Impact English College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά Επιπτώσεις

Impact English College προκρίθηκε στην τελική 5 κολέγια στα βραβεία STM Αστέρια 2012 - Νότιο Ημισφαίριο. Μόνο 4 κολέγια στην Αυστραλία κάνει αυτή τη λίστα και μόνο ένα κολέγιο στη Μελβούρνη έκανε τη λίστα-Impact!

Είμαστε πολύ υπερήφανοι που αυτή η προεπιλογή αναγνωρίζει την ποιότητα και τη δέσμευση του προσωπικού και τους δασκάλους μας, και το αυτοκίνητο των επιπτώσεων να κάνει το καλύτερο που μπορεί. Αυτό είναι ένα από τα σημεία διαφοράς που θα ζήσετε στο Impact English College. Το προσωπικό και τους δασκάλους μας μπορούν να εμπιστευθούν για να κάνει πάντα πολύ καλύτερο εαυτό τους για σας.

Impact English College παρέχει ένα ευρύ φάσμα των εντατικών και πρακτικά μαθήματα αγγλικής γλώσσας που παραδίδονται από ειδικευμένους και επαγγελματίες δασκάλους. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε ότι IELTS score, να μάθουν αγγλικά για τη δουλειά που έχετε ή θα θέλατε να έχετε, ή απλά να σας βοηθήσουν να πάρετε γύρω από αυτή την υπέροχη πόλη και τη χώρα. Impact English College είναι μια καινοτόμος. Νέες σειρές μαθημάτων και τα προγράμματα για να καλύψει τις ανάγκες των μαθητών μας έχουν εισαχθεί σε τακτική βάση, και πιο πρόσφατα, είδαμε την εισαγωγή του Kick-Start πρόγραμμα εργασίας εμπειρία Barista και την έναρξη λειτουργίας του Κέντρου Εξετάσεων του αντίκτυπου Cambridge. Και υπάρχει ακόμα περισσότερο για να έρθει!

Impact παρέχει στους φοιτητές με τις σύγχρονες, καθαρές και άνετες εγκαταστάσεις και μια ζωντανή ατμόσφαιρα μάθησης είναι προφανές σε όλο το κολέγιο. Είμαστε σε βολική τοποθεσία στην καρδιά της πόλης, που περιβάλλεται από καταστήματα, εστιατόρια και νυχτερινή ζωή. Ένα τετράγωνο από το σταθμό της Μελβούρνης Σταυρό του Νότου και με το τραμ της Μελβούρνης περνά ακριβώς δίπλα από την πόρτα, σημαίνει ότι είναι εύκολο να βρει κανείς και εύκολο να φτάσετε στο από οπουδήποτε στη Μελβούρνη.

Μελβούρνη έχει ψηφιστεί ως η πιο βιώσιμη πόλη στον κόσμο σε πολλές περιπτώσεις, πιο πρόσφατα, τον Αύγουστο του 2012, και όπως η Μελβούρνη είναι η ανεπίσημη πολιτιστικό και μάθησης κέντρο της Αυστραλίας, έχει μόνο νόημα για να επιλέξει την πόλη μας για να μάθουν αγγλικά, ή οτιδήποτε άλλο για εκείνο το θέμα .

Γιατί επιπτώσεων; Σημεία Διαφορά:

Βραβευμένη σχολείο

Ένα ευρύ φάσμα των μαθημάτων

Γενικά English | Business English | IELTS / EAP | Cambridge FCE και CAE Παρασκευή | Barista / Café English | Δεξιότητες για TESOL / TKT

Μικρότερες τάξεις - κατά μέσο όρο 13 μαθητές ανά τάξη

Τάξη στο Επιπτώσεων παρακολουθούνται προσεκτικά από την άποψη του μεγέθους, προκειμένου να μεγιστοποιηθεί το ποσό της μεμονωμένης προσοχή κάθε μαθητής μπορεί να λάβει και την αποτελεσματικότητα των διαδραστικών μας προγράμματα εκμάθησης.

Αυστηρή Μόνο Αγγλικά πολιτική

Ο καλύτερος τρόπος για να βελτιώσετε τα Αγγλικά σας είναι να το χρησιμοποιούν όλη την ώρα. Οι μαθητές στο Επιπτώσεων απαιτείται να δεσμευτούν για «Μόνο στα Αγγλικά» της πολιτικής μας.

Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους! Μαθητές των επιπτώσεων είναι πιο σίγουροι για χρήση των αγγλικών καθημερινά σε κάθε κατάσταση.

Σε εθνικό επίπεδο Διαπιστευμένος Μαθήματα (ΝΕΑΣ, ASQA / TESQA)

Όλα τα μαθήματα των επιπτώσεων διαπιστευτεί από το Εθνικό οργανισμό - ΝΕΑΣ) και είναι νηολογημένα με αυστραλιανή κυβέρνηση γραφεία - ASQA / TESQA. Αυτό σημαίνει ότι η ποιότητα του σώματος και τα μαθήματα είναι εξασφαλισμένη.

Πρακτική / πραγματική ζωή προγράμματα εκμάθηση της αγγλικής

Τα μαθήματα στο Impact English College επικεντρώθηκε στις ιδιαίτερες ικανότητες και τις καταστάσεις που θα έχουν την μεγαλύτερη αξία για τους μαθητές στην επίτευξη των στόχων τους.

Η συνεχής αξιολόγηση

Οι καθηγητές μας παρακολουθούν και να αναφέρουν σχετικά με την πρόοδο των μαθητών σε μια συνεχή βάση, μέσω της παρατήρησης της κατηγορίας εργασίας, την εργασία και τις αναθέσεις και πιο επίσημες δοκιμές. Ευέλικτο σύστημά μας, επιτρέπει στους μαθητές να προχωρήσουν στο επόμενο επίπεδο με το δικό τους ρυθμό.

Καταρτισμένους εκπαιδευτικούς που είναι παθιασμένοι και αφοσιωμένοι

Όλοι οι καθηγητές των επιπτώσεων είναι πλήρως καταρτισμένοι και έμπειροι στη Διδασκαλία της Αγγλικής ως δεύτερης γλώσσας. Διδακτικό προσωπικό των επιπτώσεων περιλαμβάνει εκπαιδευτικούς που είναι το IELTS και Cambridge ESOL εξεταστές. Πρέπει επίσης να παρέχουν στις εν εξελίξει πρόγραμμα επαγγελματικής ανάπτυξης για τους εκπαιδευτικούς και το προσωπικό.

Οι άνθρωποι που καταλαβαίνουν

Όλο το προσωπικό και οι εκπαιδευτικοί στο Impact English College είχαν την εμπειρία του να ζεις, σπουδάζουν ή εργάζονται σε μια ξένη χώρα, ούτως ώστε να καταλάβουν από πρώτο χέρι τι ακριβώς οι μαθητές μας βιώνουν. Προσωπικό των επιπτώσεων μιλούν ένα ευρύ φάσμα γλωσσών, και θα πρέπει οι μαθητές χρειάζονται βοήθεια στην πρώτη τους γλώσσα, είναι συνήθως δυνατόν.

Τοποθεσίες

Μελβούρνη

Address
Level 5, 620 Bourke Street
VIC 3000 Μελβούρνη, Βικτώρια, Αυστραλία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη