Baku State University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μπακού State University είναι γνωστή ως ηγέτης των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, έχει μια πλούσια ιστορία και σήμερα είναι γνωστό ως ένα από τα πιο διάσημα επιστημονικά και εκπαιδευτικά κέντρα της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν. Το Πανεπιστήμιο έχει το κέντρο της σκέψης και της εθνικής σκέψης. Διάσημος πολιτικός του Αζερμπαϊτζάν, Heydar Aliyev και χιλιάδες πολύ γνωστούς επιστήμονες, διανοούμενοι, διπλωμάτες και εξαιρετική αποφοίτησε από αυτό το πανεπιστήμιο.


Σύμφωνα με το διάταγμα του εθνικού ηγέτη μας Γκαϊντάρ Αλίγιεφ ημερομηνίας 13 Ιουνίου 2000, το πανεπιστήμιο έλαβε το καθεστώς της αυτονομίας, και άρχισε να εφαρμόζει τη δραστηριότητά του με βάση τις δικές του καταστατικού της.
Σήμερα, το Μπακού State University προσφέρει στους φοιτητές 16 μεγαλύτερες εταιρίες με 55 εργένηδες και 153 μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών.

. Κάθε χρόνο, χιλιάδες νέοι άνθρωποι κάνουν το καλύτερό τους για να περάσει πιο δύσκολο τον ανταγωνισμό, και εισάγετε Μπακού State University Ο διαγωνισμός είναι 3 άτομα ανά τόπο της σχολής? μερικές φορές φθάνει το 10 άτομα ανά θέση μιας συγκεκριμένης σχολής. Κάθε χρόνο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν χορηγεί το «προεδρικό επιχορήγηση» σε 40 από τις 100 καλύτερες συμμετοχές, για την υψηλή τους αποτελέσματα στον τομέα της εκπαίδευσης για λογαριασμό της BSU. Το πανεπιστήμιο αυτή τη στιγμή αποτελείται από καλά προετοιμασμένη επαγγελματιών σε τέτοιες νέες ειδικότητες όπως επιθεωρητών του φλοιού της γης και της δομής του εδάφους, κτηματολογίου εδάφους, γερμανική γλώσσα, τη λογοτεχνία κλπ γερμανικά Το Πανεπιστήμιο φροντίζει τους μαθητές του, παρέχοντας εργαστήρια και αμφιθέατρα είναι εξοπλισμένα με τα απαραίτητα υλικά και βάση technicial.


Ο κύριος στόχος του Πανεπιστημίου είναι να εκπαιδεύσει proffesionals με ελεύθερη και δημιουργική σκέψη θα βασίζεται σε δημοκρατικές αξίες.


Σε συνδυασμό με την προσοχή στη διδασκαλία τις κύριες ειδικότητες, η Universtiy κάνει εξαιρετική δουλειά στη διδασκαλία ξένων γλωσσών. Για το σκοπό αυτό περισσότερα από 10 δωμάτια γλωσσική βάση τις νέες εκπαιδευτικές τεχνολογίες που παρέχονται για χρήση των σπουδαστών. Η βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου έχει περισσότερους από 2,5 εκατομμύρια βιβλία και 12 αίθουσες ανάγνωσης. Τα 5 τμήματα συνδρομή εξυπηρετούν συστηματικά πάνω από 15 χιλιάδες φοιτητές και καθηγητές.


Η επίτευξη προόδου στον τομέα της εκπαίδευσης, το Πανεπιστήμιο συμμετέχει επίσης στην ανατροφή υγιών και ισχυρών της νεολαίας, με την οικοδόμηση μια μεγαλοπρεπή συγκρότημα αθλητισμού και της υγείας.


Ταυτόχρονα, το Πανεπιστήμιο είναι το κέντρο των 37 επιστημονικής έρευνας και διδασκαλίας εργαστήρια που δεν καλύπτουν μόνο το φυσικό, αλλά και ανθρωπιστικό τομέα Επιστημονικού Ερευνητικού Ινστιτούτου Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Επιστημονικής Έρευνας Ινστιτούτο Φυσικής Προβλήματα με περισσότερους από 200 εργαζομένους. Επίσης δίδαξε εδώ είναι κλάδους, όπως βελτιώσεις των Αζέρων γλώσσα, την ιστορία και τη λογοτεχνία, τη γενετική, τη νανοτεχνολογία, inventon των νανοϋλικών και ένα ευρύ φάσμα άλλων τομέων.


Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου μεγαλώνει ευρύτερο καθημερινά. Σήμερα BSU είναι μέλος μιας τέτοιας έγκυρες ενώσεις και ιδρύματα, όπως Σύλλογος Universtities της Ευρασίας, η οποία ενοποιεί τα περισσότερα από τα πανεπιστήμια της πρώην ΕΣΣΔ, Ένωση Πανεπιστημίων των κρατών της Κασπίας Θάλασσας, Ένωση Πανεπιστημίων της Μαύρης Θάλασσας μελών, Σύνδεσμος Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων. Το 2002-2004 BSU οδήγησε την Ένωση Πανεπιστημίων της Μαύρης Θάλασσας μελών με μεγάλη επιτυχία. Επιπλέον, το Πανεπιστήμιο έχει συνάψει διμερείς συμφωνίες για την επιστημονική και τεχνική συνεργασία, τα προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών-καθηγητών με Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας Lomonosov, η eeast Τεχνικό Πανεπιστήμιο Μέσης, Νίκαιας-Σόφια αντίπολος Πανεπιστήμιο, Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα, Kiyev Εθνικό Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο της Βιέννης και άλλα πανεπιστήμια και assosiations .

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει: