Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Khazar University

Khazar University είναι ένα ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα για προπτυχιακές, μεταπτυχιακές και επαγγελματικές σπουδές που προάγουν την προηγμένη μελέτη και έρευνα, την εκπαιδευτική πολιτική και την ανάπτυξη στη Δημοκρατία του Αζερμπαϊτζάν.

Khazar University είναι το πρώτο Πανεπιστήμιο του Αζερμπαϊτζάν που απαρτίζεται από πολλαπλά ανεξάρτητα σχολεία που συνδέονται με την ίδια ακαδημαϊκή πολιτική και αρχές που προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών ειδικοτήτων στις Τεχνικές, Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες, Αρχιτεκτονική, Μηχανική και Εφαρμοσμένες Επιστήμες, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Εκπαίδευση .

Khazar επίσης ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια στο Αζερμπαϊτζάν όσον αφορά τις σχέσεις του με τη βιομηχανία.

Σήμερα το Πανεπιστήμιο έχει δημιουργήσει αποτελεσματικές σχέσεις με τις κορυφαίες τοπικές και διεθνείς εταιρείες.

Οι καθηγητές της Khazar έχουν κερδίσει την αναγνώριση και την ηγεσία στα επαγγελματικά τους πεδία ή είναι επιχειρηματικοί ηγέτες, καλλιτέχνες και δικηγόροι με εθνική και διεθνή φήμη.

Μεταπτυχιακές σπουδές, συμπεριλαμβανομένων των προγραμμάτων επαγγελματικής, Ph.D., και Master, και το πιο εκτεταμένο πρόγραμμα MBA στο Αζερμπαϊτζάν έχουν μια σημαντική θέση στο εκπαιδευτικό προφίλ του Πανεπιστημίου.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Khazar University

Το διετές Master of Arts στις Διεθνείς Σχέσεις και Διπλωματία πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές με την ακαδημαϊκή και πρακτική εκπαίδευση στις διεθνείς σχέσεις και τη διπλ ... [+]

Το διετές Master of Arts στις Διεθνείς Σχέσεις και Διπλωματία πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές με την ακαδημαϊκή και πρακτική εκπαίδευση στις διεθνείς σχέσεις και τη διπλωματία. Το πρόγραμμα προτρέπει τους μαθητές να αναπτύξουν την εις βάθος κατανόηση των διεθνών υποθέσεων και της διεθνούς διπλωματίας.

Το πρόγραμμα σπουδών καλύπτει τομείς όπως:

Ιστορία των Διεθνών ΣχέσεωνΠαγκόσμια ασφάλειαΑνάλυση εξωτερικής πολιτικήςΠαγκόσμια οικονομίαΕρευνητικές μέθοδοιΔιακρατική Τρομοκρατία κλπ.... [-]
Αζερμπαϊτζάν Baku
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Location address
Khazar University (Neftcilar Campus)
11 Mehseti Str.

Baku, Baku, AZ1096 AZ