Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

35 χρόνια εμπειρία, μια βιώσιμη ανάπτυξη και η συνεχής

Σε Vatel, ετοιμάζουμε το επιχειρησιακό προσωπικό και τα διευθυντικά στελέχη του Διεθνούς Φιλοξενίας και Τουρισμού. Με εμπειρία 35 ετών, 31 σχολεία μας σε όλο τον κόσμο διδάσκουν 7.000 φοιτητές του το ίδιο πρόγραμμα, με βάση την διεθνοποίηση και βασίζεται στην εναλλαγή των θεωρητικών γνώσεων και της επαγγελματικής πρακτικής.

Αυτή η έννοια υπήρξε πολύ επιτυχής: 29.000 αποφοίτους μας, που ονομάζεται «Vatelians" εξάσκηση στις πιο διάσημο ιδρύματα στον κόσμο. 80% από αυτούς ακολουθήσει μια καριέρα στο χώρο της φιλοξενίας και του τουρισμού, καταλαμβάνοντας τις θέσεις του Γενικού Διευθυντή στις αλυσίδες ξενοδοχείων και ανεξάρτητα ιδρύματα, Διευθυντής Επιχειρήσεων, Διοικητικής, Πωλήσεων, Marketing, των ανθρώπων ή των οικονομικών πόρων. Επίσης, οι διαχειριστές των Δημοσίων Σχέσεων, Εκδηλώσεων, Υπεύθυνος υποδοχής ... Όσο για το υπόλοιπο 20% έχει προσληφθεί από άλλους τομείς, ιδιαίτερα στον κλάδο των πολυτελών, η οποία έχει παρασυρθεί από τις δεξιότητές τους.

Όλα τα "Vatelians" αποτελεί μια δυναμική, σταθερή και πολύτιμη δίκτυο, τόσο για το μαθητή που επιδιώκει να πραγματοποιήσει τις πρακτικές της, καθώς και για την πρόσφατη απόφοιτος αναζητούν εργασία σε οποιαδήποτε περιοχή του κόσμου. Vatel, σήμερα ηγετική ομάδα του κόσμου στη διδασκαλία των Ξενοδοχείων και Τουριστικών Επιχειρήσεων, πληροί όλες τις προϋποθέσεις για τους αποφοίτους του έχουν ένα διεθνές και πολυπολιτισμικό προφίλ για να πετύχει στην καριέρα σου.

Η αποστολή Vatel: να ενώσει τις επαγγελματικές πραγματικότητες

Ετοιμάστε νέες γενιές να δημιουργήσουν το δικό τους μέλλον στον τουρισμό και τη διεθνή φιλοξενία.

Η τουριστική βιομηχανία φέρνει προς τα εμπρός για 20 χρόνια. Αντιμέτωπη με την οικονομική, πολιτική και κοινωνική κρίση, παραμένει ένας ασφαλής μακροπρόθεσμη αξία.

Ως απόδειξη, μακροπρόθεσμες προβλέψεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού:

Ο αριθμός των διεθνών τουριστών ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο θα αυξηθεί κατά 3,3% ετησίως μεταξύ 2010 και 2030, φθάνοντας τα 1.800 εκατ στο τελευταίο? Μεταξύ 2010 και 2030 ο αριθμός αυτός αναμένεται να ταξιδέψει στην αναδυόμενους προορισμούς αυξάνεται με διπλάσιο ρυθμό (+ 4,4% ετησίως) από ό, τι στις προηγμένες οικονομίες (+ 2,2% ετησίως) Το μερίδιο αγοράς που κατέχουν οι αναδυόμενες οικονομίες έχει αυξηθεί 30 έως 47% μεταξύ του 1980 και του 2012, και αναμένεται να φθάσει το 57% μέχρι το 2030, που ισοδυναμεί με περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο διεθνή τουριστικά ταξίδια

Κατά συνέπεια, οι διεθνείς ξενοδοχειακοί όμιλοι συνεχίζουν να πολλαπλασιάζονται στον κόσμο. Να συνοδεύσει την ανάπτυξή της, χρειάζεται το επιχειρησιακό προσωπικό και τα διευθυντικά στελέχη, σε θέση να εργαστούν σε ένα πολυπολιτισμικό πλαίσιο, να οδηγήσει μια ομάδα ανεξάρτητα από τις εθνότητες που την απαρτίζουν. Αναζητούν νέους πτυχιούχους συντηρητές που έχουν αποκτήσει γνώση όχι μόνο του μια μεγάλη σχολή της διαχείρισης των επιχειρήσεων, αλλά και τις δεξιότητες και ξέρουν πώς να συμπεριφερθούν χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, βλέπουμε δύο διαφορετικούς τύπους της διοίκησης των επιχειρήσεων σε ομάδες του ξενοδοχείου:

Ευρωπαϊκή διαχείριση. Χτίστηκε πάνω από δύο αιώνες της ιστορίας του ξενοδοχείου. Είναι προσανατολισμένη στην ποιότητα των υπηρεσιών και την ικανοποίηση του πελάτη. Λαμβάνει υπόψη όλες τις πολιτιστικές πτυχές του πελάτη, τη χώρα όπου υλοποιείται η εγκατάσταση και το προσωπικό με τη χρήση ... διαχείριση αγγλοσαξονικό. Πολύ πιο πρόσφατη, αυτή διέπεται από την απαίτηση των οικονομικών αποτελεσμάτων και προβάλλει τις διαδικασίες που πρέπει να τηρούνται από τους υπαλλήλους

Vatel έχει πάρει τη θέση της Ευρωπαϊκής διδασκαλίας διαχείριση και μετάδοση της τέχνης της λήψης γαλλικά, αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως ένα σημάδι της ποιότητας, τη γεύση και την αριστεία.

Ο στόχος της Vatel: η επιτυχία των μαθητών τους

Αναπτύξτε τις ικανότητές σας Δώστε τους το μέσο για την επίτευξη των επαγγελματικών τους φιλοδοξίες Προτείνει μια εκπαίδευση που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του επαγγελματικού κόσμου

Όλα Vatel παιδαγωγική είναι, ως εκ τούτου, παρασκευασμένα για το σκοπό αυτό. Το πνεύμα Vatel, οι τιμές που αποκτήθηκαν για τη ζωή

Στηρίζεται σε πέντε πυλώνες:

Δημιουργήστε στενούς δεσμούς μεταξύ των μαθητών και του σχολείου τους Vatel, που τους έπεισε όλα τα μέσα για να πετύχει στη μελλοντική τους σταδιοδρομία Δημιουργήστε μια δυναμική διδασκαλία που επιτρέπει στους μαθητές:

αφομοιώσει θεωρητική γνώση σταδιακά να τα εφαρμόσουν και να τα χρησιμοποιήσετε αργότερα στην επαγγελματική τους πρακτικές
Να είσαι σε θέση να οικοδομήσουμε την επαγγελματική σας έργο

Μεταδίδουν τις δεξιότητες που μεταφέρουν μαθητές στην καρδιά της επαγγελματικής πραγματικότητας και να τους δώσει τη δυνατότητα να γνωρίζουν λεπτομερώς τα καθήκοντα που πρέπει να συμμορφώνονται με ή να επιβάλει αργότερα Ξεκινήστε από τους μαθητές να μάθουν να συμπεριφέρονται, σε συγκεκριμένες αξίες της φιλοξενίας τόσο στο φόρεμα και τη γλώσσα, φιλόξενη στάση, σεβασμό προς τους άλλους, το άνοιγμα σε διαφορετικές κουλτούρες και linguistiques σωστές γλωσσικές δεξιότητες. Προκαλώντας μια στενή σχέση με τους επαγγελματίες του τουρισμού και της φιλοξενίας, θετικά και σταθερά, χάρη στις συναντήσεις, συμμετοχή σε διάφορες συναντήσεις και η ένταξη στο δυναμικό δίκτυο 29.000 Vatelians

Οι εκπαιδευτικοί που εργάζονται σε συνέργεια.

Διδασκαλία ομάδες του Ομίλου Vatel αποτελούνται εξίσου με καθηγητές πανεπιστημίου και παγκοσμίου φήμης επαγγελματίες στον τομέα τους.

Μεταδίδουν τις γνώσεις τους, τις δεξιότητες, το πάθος του. Είναι συνεχώς ενημερωμένοι για τις καινοτομίες όσον αφορά την τεχνική κατάρτιση και επαγγελματικές τεχνικές. Χάρη σε διαδραστικές μεθόδους του, με βάση τις συνήθεις δυναμική των εταιρειών, δίνουν στους μαθητές τα μέσα για την ανάπτυξη αναλυτικών ικανοτήτων τους, να αποκτήσουν τις δεξιότητες που απαιτούνται στα ξενοδοχεία και τον τουρισμό, και να εμβαθύνουν τη διαχείριση των επιχειρήσεων στις συνθήκες της πραγματικό.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά
ισπανικά

El Grupo Vatel

Ubicación de Vatel en Buenos Aires