WU - Vienna University of Economics and Business

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Στρατηγική ανάπτυξη, η διεθνοποίηση, συνδέσεις με την επιχειρηματική κοινότητα, καθώς και τη διαχείριση της ποιότητας είναι ιδιαίτερα σημαντικά κριτήρια στη διαδικασία αυτή.

Όλα τα προγράμματα MBA του Εκτελεστικού Ακαδημίας WU είναι AMBA διαπιστευμένο, πράγμα που σημαίνει ότι πληρούν τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα. AMBA (Η Association of MBAs), που ιδρύθηκε στο Λονδίνο το 1967, είναι μια σφραγίδα διασφάλισης της ποιότητας που χορηγείται στα επιλεγμένα μεταπτυχιακά προγράμματα σε όλο τον κόσμο.

δίκτυο WU του πάνω από 240 συνεργαζόμενα πανεπιστήμια είναι ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα σε όλο τον κόσμο. Ως μία από τις κορυφαίες επιχειρήσεις πανεπιστήμια στο γερμανόφωνο κόσμο, WU είναι επίσης μέλος της πολύ γνωστό και σεβαστό ενώσεις όπως το CEMS (Η Παγκόσμια Συμμαχία στη Διοίκηση Εκπαίδευσης), PIM (Εταιρική Σχέση στο Διεθνές Management), GBSN (Global Business School Network), το οποίο έχει ως στόχο να διευκολύνει τη διαχείριση της εκπαίδευσης στις αναπτυσσόμενες χώρες, και ΘΕΜΙΣ (Διεθνές νομικό δίκτυο αριστείας).

Campus WU

Το Campus WU άνοιξε το χειμερινό εξάμηνο 2013/14. Σχεδιάστηκε από υψηλής διεθνούς φήμης αρχιτεκτόνων και έχει κερδίσει πολυάριθμα βραβεία και διακρίσεις. Με περίπου 100.000 m2 της επιφάνειας του εδάφους, προσφέρει άφθονο χώρο για να επικοινωνήσουν, να συζητήσουν και να ανταλλάξουν ιδέες, τη μελέτη, να διδάξουν, να κάνουν έρευνα, να εξερευνήσουν, να χαλαρώσετε, και να χαλαρώσετε. Campus WU, που βρίσκεται ανάμεσα στο εκθεσιακό συγκρότημα Messe Wien και το όμορφο πάρκο Prater, είναι ένα ευρύχωρο πανεπιστημιούπολη με πολλαπλά κτιριακά συγκροτήματα. Είναι εύκολα προσβάσιμο με τη δημόσια συγκοινωνία και έχει άμεση πρόσβαση στο Prater Πάρκου.

Vibrant Βιέννη

Εκτός από ένα εξαιρετικό, πρακτικό προσανατολισμό της εκπαίδευσης, τις σπουδές του στο WU επίσης σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε για να απολαύσουν τα οφέλη της που ζουν στη Βιέννη, βρίσκεται στην καρδιά της Ευρώπης. Αυτή η ζωντανή πόλη έχει πολλά να προσφέρει στους φοιτητές WU που θέλουν να εξερευνήσουν τη ζωή πέρα ​​από την τάξη: από διαλέξεις από διεθνούς φήμης εμπειρογνώμονες και συζητήσεις με διακεκριμένους συμμετέχοντες σε εμποροπανηγύρεις και εκθέσεις, campus κόμματα και συναυλίες, Βιέννη έχει όλα. Εκτός από τη δημοφιλή, παγκοσμίου φήμης αξιοθέατα της, η πόλη διαθέτει επίσης ένα πλούσιο line-up των πολιτιστικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων. Μια σειρά από παγκόσμιας κλάσης μουσεία, θέατρα, και η περίφημη Κρατική Όπερα της Βιέννης θα έκκληση προς την πολιτιστική τους λάτρεις. Τα πολλά πάρκα και χώρους πρασίνου, όπως το νησί του Δούναβη και το Prater Πάρκο είναι τα ιδανικά μέρη για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την ύπαιθρο. WU είναι εύκολα προσβάσιμο με τη δημόσια συγκοινωνία, και βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά μακριά από το κέντρο της παλιάς πόλης της Βιέννης και σύγχρονα εμπορικά κέντρα που δεν αφήνουν τίποτα να είναι επιθυμητή. Υπάρχουν επίσης πολλά καφέ, μπαρ και εστιατόρια στην πανεπιστημιούπολη WU και στο άμεσο περιβάλλον του.

Τοποθεσίες

Βιέννη

WU (Vienna University of Economics and Business)

Address
WU Vienna University of Economics and Business Welthandelsplatz 1 1020 Vienna
1020 Βιέννη, Βιέννη, Αυστρία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+43 1 313360

Διαπιστεύσεις

EFMD Equis Accredited

FAQ

Άλλη