Σχολές στην Αρμενία

Οι Καλύτερες Σχολές & Πανεπιστήμια στην Αρμενία 2018

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να ψάξετε για τα πανεπιστήμια, κολέγια και σχολές διοίκησης επιχειρήσεων στη Αρμενία. Θα βρείτε εύκολα όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα κορυφαία πανεπιστήμια κατετάγη στη Αρμενία. Κάντε κλικ στο "Διαβάστε περισσότερα " για μια λεπτομερή περιγραφή του πανεπιστημίου και μια επισκόπηση των προσφερόμενων προγραμμάτων σπουδών.

Βρείτε πανεπιστήμια της Αρμενίας και να περιηγηθείτε μέσω των προγραμμάτων τους για να βρουν αυτά που σας ταιριάζει καλύτερα. Πάρτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις διάφορες επιλογές σπουδών στη Αρμενία και να συγκρίνουν τα δίδακτρα και τη διάρκεια της μελέτης. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και τα πανεπιστήμια επαφής στη Αρμενία άμεσα: συμπληρώστε το "Αίτηση δωρεάν πληροφορίες " μορφή, που θα σας φέρει σε επαφή με το γραφείο εισαγωγών.

Ξεκινήστε την αναζήτηση για το μέλλον της εκπαίδευσης σας αμέσως!

1 Τα αποτελέσματα σε Αρμενία

American University of Armenia

Master Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) Αρμενία Yerevan September 2018

σχετικά με το ΓΠΑ Το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Αρμενίας (Γ.Π.Α.) είναι ένα ιδιωτικό ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, προσφέροντας μια παγκόσμια εκπαίδευση στην Αρμενία. AUA είναι συνδεδεμένες με το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια και διαπιστευθεί από την WASC Senior College και το Πανεπιστήμιο της Επιτροπής, Λεωφόρος 985 Atlantic, # 100, Alameda, CA 94501, 510.748.9001. Ιδρύθηκε το 1991, Γ.Π.Α. παρέχει μια υψηλής ποιότητας, μεταπτυχιακών και προπτυχιακών εκπαίδευσης … [+] που ενθαρρύνει την εμπλοκή του πολίτη και προωθεί τις δημοκρατικές αξίες, την προώθηση υποτροφία σε μια ρύθμιση που εκτιμά και αναπτύσσει την ακαδημαϊκή αριστεία, χωρίς έρευνα, την ακεραιότητα, υποτροφιών, ηγεσία, και την υπηρεσία στην κοινωνία. μεταπτυχιακό πρόγραμμα Γ.Π.Α. προσφέρει μεταπτυχιακά σε οκτώ τομείς σπουδών: Διοίκηση Επιχειρήσεων, Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης Συστημάτων, Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής, Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων, Οικονομικών, Δημόσιας Υγείας, Δίκαιο και Διδασκαλία της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας. Τα προγράμματα αυτά αποσκοπούν να αναπτύξουν την κριτική ανάλυση και το βάθος της γνώσης μέσω προηγμένων μαθημάτων, ανεξάρτητη μελέτη και έρευνα. προπτυχιακό πρόγραμμα Γ.Π.Α. προσφέρει πτυχία πανεπιστημίου στα αγγλικά και Επικοινωνιών, Υπολογιστική Επιστημών και Επιχειρήσεων. Μέσω της προπτυχιακά μαθήματα του, το Πανεπιστήμιο προσφέρει βάθος τους μαθητές των γνώσεων για την προετοιμασία της σταδιοδρομίας και την περαιτέρω μελέτες, καθώς και το εύρος και τη βάση των γενικών γνώσεων και δεξιοτήτων για τη δια βίου μάθηση. Το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Αρμενίας έχει καταχωρηθεί ως το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Αρμενίας Corporation, 501 (c) 3 μη κερδοσκοπική στην πολιτεία της Καλιφόρνια και είναι επίσης εγγεγραμμένη ως το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Αρμενίας Ιδρύματος- ένα ίδρυμα (Հիմնադրամ) στη Δημοκρατία της Αρμενίας. [-]