International American University - College of Medicine

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά

Ιδρύθηκε το 2003, το Διεθνές Αμερικανικό Πανεπιστήμιο βρίσκεται στην καρδιά των Νήσων Καραϊβικής, στη νότια περιοχή, Vieux Fort, Αγία Λουκία, Δυτικές Ινδίες. Το Πανεπιστήμιο είναι ναυλωμένο και εξουσιοδοτημένο από την κυβέρνηση της Αγίας Λουκίας να προσφέρει διάφορα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά πτυχία, συμπεριλαμβανομένου του πτυχίου Ιατρού (MD). Προσφέρουμε ένα αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών στην ιατρική εκπαίδευση, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες και μεθόδους διδασκαλίας, βασισμένες στο μοντέλο των ΗΠΑ και παραδίδονται από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων. Κάθε ιατρική σχολή έχει τα δικά της μοναδικά χαρακτηριστικά, μια ξεχωριστή προσωπικότητα και στόχους για το μέλλον. Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε ποιοτική ιατρική εκπαίδευση σε ικανά και ιδιαίτερα υποκινούμενα άτομα που θέλουν να ακολουθήσουν μια καριέρα στην ιατρική. Μέσω πολυάριθμων συνεργασιών με οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης, ακαδημαϊκά ιατρικά ιδρύματα και άλλους βασικούς ενδιαφερόμενους, διαδραματίσαμε σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της υποδομής για την υγεία και την εκπαίδευση στην Αγία Λουκία και παρέχουμε εκπαίδευση και εκπαίδευση εκατοντάδων επαγγελματιών υγείας και φοιτητών σε όλο τον κόσμο.

Η ομάδα μας συγκεντρώνει μια ποικιλία γνώσεων και εμπειριών από κάθε γωνιά της βιομηχανίας υγειονομικής περίθαλψης. Η ανώτατη ομάδα ηγεσίας περιλαμβάνει μέλη από την αμερικανική και καναδική ιατρική εκπαίδευση και τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης. Το προσωπικό μας με πλήρη απασχόληση αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες από τους διάφορους τομείς της ιατρικής, της εκπαίδευσης, της έρευνας, του ιατρικού σχεδιασμού, της τεχνολογίας πληροφοριών για την υγεία, της ανάπτυξης επιχειρηματικής στρατηγικής, της ηγεσίας και της διαχείρισης. Οι υπηρεσίες και τα προγράμματά μας συνεχίζουν να βασίζονται στην τεχνογνωσία της σχολής και του προσωπικού μας σε όλη την ιατρική σχολή και σε όλα τα συνεργαζόμενα εκπαιδευτικά νοσοκομεία και ιδρύματα.

ιστορία

Το Διεθνές Αμερικανικό Πανεπιστήμιο ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2003 στο Vieux Fort, Αγία Λουκία, με πράξη του Κοινοβουλίου της κυβέρνησης της Αγίας Λουκίας. Την 1η Φεβρουαρίου 2004, με μόλις εννέα φοιτητές και πέντε τμήματα άρχισαν μαθήματα. Οι φοιτητές του IAU προέρχονται από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Καναδά, της Ινδίας, της Νιγηρίας, των Ηνωμένων Πολιτειών, του Ηνωμένου Βασιλείου, των Δυτικών Ινδιών και της Ζάμπια, για να ζήσουν μια πραγματικά εξατομικευμένη ιατρική εκπαίδευση.

Μετά από πρόσκληση της Κυβέρνησης της Αγίας Λουκίας, τα ιδρυτικά μέλη της IAU ίδρυσαν το Κολέγιο ως άμεση απάντηση στις ανάγκες και τις προσδοκίες των αμερικανών φοιτητών προ-ιατρικής που επιθυμούν να υπηρετήσουν το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης των ΗΠΑ. Για την τελευταία δεκαετία, η ηγεσία του Πανεπιστημίου και τα μέλη της κοινότητας του IAU College of Medicine έχουν αφιερωθεί στην ανάπτυξη ιατρών φροντίδας που ενδιαφέρονται να βελτιώσουν την κατάσταση της παγκόσμιας υγειονομικής περίθαλψης, συμπεριλαμβανομένης της κατάστασης της Αμερικής. Το καινοτόμο αναλυτικό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου, με κλινική ενσωμάτωση, καθοδηγείται από μια διεθνή σχολή αφιερωμένη στην επιτυχία των φοιτητών και συνεχίζει να προσελκύει φοιτητές από όλο τον κόσμο.

Ο αρχιτέκτονας του Πανεπιστημίου, Paul Cherian, MD, ανέπτυξε ένα καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών με στόχο την ανάπτυξη της γνώσης των μαθητών σχετικά με τις βασικές επιστήμες καθώς και την ενίσχυση των δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων τους μέσω ενός προγράμματος μάθησης βασισμένου σε προβλήματα. Έδωσε τη δυνατότητα στην ιδρυτική σχολή να παραδώσει ένα πρόγραμμα σπουδών με επίκεντρο τον σπουδαστή, το οποίο εξακολουθεί να αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας του Πανεπιστημίου. Ο John Minarcik, MD, ήταν ένα από τα αρχικά μέλη ΔΕΠ που προσλήφθηκαν για να διδάξουν στην IAU, και συνεχίζει να υπηρετεί στην σχολή μέχρι σήμερα. Επίσης, η Olusina Adesanya, MD, ιδρυτικό μέλος της ΔΕΠ στην Κλινική Ιατρική, εξακολουθεί να υπηρετεί στην σχολή της IAU μέχρι σήμερα. Όλα τα ιδρυτικά μέλη του διδακτικού προσωπικού είχαν εκπαιδευτεί είτε στις Ηνωμένες Πολιτείες, στον Καναδά, στην Ευρώπη και στις χώρες της Κοινοπολιτείας και το ευρύ φάσμα της εμπειρίας τους οδήγησε στην παράδοση μιας παιδαγωγικής παιδαγωγικής με στόχο την αποφοίτηση ταπεινών και επιδέξιων γιατρών. Με τα χρόνια, η σχολή από τις Φιλιππίνες, τον Καναδά, τη Νιγηρία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, προσχώρησε στην αυξανόμενη κοινότητα του IAU.

Η αποστολή μας

Να εκπαιδεύσει τους μελλοντικούς γιατρούς να υπηρετούν ανιδιοτελώς και ταπεινά, δίνοντας έμφαση στην ισχυρή ιατρική δεοντολογία και την εκτίμηση της ανθρώπινης αξίας και της αξιοπρέπειας.

Όραμα μας

Να υποστηρίξει και να υποστηρίξει μια ζωντανή κοινότητα μάθησης επιστημών υγείας για τους σπουδαστές, τους καθηγητές, το προσωπικό και τους εταίρους της κοινότητας.

Για να δημιουργήσετε ένα εξαίρετο ακαδημαϊκό πρόγραμμα, εμπειρίες, ολοκληρωμένη υποστήριξη ακαδημαϊκών, μια φιλική πανεπιστημιακή κουλτούρα και περιβάλλον που προάγει την ευημερία των σπουδαστών, την ικανότητα των καθηγητών και του προσωπικού και τη συμμετοχή της κοινότητας.

Να οδηγήσει ένα καινοτόμο πρόγραμμα ιατρικής εκπαίδευσης για φοιτητές ιατρικής, καθηγητές και γιατρούς της κοινότητας.

Να αναπτύξει ερευνητικά και ακαδημαϊκά προγράμματα με έμφαση στην εφαρμοσμένη έρευνα για την πρόληψη ασθενειών, την εξατομίκευση της ιατρικής και τη βελτίωση της υγείας του πληθυσμού.

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Ως φοιτητής IAU, εγγυόμαστε την ικανοποίηση καθενός από τα διάφορα "επίπεδα" των διαπιστευτηρίων που είναι απαραίτητα για τις ΗΠΑ, Καναδά και Διεθνή Άδεια.

Η IAU είναι ναυλωμένη και διαπιστευμένη από την κυβέρνηση της Αγίας Λουκίας ως πλήρες πανεπιστήμιο με την εξουσία να αναθέτει το δίπλωμα του ιατρού. Τα Τμήματα Εκπαίδευσης και Υγείας της Αγίας Λουκίας ενέκριναν την επιλεξιμότητα των αποφοίτων Ιατρικής Σχολής του Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών να ασκούν ιατρική άσκηση στην Αγία Λουκία

ECFMG: Η IAU αναγνωρίζεται από την Εκπαιδευτική Επιτροπή για τους αλλοδαπούς πτυχιούχους ιατρικής (ECFMG). Αυτό σας δίνει το δικαίωμα να λάβετε και τα τρία βήματα της Αμερικανικής Ιατρικής Εξέτασης Αδειών (USMLE), η οποία πρέπει να περάσει για να γίνει ιατρός στην Αμερική

Κατάλογος Διεθνών Ιατρικών Εκπαιδευτικών (IMED): Η IAU περιλαμβάνεται στον Διεθνή Ιατρικό Κατάλογο Εκπαίδευσης (IMED). Πρόκειται για μια ακριβή και σύγχρονη συλλογή διεθνών ιατρικών σχολών που αναγνωρίζονται από την αρμόδια κυβερνητική υπηρεσία στις αντίστοιχες χώρες των ιατρικών σχολών. Αναγνώριση από τον ECFMG εξαρτάται άμεσα από το αν ή όχι το σχολείο είναι εισηγμένη σε αυτόν τον κατάλογο.

Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ): Η IAU περιλαμβάνεται επίσης στους Κατάλογους Avicenna, ο οποίος είναι ο διάδοχος του Παγκόσμιου Καταλόγου Ιατρικών Σχολών της ΠΟΥ.

Παγκόσμιος Κατάλογος Ιατρικής Σχολής (WDMS): Η IAU απαριθμείται επί του παρόντος στο WDMS, το οποίο αναπτύχθηκε μέσω συνεργασίας μεταξύ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ιατρικής Εκπαίδευσης (WFME) και του Ιδρύματος Προώθησης της Διεθνούς Ιατρικής Εκπαίδευσης και Έρευνας (FAIMER) σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και το Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης.

Ο κόσμος της μάθησης στην Ευρώπη: Η IAU απαριθμείται επίσης στον παγκόσμιο κατάλογο Europa, ο οποίος αποτελεί βάση δεδομένων διαπιστευμένων ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε όλο τον κόσμο.

Ένωση Πανεπιστημίων της Κοινοπολιτείας (ACU): Η IAU είναι μέλος του Συλλόγου Πανεπιστημίων της Κοινοπολιτείας και αναφέρεται στη βάση δεδομένων του Πανεπιστημίου. Το IAU είναι το μοναδικό σχολείο της St Lucia που περιλαμβάνεται στον κατάλογο και ένα από τα λίγα σχολεία της Καραϊβικής που αναφέρονται.

Ιατρικό Συμβούλιο της Ινδίας: Η IAU αναγνωρίζεται από το Ιατρικό Συμβούλιο της Ινδίας (MCI) και οι απόφοιτοι μπορούν να καθίσουν για τη δοκιμασία ελέγχου της MCI.

Υποβάλλοντας αυτήν τη φόρμα, δίνω ρητή γραπτή συγκατάθεση στο Διεθνές Αμερικανικό Πανεπιστήμιο και στους εκπροσώπους του να επικοινωνήσουν μαζί μου σχετικά με τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις υπηρεσίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφωνικών κλήσεων ή μηνυμάτων κειμένου - συμπεριλαμβανομένης της χρήσης αυτοματοποιημένης τεχνολογίας κλήσης για κλήσεις ή κείμενα σε οποιοδήποτε ασύρματο Ή τον αριθμό σταθερού δικτύου που παρέχω. Κατανοώ ότι η συγκατάθεση αυτή δεν απαιτείται για την αγορά αγαθών ή υπηρεσιών και ότι μπορώ να καλέσω άμεσα την IAU.

Τοποθεσίες

Rodney Bay

Address
Rodney Bay, Gros Islet, Σάντα Λουτσία

Βαλτιμόρη

Address
Maryland
Βαλτιμόρη, Μέριλαντ, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη