Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Βασισμένο στο Μπουένος Άιρες, Αργεντινή Mente είναι ένας οργανισμός που ιδρύθηκε για να παρέχει διεθνείς ευκαιρίες εκπαίδευσης και κορυφαία ποιότητα προσωπική υποστήριξη για διεθνείς φοιτητές μέσα από δυναμικές, εξατομικευμένα προγράμματα βύθιση. Προσπαθούμε να παρέχουμε καινοτόμες προγραμματισμού που επιτρέπει στους μαθητές να απολαύσουν την Αργεντινή σε ένα μοναδικό και διαφορετικό τρόπο, ενώ, ταυτόχρονα, διευκολύνοντας ακαδημαϊκή επίδοση και την προώθηση της παγκόσμιας ικανότητας και την προσωπική ανάπτυξη.

Σήμερα, Mente Η Αργεντινή είναι η οργάνωση ηγέτης στη μελέτη στο εξωτερικό, ισπανικά, Πρακτική και Εθελοντών Προγράμματα στην Αργεντινή.

Είτε πρόκειται για τις σπουδές τους για ένα εξάμηνο, ακολουθεί ένα σημαντικό βαθμό, interning με έναν οργανισμό Αργεντινής ή συμμετέχουν σε ένα διασκεδαστικό σύντομο μάθημα, τα προγράμματα Mente Αργεντινής σχεδιασμένο για φοιτητές που θέλουν να βιώσουν την Αργεντινή από μια τοπική προοπτική. Εξερευνήστε την Αργεντινή, κάνει ό, τι σας αρέσει περισσότερο, και να ξεκινήσουν αυτό το αξέχαστο ταξίδι με Mente Αργεντινή!

Γιατί να επιλέξετε Mente Αργεντινή;

Mente Αργεντινή είναι αναγνωρισμένη ως η κορυφαία και η μεγαλύτερη οργάνωση στη μελέτη στο εξωτερικό, ισπανικά, Πρακτική και Εθελοντών Προγράμματα στην Αργεντινή. Ως ο μεγαλύτερος οργανισμός στην Αργεντινή, Mente Αργεντινή έχει αναπτύξει διάφορους τρόπους για να υποστηρίξει τις διεθνείς φοιτητές που περιηγηθείτε τις πολλές προκλήσεις - ακαδημαϊκές, οικονομικές, πολιτιστικές και - να έρθουν στην Αργεντινή για να σπουδάσουν, την εμπειρία, να μάθουν και να αναπτυχθούν.

Με Mente Αργεντινή, είστε ελεύθεροι να επικεντρωθεί στο να είναι ένας φοιτητής, να βελτιώσει την ισπανική γλώσσα σας δεξιότητες, να αποκτήσουν παγκόσμια επάρκεια, και να απολαύσετε ένα δυναμικό κόσμο της πόλης. Οι μαθητές μας, όχι μόνο αποτελούν μάρτυρες μιας άλλης κουλτούρας, αλλά και ενεργά την πείρα της και να συμμετάσχει στην Αργεντινή τρόπο ζωής μέσω μιας προσέγγισης που βασίζεται σε βύθιση.

Εδώ στο Mente, αγαπάμε την Αργεντινή και την παροχή διεθνούς εκπαίδευσης εμπειρίες σε φοιτητές από όλο τον κόσμο. Αυτό το πάθος μεταφράζεται άμεσα στα προγράμματά μας και τις μοναδικές υπηρεσίες που παρέχουμε. Όπως προσφέρουμε προγράμματα αποκλειστικά στην Αργεντινή, έχουμε μια μεγάλη εξειδικευμένη γνώση των τοπικών συνθηκών είμαστε ενθουσιασμένοι για την κοινή χρήση με τους συμμετέχοντες μας.

Επιλέγοντας Mente Αργεντινή, έχετε μια πραγματική τοπικό εταίρο για μια θετική και ικανοποιητική εμπειρία στο Μπουένος Άιρες, Αργεντινή.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

Mente Argentina

Το Πρόγραμμα Mente Αργεντινή Μεταπτυχιακό στη δημοσιογραφία έχει σχεδιαστεί για φοιτητές από όλο τον κόσμο, οι οποίοι όχι μόνο θέλουν να πάρουν ένα μεταπτυχιακό στη δημοσ ... [+]

Μεταπτυχιακό στην Δημοσιογραφία στο Μπουένος Άιρες, Αργεντινή Το Πρόγραμμα Mente Αργεντινή Μεταπτυχιακό στη δημοσιογραφία έχει σχεδιαστεί για φοιτητές από όλο τον κόσμο, οι οποίοι όχι μόνο θέλουν να πάρουν ένα μεταπτυχιακό στη δημοσιογραφία, αλλά και για όσους αναζητούν μια εξαιρετική εμπειρία μάθησης στο Μπουένος Άιρες, Αργεντινή.

Πρόγραμμα Δημοσιογραφίας Mente της Αργεντινής επικεντρώνεται στην προώθηση της ικανότητας των μαθητών να χρησιμοποιούν γραπτές εκθέσεις και σε απευθείας σύνδεση μέσων μαζικής ενημέρωσης. Οι μαθητές μελετούν, επίσης, τομείς που σχετίζονται με τη δημοσιογραφία, για παράδειγμα, η ομαδική εργασία, η διαχείριση και η χρήση της τεχνολογίας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. ... [-]

Αργεντινή Μπουένος Άιρες
Φεβρουάριος 2020
Πλήρης παρακολούθηση
12 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Mente Argentina

Πρόγραμμα Master Mente της Αργεντινής στις Διεθνείς Σχέσεις έχει σχεδιαστεί για φοιτητές από όλο τον κόσμο, οι οποίοι όχι μόνο θέλουν να πάρουν τους Μάστερ στις Διεθνείς ... [+]

Μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Σχέσεις

&nbsp

Πρόγραμμα Master Mente της Αργεντινής στις Διεθνείς Σχέσεις έχει σχεδιαστεί για φοιτητές από όλο τον κόσμο, οι οποίοι όχι μόνο θέλουν να πάρουν τους Μάστερ στις Διεθνείς Σχέσεις, αλλά επιδιώκουν επίσης μια εξαιρετική εμπειρία μάθησης στο Μπουένος Άιρες, Αργεντινή. Διεθνές Πρόγραμμα Σχέσεων μας θα σας προσφέρουν την υψηλότερη ποιότητα της εκπαίδευσης σε ένα από τα πιο έγκριτα πανεπιστήμια της Λατινικής Αμερικής. ... [-]

Αργεντινή Μπουένος Άιρες
Φεβρουάριος 2020
Πλήρης παρακολούθηση
15 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά