FH JOANNEUM University of Applied Sciences

Institute of Management

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Στο FH Joanneum Institute of Management, έχετε την τέλεια τεχνογνωσία για να είναι ένας επιτυχημένος παίκτης στον κόσμο της Global Business.

Το Institute of Management επικεντρώνεται στην αντιμετώπιση των προκλήσεων της παγκόσμιας οικονομίας.

Τα ακαδημαϊκά προγράμματα που προσφέρονται από το Ινστιτούτο του ράφτη Διαχείρισης στις ανάγκες της αγοράς και της βιομηχανίας, και να σας βοηθήσει να προετοιμαστούν για το μέλλον το ρόλο σας στη διαχείριση σε ένα ευρύ πολυπολιτισμικό κόσμο, ανεξάρτητα από το αν σκοπεύετε να εργαστούν σε πολυεθνικές ή εθνικές επιχειρήσεις, δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα, σε επιχειρήσεις ή μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, σε τομείς της βιομηχανίας ή της υπηρεσίας.

univ 1
  • Θεωρία και Πράξη: Το Institute of Management διαχειρίζεται περιφερειακά και διεθνή προγράμματα, σε συνεργασία με εταιρείες και ιδρύματα στο εμπόριο και τη βιομηχανία, τις τράπεζες και τις ασφαλιστικές, τον τουρισμό και την υγειονομική περίθαλψη. Δουλεύοντας σε στενή συνεργασία με τις επιχειρήσεις και τη βιομηχανία, τα προγράμματα μάστερ σας προσφέρει την ευκαιρία να θέσει τις γνώσεις που αποκτήθηκαν στην πράξη, να μάθουν και να συμμετέχουν στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για επίκαιρα θέματα σε προγράμματα εφαρμοσμένης έρευνας.
  • Σκέφτονται και να δρουν παγκόσμια: Το Ινστιτούτο του διεθνούς δικτύου της Διοίκησης της ακαδημαϊκής και της εταιρικής τους συνεργάτες σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία στο εξωτερικό, ξοδεύοντας ένα εξάμηνο σε ξένο πανεπιστήμιο ή συμπληρώνοντας ένα οικοτροφείο σε μια διεθνή εταιρεία.
  • Μελέτη σε μικρές ομάδες: διδασκαλία γίνεται σε μικρές ομάδες, εξασφαλίζοντας σας προσαρμοσμένη υποστήριξη από έμπειρους καθηγητές μας.
  • Διεπιστημονικό: Ως ενεργός παίκτης σε εθνικά και διεθνή Ε & Α σε μια ποικιλία θεμάτων, το Ινστιτούτο θα εγγυάται τη δυνατότητα της συνάντησης και εργασίας με εξαιρετικό προσωπικό και ειδικοί σε επιλεγμένους τομείς αιχμής.
  • Άριστες προοπτικές απασχόλησης: Η εκπαίδευση πρακτικό προσανατολισμό, σε συνδυασμό με την καλλιέργεια των διαπολιτισμικών ικανοτήτων πληροί τις προϋποθέσεις να αναλάβει ηγετικό ρόλο διαχείρισης - τόσο σε αυστριακές εταιρείες, καθώς και σε εμπορικά κέντρα και τις μελλοντικές αγορές σε όλο τον κόσμο.

Τοποθεσίες μας

Τα μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται στην Γκρατς και Bad Gleichenberg Graz:. Γκρατς είναι εισηγμένη στο μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, ως ιστορικού κέντρου. Συμπληρώνεται από το μεσαιωνικό ταλέντο του και πολυσύχναστη αστική ατμόσφαιρα, Γκρατς είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Αυστρία φιλοξενεί οκτώ πανεπιστήμια και περίπου 50.000 φοιτητές. Γνωστό για να είναι το «Eco-πόλη" και το "City of Design", Γκρατς είναι μια δεξαμενή ταλέντων που πολλές κερδοσκοπικές και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις σκέφτονται πολύ του.

Graz 2Bad Gleichenberg: Bad Gleichenberg είναι γνωστή για να είναι το παραδοσιακό θέρετρο υγείας στην καρδιά της περιοχής της Στυρίας σπα. Ευλογημένος με πλούσιους φυσικούς πόρους της, Bad Gleichenberg έχει αναπτύξει αρκετές φήμης κέντρα κατάρτισης για τη βιομηχανία του τουρισμού και της φιλοξενίας, με έμφαση στην ευεξία και τη θεραπεία, καθιστώντας το μια ιδανική τοποθεσία για τις μελέτες της φροντίδας και διαχείρισης της υγείας. badG Ελέγξτε τα προγράμματα και τα έργα μας μέσω της σελίδας του Facebook: Facebook: FH JOANNEUM- Ινστιτούτο Διεθνών Διαχείρισης

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) » Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

MSc ευρωπαϊκό έργο και τη δημόσια διοίκηση

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Μερική παρακολούθηση 3 εξάμηνα October 2017 Αυστρία Γκρατς

δικτύωση ΕΕ ανοίγει νέες δυνατότητες για αυστριακές επιχειρήσεις - καθώς και νέες προκλήσεις. [+]

περιγραφή του προγράμματος Η Ευρωπαϊκή Ένωση παρέχει ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών για την υλοποίηση καινοτόμων έργων. Για την επιτυχή και αποτελεσματική διεξαγωγή αυτών των έργων, τις γνώσεις και τις δεξιότητες για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, διαχείριση και υλοποίηση τέτοιων έργων είναι υποχρεωτικά. FH Joanneum έχει αναπτύξει μια σπονδυλωτή μεταπτυχιακό μεταπτυχιακό για να εκπαιδεύσει τους εμπειρογνώμονες στον τομέα αυτό και να παρέχει στους ανθρώπους με προηγούμενη εμπειρία στην περιοχή του έργου της ΕΕ με περισσότερο σε βάθος γνώση. Το πρόγραμμα αποτελείται από 3 μέρη: 1. Οι πρόσωπο με πρόσωπο μαθήματα που διοργανώνονται στις 15 τα Σαββατοκύριακα κατά τη διάρκεια μιας περιόδου των 3 εξαμήνων στις εγκαταστάσεις της IBSA στο Graz, Αυστρία. 2. Οι πρόσωπο με πρόσωπο συνεδρίες συνήθως σε συνδυασμό με τις αναθέσεις e-Learning, που αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός μερικών εβδομάδων μετά την πρόσωπο-με-πρόσωπο τάξη. Διαβάθμιση συνήθως περιλαμβάνει την ενεργό συμμετοχή και για το σπίτι εξετάσεις. 3. Ένα ταξίδι μελέτης στις Βρυξέλλες παρέχει από πρώτο χέρι εμπειρία και τις γνώσεις για τα σχετικά θέματα του προγράμματος και οργανώνεται κατά το δεύτερο εξάμηνο. Προοπτικές καριέρας Οι απόφοιτοι του προγράμματος θα αναλάβει μια ποικιλία από διευθυντικές θέσεις σε έργα χρηματοδοτούμενα από την ΕΕ σε όλες τις βιομηχανίες. Με μια συνεχώς αυξανόμενη ανησυχία για τον έλεγχο της ποιότητας στα προγράμματα της ΕΕ, ιδρύματα απαιτούν υψηλά προσόντα των εργαζομένων και των εμπειρογνωμόνων στους τομείς αυτούς. απόφοιτοι EPPM είναι έτσι σε θέση να αναλάβουν την πρόκληση ως μια ευκαιρία για να συνειδητοποιήσουμε καινοτόμο και πρωτοποριακό ιδέες για την οργάνωση. Οι απόφοιτοί μας εργάζονται σε εταιρείες όπως... [-]

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

επιχειρήσεων Ma στις αναδυόμενες αγορές

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα October 2017 Αυστρία Γκρατς

Το πρόγραμμα μάστερ είναι η ιδανική προετοιμασία για μια καριέρα στις αναδυόμενες αγορές, όπως οι χώρες BRICS [+]

περιγραφή του προγράμματος Ο πλοίαρχος του προγράμματος έχει ως στόχο να αναπτύξει μια κριτική κατανόηση των διεθνών επιχειρήσεων και τις αναδυόμενες αγορές. Το πρόγραμμα εστιάζει στις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις για την κατανόηση πώς διαπολιτισμικής επικοινωνίας, διαχείρισης επιχειρηματικών διαδικασιών και η διαχείριση του ανθρώπινου κεφαλαίου είναι διασυνδεδεμένα και ενισχύοντας ο ένας τον άλλον σε ένα διεθνές περιβάλλον. Αφιερωμένο στην ενίσχυση της κατανόησης των μαθητών για την οικονομική ανάπτυξη των αναδυόμενων αγορών, το πρόγραμμα επιτρέπει σε κάποιον να αντιληφθεί την επιχειρηματική ευκαιρία σε όλο και πιο ανταγωνιστικό κόσμο αγορές. Προοπτικές καριέρας Οι απόφοιτοι είναι περιζήτητα από τις οργανώσεις σε όλους τους τομείς των διεθνών επιχειρήσεων, όπως οι εξαγωγές, τη χορήγηση αδειών, κοινοπραξίες ή στην διεύθυνση εταιρειών του εξωτερικού. Μέσα σε ένα διαρκώς παγκοσμιοποιημένο επιχειρηματικό περιβάλλον, ένα δίκαιο ποσό των αποφοίτων μας είναι σε θέση να εξασφαλίσει μια θέση με αυστριακή ή ξένη εταιρεία που εστιάζει στις διεθνείς επιχειρήσεις. Οι απόφοιτοί μας εργάζονται σε εταιρείες όπως η κινητικότητα της Siemens, AVL στην Αυστρία, Anton Paar στη Σαγκάη, η Google στο Δουβλίνο, Mayr - Melnhof Συσκευασία UK Limited, στο δημόσιο τομέα, όπως Επιμελητηρίου της Αυστρίας, FH Κέντρο Μεταφοράς και στην ηγετική ομάδα Μικρών να μεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ). Γεγονότα Ακαδημαϊκό πτυχίο: Master of Arts in Business (MA) Τρόπος Μελέτης: Πλήρης απασχόληση / 4 εξάμηνα / 120 ECTS / On Campus Εμπειρία στο εξωτερικό: Προαιρετικά ένα εξάμηνο στο εξωτερικό σε 30+ συνεργαζόμενα πανεπιστήμια / Διπλό Πτυχίο επιλογές με επιλεγμένα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια FH του Γλώσσα οδηγιών: Αγγλικά Επικεφαλής του Προγράμματος Βαθμός: FH-Prof. Mag. Ο Δρ Doris... [-]

Βίντεο

Happy, diverse and international @ FH JOANNEUM

Επικοινωνία

Fachhochschule Joanneum

Διεύθυνση Alte Poststraße 149
8020 Graz, Austria
Ιστοσελίδα https://fh-joanneum.at/en/
Τηλέφωνο +43 316 54530