικών σχολών που αναζητούν licensure στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά ή αλλού, πρέπει να επικοινωνήσετε με το κατάλληλο επιμέρους εθνικών / κρατικών Διοικητικό Συμβούλιο της Ιατρικής Εκπαίδευσης και Licensure για πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις licensure εντός της δικαιοδοσίας. Οι μαθητές που επιθυμούν licensure σε χώρα άλλη από τις Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την ιατρική ρυθμιστική αρχή της χώρας αυτής για πληροφορίες σχετικά με τους κανονισμούς της για την άδεια. Κάθε επιμέρους κράτους και της χώρας ρυθμίζει την άδεια να ασκεί την ιατρική στο εν λόγω κράτος ή χώρα. Ενώ IUHS θα προσπαθήσει με κάθε δυνατή προσπάθεια για να βοηθήσει τους φοιτητές και τους αποφοίτους μας, είναι τελικά η ευθύνη των φοιτητών και αποφοίτων για να καθορίσει και να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις αδειοδότησης.

Η διαφορά IUHS

Ένα νέο μοντέλο της Ιατρικής Εκπαίδευσης για τον 21ο αιώνα

Κατανοώντας ότι η καινοτομία δημιουργεί βιώσιμη αλλαγή, IUHS δεν είναι μια παραδοσιακή τούβλα και κονίαμα σχολείο. Το Πανεπιστήμιο επενδύει στους μαθητές του όχι σε μεγάλες υποδομές έντασης κεφαλαίου. Σκεφτείτε το σαν ιατρική σχολή 3.0.

Active Learning

IUHS χρησιμοποιεί την τεχνολογική καινοτομία και είναι στην πρώτη γραμμή της νέας γνώσης σχετικά με το πώς οι άνθρωποι μαθαίνουν. Το Πανεπιστήμιο χρησιμοποιεί "Ενεργός Μάθηση» και το πρόβλημα περιπτώσεις βασίζονται σε contextualize ιατρικής εκπαίδευσης επιστήμης σε κλινικό περιβάλλον και να αυξήσει την κατανόηση και τη διατήρηση.

Active Learning βάζει τους μαθητές και τη μάθηση τις ανάγκες τους στο κέντρο της εμπειρίας? αυτό έρχεται σε αντίθεση με το "πρότυπο" τρόπους διδασκαλίας στο οποίο οι εκπαιδευτικοί κάνουν το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης και οι μαθητές είναι παθητικοί.

Ένα αυξανόμενο σώμα της έρευνας έχει καταστήσει σαφές ότι η συνολική ποιότητα της διδασκαλίας και της μάθησης βελτιώνεται όταν οι μαθητές έχουν άφθονες ευκαιρίες να διευκρινίσει, ερώτημα, ισχύει, και την εδραίωση της νέας γνώσης. Ως εκ τούτου, ο ρόλος της διάλεξης έχει αλλάξει δραματικά. Στο IUHS η διάλεξη δεν εγκαταλείφθηκε, αλλά οι εκπαιδευτές δημιουργήσει ευκαιρίες για τους μαθητές να συμμετάσχουν νέο υλικό, που χρησιμεύουν ως οδηγοί για να τους βοηθήσει να κατανοήσουν και να εφαρμόσουν τις πληροφορίες.

Διεθνές Πανεπιστήμιο Επιστημών Υγείας

Οφέλη για τους Active Learning:

  • Βελτιωμένη δεξιότητες κριτικής σκέψης
  • Αυξημένη κατακράτηση και μεταφορά των νέων πληροφοριών
  • αυξημένα κίνητρα
  • Βελτιωμένη διαπροσωπικές δεξιότητες

Χρήση της Τεχνολογίας

IUHS πιστεύει ότι οι πολλαπλές ρυθμίσεις που απαιτούνται για την Active Learning: η αλληλεπίδραση μεταξύ καθηγητή και φοιτητών και μεταξύ των φοιτητών θα πρέπει να είναι πολύ πιο ρευστό και αποτελεσματικότερη από ένα παραδοσιακό σταθερό κάθισμα διάλεξη αμφιθέατρο.

Στο IUHS, η προ-κλινικό πρόγραμμα ιατρική επιστήμη παραδίδεται χρησιμοποιώντας μια μοναδική ολοκληρωμένη προσέγγιση που συνδυάζει πυρήνα όργανο που βασίζεται, προ-κλινικά βασικές επιστήμες παραδοθεί σε απευθείας σύνδεση με την αλληλεπίδραση με τοπικό συνεργάτη κλινική ΔΕΠ που παρέχουν βασικές χέρια για την εκπαίδευση, και ένα-προς- μία αλληλεπίδραση με την ακαδημαϊκή ομάδα ενίσχυση.

Ως αποτέλεσμα, IUHS οι μαθητές μπορούν να ζήσουν και να μάθουν για το περιβάλλον στο οποίο θα εξασκηθούν και να αποκτήσουν πρόσβαση στην καλύτερη σχολή σε όλη την υδρόγειο.

Επιπλέον, το Πανεπιστήμιο χρησιμοποιεί μια σειρά από τεχνολογίες σε όλη προγράμματά της να συμμετάσχουν ενεργά μαθητές με τρόπους που είναι πολύ διαφορετική από την όλος-επίσης-τυπική τάξη διάλεξη όπου ο λέκτορας τυλίγει τα πάντα και τους μαθητές τρεχάλα μακριά στην επόμενη τάξη. Το Πανεπιστήμιο χρησιμοποιεί Blackboard Συνεργαστείτε ως ακαδημαϊκή πλατφόρμα διανομής της να διευκολύνει διαδραστική διδασκαλία και τη μελέτη της ομάδας. Ο πυρήνας προ-κλινικές διαλέξεις διαθέτουν αμφίδρομο ήχο, βίντεο χρήστη πολλαπλών σημείων, διαδραστικό πίνακα, την εφαρμογή και την κοινή χρήση της επιφάνειας εργασίας, πλούσια μέσα ενημέρωσης, ξεμπλοκάρισμα δωμάτια, καθώς και ηχογραφήσεις συνεδρία (πρόσβαση και μέσω της Virtual Library στη δικτυακή πύλη των φοιτητών IUHS). Επιπλέον, το Πανεπιστήμιο χρησιμοποιεί DxR κλινικού ιατρού, ο κορυφαίος βάση την εκπαίδευση σε εξομοιωτή εικονικό σύστημα του ασθενούς πρόβλημα ως μια ολοκληρωμένη συνιστώσα του προγράμματος. DxR είναι μια web-based, πλήρως διαδραστικό λογισμικό προσομοίωσης ασθενή που δοκιμάζει και να ενσωματώνει όλα τα στοιχεία της συνάντησης του ασθενούς. Αυτό το εργαλείο επιτρέπει IUHS την αξιολόγηση της απόδοσης του κάθε μαθητή με ένα τυποποιημένο εικονικό ασθενή. Τέλος, η Virtual Library είναι μια προστατευμένη με κωδικό πρόσβασης κεντρική ακαδημαϊκή πηγή για τους φοιτητές, καθώς και μια πλατφόρμα για τη δραστηριότητα της ομάδας μελέτης.

Διεθνές Πανεπιστήμιο Επιστημών Υγείας

Χαμηλά δίδακτρα

IUHS δίδακτρα είναι περίπου $ 80.000 συνολικά για τέσσερα χρόνια της ιατρικής σχολής. Αν σκοπεύετε να πάτε σε Οικογενειακής Ιατρικής ή οποιαδήποτε άλλη πρακτική που δεν είναι μια υπο-ειδικότητα, χαμηλά δίδακτρα του πανεπιστημίου σημαίνει ότι δεν θα επιβαρυνθεί με μεγάλα δάνεια μετά την αποφοίτησή τους.

Ποικίλο φοιτητικού σώματος

Ένα από τα χαρακτηριστικά της IUHS είναι η πολυμορφία των φοιτητών του. Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι μια ποικιλόμορφη και πολυπολιτισμική κοινωνία με ποικίλες πεποιθήσεις και τα έθιμα. IUHS μαθητές επωφελούνται από ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον που είναι τόσο διαφορετικές όσο οι κοινότητες στις οποίες θα ασκήσουν. Επίσης, η πλειοψηφία των ΗΠΑ ιατρικές σχολές έχουν ανεπίσημα εμπόδια ηλικία γεγονός που καθιστά δύσκολο, αν όχι αδύνατο, για μια «ώριμη» μαθητή να κερδίσει την αποδοχή. IUHS εξετάζει τη συνολική μαθητή στην αξιολόγηση της ικανότητας του να είναι επιτυχής στην ιατρική σχολή.

IUHS ενθαρρύνει τους μαθητές να εφαρμόζεται από όλους τους κλάδους. Οι υποψήφιοι που είναι κάτοχοι πτυχίων, όπως Επίκουρος Ιατρός, Nurse Practitioner, Διδάκτωρ Podiatric Ιατρικής και γιατρός του χειροπρακτική αποτελούν ένα σημαντικό ποσοστό του τρέχοντος φοιτητικού σώματος μας και διαπρέπει στις σπουδές τους MD σε IUHS. Ποιότητα Πανεπιστημιακή Σχολή Επειδή το σχολείο δεν περιορίζεται από φυσική τοποθεσία, έχει τα καλύτερα καθηγητές των ΗΠΑ και των διεθνών συνεργάτης της σχολής που απολαμβάνουν να είναι μέρος μιας παγκόσμιας καινοτόμο κοινότητα.

IUHS σχολή έχει ένα παγκόσμιο κοινό της επόμενης γενιάς των ιατρών, τη δημιουργία δεσμών και δικτύων με το ιατρικό προσωπικό προς τα εμπρός-σκέψης, παρέχεται η δυνατότητα ευελιξίας για να δώσει διαλέξεις από σχεδόν οπουδήποτε, και είναι σε θέση να διεξάγει έρευνα ή συγγραφέα και να επεξεργαστείτε άλλα έργα.

Απαιτήσεις Είσοδος

Διεθνές Πανεπιστήμιο Επιστημών Υγείας

IUHS είναι μια παγκόσμια ιατρική σχολή που εκτιμά την ποικιλομορφία που υπάρχει στο υπόβαθρο της παγκόσμιας φοιτητικού σώματος μας. Οι αιτούντες μετά από μια βορειοαμερικανική πορεία προπτυχιακή εκπαίδευση πρέπει να έχει τουλάχιστον 90 πιστώσεις προς έναν βαθμό που περιλαμβάνει τις αναφερόμενες προϋποθέσεις. Οι αιτούντες από άλλες χώρες θα πρέπει να έχουν ένα προφίλ εκπαίδευσης σύμφωνα με τις τοπικές απαιτήσεις εισόδου τους στην ιατρική σχολή. Ολοκληρώθηκε προπτυχιακές τους σπουδές είναι προτιμότερη. Το πτυχίο ιατρικής IUHS απονέμεται είτε ως MD ή MBBS στην επιλογή του μεταπτυχιακού.

Το Πανεπιστήμιο έχει βρεθεί ότι η προηγούμενη ιατρική παρακολούθηση μαθημάτων και την κλινική εμπειρία καθιστά τους μαθητές ιδιαίτερα καλά προσόντα για να ασκήσουν τα πτυχία τους MD. Επιπλέον IUHS πιστεύει ότι οι μαθητές που είναι κάτοχοι μη-επιστήμη βαθμούς σε τομείς όπως οι φιλελεύθερες τέχνες, τη μηχανική και δίκαιο να φέρει μια μεγάλη αξία για το ιατρικό επάγγελμα και χαιρετίζουμε αυτές τις προσφεύγουσες. IUHS προσφέρει premedical μελέτες, μέσω του οποίου φοιτητές μπορούν να ολοκληρώσουν τις απαιτήσεις εισόδου τους.

Τοποθεσίες

Basseterre

Address
P.O. Box 1267, Wigley Ave. & Wilkin St.
Basseterre, St. Kitts West Indies

Basseterre, Αγίου Γεωργίου Basseterre Parish, Άγιος Χριστόφορος και Νέβις

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη