Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η πύλη για την επιτυχημένη καριέρα σας!

Το University of Applied Sciences Wiener Neustadt ιδρύθηκε ως το πρώτο του είδους του το 1994 και συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων στην Αυστρία. Σήμερα, περισσότεροι από 3600 φοιτητές εγγράφονται σε πρόγραμμα Bachelor ή Master σε ένα από τα πανεπιστήμιά μας: Wiener Neustadt, Wieselburg, Tulln και Βιέννη. Περισσότεροι από 10000 από τους αποφοίτους μας επιδιώκουν πλέον επιτυχημένες σταδιοδρομίες τόσο στην Αυστρία όσο και στο εξωτερικό.

Σε διεθνές επίπεδο, καθώς και σταθερά αγκυροβολημένο σε περιφερειακό επίπεδο, το FHWN παρέχει εκτεταμένα και μελλοντικά προσανατολισμένα εκπαιδευτικά και ερευνητικά προγράμματα. Προς το παρόν, προσφέρουμε 34 προγράμματα Bachelor και Master * σε πέντε σχολές: Επιχειρήσεις, Μηχανική, Επιστήμες Υγείας, Ασφάλεια και Αθλητισμός. Περισσότεροι από 300 εργαζόμενοι και 1300 λέκτορες προσφέρουν μια σύγχρονη και αποτελεσματική πρακτική εκπαίδευση.

Λειτουργούμε σύμφωνα με την πίστη μας: προοπτικές μέσω της εφαρμοσμένης μάθησης . Μέσα από την πρακτική μας προσανατολισμένη εκπαιδευτική ιδέα, οι απόφοιτοί μας προσφέρονται ένα ευρύ φάσμα προοπτικών για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία. Στη μελέτη Universum Talent Research του 2015, οι άριστες προοπτικές απασχόλησης επιβεβαιώθηκαν από τους φοιτητές μας που ψήφισαν πρώτα το FHWN ως το πανεπιστήμιο με τη μεγαλύτερη "απασχολησιμότητα" - την ικανότητα να εφαρμόζει τις δεξιότητες που αποκτήθηκαν απευθείας στην εργασία.

Εκτός από την υψηλή πρακτική σημασία, επικεντρώνεται στην εφαρμοσμένη έρευνα . Τα πολυάριθμα ερευνητικά μας εργαστήρια, λειτουργικοί χώροι και αίθουσες σεμιναρίων είναι εξοπλισμένα με σύγχρονη τεχνολογία που εγγυάται πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Επιπλέον, τα προγράμματα μηχανικών και επιστημονικών σπουδών στα ερευνητικά και αναπτυξιακά τους προγράμματα υποστηρίζονται από την FOTEC, την ερευνητική εταιρεία της FHWN .

Ένα άλλο κύριο σημείο στο FHWN είναι η διεθνής μας FHWN . Με 95 πανεπιστήμια-εταίρους σε όλο τον κόσμο , οι σπουδαστές μας έχουν πολλές ευκαιρίες να περάσουν ένα εξάμηνο στο εξωτερικό για να συνεχίσουν τις σπουδές τους ή να αναλάβουν την πρακτική άσκηση. Στο FHWN , η αλληλεπίδραση και η δικτύωση με διεθνείς εταίρους στον τομέα των επιχειρήσεων, της βιομηχανίας και της έρευνας παρέχουν πολύτιμες επαφές κατά την έναρξη μιας επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

University of Applied Sciences Wiener Neustadt

Το Business Consultancy International (BCi) είναι ένα υψηλής ποιότητας και προκλητικό πρόγραμμα επιχειρηματικών σπουδών σε επίπεδο μάστερ διδάσκονται εξ ολοκλήρου στα αγγ ... [+]

Η πύλη σας στην ηγεσία στις διεθνείς επιχειρήσεις

Το πρόγραμμα International Business Master of Science (MBCi) είναι ένα διεθνώς επικεντρωμένο πρόγραμμα διδασκόμενο εξ ολοκλήρου στα αγγλικά. Παρέχει ένα ιδιαίτερα διεγερτικό περιβάλλον στο οποίο εσείς και οι συνάδελφοί σας από πολλά διαφορετικά έθνη και πολιτιστικό υπόβαθρο συνεργάζεστε με μια διεθνή σχολή.

Με βάση ένα πρώτο πτυχίο στην επιχείρηση, το διετές πρόγραμμα σας προετοιμάζει για μελλοντικές ηγετικές θέσεις με παγκόσμιες εταιρείες. Στο πρόγραμμα MBCi μπορείτε να επιλέξετε να ειδικεύεστε σε μία από τις δύο ειδικότητες:... [-]

Αυστρία Wiener Neustadt
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Location address
Fachhochschule Wiener Neustadt
Johannes Gutenberg-Straße 3

Wiener Neustadt, Lower Austria, 2700 AT
Social Media