Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ LODRON PARIS OF SALZBURG

Το Πανεπιστήμιο του Σάλτσμπουργκ (PLUS), που δημιουργήθηκε από τον Πρίγκιπα Αρχιεπίσκοπο Paris Lodron το 1622, αποτελείται πλέον από τέσσερις σχολές (Θεολογία, Δίκαιο, Πολιτιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες, Φυσικές Επιστήμες) με περίπου 18.000 μαθητές και 2.800 εργαζόμενους.

Το Πανεπιστήμιο του Σάλτσμπουργκ προσφέρει στους φοιτητές μια ευρεία ποικιλία προγραμμάτων Bachelor, Master και PhD με ισορροπημένη αναλογία καθηγητών και σπουδαστών. Μια σειρά από εξωσχολικές δραστηριότητες είναι επίσης διαθέσιμες στους μαθητές του PLUS στο Sportcenter ή σε διάφορες φοιτητικές λέσχες.

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ PARIS LODRON SALZBURG!

Αγαπητές κυρίες και κύριοι,
Αγαπητοί φοιτητές!
Ως Πρύτανης του Πανεπιστημίου του Παρισιού Λόντον στο Σάλτσμπουργκ, σας προσφέρω ένα πολύ θερμό καλωσόρισμα. Το Σάλτσμπουργκ, λόγω του πανέμορφου σκηνικού, πολλών ιστορικών χώρων και του Φεστιβάλ, είναι μία από τις ομορφότερες και ενδιαφέρουσες πόλεις του κόσμου. Και το Σάλτσμπουργκ είναι πανεπιστημιακή πόλη με μακρά παράδοση. Το Πανεπιστήμιο του Σάλτσμπουργκ ιδρύθηκε από τον πρίγκιπα Αρχιεπίσκοπο Paris Lodron, το ομώνυμο Πανεπιστήμιο, το 1622. Σήμερα αποτελείται από τέσσερις σχολές, με περίπου 18.000 μαθητές και 2.800 εργαζόμενους. Αποτελεί κέντρο καινοτόμου έρευνας και ενσωματώνεται σταθερά στην πολιτιστική και οικονομική ζωή του Σάλτσμπουργκ. Με την εθνική και διεθνή δικτύωση, αποτελεί ένα σύγχρονο κόμβο γνώσης στην καρδιά της Ευρώπης. Μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για αυτό το πανεπιστήμιο, το οποίο ενσωματώνεται άψογα με τα αρχιτεκτονικά ενδιαφέροντα κτίρια του στην όμορφη ατμόσφαιρα αυτής της πόλης. Το Πανεπιστήμιο του Σάλτσμπουργκ προσφέρει στους φοιτητές ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων με ισορροπημένη αναλογία καθηγητών και σπουδαστών. Η θέση του Πανεπιστημίου του Σάλτσμπουργκ για ένα ασφαλές μέλλον είναι ιδιαίτερα κοντά στην καρδιά μου. Έχει θέσει σαφείς ερευνητικές προτεραιότητες, δημιούργησε ένα αναπτυξιακό σχέδιο για το μέλλον και σήμερα χαρακτηρίζεται από τη συνεχή ανάπτυξη και αντιμετώπιση νέων προκλήσεων.
Με εκτιμιση,
Heinrich Schmidinger, Πρύτανης του Πανεπιστημίου του Σάλτσμπουργκ

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΤΜΗΜΑ ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΡΙΣ-ΛΟΔΡΟΝ SALZBURG

Οι τεχνολογίες που αντιμετωπίζουν τις τρέχουσες παγκόσμιες προκλήσεις βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στην ανάπτυξη υλικών. Η βελτίωση των σημερινών υλικών καθώς και ο σχεδιασμός της επόμενης γενιάς υλικών απαιτούν βαθειές γνώσεις και δεξιότητες στις φυσικές επιστήμες. Το Τμήμα Χημείας και Φυσικής των Υλικών αξιοποιεί την διεπιστημονική του πρόσβαση, η οποία περιλαμβάνει τις επιστήμες της χημείας, της φυσικής, της επιστήμης των υλικών και της ορυκτολογίας και η οποία ασχολείται με το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ανόργανων υλικών, νανοϋλικών και υβριδίων καθώς και λειτουργικές διεπαφές που προκύπτουν από αυτές.
Στόχος μας είναι ένα τέλειο ερευνητικό περιβάλλον για τη διεξαγωγή της χημείας και της φυσικής υλικών στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο και τη δημιουργία ενός ελκυστικού και διεθνούς ανταγωνιστικού κλίματος για τους ερευνητές σε όλα τα στάδια της σταδιοδρομίας τους, των μεταπτυχιακών φοιτητών και των διδακτορικών φοιτητών στους μεταδιδακτορικούς και κατώτερους ηγέτες των ομάδων.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

University of Salzburg Department of Chemistry and Physical Materials

Η κοινωνία μας αντιμετωπίζει επί του παρόντος σημαντικές προκλήσεις στους τομείς της ενέργειας, της ιατρικής, της οικολογίας, των κατασκευών και των μεταφορών. Για περαιτ ... [+]

Διεθνές Μάστερ Επιστήμης Χημεία και Φυσική ΥλικώνΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ (CPM) MASTER PROGRAMΗ κοινωνία μας αντιμετωπίζει επί του παρόντος σημαντικές προκλήσεις στους τομείς της ενέργειας, της ιατρικής, της οικολογίας, των κατασκευών και των μεταφορών. Για περαιτέρω προόδους σε αυτούς τους βασικούς τομείς, έχει καταστεί ζωτικής σημασίας η ανακάλυψη και η ανάπτυξη νέων λειτουργικών υλικών.ΠεριεχόμενοΤο πρόγραμμα Μάστερ Χημεία και Φυσική Υλικών (CPM) που προσφέρεται στο Τμήμα Επιστήμης και Φυσικής Υλικών, προετοιμάζει τους μαθητές για αυτά τα σημαντικά θέματα. Ανοίγεται σε φοιτητές από όλες τις χώρες και με διαφορετικό επιστημονικό υπόβαθρο.Εστιάζεται στη σύνθεση, τον χαρακτηρισμό και την επεξεργασία συνθετικών και φυσικών υλικών . Μέσα από τα μαθήματα τόσο θεμελιώδους όσο και εφαρμοσμένης επιστήμης, το πρόγραμμα αυτό παρέχει στους μαθητές πλήρη κατανόηση της επίδρασης που μπορούν να έχουν οι φυσικές, χημικές και βιολογικές ιδιότητες των υλικών πάνω στην ενσωμάτωσή τους μέσα σε λειτουργικές συσκευές και εφαρμογές πραγματικής ζωής. Οι μαθητές που εγγράφονται σε αυτό το πρόγραμμα θα αποκτήσουν μια καλά στρογγυλεμένη εκπαίδευση στην επιστήμη των υλικών και την τεχνολογία που να ικανοποιεί τις ανάγκες της βιομηχανίας και της ακαδημαϊκής κοινότητας.Απαιτήσεις εισόδουΈνα B.Sc. πτυχίο σε σχετική ή ισοδύναμη μελέτη σε πιστοποιημένο μεταδευτεροβάθμιο εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Αυστρία ή σε ξένη χώρα (Φυσική, Χημεία, Μηχανική, Επιστήμη Υλικών κλπ.).
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑ ΜΕΛΕΤΗΣΑκαδημαϊκό πτυχίο: M.Sc.Διάρκεια προγράμματος: 3 εξάμηναΜονάδες ECTS: 90Ημερομηνία έναρξης: Χειμερινό (Οκτώβριο) ή Καλοκαιρινό (Μάρτιο) εξάμηνοΔομήΤο πρόγραμμα Master of Science CPM είναι ένα πρόγραμμα σπουδών που βασίζεται στην αγγλική γλώσσα. Είναι ερευνητικό προσανατολισμό και έχει τρία εξάμηνα σε μήκος. Ο ισορροπημένος συνδυασμός των απαιτούμενων μαθημάτων... [-]
Αυστρία Σάλτσμπουργκ
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
Universität Salzburg Fachbereich Materialforschung & Physik Jakob Haringer Strasse 2A
5020 Σάλτσμπουργκ, Σάλτσμπουργκ, Αυστρία