Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πανεπιστήμιο Deakin είναι ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο με τους αποφοίτους παγκόσμιας κλάσης. Deakin κατατάσσεται στην κορυφή 3% των πανεπιστημίων σε παγκόσμιο επίπεδο και έχει μια ισχυρή φήμη για την ικανοποίηση των φοιτητών.

πτυχιακά προγράμματα βιομηχανία-εστιασμένη και μια ισχυρή διεθνή προοπτική σημαίνει ότι οι απόφοιτοι Deakin είναι έτοιμα για την παγκόσμια αγορά εργασίας.

Η προσέγγισή μας στη μάθηση δίνει έμφαση στην εμπειρία του πραγματικού κόσμου και επαγγελματική πρακτική, αλλά χωρίς να θυσιάζεται η δέσμευσή μας για την έρευνα υψηλής ποιότητας. Deakin είναι μια νέα δυναμική πανεπιστήμιο που προσφέρει η έρευνα στους μαθητές την ευκαιρία να καινοτομούν και να ευημερήσουν.

Ινστιτούτο Frontier Υλικά

Αναγνωρισμένη ως μία από τις κορυφαίες υλικών ερευνητικών οργανισμών της Αυστραλίας, το Ινστιτούτο Frontier Υλικά (IFM) προωθεί την καινοτομία και την αριστεία στην επιστήμη των υλικών και την έρευνα της μηχανικής.

IFM ιδρύθηκε για την αντιμετώπιση ορισμένων από τις σημαντικότερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η κοινωνία μέσω καινοτομιών στο σχεδιασμό και την απόδοση των υλικών. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών παραγωγής? και της ενεργειακής απόδοσης, των πόρων και τη βιωσιμότητα των υποδομών.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

Deakin University - Institute for Frontier Materials

Το Master of Philosophy (Electromaterials) παρέχει μοναδική κατάρτιση στην έρευνα για να σας εξοπλίσει για μια σειρά συναρπαστικών μελλοντικών σταδιοδρομιών. Παρέχει τόσο ... [+]

Το Master of Philosophy (Electromaterials) παρέχει μοναδική κατάρτιση στην έρευνα για να σας εξοπλίσει για μια σειρά συναρπαστικών μελλοντικών σταδιοδρομιών. Παρέχει τόσο μια πορεία προς τις μελλοντικές διδακτορικές σπουδές όσο και κατάρτιση για μελλοντικές θέσεις εργασίας στους τομείς της ενέργειας, της βιομηχανίας και της υγείας.

Αυτή είναι η ευκαιρία σας να ανακαλύψετε νέα υλικά και να αναπτύξετε έξυπνες συσκευές που θα σας βοηθήσουν να λύσετε μερικά από τα πιο απαιτητικά παγκόσμια προβλήματα σήμερα.... [-]

Αυστραλία Wollongong Burwood
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Tour of Institute for Frontier Materials at Burwood

Institute for Frontier Materials