WU - Vienna University of Economics and Business

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με την WU

Το WU είναι ένα διάσημο δημόσιο πανεπιστήμιο επιχειρήσεων και οικονομικών στη Βιέννη της Αυστρίας. Η WU έχει μια διεθνή προοπτική και εργάζεται ενεργά για να ανταποκριθεί στην κοινωνική της ευθύνη ως εκπαιδευτικό ίδρυμα για τους ηγέτες του αύριο.

Τι χωρίζει το WU

Εάν αποφασίσετε να σπουδάσετε στο WU, δεν θα λάβετε μόνο μια ακαδημαϊκά καλά εκπαιδευμένη εκπαίδευση, αλλά και τα προσόντα και την προετοιμασία που πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη στις επιχειρήσεις και την κοινωνία. Οι μαθητές της WU αποκτούν το διαφορετικό σύνολο δεξιοτήτων που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές, κοινωνικές, νομικές και οικολογικές προκλήσεις της εποχής μας.

3 Διαπιστεύσεις: EQUIS, AACSB και AMBA

Λιγότερα από το 1% των πανεπιστημίων παγκοσμίως μπορούν να διεκδικήσουν τριπλή διαπίστευση από τους EQUIS, AACSB και AMBA, τους τρεις πιο σεβαστούς οργανισμούς διαπίστευσης. Το WU είναι ένα από τα έξι πανεπιστήμια του γερμανόφωνου κόσμου που ανήκει σε αυτήν την αποκλειστική ομάδα σχολείων.

134731_BBE-Programm-Kern.jpg

© Raimo Rudi Rumpler

Εξαιρετική έρευνα και διδασκαλία με γνώμονα την έρευνα

Η WU φιλοξενεί ερευνητές που κατατάσσονται μεταξύ των καλύτερων στους κλάδους τους. Οι μαθητές μας επωφελούνται επίσης από τις ερευνητικές δραστηριότητες της WU, επειδή τα μαθήματα που διδάσκονται στην WU βασίζονται στα πιο πρόσφατα ερευνητικά ευρήματα για να διασφαλίσουν ότι οι γνώσεις και οι δεξιότητες που διδάσκει η WU οι μαθητές της είναι αιχμής και ενημερωμένες.

Η WU αγκαλιάζει την καινοτομία

Η καινοτομία έχει μακρά παράδοση στην WU. Το WU είναι ένα πανεπιστήμιο που όχι μόνο αναγνωρίζει τις τρέχουσες τάσεις, αλλά τις αγκαλιάζει νωρίς. Οι πρόσφατες καινοτομίες στο WU περιλαμβάνουν την ίδρυση του Ερευνητικού Ινστιτούτου Κρυπτοοικονομικής. Αυτός ο νέος τομέας έρευνας εστιάζει στις τεχνολογίες blockchain, στην ψηφιοποίηση και στο μέλλον του Διαδικτύου.

100 χώρες: ένα διεθνές περιβάλλον

Η Βιέννη προσελκύει ένα διεθνές φοιτητικό σώμα και η WU φιλοξενεί 23.000 μαθητές από περισσότερες από 100 χώρες. Η WU διαθέτει επίσης μια πολύ διεθνή σχολή. Ως μαθητής, επωφελείστε από την ολοκληρωμένη εμπειρία που έχουν αποκτήσει οι καθηγητές μας σε αναγνωρισμένα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Όλα αυτά συμβάλλουν στο εξαιρετικά διεθνές περιβάλλον που προσφέρει η WU.

134732_DSC03359_Andi_Kapounek.jpg

© Raimo Rudi Rumpler

250 Πανεπιστήμια συνεργατών: Ένα παγκόσμιο δίκτυο

Σας ενδιαφέρει να περάσετε ένα εξάμηνο στο εξωτερικό, ας πούμε, στο Λονδίνο ή στη Σαγκάη; Το δίκτυο της WU με περίπου 240 συνεργαζόμενα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο προσφέρει στους φοιτητές μας πτυχίο ανταλλαγής ευκαιριών στα πιο διάσημα πανεπιστήμια της Ευρώπης, όπως η Κοπεγχάγη Business School ή το Πανεπιστήμιο Bocconi, καθώς και σχολές υψηλού προφίλ στην Ασία, την Αυστραλία και τη Βόρεια και Νότια Αμερική.

134729_RaimoRudiRumpler-1440.jpg

© Raimo Rudi Rumpler

Υποστήριξη καριέρας

Το Κέντρο Σταδιοδρομίας ZBP της WU παρέχει συμβουλευτικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες σε μαθητές για να τους βοηθήσουν να βρουν ελκυστική απασχόληση και να υποστηρίξουν την εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους ακόμη και πριν αποφοιτήσουν. Κάθε χρόνο, το Κέντρο Σταδιοδρομίας δημοσιεύει πάνω από 2.000 διαφημίσεις εργασίας. Λειτουργεί ως ένα αξιόπιστο σημείο επαφής που θα σας βοηθήσει με το πρώτο σας βήμα προς την καριέρα των ονείρων σας. Με την ίδρυση του WU Entrepreneurship Center, η WU δίνει πρόσφατα ιδιαίτερη έμφαση στις νεοσύστατες επιχειρήσεις και τις ελκυστικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας που διατίθενται στους επιχειρηματίες. Η ίδρυση του κέντρου καταδεικνύει με σαφήνεια ότι η WU αναγνωρίζει την καινοτομία και την επιχειρηματική σκέψη ως βασικές δεξιότητες για το μέλλον. Το WU Entrepreneurship Center είναι το κέντρο του πανεπιστημίου για όλους τους φοιτητές που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Μια μακροπρόθεσμη σύνδεση

Οι απόφοιτοι είναι ένα σημαντικό μέρος της κοινότητας της WU. Μέσα από ένα διεθνές δίκτυο με κόμβους σε όλο τον κόσμο, εκδηλώσεις δικτύωσης, συζητήσεις σε πάνελ και μια απευθείας γραμμή προς τους αποφοίτους της alma mater, παραμείνετε σε επαφή με την WU για μια ζωή.

134730_RaimoRudiRumpler-6240_Studentlife.jpg

© Raimo Rudi Rumpler

Τοποθεσία

Για πολλά χρόνια, η Βιέννη κατέχει την πρώτη θέση στην κατάταξη «ποιότητα ζωής» που εκδόθηκε από τη διεθνή εταιρεία συμβούλων Mercer. Πέρυσι, η Βιέννη ήταν επίσης νούμερο 1 στην κατάταξη "Best Cities for Startups", και φέτος ήταν στην κορυφή της κατάταξης "10 πιο πράσινες πόλεις στον κόσμο". Το Campus WU βρίσκεται στην καρδιά της Βιέννης, ακριβώς δίπλα στο πάρκο Prater, μια καταπράσινη όαση 6 km² στο κέντρο της πόλης. Το Campus WU διαθέτει μοντέρνα αρχιτεκτονική, πολλές επικοινωνιακές περιοχές για ανταλλαγή ιδεών και διάφορα μέρη για φαγητό. Οι μοναδικοί, πολύχρωμοι χώροι της πανεπιστημιούπολης είναι σχεδόν μια μικρή πόλη. Με αυτά τα πλεονεκτήματα, η WU προσελκύει πολλή προσοχή διεθνώς.

Panoramic view of the Campus WU

Τοποθεσίες

Βιέννη

WU (Vienna University of Economics and Business)

Address
WU Vienna University of Economics and Business
Welthandelsplatz 1
1020 Vienna

1020 Βιέννη, Βιέννη, Αυστρία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+43 1 313360

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Διαπιστεύσεις

Υποβολή ερώτησης

Άλλη