WU - Vienna University of Economics and Business

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

EFMD Equis Accredited

Με περισσότερους από 24.000 φοιτητές, WU (Πανεπιστήμιο της Βιέννης Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών) είναι ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά και επιχειρηματικά πανεπιστήμια της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι γνωστό για την ευρεία γκάμα των τομέων και κλάδων και πολλές ειδικότητες στη διδασκαλία και την έρευνα. Εξαιρετική ακαδημαϊκά πρότυπα ποιότητας, η πρακτική σημασία των προγραμμάτων, καθώς και εξαιρετικές προοπτικές απασχόλησης για τους αποφοίτους WU κάνουν WU μια ελκυστική επιλογή για τους φοιτητές από όλο τον κόσμο. Περισσότερο από το 26% των φοιτητών WU είναι διεθνείς, κυρίως από την περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Η οργανωτική δομή των ακαδημαϊκών μονάδων Γου απαρτίζεται από 11 τμήματα και 16 διεπιστημονικών ερευνητικών ινστιτούτων. ερευνητές WU είναι διεθνώς αναγνωρισμένη για την εξαιρετική δουλειά τους, για παράδειγμα σε τομείς όπως η ανάλυση των δεδομένων, ανοιχτή καινοτομία, οικολογική οικονομία, τη χρηματοδότηση, τη δημογραφία, και πολλά άλλα. WU είναι γνωστή για τη μοναδική επιχειρηματική και συνεργατική κουλτούρα της και διεθνές πνεύμα του, και Wu καθηγητές παίζουν σημαντικό ρόλο ως φορείς καινοτομίας και χαίρει μεγάλης εκτίμησης συναδέλφους σε μια ποικιλία των επιστημονικών κοινοτήτων.

Τριπλή διαπίστευση ως σήμα κατατεθέν της εξαιρετικής ποιότητας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Η επίτευξη μια θέση ως ένα από τα κορυφαία επιχειρηματικά και οικονομικά πανεπιστήμια του κόσμου ήταν πάντα υψηλή προτεραιότητα στο WU. Με το διάσημο τριπλό διεθνή διαπίστευση της, WU έχει επιτύχει αυτό το στόχο. Μόνο 73 πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο μπορεί να ισχυριστεί τριπλή διαπίστευση από EQUIS, AACSB και AMBA, τα τρία πιο αξιοσέβαστο διαπίστευσης. WU είναι ένα από τα μόλις δύο πανεπιστήμια στο γερμανόφωνο κόσμο που ανήκουν σε αυτή την αποκλειστική ομάδα των σχολείων.

Το καλοκαίρι του 2015, WU έγινε ο πρώτος αυστριακό πανεπιστήμιο να τους χορηγηθεί διαπίστευση πέντε ετών από AACSB International (The Association για να Advance Collegiate Σχολές Επιχειρήσεων). Η διαπίστευση αυτή φέρνει επίσης απτά οφέλη για τους φοιτητές WU: Θα λάβετε ένα πτυχίο που χαίρει μεγάλης εκτίμησης διεθνώς, η οποία βελτιώνει τη θέση τους στην αγορά εργασίας. AACSB International ιδρύθηκε στις ΗΠΑ το 1916. Παρέχει πιστοποίηση για τα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και των προγραμμάτων που προσφέρουν. Με βάση τις δικές της αποστολής του κάθε σχολείου, AACSB αξιολογεί τις δραστηριότητες διαχείρισης του προγράμματος του πανεπιστημίου, τα προσόντα του διδακτικού προσωπικού της, η έρευνα της παραγωγής της, και των εκπαιδευτικών και τις προοπτικές σταδιοδρομίας των φοιτητών του ».

WU έχει EQUIS (Ευρωπαϊκό Σύστημα Βελτίωσης Ποιότητας) διαπιστευμένο από το 2007. EQUIS ιδρύθηκε το 1998, ως μέρος του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος για τη Διαχείριση Ανάπτυξης, έναν οργανισμό αφιερωμένο στην υποστήριξη της έρευνας και της διδασκαλίας στους τομείς της οικονομίας και των επιχειρήσεων. Μετά την αρχική διαπίστευσή του, το 2007, WU τιμήθηκε με το ανώτατο όριο των πέντε ετών εκ νέου διαπίστευση το 2013. Για να πληρούν υψηλά πρότυπα ποιότητας EQUIS », WU υπόκειται σε τακτική, πλήρης σχόλια. Στρατηγική ανάπτυξη, η διεθνοποίηση, συνδέσεις με την επιχειρηματική κοινότητα, καθώς και τη διαχείριση της ποιότητας είναι ιδιαίτερα σημαντικά κριτήρια στη διαδικασία αυτή.

Όλα τα προγράμματα MBA του Εκτελεστικού Ακαδημίας WU είναι AMBA διαπιστευμένο, πράγμα που σημαίνει ότι πληρούν τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα. AMBA (Η Association of MBAs), που ιδρύθηκε στο Λονδίνο το 1967, είναι μια σφραγίδα διασφάλισης της ποιότητας που χορηγείται στα επιλεγμένα μεταπτυχιακά προγράμματα σε όλο τον κόσμο. Να εκπληρώσει τις απαιτητικές κριτήρια του σωματείου, τα προγράμματα θα πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξει την κορυφαία ποιότητα και διεθνή συμβατότητα.

Financial Times Κατάταξη

πτυχιακό πρόγραμμα WU στο Διεθνές Management / CEMS μπήκε σε μια εξαιρετική 8η θέση στα 2016 μεταπτυχιακό στη Διοίκηση ταξινόμηση που εκδίδεται από την Financial Times. Αυτή η κατάταξη αποτέλεσμα βάζει WU στο ίδιο πρωτάθλημα, όπως κύρους ιδρύματα όπως το London Business School, ESADE Business School και το Πανεπιστήμιο Bocconi.

διεθνή δίκτυα

δίκτυο WU του πάνω από 240 συνεργαζόμενα πανεπιστήμια είναι ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα σε όλο τον κόσμο. Ως μία από τις κορυφαίες επιχειρήσεις πανεπιστήμια στο γερμανόφωνο κόσμο, WU είναι επίσης μέλος της πολύ γνωστό και σεβαστό ενώσεις όπως το CEMS (Η Παγκόσμια Συμμαχία στη Διοίκηση Εκπαίδευσης), PIM (Εταιρική Σχέση στο Διεθνές Management), GBSN (Global Business School Network), το οποίο έχει ως στόχο να διευκολύνει τη διαχείριση της εκπαίδευσης στις αναπτυσσόμενες χώρες, και ΘΕΜΙΣ (Διεθνές νομικό δίκτυο αριστείας).

Campus WU

Το Campus WU άνοιξε το χειμερινό εξάμηνο 2013/14. Σχεδιάστηκε από υψηλής διεθνούς φήμης αρχιτεκτόνων και έχει κερδίσει πολυάριθμα βραβεία και διακρίσεις. Με περίπου 100.000 m2 της επιφάνειας του εδάφους, προσφέρει άφθονο χώρο για να επικοινωνήσουν, να συζητήσουν και να ανταλλάξουν ιδέες, τη μελέτη, να διδάξουν, να κάνουν έρευνα, να εξερευνήσουν, να χαλαρώσετε, και να χαλαρώσετε. Campus WU, που βρίσκεται ανάμεσα στο εκθεσιακό συγκρότημα Messe Wien και το όμορφο πάρκο Prater, είναι ένα ευρύχωρο πανεπιστημιούπολη με πολλαπλά κτιριακά συγκροτήματα. Είναι εύκολα προσβάσιμο με τη δημόσια συγκοινωνία και έχει άμεση πρόσβαση στο Prater Πάρκου.

Vibrant Βιέννη

Εκτός από ένα εξαιρετικό, πρακτικό προσανατολισμό της εκπαίδευσης, τις σπουδές του στο WU επίσης σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε για να απολαύσουν τα οφέλη της που ζουν στη Βιέννη, βρίσκεται στην καρδιά της Ευρώπης. Αυτή η ζωντανή πόλη έχει πολλά να προσφέρει στους φοιτητές WU που θέλουν να εξερευνήσουν τη ζωή πέρα ​​από την τάξη: από διαλέξεις από διεθνούς φήμης εμπειρογνώμονες και συζητήσεις με διακεκριμένους συμμετέχοντες σε εμποροπανηγύρεις και εκθέσεις, campus κόμματα και συναυλίες, Βιέννη έχει όλα. Εκτός από τη δημοφιλή, παγκοσμίου φήμης αξιοθέατα της, η πόλη διαθέτει επίσης ένα πλούσιο line-up των πολιτιστικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων. Μια σειρά από παγκόσμιας κλάσης μουσεία, θέατρα, και η περίφημη Κρατική Όπερα της Βιέννης θα έκκληση προς την πολιτιστική τους λάτρεις. Τα πολλά πάρκα και χώρους πρασίνου, όπως το νησί του Δούναβη και το Prater Πάρκο είναι τα ιδανικά μέρη για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την ύπαιθρο. WU είναι εύκολα προσβάσιμο με τη δημόσια συγκοινωνία, και βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά μακριά από το κέντρο της παλιάς πόλης της Βιέννης και σύγχρονα εμπορικά κέντρα που δεν αφήνουν τίποτα να είναι επιθυμητή. Υπάρχουν επίσης πολλά καφέ, μπαρ και εστιατόρια στην πανεπιστημιούπολη WU και στο άμεσο περιβάλλον του.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Master Of Science (MSc) στα συστήματα πληροφοριών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση October 2017 Αυστρία Βιέννη

Τέσσερα εξάμηνα, με πλήρη απασχόληση, Αγγλικά-διδάσκονται πρόγραμμα σπουδών [+]

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στα Πληροφοριακά Συστήματα παρέχει στους φοιτητές με την πληροφορική που σχετίζονται με τις γνώσεις και τις δεξιότητες με ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα διαχείρισης και της έρευνας. Το πρόγραμμα σπουδών επιτρέπει στους μαθητές να εξατομικεύσει τις σπουδές τους, και τους ενθαρρύνει να προβληματιστούν σχετικά με τι έχουν μάθει σε ένα πλαίσιο ολιστική. Εργάζονται ανεξάρτητα και αποδοχής της ευθύνης για το έργο τους είναι επιπλέον σημαντικές δεξιότητες. Μια μεγάλη ποικιλία από διαθέσιμα μαθήματα δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση στον τομέα των τεχνολογιών της πληροφορίας. Επιλογές Ειδίκευση στην αρχή του προγράμματος δώσουν στους μαθητές αρκετός χρόνος για να αποκτήσει βαθιά εξειδικευμένες γνώσεις. Ένα καλά ισορροπημένο μίγμα της θεωρίας και της πρακτικής και την ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων της έρευνας state-of-the-art δίνουν αποφοίτους τα εργαλεία που χρειάζονται για να αμφισβητήσει τις συνήθεις πρακτικές και να αναπτύξουν καινοτόμες λύσεις.... [-]


Master Of Science (MSc) στην κοινωνικο-οικολογική οικονομία και πολιτική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση October 2017 Αυστρία Βιέννη

Το πρόγραμμα πλοίαρχος "Κοινωνικο-Οικολογική Οικονομική και Πολιτική» είναι ένα πρόγραμμα τεσσάρων εξάμηνο και απαιτεί 120 ακαδημαϊκών μονάδων ECTS για την απόκτηση πτυχίου. Οι απόφοιτοι απονέμονται ένα Master of Science (WU) πτυχίο, το οποίο είναι συντομογραφία MSc (WU). [+]

SEEP (Κοινωνικο-Οικολογική Οικονομικών και Πολιτικών) είναι ένα πρωτοποριακό, διεθνώς μοναδικό πρόγραμμα που εξοπλίζει τους συμμετέχοντες με το απαραίτητο θεωρητικό υπόβαθρο και τεκμηριωμένες πληροφορίες σχετικά με τα διασυνδεδεμένα δυναμική των οικονομικών και κοινωνικών συστημάτων και του φυσικού περιβάλλοντος. Το πρόγραμμα δίνει επίσης τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να κατανοήσουν διαφορετικές καταστάσεις προβλήματος και να χρησιμοποιεί τα κατάλληλα αναλυτικά εργαλεία για να συμμετάσχουν στις διαδικασίες λήψης και μακροπρόθεσμη πολιτική σε πολλαπλά χωρικά επίπεδα. Η ισχυρή διεπιστημονική υπόβαθρο που αποκτήθηκαν σε SEEP εξοπλίζει τους πτυχιούχους με τις δεξιότητες για να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην επίλυση των κρίσιμων οικονομικών, περιβαλλοντικών και κοινωνικών προβλημάτων του 21ου αιώνα.... [-]


Master Of Science (MSc) στο μάρκετινγκ

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση October 2017 Αυστρία Βιέννη

Τέσσερα εξάμηνα, με πλήρη απασχόληση, Αγγλικά-διδάσκονται πρόγραμμα σπουδών [+]

Το πρόγραμμα του πλοιάρχου στο Marketing παρέχει στους αποφοίτους μας με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να αποκτήσουν μια πλήρη κατανόηση των προκλήσεων, οι επιχειρήσεις και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις επίκεντρο τον πελάτη αντιμέτωποι με. Marketing βοηθά παραδοσιακά αυτές τις επιχειρήσεις στη δημιουργία αξίας με τον προσδιορισμό των αναγκών των πελατών τους και παρέχοντάς τους καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. Αλλά σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο που αλλάζει με ταχείς ρυθμούς, υπάρχουν πολλές νέες εξελίξεις οι οποίες επηρεάζουν τις τρέχουσες και μελλοντικές πρακτικές μάρκετινγκ:... [-]


Master Of Science σε ποσοτική χρηματοδότηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2017 Αυστρία Βιέννη

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Ποσοτικά Οικονομικών είναι διαθέσιμο σε WU (Πανεπιστήμιο της Βιέννης Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών) από το χειμερινό εξάμηνο 2009/2010. [+]

Το Master Ποσοτικά Οικονομικών θα σας δώσει μια εξαιρετική ακαδημαϊκή και πρακτική εκπαίδευση για να γίνει ένας εμπειρογνώμονας στον τομέα των χρηματοπιστωτικών μεθοδολογία. Είναι το ιδανικό σημείο εκκίνησης για μια μελλοντική καριέρα στην προκλητική και δυναμική σημερινές χρηματοπιστωτικές αγορές. Το καλά ισορροπημένο πρόγραμμα σπουδών χτίζει ισχυρές ποσοτική δεξιότητες σε συνδυασμό με μια σταθερή βάση γνώσεων της υποκείμενης θεωρίας της χρηματοδότησης. Οι μαθητές να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για τη χρήση μαθηματικών μοντέλων για την κατανόηση πολύπλοκων οικονομικών προβλημάτων. Μια ιδιαίτερη εστίαση βρίσκεται στη χρήση του λογισμικού «R», μια υλοποίηση ανοικτού κώδικα της γλώσσας S για την ανάλυση των δεδομένων και οπτικοποίησης. Οι μαθητές επωφελούνται από την εμπειρία της σχολής των προγραμμάτων, τα οποία είναι έντονα εμπλέκονται στη διεθνή κοινότητα ανάπτυξης του R.... [-]


Master Of Science στη διεθνή διαχείριση / CEMS

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2017 Αυστρία Βιέννη

Το Master στο Διεθνές Management / CEMS είναι ένα διετές, πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης διδάσκονται εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα. [+]

Το Master στο Διεθνές Management / CEMS είναι ένα αποκλειστικό διεθνές πρόγραμμα διαχείρισης που συνδυάζει δύο βαθμούς σε ένα πρόγραμμα 24 μηνών - MSc WU και το CEMS MIM. Το πρόγραμμα θα σας παρέχει την τεχνογνωσία και τις δεξιότητες για να επιτύχουν σε ένα παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον και να γίνει μια πολυπολιτισμική, καθώς και πολύγλωσση ηγέτη. Ως εκ τούτου, ορισμένα από τα βασικά στοιχεία του προγράμματος μελετούν έναν όρο στο εξωτερικό σε ένα από τα αποκλειστικά εταιρικά σχολεία, συλλέγοντας εργασιακή εμπειρία κατά τη διάρκεια ενός διεθνούς πρακτικής και ολοκληρώνοντας ένα επιχειρηματικό σχέδιο, καθώς και εργαστήρια ανάπτυξης δεξιοτήτων, πολλά από τα οποία έχουν σχεδιαστεί από κοινού με έμπειρο μας Εταιρική Συνεργάτες CEMS. Αυτό επιτρέπει πολιτισμικά διαφορετικές μαθητές μας να επωφεληθούν από μια διεθνή εκπαίδευση, παρέχοντάς τους την ευκαιρία να έχουν προνομιακή πρόσβαση στην πισίνα πρόσληψη άκρως καταξιωμένες εταιρίες του κλάδου και να συμβάλει και να επωφεληθεί από το παγκόσμιο δίκτυο CEMS.... [-]


Master Of Science στη Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2017 Αυστρία Βιέννη

Το Master στη Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας είναι μοναδικό τόσο στην Αυστρία όσο και πέρα, επειδή δεν προσφέρει μόνο μια διεξοδική εκπαίδευση σε σχετικές θεωρίες και state-of-the-art μεθόδους και τεχνικές, αλλά έχει επίσης ως στόχο να παρέχει μια διεπιστημονική και ολοκληρωμένη άποψη για την απόκτηση ενός βαθύτερη κατανόηση των προμηθειών που σχετίζονται με την αλυσίδα προβλημάτων απόφασης σε μια προοπτική απόδοσης. [+]

Το Master of Science στη Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας εστιάζεται στην ανάλυση, σχεδιασμό, διαχείριση και λειτουργία των αλυσίδων εφοδιασμού στον τομέα της μεταποίησης και επαγγελματική εξυπηρέτηση βιομηχανίες. Χρησιμοποιώντας ένα ευρύ ορισμό της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας (SCM), τα προβλήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας αντιμετωπίζεται ως κέρδος και μη κερδοσκοπικές περιβάλλοντα. Το πρώτο περιλαμβάνει λιανοπωλητές, τους χονδρεμπόρους, τους παρόχους υπηρεσιών logistics, κατασκευαστές και προμηθευτές, ενώ η δεύτερη περιλαμβάνει τον δημόσιο τομέα και τις μη κυβερνητικές οργανώσεις, για παράδειγμα στον τομέα της εφοδιαστικής ανακούφιση από καταστροφές.... [-]


Master Of Science στη στρατηγική, την καινοτομία, και τον έλεγχο της διαχείρισης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 24 μήνες October 2017 Αυστρία Βιέννη

Το πρόγραμμα master »στρατηγική, την καινοτομία, και Διαχείρισης Ελέγχου» (οργανωτική ηγεσία μάστερ), η οποία διδάσκονται εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα, προετοιμάζει τα στελέχη του αύριο για το ρόλο τους ως οργανωτικές ηγέτες. [+]

Το πρόγραμμα master »στρατηγική, την καινοτομία, και Διαχείρισης Ελέγχου» (οργανωτική ηγεσία) είναι ένα πρόγραμμα τεσσάρων εξάμηνο και απαιτεί 120 ακαδημαϊκών μονάδων ECTS για την απόκτηση πτυχίου. Οι απόφοιτοι απονέμονται ένα Master of Science (WU) πτυχίο, το οποίο είναι συντομογραφία MSc (WU). (Προαιρετικό διπλό πτυχίο σε συνεργασία με επιλεγμένα σχολεία εταίρους.)

Το πρόγραμμα master »στρατηγική, την καινοτομία, και Διαχείρισης Ελέγχου» (οργανωτική ηγεσία μάστερ), η οποία διδάσκονται εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα, προετοιμάζει τα στελέχη του αύριο για το ρόλο τους ως οργανωτικές ηγέτες. Το πρόγραμμα συνδυάζει θεωρία, πρακτική, και η διδασκαλία σε σχετικές κοινωνικές δεξιότητες, για μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την οργανωτική ηγεσία. Μεγάλη έμφαση θα δοθεί στην ανάπτυξη της ικανότητας να εντοπίσουν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και, με βάση αυτή την ικανότητα, την ανάπτυξη στρατηγικών για την επίτευξη σταθερής επιτυχίας. Επίσης, ιδιαίτερα σημαντική είναι η συνεπής οργανωτικό σχεδιασμό της υλοποίησης της στρατηγικής, και τον έλεγχο της διαχείρισης.... [-]


Επικοινωνία

WU (Vienna University of Economics and Business)

Διεύθυνση Welthandelsplatz 1
Wien 1020, Austria
Ιστοσελίδα http://wu.ac.at/
Τηλέφωνο +43 1 313360