University of Salzburg

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Κυρίες και κύριοι, αγαπητοί μαθητές!

Ως πρύτανης του Παρισιού Lodron Πανεπιστήμιο του Σάλτσμπουργκ, σας προσφέρετε ένα πολύ θερμό καλωσόρισμα. Σάλτσμπουργκ είναι ένα λόγω της όμορφα τοπία, πολλά ιστορικά μνημεία και τα πανηγύρια του με τις πιο όμορφες και ενδιαφέρουσες πόλεις του κόσμου. Και: Σάλτσμπουργκ είναι μια πόλη με παράδοση. Πρίγκιπα Αρχιεπισκόπου Paris Lodron, ο συνονόματος του Πανεπιστημίου, ίδρυσε 1622α Σήμερα αποτελείται από τέσσερις σχολές, με περίπου 18.000 φοιτητές και 2.800 εργαζομένους. Πρόκειται για ένα κέντρο για την καινοτόμο έρευνα και σταθερά ενσωματωθεί στην πολιτιστική και οικονομική ζωή του Σάλτσμπουργκ. Με την εθνική και διεθνή δικτύωση είναι ένα σύγχρονο κόμβο γνώσης στην καρδιά της Ευρώπης. Μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για αυτό το πανεπιστήμιο που ενσωματώνει το ίδιο ομαλά με ενδιαφέροντα αρχιτεκτονικά κτίρια του στην όμορφη ατμόσφαιρα της πόλης. Το Πανεπιστήμιο του Σάλτσμπουργκ και προσφέρει στους σπουδαστές ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων με μια ισορροπημένη αναλογία των εκπαιδευτικών για τους μαθητές. Η τοποθέτηση του Πανεπιστημίου του Σάλτσμπουργκ για ένα ασφαλές μέλλον έγκειται κυρίως κοντά στην καρδιά μου. Έχει θέσει σαφείς προτεραιότητες, δημιούργησε ένα σχέδιο ανάπτυξης για το μέλλον και τώρα χαρακτηρίζεται από μια συνεχή ανάπτυξη, η οποία φέρει τα πάντα νέες απαιτήσεις υπόψη.

Heinrich Schmidinger σας, Πρύτανης του Πανεπιστημίου του Σάλτσμπουργκ και Πρόεδρος του Πανεπιστημίου διάσκεψη της αυστριακής

Οργάνωση και Δομή

Το Πανεπιστήμιο είναι ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες της χώρας και μια σημαντική οικονομική κινητήρια δύναμη για την τοποθεσία της επιχείρησης Σάλτσμπουργκ. Το έργο συντονίζεται από τον Πρύτανη, ο Πρύτανης, Πανεπιστήμιο Συμβούλιο και τη Σύγκλητο. Το Πανεπιστήμιο είναι, σύμφωνα με το οργανόγραμμα της χωρίζεται σε σχολές, τμήματα, η Σχολή Επιστημών της Αγωγής, επικεντρώνεται, άλλες εγκαταστάσεις για την έρευνα και τη διδασκαλία, καθώς και σε διοικητικά όργανα.

Θεολογική Σχολή

Η Σχολή της Καθολικής Θεολογίας είναι το παλαιότερο από τα τέσσερα σχολές του Πανεπιστημίου του Σάλτσμπουργκ, που χρονολογείται από το 1622. Σήμερα αποτελείται από τέσσερα τμήματα. Εκεί προσφέρονται σήμερα επτά μελέτες. Η σχολή είναι, μεταξύ άλλων, καθορίζεται από τη διεπιστημονικότητα, η οποία είναι ιδιαίτερα προσηλωμένη στην διδασκαλία και την έρευνα. Εισήχθη το θέμα Διαπολιτισμική Θεολογία και Μελέτης Θρησκειών, που φέρει τις αλλαγές υπόψη κοινωνικο-πολιτικό.

Νομική Σχολή

Κατά τη Νομική Σχολή πέντε μελέτες μπορούν να εγγραφούν. Από το 2004, το πεδίο της μελέτης νόμου και των επιχειρήσεων προσφέρεται στο ίδιο επίκεντρο, τώρα περιλαμβάνει τη μελέτη αυτή σχεδόν τον ίδιο αριθμό των φοιτητών και την νομολογία μελέτη. Ο νόμος δικτύου γνώσεων, των επιχειρήσεων και ο χώρος εργασίας είναι η επαφή για την οικονομία.

Πολιτιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες

Ο Πολιτιστικός και Κοινωνικών Επιστημών Σχολή είναι η μεγαλύτερη σχολή στο Σάλτσμπουργκ. Αποτελείται από δώδεκα τμήματα και προσφέρει πάνω από 30 μελέτες. Μελλοντικοί εκπαιδευτικοί έχουν δέκα άτομα για να επιλέξουν από, συμπεριλαμβανομένων πολλών γλωσσών ή ιστορικές επιστήμες. 2012, πρώην δάσκαλος και καθηγητής της εκπαίδευσης ενώθηκε στη Σχολή Εκπαίδευσης νεοσύστατο και επαγγελματικό χαρακτήρα, έτσι και επεκτάθηκε. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι το πρόγραμμα της διεπιστημονικής μάστερ Μελετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία περιλαμβάνει επίσης τη νομική, πολιτικές επιστήμες και οικονομικά περιλαμβάνει, εκτός από τις ανθρωπιστικές επιστήμες.

Σχολή Θετικών Επιστημών

Οι Φυσικές Επιστήμες είναι η δεύτερη μεγαλύτερη σχολή του Πανεπιστημίου. Λόγω της επαγγελματικής επιστημονικής τους προσανατολισμό, έχει το υψηλότερο ποσοστό εν μέρει στην εξωτερική χρηματοδότηση στο πανεπιστήμιο. Στη σχολή υπάρχουν οκτώ τμήματα, τα οποία προσφέρουν επτά τομείς της μελέτης. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει δύο τεχνικές μελέτες είναι εγγεγραμμένοι, η μελέτη των επιστημών μηχανικού προσφέρεται ως ένα διπλό πρόγραμμα βαθμό με το Πανεπιστήμιο του Μονάχου. Ιδιαίτερης σημασίας είναι η κατάρτιση των εκπαιδευτικών στις φυσικές επιστήμες.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • Γερμανός

Όψη Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Φυσικά μεταπτυχιακό πολιτική επιστήμη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα October 2017 Αυστρία Σάλτσμπουργκ

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Πολιτικών Επιστημών προετοιμάζει τους μαθητές για μια ακαδημαϊκή σταδιοδρομία πριν, αλλά άνοιξε τις απόφοιτοι επίσης πολλές ευκαιρίες στον τομέα των μη-πανεπιστημιακά να αναλάβουν δράση. [+]

Ανάπτυξη της ικανότητας Ο Μεταπτυχιακό Πολιτικής Επιστήμης προετοιμάζει τους μαθητές για μια ακαδημαϊκή σταδιοδρομία πριν, αλλά άνοιξε τις απόφοιτοι επίσης πολλές ευκαιρίες στον τομέα των μη-πανεπιστημιακά να αναλάβουν δράση. Αυτός ο βαθμός χαρακτηρίζει ειδικά για υπεύθυνες δραστηριότητες στη δημόσια διοίκηση, σε ομάδες συμφερόντων, διεθνών οργανισμών και μη κυβερνητικών οργανώσεων (ΜΚΟ) στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων και Εξωτερικών Επαγγελματική κατηγορία. προϋποθέσεις Εισαγωγής Η προϋπόθεση για εισδοχή στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Πολιτικών Επιστημών είναι η ολοκλήρωση της σχετικής Bachelor μοιρών, ο βαθμός Fachhochschule πανεπιστημίου ή άλλο ισοδύναμο πρόγραμμα σε αναγνωρισμένο ημεδαπών ή αλλοδαπών μεταδευτεροβάθμιας εκπαιδευτικό ίδρυμα. Δίδακτρα πτώση για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Πολιτικών Επιστημών, χωρίς δίδακτρα, εφ 'όσον δεν έχει παρέλθει η διάρκεια των τεσσάρων εξαμήνων. Ωστόσο, ένα μικρό ποσό (σήμερα € 18.70) στην αυστριακή Φοιτητικής Ένωσης οφείλεται ανά εξάμηνο. Εξαιρέσεις ισχύουν για τους υπηκόους τρίτων χωρών, εδώ, τα δίδακτρα ανέρχονται σε € 745,42 ανά εξάμηνο. τους στόχους και το περιεχόμενο της μελέτης Ο MA Πολιτικών Επιστημών απευθύνεται σε αποφοίτους ΒΑ που επιθυμούν να βελτιώσουν τις ακαδημαϊκές τους δεξιότητες, καθώς και για τους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για την ειδική εκπαίδευση. Εκτός από τη μετάδοση άκρως εξειδικευμένο υλικό και μεθοδολογική τεχνογνωσία, ο δεδηλωμένος στόχος του μαθήματος για να μπορέσουν οι μαθητές να αναπτύξουν ανεξάρτητα καινοτόμα ερευνητικά ερωτήματα αυτής της θεωρίας να γράψει ως μεθοδολογικά ακούγεται γραπτή εργασία και να παρουσιάσουν προφορικά πειστική. Επιπλέον, οι απόφοιτοι της μελέτης θα πρέπει να έχουν την ικανότητα να αναλύουν πολύπλοκα πολιτικά ζητήματα ανεξάρτητα και κριτικά και να κρίνουν και να βασίζονται σε εκτεταμένες γνώσεις τους για πρακτική δράση... [-]

Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
Kapitelgasse 4-6
Salzburg, 5020 AT